To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie spotkania w Grodzie Kraka

Ziuta - 3 Czerwca 2009, 21:33

Ja odpadam na jakieś 2.5 tygodnia niestety. Listy protestacyjne prosze wywyłac na adres katefr elektroniki i telekomunikacji AGH. :?
Virgo C. - 4 Czerwca 2009, 11:04

Mój protest będzie bombowy :twisted:

Dobra, wypadałoby godzinę w końcu ustalić. A przy okazji wyszła inna ciekawa możliwość jeśli chodzi o kino. Otóż seanse będą także w kinie ARS. Rynek jeśli chodzi o dojazd (czy raczej powrót) wszystkich by zadowolił, a i ceny mniej będą biły po kieszeni niż w Cinema City Kazimierz. Plus po filmie możnaby na jakieś piwko skoczyć i wrażeniami się wymienić ;)

Możliwe godziny:
GK - 18:45, 20:00, 21:15, 22:30
ARS - 18:45, 21:00, 23:15

Mi wsio rawno jeśli chodzi o godziny, jednak w wypadku kina optowałbym raczej za ARSem :)

Martva - 4 Czerwca 2009, 11:07

Mnie też jest wszystko jedno, tylko chciałabym móc się jakoś dostać do domu, więc te najpóźniejsze seanse odpadają.
Ziemniak - 4 Czerwca 2009, 11:14

Mnie najbardziej pasuje GK i seans 18.45 ew. 20.00, młodego bym wziął ;P:
aniol - 4 Czerwca 2009, 11:37

wyjakowo bede w najblizszy wekend w Krakowie
nie obiecuje na 100% ale postaram sie dotrzec, jak juz ustalicie co? jak? gdzie? i czemu tak drogo?
:wink:

Virgo C. - 4 Czerwca 2009, 11:41

@Ziemniak
Nie wiem jak o 18:45 będzie z Sebastianem, ostatnio wtedy chyba z pracy wracał :)

@aniol
Mimo wszystko dzięki za deklaracje, oby się udało :)

No to aktualizacja listy:
1. Ziemniak (być może z młodym)
2. illianna & Sebastian
3. hardgirl (?)
4. Martva
5. Virgo C.
6. aniol

Ziemniak - 4 Czerwca 2009, 11:48

Virgo C. napisał/a
Nie wiem jak o 18:45 będzie z Sebastianem, ostatnio wtedy chyba z pracy wracał :)

Virgo C., w sobotę?

Martva - 4 Czerwca 2009, 11:55

aniol, prawidłowa postawa :bravo
Virgo C. - 4 Czerwca 2009, 11:58

@Ziemniak
Poczucie czasu trace, wydawało mi się że to sobota była :D

aniol - 4 Czerwca 2009, 12:05

Martva napisał/a
aniol, prawidłowa postawa :bravo

wiesz, raz na pół roku jestem w rodzinnym mieście i trafia się okazja poznać ludzi których się zna tak naprawde z postów na forum, to przynajmniej postaram się skorzystać
ustalcie tylko godzinkę jeszcze dziś, bo od jutra jestem w rozjazdach = bez netu

Kruk Siwy - 4 Czerwca 2009, 12:09

Hm, w Krakowie telefonów nie ma?aniol, ?
aniol - 4 Czerwca 2009, 12:14

juz się z Martvą na numerki wymienilim :-)
shenra - 4 Czerwca 2009, 12:25

aniol, :bravo :bravo tak trzymaj. Spotkania z Krakusami nie warto opuścić, niezapomniane przeżycie. ;P:
illianna - 4 Czerwca 2009, 12:33

jeżeli chodzi o nas to w sobotę mamy wolne (na szczęście) więc godzina obojętna, jeżeli w arsie to pewnie 18.45, jeżeli w GK to może lepiej o 20.00, bo Smert coś napomykał, że może by był, ale Monika ma egzamin i nie wie i której skończą jej się zajęcia na uczelni
Virgo C. - 4 Czerwca 2009, 16:37

No to uaktualniam:
2. illianna & Sebastian
3. hardgirl (?)
4. Martva
5. Virgo C.
6. aniol
7. Monika & Smert
8. Kirasz (?)
9. agrafek (?)

