Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie spotkania w Grodzie Kraka
Lynx - 1 Czerwca 2009, 12:39
czyja kota? Sliczna
Virgo C. - 1 Czerwca 2009, 15:59
Jeśli chodzi o kino to wolałbym GK - niby dalej dla osób z huty ale wydaje mi się, że komunikacja z tamtego miejsca jakoś bardziej sensowna (tym bardziej że w pobliżu Mogilskie jest)
shenra - 1 Czerwca 2009, 16:40
Mogilskie ma ostatnio *beep* komunikację, ale życzę wam udanych prób
Martva - 1 Czerwca 2009, 17:59
GK może być, ale tylko do pewnej godziny
illianna - 2 Czerwca 2009, 09:35
| shenra napisał/a | Mogilskie ma ostatnio *beep* komunikację, ale życzę wam udanych prób | a Ty nie idziesz?
ja z wiadomych względów wolę GK, z której jest jakieś 15 - 20 min do rynku na pieszo, a najbliżej jest grzegórzeckie ale do mogilskiego też nie tak daleko
to co idziemy tak?
shenra - 2 Czerwca 2009, 09:40
illianna, jeszcze nie jestem pewna, zależy od tego czy się wyrobię z szaleństwem uczelniano-wyjazdowym. Choć powiem, że nie jestem miłośnikiem Terminatora
Virgo C. - 2 Czerwca 2009, 20:23
To o której godzinie jeszcze sobie seans fundujemy ?
A lista póki co prezentuje się perspektywicznie
1. Ziemniak
2. illianna & Sebastian
3. hardgirl (?)
4. Martva
5. Virgo C.
No to kto następny do kolejki ? Corpse, ihan, ivaine, agrafek, gorbash, Słowik, Smert, Toudi, Ziuta ?
shenra - 2 Czerwca 2009, 20:24
Virgo C., a kto pozwolił listę robić?
Ziemniak - 2 Czerwca 2009, 20:25
A kto zabronił?
shenra - 2 Czerwca 2009, 20:25
Już mnie zastąpili, podli wy...
Virgo C. - 2 Czerwca 2009, 20:26
Trzeba się do nowej sytuacji przygotowywać, doświadczenia nabrać w agitowaniu wśród ludu krakowskiej i w ogóle jeśli po Twoim wyjeździe mamy się więcej niż dwa razy spotkać
Poza tym regent miał być. To jest. Ale na rudo się nie przefarbuje
shenra - 2 Czerwca 2009, 20:27
Taa, taa tak się tłumacz.
Regentus miał być naznaczony , nie pytaliście waść o swoją kandydaturę
Martva - 2 Czerwca 2009, 20:28
I nie przeszedłeś testu łyżeczki...!
shenra - 2 Czerwca 2009, 20:29
| Martva napisał/a | | I nie przeszedłeś testu łyżeczki...! | Amen
Virgo C. - 2 Czerwca 2009, 20:29
Przyśpieszyłem tylko bieg wypadków
Poza tym od razu zastąpili, przygotowujemy się do godnego reprezentowania pod Twoją nieobecność
@Martva
A ktoś przeszedł ?
shenra - 2 Czerwca 2009, 20:31
| Virgo C. napisał/a | | Poza tym od razu zastąpili, przygotowujemy się do godnego reprezentowania pod Twoją nieobecność | Ty mi tu teraz nie słodź, za stara na takie numery jestem
Virgo C. - 2 Czerwca 2009, 20:32
To może spirytusu poleje ?
shenra - 2 Czerwca 2009, 20:33
| Virgo C. napisał/a | | To może spirytusu poleje ? | ja tam nie wnikam, jak rozwiązujesz swoje trudne położenia, sobie tam lej co chcesz
Virgo C. - 2 Czerwca 2009, 20:40
A to jest trudne położenie ? Poza tym Ty tutaj nie marudź tylko czas w sobotę organizuj
Martva - 2 Czerwca 2009, 20:40
| Cytat | To może spirytusu poleje ? |
Aua! Na co?
shenra - 2 Czerwca 2009, 20:41
| Virgo C. napisał/a | | Poza tym Ty tutaj nie marudź tylko czas w sobotę organizuj | no nie wiem, chcesz się wdrażać do organizacji to samopas idź.
Virgo C. - 2 Czerwca 2009, 20:48
Co to za przyjemność. Poza tym skoro nadal jesteś w Krakowie to nas zaszczyć ostatni raz przed wakacjami swoją obecnością. Na BalConie 2 się to skończyć nie może
@Martva
Myślałem o polaniu do kieliszków ale jak masz specjalne życzenia to ja z chęcią posłucham
corpse bride - 3 Czerwca 2009, 09:05
ja się wybieram na potwory vs potwory czy coś w sobotę. w ogóle ostatnio mam myśli samobójcze w związku z jakimś okropnym natłokiem spraw. to podobno przez to, że wszystko robie powoli, bo inni sobie jakoś radzą i nawet zostaje im czas na sen...
illianna - 3 Czerwca 2009, 09:21
corpse bride Terminator też potwór, choć z nami i nie przejmuj się, może Ci jakoś poprawimy humor
a Virgo zdaje się nawet trochę jest rudy, przynajmniej na aviku , shenra wiesz jak to jest, chłop na stołku, a i tak rządzą baby , a jakby był niegrzeczny to zawsze z regenta można renegata zrobić , ale to mało prawdopodobne, żeby był niegrzeczny
shenra - 3 Czerwca 2009, 12:50
illianna, skoro tak mówisz i kontrolejszyn chcesz wprowadzić, to może powiedzmy, że "niech będzie"
Tak btw ja w sobotę odpadam - babysitting.
illianna - 3 Czerwca 2009, 16:26
| shenra napisał/a | | kontrolejszyn chcesz wprowadzić | myślę, że to nie konieczne będzie i wcale nie chce
shenra - 3 Czerwca 2009, 17:24
illianna, a sprawiasz wrażenie takiej zacnej niewiasty
Tak btw obejrzałam ten wasz "True blood" ---> Stężenie blondynki na metr kwadratowy, wyzwaniem godnym Pudziana
Tee kolega od listy uprasza się o wykreślenie mła.
Virgo C. - 3 Czerwca 2009, 18:13
A ładnie poprosisz ?
shenra - 3 Czerwca 2009, 19:02
Chciałbyś
Virgo C. - 3 Czerwca 2009, 20:57
No to nie znam kolegi od listy
|
|
|