Autostopem przez galaktykę - MUSICIE TO ZOBACZYĆ !!!
ilcattivo13 - 2 Października 2011, 23:23
było z trzy miliony razy. Ale jest szansa, że nie pojawi się już więcej (no chyba, że trafi się jakiś "dowolny epitet określający brak inteligencji")
joe_cool - 2 Października 2011, 23:54
ilcattivo13, tak myślałam. Ale wiesz, ja nie klikam tych wszystkich jutubów, jeśli nie mają opisu
Co jednak nie zmienia faktu, że się zastanawiam, jak to działa i mam nadzieję, że ktoś mądrzejszy ode mnie w tej dziedzinie mi powie.
ilcattivo13 - 2 Października 2011, 23:57
to chyba jedynie jakiś masta-elektronikus może wyjawić...
No i ktoś kiedyś wrzucał na Forum filmik z komentarzem, jak takie coś się robi, ale kto to teraz znajdzie
Lis Rudy - 3 Października 2011, 10:20
Plakat wyborczy wg. Joe Monster
http://www.joemonster.org/p/656946/w_kolejce
Witchma - 5 Października 2011, 10:44
I to jest reklama z pomysłem (Skoda Fabia)
ilcattivo13 - 8 Października 2011, 16:48
Witchma - fajne Tyko szkoda, że fura cienka
merula - 13 Października 2011, 18:40
Okulary wyczesane Chucka Norrisa
Lis Rudy - 17 Października 2011, 11:16
Zobaczcie reakcję kobiety zatrzymanej przez Policję podczas kierowania samochodem:
Strasznie tą kobitkę poczochrało w głowę.
ilcattivo13 - 17 Października 2011, 15:37
Lisie - myślisz, że to jest na tyle śmieszne, żeby to tutaj wrzucać?
Agi - 17 Października 2011, 15:49
Lisie Rudy, to wcale nie jest śmieszne, za to wulgarne do bólu.
W pracy mam zablokowane odtwarzanie filmów, bo już wcześniej bym zareagowała.
Wyrzuć tego linka i wstaw coś rzeczywiście zabawnego.
Fidel-F2 - 17 Października 2011, 16:54
przecież to nie jest wątek do śmichu a do rzeczy w jaki sposób interesujących
ilcattivo13 - 17 Października 2011, 17:14
Fidel - jesteś w "Autostopem przez galaktykę", a nie w "Powrocie z gwiazd>Znalezione w sieci"
Fidel-F2 - 17 Października 2011, 17:27
no i? ja tam nie widzę problemu
Lis Rudy - 18 Października 2011, 17:10
Dobra, usunąłem linka, ale w ten sposób bez sensu funkcjonują posty poniżej.
Agi, ilcattivo13, to nie miało być zabawne ani śmieszne. Dla mnie osobiście, reakcja owej Pani jest szokująca. Tym bardziej że nie wiadomo co zrobiła i jaki był powód zatrzymania jej przez Policję. Zresztą jaki by nie był, raczej nie usprawiedliwiałoby to jej reakcji. Sądziłem że zakładka "Musicie..." nie jest tożsama z zakładką "Co nas śmieszy" i dlatego zalinkowałem do dość zaskakujące zatrzymanie. W końcu takiej reakcji nie spotyka się zodziennie.
Nieważne...
Linki już nie ma, filmu już nie ma, dyskusja staje się bezpodstawna.
Agi - 18 Października 2011, 17:13
Lisie Rudy, dziękuję.
Ziemniak - 20 Października 2011, 22:15
Lewitacja kwantowa. Niesamowite!
hijo - 20 Października 2011, 22:24
tylko czy uda się to wykorzystać do czegoś codziennego
Godzilla - 20 Października 2011, 22:29
Myślę, że jakieś wcielenie Gallowaya Galleghera byłoby w stanie użyć zjawiska do konstrukcji dystrybutora trunków. Przyciskasz guzik i płynie wprost do ust złota struga.
hijo - 20 Października 2011, 22:34
Godzilla napisał/a | do konstrukcji dystrybutora trunków | no w barze takie bardzo zimne piwo lewitujące w drodze do klienta to by było coś
Alatar - 21 Października 2011, 15:15
Ktoś potrafi wyjaśnić mi to zjawisko (łopatologicznie)?
czterdziescidwa - 22 Października 2011, 11:02
Wow. Gra do ciebie strzela z ASG:
http://www.youtube.com/wa...d&v=nQR49JGySTM
hijo - 22 Października 2011, 11:06
czterdziescidwa, rewelacja, zawsze się zastanawiałem, jak rozwiążą kwestie poruszania się, a tu proszę prościutkie rozwiązanie, i to chyba nawet nie ASG były tylko paintballe, czyli boli bardziej
czterdziescidwa - 22 Października 2011, 11:09
A ja się zawsze zastanawiałem jak rozwiązać kwestie stresu. Wygląda na to, że ich rozwiązanie działa . Trzeba sobie takie zbudować...
hijo - 22 Października 2011, 11:13
Czytałeś opis? Ta bieżnia się nie porusza, ona służy do sterowania grą, tzn ty idziesz a gra się dostosowuje - kapitalne. Teraz skończy się era grubych geeków grających w FPP będą musieli być wysportowani hahaha Ciekawe ile to kosztuje i kiedy zrobią pierwszy turniej
Alatar - 22 Października 2011, 11:31
hijo, ja też się zastanawiałem, jak rozwiążą kwestię ruchu. To fajny krok, przydałoby się jeszcze bieganie. Wreszcie gra będzie bardziej realistyczna i wymagająca. Teraz niech tylko skonstruują elektroniczny kostium i odpowiednie do niego okulary. Zakładasz kostium wkładasz okulary i widzisz przez nie świat dookoła, a gdy spojrzysz na siebie, widzisz np. zbroję, szaty maga, mundur, broń, rzeczy, które aktualnie nosisz. Niech jeszcze dodadzą rozpoznawanie ruchu to w cRPGach fantasy, żeby rzucić czar, będziesz musiał wykonać konkretne ruchy.
hijo - 22 Października 2011, 12:02
Alatar napisał/a | Niech jeszcze dodadzą rozpoznawanie ruchu to w cRPGach fantasy, żeby rzucić czar, będziesz musiał wykonać konkretne ruchy. | to muszą zintegrować motion capture, a wtedy to nie tylko czary, ale i fechtunek trzeba będzie opanować
czterdziescidwa - 22 Października 2011, 12:33
akurat fechtunek to już jest: http://www.youtube.com/wa...feature=related
ilcattivo13 - 22 Października 2011, 13:52
Alatar napisał/a | ...wkładasz okulary i widzisz przez nie świat dookoła... |
z tym jest największy problem. Na dzień dzisiejszy granie w okularkach "czyde", w ilości nawet 1-2h dziennie, prowadzi do zaburzeń w pracy mózgu i wygląda na to, że mogą one być nieodwracalne. A że już ponad 20 lat walczą z tym problemem i nie mogą go rozwiązać, to chyba prędzej się doczekamy wszczepów i prawdziwego, cybernetycznego VR
hijo - 22 Października 2011, 13:58
ilcattivo13 napisał/a | Na dzień dzisiejszy granie w okularkach czyde, w ilości nawet 1-2h dziennie, prowadzi do zaburzeń w pracy mózgu i wygląda na to, że mogą one być nieodwracalne. | to już nie kupię TV 3D. Poza tym nie lubię oglądać filmów w 3D na innym ekranie niż na przerośniętym IMAXie
hijo - 22 Października 2011, 14:11
Nieemitowana reklama TESCO
|
|
|