Jeszcze czekam na odpowiedzi od 11 osób, z czego pięc chyba uznało że zignorowanie mojego PW to też odpowiedz ;)

Sebastian - 4 Czerwca 2009, 17:19

Monika i smert będą na pewno byle w sobotę i byle po 18 ;)
hardgirl123 - 4 Czerwca 2009, 20:01

a mnie nie bedzie :(
Martva - 4 Czerwca 2009, 20:43

To w końcu gdzie? I kiedy? :)
aniol - 4 Czerwca 2009, 20:54

no i za przeproszeniem d**a blada
nie dotre na spotkanie - rodzinka juz zaplanowala mi caly moj czas wolny w Krakowie
wrrr
chociaz z drugiej strony widze ich dwa trzy razy w roku wiec
sorki
bede w sierpniu w Krakowie na dluzej to wtedy sprobuje sie z Wami spotkac w realnym swiecie

shenra - 4 Czerwca 2009, 21:16

illianna, a my dzisiaj z ivaine tupały w waszych okolicach i się zastanawiałyśmy czy was nie nawiedzić na jakąś kawę albo resztkę z wiśniówki. Jednakowoż nogi nam do przysłowiowej rzyci już wchodziły i obrałyśmy azymut w przeciwnym kierunku. :mrgreen:

Aaa i jeszcze widziałam Sebastiana w Taniej Książce(znaczysja formę papierową nie-żywą :mrgreen: ) i aż mniem zdziwiło, bo jak szukałam hoho i haha temu to ino na Merlinie był dostępny. A tu patrz pan siurprajz :shock: :lol:

Sebastian - 4 Czerwca 2009, 21:27

I bardzo niedobrze że nas nienawiedziłyście. Teraz mi smutno :( I wiśniówka się zmarnuje

A ta tania książka o której mówisz to potrafi wyczyniać cuda.

Martva - 4 Czerwca 2009, 21:31

aniol, mam nadzieję że w sierpniu wypali :)

Sebastian, napij się wiśniówki, nie będzie Ci smutno. Wypiłam kawałek wina i wiem ;)

shenra - 4 Czerwca 2009, 21:32

Sebastian, przepraszam :cry: :cry: :cry: :cry: Nie wybaczę sobie tego do końca życia :cry: :cry: :cry:
illianna - 4 Czerwca 2009, 21:59

shenra napisał/a
illianna, a my dzisiaj z ivaine tupały w waszych okolicach i się zastanawiałyśmy czy was nie nawiedzić na jakąś kawę albo resztkę z wiśniówki. Jednakowoż nogi nam do przysłowiowej rzyci już wchodziły i obrałyśmy azymut w przeciwnym kierunku. :mrgreen:

Aaa i jeszcze widziałam Sebastiana w Taniej Książce(znaczysja formę papierową nie-żywą :mrgreen: ) i aż mniem zdziwiło, bo jak szukałam hoho i haha temu to ino na Merlinie był dostępny. A tu patrz pan siurprajz :shock: :lol:

no szkoda chociaż ja to dopiero o 20 w domu byłam, ale S się nudził pewnie jak mops przed kompem :mrgreen:
a co do taniej książki to ostatnio zostawiliśmy tam 42 zł, ale za trzy fajne sztuki, S faktycznie jest i to w przystępnej cenie 15 zł, także ludu krakowski do taniej książki marsz :mrgreen: ;P: :twisted:

Virgo C. - 5 Czerwca 2009, 07:55

Coś ta lista się strasznie kurczy zamiast rosnąć. Może powinienem jej jakieś witaminki zafundować ? :roll:

2. illianna & Sebastian
3. Martva
4. Virgo C.
5. Monika & Smert
6. Kirasz (?)

Dobra, to jeśli chodzi o seans to wygląda na to że większość jest za godziną 20:00 w GK i tego się trzymajmy. Wieczorem zarezerwuje bilety dla tylu osób ile się zadeklarowało do tej pory :)

Sebastian - 5 Czerwca 2009, 08:24

Martva napisał/a
Sebastian, napij się wiśniówki, nie będzie Ci smutno.

Sam? Wiśniówka jest towarzyska, nie zgodzi się.

shenra - 5 Czerwca 2009, 11:16

illianna napisał/a
S faktycznie jest i to w przystępnej cenie 15 zł,
ja widziałam po 14zł :mrgreen: jak wrócę z "safari" to się przejdę i oblookam czy mają coś nowego ;P:
Virgo C. - 5 Czerwca 2009, 21:21

Zarezewowałem 9 biletów i niestety musiałem rozsadzić nas w dwa rzędy, bo się durny system rzucał o pozostawienie jednego miejsca wolnego. Ale jakoś myśle sobie z tą niedogodnością poradzimy :mrgreen:
illianna - 5 Czerwca 2009, 22:48

to o której się spotykamy konkretnie? może 19.45 przed bramkami do kina?
Martva - 6 Czerwca 2009, 08:47

Nie wiem na ile wcześniej trzeba być jak się robi rezerwację.
A w ogóle to ja się zawsze gubię w tej cholernej galerii i robię koło, jakby co to odbierzcie mi bilet, pliiz :)

Partner forum