Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie Spotkanie Fantastów
Fidel-F2 - 11 Maj 2010, 22:08
jacyś chętni poza geriawitami?
merula - 11 Maj 2010, 22:10
istnieje możliwość, że dołączę
Fidel-F2 - 11 Maj 2010, 22:12
bedę zaszczycony
Ozzborn - 12 Maj 2010, 01:32
dzięki za geriawita ;]
Kruk Siwy - 12 Maj 2010, 09:33
Ozzborn, daj spokój co taki gófniasz wie o życiu.
Ozzborn - 13 Maj 2010, 19:07
Niestety z powodu zawalenia robotą nie dotrę dziś do Para. Jeśli ktoś się wybiera to niech przeprosi ode mnie Zgagę, bo nie wiem czy zdąży odebrać pw, a mieliśmy się wymienić książkami...
edit: odebrała jednak
Fidel-F2 - 15 Maj 2010, 08:59
do tej pory niebo się nie zawaliło, z wieczora, jak trafię, powinienem być
dalambert - 15 Maj 2010, 09:41
Jak najbardziej - pogoda dziś barowo-komputerowa . Czyli od godziny 18 - PARADOX
Fidel-F2 - 15 Maj 2010, 09:59
El Mariachi dla nureczki wciąż aktualne?
nureczka - 15 Maj 2010, 10:30
Fidel-F2, oj tak, tak. Moja wdzięczność będzie Cię ścigać do śmierci.
Anonymous - 15 Maj 2010, 14:46
Ja dopiero ok 20.30 dotrę. Mam nadzieję, że jeszcze będziecie.
nureczka - 16 Maj 2010, 09:58
Fidel-F2, dziękuję, dziękuję, dziękuję!!!!!
Kruk Siwy - 16 Maj 2010, 12:09
Byłem ci ja na: Forkonie czyli spotkaniu forumowiczów NF generalnie obchodzono 5 rocznicę powstania forum i cieszono się z wyjścia z domu niewoli i emigracji na Madagaskar. Lolek (Pub) podał nam dłoń sympatyczną aczkolwiek nieco drogawą. Zbiegłem o osiemnastej gdyż forkonowcy wpadli w szał robótek ręcznych a ja z takowych miałem zawsze ndst. Ale samo spotkanie ciekawe - bio dzięki za rozmowę.
A zbiegłem niedaleko bo do Paradoksu gdzie pokazywano światku dziw nad dziwy czyli trolla udomowionego Fidelem zwanego. Zebrało się parę osób (merula, feralny, Żerań, puckodalamberty, ozzi). Fidel sypał anegdotkami i był wielce sempatyczny co budziło podejrzenia że go kosmici podmienili.
Niestetyż ostatni pociąg do ojczyzny trolli zakończył naszą pogawędkę, a szkoda bo było miło i pouczająco.
Ozzborn - 16 Maj 2010, 12:30
i ja też tam byłem
miodowego piłem (zwrontego )
z Acidów przybywszy
na Dżem powróciłem
Bardzo miło było Fidelita poznać Zapraszamy częściej!
Anonymous - 16 Maj 2010, 14:25
Kruk Siwy napisał/a | Fidel sypał anegdotkami i był wielce sempatyczny co budziło podejrzenia że go kosmici podmienili. |
Może to był nowy model, Fidel-F3? Trzeba było badanie genów zrobić, bo samo organoleptyczne chyba nie wystarczyło?
bio - 16 Maj 2010, 21:54
Z Krukiem przymierzaliśmy się do spotkania, jak bocian z lękiem wysokości do lotu do Afryki. Ale się udało nareszcie. Trochę jako relikty byłej epoki powspominaliśmy cudne niedogodności młodych lat. A młodzież obecna cieszy niesłabnącym entuzjazmem, co podnosi na duchu. I uwaga wynikająca może nie z badań naukowych, ale z doświadczenia oraz analizy bieżącej. Dawniej dziewczęta udzielające się w kręgach miłośników fantastyki nie były tak wdzięcznymi obiektami zdjęć czynionych Smieną, Zorką, czy Practicą, jak dzisiaj koleżanki utrwalane tym wszystkim, co na rynku pstrykalniczym elektronicznym jest dostępne ( nie wymieniam, bo za wiele).
Kruk Siwy - 16 Maj 2010, 22:08
Howgh! Mój mamuci bracie.
Fidel-F2 - 17 Maj 2010, 22:23
a dziękować, dziękować, szkoda tylko dalamberta ciężko w boju poturbowanego
feralny, faktycznie, nie wiem skąd mi się ten Liberator wziąłw miejsce Lisunowa Li-2
Anonymous - 2 Czerwca 2010, 12:42
Ktoś jutro będzie w Paradoksie? Bo jest otwarty. Ja postaram się zajrzeć koło 20.
Ozzborn - 2 Czerwca 2010, 22:14
ja zasadniczo do 24 czerwca mam sesje więc raczej się pojawiał nie będę... może na chwilę na SKOFĘ zależy jakie eksponaty przyjadą
Kruk Siwy - 2 Lipca 2010, 09:20
Sempatycznie było wczoraj. Nimfa B., Jarek M., Żerański Żerań, Piotr Staniewski, mua i wielu innych spotkało się w upalnym Paradoxie. Jedna niemiła rzecz: ceny wzrosły! A pić się chce...
merula - 2 Lipca 2010, 10:19
może next week zawitam w Para. powinno być łatwiej zorganizować czas.
Ozzborn - 2 Lipca 2010, 12:46
Kruk Siwy napisał/a | Jedna niemiła rzecz: ceny wzrosły! |
Jeszcze wzrosły?! Kurde to już się w pale nie mieści.
Dobrze, że Żerań znowu wisi mi Miodowego
Wstępnie też się mogę zapowiedzieć na czwartek - jak zwykle będę, chyba że nie przyjdę
Anonymous - 2 Lipca 2010, 13:15
Miodowy akurat nie wzrósł. Zwykły tylko.
Kruk Siwy - 2 Lipca 2010, 15:02
Piwo z kija zdrożało! Co mnie tam te bezecne wynalazki obchodzą.
dalambert - 2 Lipca 2010, 15:12
Kruk Siwy napisał/a | Piwo z kija zdrożało! |
a konkretnie ? to samo co w Baryłce czy więcej ?
Kruk Siwy - 2 Lipca 2010, 15:20
ośm zeta. Dostajesz pifo i miły uśmiech biuściastej barmanki. Kolczyka nie stwierdzono.
dalambert - 2 Lipca 2010, 15:23
Znaczy cena "baryłkowa' jeszcze nie granda , zresztą ja na 40% przecodzę
Zgaga - 2 Lipca 2010, 15:36
Kruk Siwy napisał/a | Sempatycznie było wczoraj. Nimfa B., Jarek M., Żerański Żerań, Piotr Staniewski, mua i wielu innych spotkało się w upalnym Paradoxie. Jedna niemiła rzecz: ceny wzrosły! A pić się chce... |
Aż żałuję, że mnie tam nie było. Ale chyba ze zmęczenia doszłabym tam na czworakach.
nimfa bagienna - 2 Lipca 2010, 15:57
Wysłałam ci pw, tylko potem coś mi strzeliło do głowy, że chyba deklarowałaś jakiś wyjazd urlopowy, i skasowałam to pw.
Zasłużyłam na biczowanie szczypiorkiem.
|
|
|