To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni

Martva - 21 Grudnia 2007, 21:18

Faceci nie noszą staników, mogą ocenić wyłącznie efekt wizualny. A biust wylewający się górą znad zbyt małego stanika może się niektórym podobać, co nie oznacza że jest a/wygodny, b/dobry dla biustu.
Iwan - 21 Grudnia 2007, 21:20

no to fakt faceci są wzrokowcami
Martva - 21 Grudnia 2007, 21:24

Właśnie, myślę że większe wrażenie zrobiłabym ubrana w moje przyciasne push-upy w ślicznych kolorach, które nie leżą dobrze, niż w czymkolwiek innym.
Ale nad fotką porównawczą w 75C i 70E (oczywiście pod ubraniem) się zastanawiam ;)

jewgienij - 21 Grudnia 2007, 21:26

IWAN, one to rozgrywają wyłącznie między sobą, bo się na tym znają. My - niekoniecznie.
Dla faceta stanik to coś dziwnego, co się suszy na sznurku obok skarpetek i gatek.

Iwan - 21 Grudnia 2007, 21:28

Martva napisał/a
(oczywiście pod ubraniem)
Martva, nie rób nam tego :shock:
Martva - 21 Grudnia 2007, 21:28

jewgienij: ...i trudno się zdejmuje. Nie ze sznurka ;)
Iwan: że co? Przecie wszystkie zdjęcia jakie tu pokazywałam, były ubrane ;P:
Warzywa uznajemy za fragment garderoby :twisted:

jewgienij - 21 Grudnia 2007, 21:30

Chciałem to napisać, ale mi ręce zadrżały :oops:
Iwan - 21 Grudnia 2007, 21:30

Martva napisał/a
...i trudno się zdejmuje
niekoniecznie :wink: robie to jedną ręka no chyba że jakieś nietypowe zapięcie :D wtedy druga wykorzystuje w innych celach :wink:

Martva napisał/a
Iwan: że co? Przecie wszystkie zdjęcia jakie tu pokazywałam, były ubrane
tak ale te mają być poglądowe w temacie staników :wink:
jewgienij - 21 Grudnia 2007, 21:34

Oj, Wania, Wania...
Przypuszczam, że wątpię :?

Iwan - 21 Grudnia 2007, 21:36

no niestety tobie tego nie udowodnie :D po pierwsze nie nosisz staników , po drugie po pierwsze wątpie czy jesteś w moim typie :wink:
Martva - 21 Grudnia 2007, 21:39

jewgienij napisał/a
Chciałem to napisać, ale mi ręce zadrżały :oops:

Dobrze że ręce ;P:

Iwan napisał/a
robie to jedną ręka no chyba że jakieś nietypowe zapięcie :D

Hmmm, to ja chyba mam bardzo nietypowe zapięcia, jedna ręką jest mi okropnie niewygodnie ;)
Pamiętam jak kiedyś mi wycinali pieprzyki z pleców, leżałam na brzuchu, pielęgniarka rozpinała mi biustonosz, a młody lekarz się śmiał 'co to pani tak wolno idzie, ja bym sobie już dawno poradził, i to jedną ręką!' Mój ówczesny facet przez jakiś czas bardzo alergicznie reagował na wspomnienie o tym lekarzu. Faceci są dziwni ;)

Iwan napisał/a
tak ale te mają być poglądowe w temacie staników :wink:

Ale w staniku najważniejsze jest to, jak kształtuje biust. A to lepiej widać na ubranych zdjęciach, inaczej się jakoś szczegóły rozmywają ;)

Iwan napisał/a
po pierwsze nie nosisz staników , po drugie po pierwsze wątpie czy jesteś w moim typie :wink:

Yyyy, chłopaki, to może ja już sobie pójdę? :twisted: ;P:

Iwan - 21 Grudnia 2007, 21:41

nie no zostań :D absolutnie nie chcemy wywalać cię z twojego bloga, to może lepiej my se juz pójdziemy :D
jewgienij - 21 Grudnia 2007, 21:45

Nie trafiłeś jeszcze, Iwan, na perfidny stanik, który tylko palnikiem acetylenowym rozewrzeć można :evil:
Martva - 21 Grudnia 2007, 21:46

Tylko się chciałam upewnić, że nie przeszkadzam ;)

jewgienij mogłeś spróbować zębami... chociaż osobiście to nie wiem czy bym nie zrobiła krzywdy facetowi który robi krzywdę mojemu stanikowi ;P:

Iwan - 21 Grudnia 2007, 21:48

Martva napisał/a
Tylko się chciałam upewnić, że nie przeszkadzam
nie no skądże znowu :D
jewgienij napisał/a
Nie trafiłeś jeszcze, Iwan, na perfidny stanik, który tylko palnikiem acetylenowym rozewrzeć można
to może ty sie do rycerza dobierałes? ;P:
jewgienij - 21 Grudnia 2007, 21:49

Nie potrafiłabyś się mu oprzeć, martva :lol:
jewgienij - 21 Grudnia 2007, 21:51

Iwan napisał/a

To nie o napierśnikach rozmawiamy? :shock:

Iwan - 21 Grudnia 2007, 21:55

jewgienij napisał/a
To nie o napierśnikach rozmawiamy?
oj kurcze pomyliłeś tematy :wink:

a tak poważnie to niektóre staniki faktycznie wygladaja jak zbroja :? i te mnie dobijają zero w nich erotyzmu ale pewnie bardzo dobrze spełniaja swoją role jako staniki

