Autostopem przez galaktykę - kosmiczne jaja albo po prostu dowcipy
Fidel-F2 - 20 Czerwca 2008, 20:02
ilcattivo13, zobacz pierwszy post na stronie 91.
ihan - 22 Czerwca 2008, 10:46
I have a bad feelings about this
agnieszka_ask - 22 Czerwca 2008, 19:42
boskie
ihan - 24 Czerwca 2008, 15:57
Jeden z dzisiejszych komentarzy na Onecie:
Borubar i Parejro to nieślubne dzieci Benhauera. Mają psa Irasiada.
Tak wynika z najnowszych badań histeryków z IPN.
~Juhas , 24.06.2008 15:49
Alatar - 27 Czerwca 2008, 23:17
http://img341.imageshack....icrosoft1ya.jpg
deSAD - 29 Czerwca 2008, 14:48
Taniec z SW boski. Vader mnie zabił:)
ihan - 7 Lipca 2008, 18:43
Szukasz mężczyzny jednocześnie czarującego, inteligentnego i atrakcyjnego? Joe Monster nie pozostawia wątpliwości . Jeśli jesteś kobietą, masz minimalne szanse.
gorat - 7 Lipca 2008, 19:14
Jeśli jesteś kobietą, masz małe szanse na takiego mężczyznę... Nie powiem, jak to brzmi
hjeniu - 9 Lipca 2008, 22:00
Patrząc na ten obrazek to oczywisty wniosek
gorat - 9 Lipca 2008, 22:04
Wreszcie zajrzałem.
Ziemniak - 10 Lipca 2008, 07:51
http://www.youtube.com/watch?v=a56Se27v0aE
feralny por. - 10 Lipca 2008, 12:39
http://pl.youtube.com/watch?v=xPT98maZaIk
ilcattivo13 - 10 Lipca 2008, 15:54
pewnie już kiedyś było, ale...
Plaża, morze, piękna pogoda. Na kocyku wspaniała laseczka posuwistymi, erotycznymi wręcz pociągnięciami smaruje swoje idealnie opalone ciało. W bliskim sąsiedztwie tego "zjawiska", na rozpostartym ręczniku leży z przymkniętymi oczami facet w średnim wieku. Gdyby nie coraz bardziej zwiększające się gabaryty jego slipek, można by uznać, że śpi i kompletnie nie zwraca uwagi na dziewczynę. Tym zachowaniem zmylił panienkę, która zerkając na niego widzi tylko jego opuszczone powieki i już bez żadnych zahamowań wkłada rękę w stringi, kładzie ją na swym "łonie" i półgłosem mówi: Ty mój skarbie największy, ty moja pieszczoszko. Mamusia pamięta , że wszystko ma dzięki tobie. I mieszkanie i samochód i spore oszczędności. Chcesz się wykąpać? Już idziemy do wody.Wstała i pobiegła w stronę morza. Facet otwiera oczy, unosi się na łokciu i spoglądając w kierunku swojego przyrodzenia warczy: Słyszysz , k***a, słyszysz? A ja przez ciebie straciłem willę, dobrze prosperującą firmę i Mercedesa 600. I jeszcze muszę płacić alimenty w trzech różnych miejscach kraju. Chciałbyś się z nią wykąpać, co? - tutaj przekręca się na brzuch - A piasek żryj bydlaku !!!!
feralny por. - 10 Lipca 2008, 16:30
Boskie
Dobry Japończyk to przestraszony Japończyk:
http://www.youtube.com/watch?v=PHzNood67Xs
ilcattivo13 - 18 Lipca 2008, 08:09
Trzy kobiety: zaręczona, mężatka oraz panna rozmawiają o swoich mężczyznach. Po parogodzinnej debacie dochodzą do wniosku, że warto wnieść coś nowego do ich życia seksualnego, postanawiają dodać sobie trochę seksapilu i założyć pończochy, skórzane biustonosze, super-wysokie szpilki oraz maski również ze skóry. Po kilku dniach spotykają się ponownie, aby podzielić się wrażeniami:
Zaręczona opowiada: Mój narzeczony wrócił jak zwykle wieczorem z pracy. Kiedy zobaczył mnie w czarnym skórzanym biustonoszu, pończochach, seksownych butach i masce powiedział, że jestem miłością jego życia! Potem kochaliśmy się przez kilka godzin.
Panna relacjonuje: U mnie było podobnie, kiedy mój chłopak zobaczył mnie w tym superstroju, bez słowa rzucił się na mnie i zaczął ostrą jazdę.
Mężatka na to: Ja wysłałam dzieciaki do mojej matki na noc, żebyśmy mogli poszaleć. Kiedy mąż wszedł do domu, miałam już na sobie seksowną, skórzaną bieliznę, czarne szpilki, pończoszki i skórzaną maskę na twarzy. Kiedy mnie zobaczył powiedział "Co na obiad, Batmanie?"