Martva - 21 Grudnia 2007, 21:55

Iwan napisał/a
nie no skądże znowu :D

To miłe :D

Iwan napisał/a

O jaaaaa :)

jewgienij napisał/a
Nie potrafiłabyś się mu oprzeć, martva :lol:

Nie bądź taki pewien ;) Tak sobie pomyślałam, że o zamiarze ściągnięcia stanika zębami powinno się nosicielkę informować wcześniej, żeby włożyła jakiś specjalny sypialniany model, który niekoniecznie musi mieć świetnie dobrany rozmiar i w razie czego nie będzie go szkoda... ale wtedy element zaskoczenia odpada. Ehhh, co za życie:D

jewgienij napisał/a
To nie o napierśnikach rozmawiamy? :shock:

Hehe, a propos to kiedyś z May wymyśliłyśmy ze trzeba by sie na jakiś konwent przebrać za barbarzyńskie wojownicze księżniczki, i wymyśliłyśmy jak. Ale plan nigdy nie wypalił ;)

EDIT: Iwan
, zbroja? Takie na przykład?

jewgienij - 21 Grudnia 2007, 22:08

Martva napisał/a

Nie bądź taki pewien ;) Tak sobie pomyślałam, że o zamiarze ściągnięcia stanika zębami powinno się nosicielkę informować wcześniej, żeby włożyła jakiś specjalny sypialniany wersję, która niekoniecznie musi mieć świetnie dobrany rozmiar i w razie czego nie będzie go szkoda... ale wtedy element zaskoczenia odpada.

Materialistka :evil:
Która kobieta założy "gorszy" stanik na randkę?
Jeżeli chodzi o drapanie po plecach, też powinno się partnera informować wcześniej? Niech wodę utleniona pod łóżkiem trzyma :D

Iwan - 21 Grudnia 2007, 22:13

Martva napisał/a
Iwan, zbroja? Takie na przykład?
dokładnie o takie mi chodziło :?
Martva - 21 Grudnia 2007, 22:17

jewgienij napisał/a
Materialistka :evil:

Słońce, pokaż mi miejsce gdzie będę mogła nabyć stanik który a/pasuje na mnie, b/nie jest w kosmicznej cenie, znaczy powiedzmy do 75 zł. To nie jest materializm, to praktyczność. Rzadkie zjawisko u mnie, naprawdę ;)

jewgienij napisał/a
Która kobieta założy gorszy stanik na randkę?

Nienienienie, w ogóle się nie zrozumieliśmy ;) Nie chodzi mi o to ze gorszy, brzydszy, coś w tym stylu - tylko na przykład w rozmiarze który wynika z tabelki, co za tym idzie przeważnie jest łatwiej dostępny, za to nie nadaje się do chodzenia na co dzień, bo piersi się w nim kołyszą i nie są świetnie podtrzymane, etc. Myślę ze jest spora szansa że będzie ładniejszy, kolorowy, koronkowy, bardziej wycięty etc. Wejdź sobie na dowolny netowy sklep z bielizną, wrzuć w wyszukiwarkę 75C, a potem 70E. Zobaczysz różnicę w wyborze ;) Chociaz jedno i drugie jest na tyle samo centymetrów w biuście.

jewgienij napisał/a
Jeżeli chodzi o drapanie po plecach, też powinno się partnera informować wcześniej? Niech wodę utleniona pod łóżkiem trzyma :D

Hmmmm, ciekawy pomysł ;P: wart przemyślenia ;)

Iwan napisał/a
dokładnie o takie mi chodziło :?

One są be. A często tylko takie się proponuje szczupłym kobietom które nie chcą 75B, tylko ciaśniejszy obwód i większą miskę. Bo 'duża literka=duży biust, a duży biust trzeba podtrzymywać.' :/

Fidel-F2 - 21 Grudnia 2007, 22:19

Martva, nie czujesz blusa
Martva - 21 Grudnia 2007, 22:21

:roll:

Fidel, jak dawno Cię tu nie było. Możesz rozwinąć myśl? Niekoniecznie jednowyrazowo.

Iwan - 21 Grudnia 2007, 22:25

Martva napisał/a
One są be
to delikatnie powiedziane :) to paskudztwo przestraszne :!:

a Fidel-F2, jako Żona astronauty wie co mówi ;P: jemu teraz też stanik sie przyda :D

Martva - 21 Grudnia 2007, 22:32

Nie ukrywam że wolę rzeczy podobne do tego. Albo tego... Ale mnie nie stać, nawet w promocji (no i nie wiem czy ta firma szyje na mnie)...

A Fidel, niezależnie od tego czy jest żoną, czy nie jest zoną, jest tez facetem i akurat w temacie staników niekoniecznie wie co mówi ;)

Iwan - 21 Grudnia 2007, 22:33

Martva, jesli chodzi o staniki to gust masz świetny :D
Martva - 21 Grudnia 2007, 22:36

No ba ;)
Iwan - 21 Grudnia 2007, 22:37

:D ale i tak najlepiej je z kogoś ściągać :wink:
Martva - 21 Grudnia 2007, 22:39

Nie wiem, jakoś nigdy nie próbowałam. Ale wierzę na słowo ;)

Partner forum