Chal-Chenet - 18 Lipca 2008, 13:02
gorat - 18 Lipca 2008, 15:12
Chal już na etapie Batmana, że " " sadzi?
Chal-Chenet - 18 Lipca 2008, 15:26
Hehehe.
Ale swoją drogą, powoli nabieram na Batmana fazę, w weekend obejrzę nowego animowanego (Batman Gotham Knight) i będę czekał na kinowego z coraz większą niecierpliwością.
A ontop:
Z "Polski":
Podczas kopania dołów pod swoim przełożonym niejaki Mirosław Odważny natknął się na niewypał artyleryjski z II wojny światowej, która jak wiadomo zakończyła się naszym zwycięstwem.
hrabek - 18 Lipca 2008, 15:32
Nowy Batman na IMDB jest na 5 miejscu na liscie wszechczasow z ocena 9,0 i przy 4,500 glosujacych. A premiera dopiero w tym tygodniu... To tez sie na kosmiczne jaja nadaje
Fidel-F2 - 18 Lipca 2008, 21:59
znaczy co? zrobili dobry film o Batmanie? może perpetuum mobile tez zrobią
Chal-Chenet - 18 Lipca 2008, 22:59
hrabek, z tego co się orientuję w USA premiera była wcześniej. To u nas wychodzi z opóźnieniem. Na imdb zresztą chyba nie można głosować przed datą premiery.
Fidel, jak dla mnie z dotychczasowych aktorskich "Batmanów" trzy były bardzo dobre, jeden dobry i tylko jeden poniżej wszelkiej krytyki. Bilans nie wychodzi znowu taki najgorszy.
hrabek - 21 Lipca 2008, 10:26
W USA premiera byla dopiero w ten piatek, chyba, ze jakies przedpremiery mieli. Dzisiaj film ma prawie 47 tysiecy glosow, ocene 9,7 i pierwsze miejsce. Pobil tez rekord pierwszego dnia wszechczasow, dystansujac Spidermana. Zgarnal w piatek 66 milionow dolarow, a poprzednio Spiderman lyknal 51 czy cos takiego. Wyniki calego weekendu maja byc znane dzisiaj, do pobicia jest (tez Spidermanowe) 151 milionow.
Fidel-F2 - 21 Lipca 2008, 10:35
Chal-Chenet, znaczy różnimy się gustami, poza tym przerastasz mnie doświadczeniem, gdy zorientuję cię, że gdzieś za chwilę pojawi się Batman staram się być oddzielony od ekranu przynajmniej jedną ścianą.
ale wątek jak najbardziej stosowny
czterdziescidwa - 22 Lipca 2008, 00:03
hrabek: a czego wyznacznikiem jest kasa zebrana w pierwszy weekend? Czy nie jest tak, że to świadczy tylko o skuteczności kampanii reklamowej?
hrabek - 22 Lipca 2008, 09:51
Teoretycznie niczego. Ale z drugiej strony jak film w pierwszy weekend zbiera 25 milionow, a na produkcje wydano 130, to pewnie mozna zaczac sie zastanawiac, czy aby na pewno sie zwroci.
No i jeszcze tego, ze zeby miec super kase w pierwszy weekend aktor grajacy jedna z glownych rol musi tragicznie zginac przed premiera.
Chal-Chenet - 22 Lipca 2008, 12:37
Nie zapominajmy, że film jest obecnie na 1 miejscu listy imdb. Nawet, jeśli uznać, że nie jest to wyznacznik tego czy film jest genialny czy nie, to jednak daje to do myślenia. Średnia 9,7 jest potężna. Tyle ludzi nie mogło dać dziesiątek na "kał".
Z mojej strony koniec offtopa.
Fidel-F2 - 22 Lipca 2008, 19:42
Chal-Chenet napisał/a | Tyle ludzi nie mogło dać dziesiątek na kał. | czemu?
gorat - 22 Lipca 2008, 21:32
A może to właśnie fragment kampanii promocyjnej - setki tysięcy botów głosujące zgodnie z założeniami
Chal-Chenet - 23 Lipca 2008, 12:32
Nie wiem.
Ale dla mnie ta lista jest wiarygodna, oceny często pokrywają się z moimi.
gorat napisał/a | A może to właśnie fragment kampanii promocyjnej - setki tysięcy botów głosujące zgodnie z założeniami |
Teorie spiskowe... Trudno uwierzyć, że to po prostu znakomity film?
Fidel-F2 - 23 Lipca 2008, 19:44
z drugiej strony można by się zastanowić czy firmy marketingowe wpadły juz na taki pomysł
|
|
|