To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska

jewgienij - 21 Listopada 2010, 14:23

Że z Wisłą w tym roku Legia ma w sumie 0-7, a z Arką wygrać to nie cud. Oglądałem mecz, karny z kapelusza, bramki-odbijanki. Arka mogła prowadzić po pierwszej połowie, ale zamiast napastników ma frajerów, którzy potykają się o własne nogi. :)
Kai - 21 Listopada 2010, 15:13

jewgienij, niestety, na tym polega piłka. :)
Hubert - 21 Listopada 2010, 15:17

A Jaga wygrała 4:2 :mrgreen:
jewgienij - 21 Listopada 2010, 15:18

Z Cracovią 8) Te dwie bramki z tyłu są niewytłumaczalne
Hubert - 21 Listopada 2010, 23:01

Bywa.
dalambert - 21 Listopada 2010, 23:07

Sosnechristo, ale mistrzem jesieni Jaga :bravo
terebka - 21 Listopada 2010, 23:12

jewgienij napisał/a
Te dwie bramki z tyłu są niewytłumaczalne

Tym bardziej że dwie bramki zagonił gość specjalizujący się w wybieraniu na początku każdego meczu kilkunastu kibiców i stopniowym strącaniu ich piłką z trybun. ;P:

Nitj'sefni - 26 Listopada 2010, 19:10

jewgienij napisał/a
A Legia niech się nie podpala

Myślę, że się nie podpalamy, przynajmniej my - kibice. Nie da się nie zauważyć, że forma Legii jest w tym sezonie słaba, a zwycięstwa zwykle szczęśliwe, a nawet przypadkowe. Tym bardziej się cieszę, z dobrej pozycji w tabeli, bo z taką grą na pewno nam się ona nie należy.
Gorzej jest z piłkarzami i trenerami, bo oni faktycznie chyba się podpalili, czego efekty były w Krakowie. Ale ostatnio Skorża tonował nastroje, więc może będzie lepiej. Zobaczymy w Bytomiu.

andre - 26 Listopada 2010, 22:12

Radogol!
Nitj'sefni - 28 Listopada 2010, 15:44

Brawo Legia!!! Niech teraz tylko Wisła i Jaga się potkną, a będzie blisko pierwszego miejsca.
terebka - 28 Listopada 2010, 15:53

Póki co Wisła bawi się zabawką Pana Wojciechowskiego i chyba ją zepsuje, tak myślę ;P:
mad - 28 Listopada 2010, 21:05

Boruc świetnie bronił wczoraj z Juventusem... do czasu. Czy nikt go nie nauczył ustawiania się przy dośrodkowaniach i strzałach z boku? Każdy inny bramkarz stanąłby metr z tyłu i nie dałby sobie wrzucić piłki za kołnierz.
mad - 29 Listopada 2010, 20:55

Za 5 minut Barcelona - Real.
Stawiam na Real, bo im kibicuję - ale Barca chyba jest faworytem.

andre - 29 Listopada 2010, 21:50

barcaaaaaa
dzejes - 29 Listopada 2010, 22:17

Barca!!!!!!!!!!11111111111111111111oneone
andre - 29 Listopada 2010, 22:56

Antimadridista triumfalista!!!! la Manita! Żoze Śmieszninio na kolanach...Barca!Barca!Barca!
mad - 29 Listopada 2010, 22:58

Ja pier.... :shock: :cry:
Cóż, zero złudzeń, gratulacje dla kibiców Barcelony :bravo

Nutzz - 29 Listopada 2010, 23:02

Hah, a taką miałem nadzieję na wynik 2:2 przy 4 samobójczych bramkach...
ketyow - 29 Listopada 2010, 23:13

Cóż, zdenerwowało mnie, że drużyna, której bardzo nie lubię wygrała. Na pocieszenie przegrała inna, której też nie lubię :lol: Ale i tak wolałbym wygraną realu.
terebka - 29 Listopada 2010, 23:23

komentator napisał/a
Amadeusz Messi & Cristiano Salieri
:lol:

I znów się okazało kto jest artystą a kto jedynie dobrym rzemieślnikiem :bravo Barca!

dzejes - 30 Listopada 2010, 09:03

A piłkarzom Realu pod koniec chyba trochę się pomyliły dyscypliny. Gala MMA to nie ten adres.
jewgienij - 30 Listopada 2010, 12:24

terebka napisał/a
komentator napisał/a
Amadeusz Messi & Cristiano Salieri
:lol:

I znów się okazało kto jest artystą a kto jedynie dobrym rzemieślnikiem :bravo Barca!

Nie nazwałbym Ronaldo rzemieślnikiem. Gdyby miał w Realu takich ludzi jak Iniesta, Xavi czy Villa...

Nie wszystkie mecze mu wychodzą, ale Messi na mundialu też cienko grał. Ronaldo to piłkarz nieprzeciętnie utalentowany, może nie tak jak Messi, ale blisko.

terebka - 30 Listopada 2010, 15:41

Rzeczywiście, "rzemieślnik" to określenie trochę Ronaldo krzywdzące, porównanie do kompozytorów było jednak nad wyraz celne ze strony komentatora, choć on jedynie kogoś cytował. Porównania z Messim Ronaldo nie wytrzymuje, tak pod względem zdolności piłkarskich jak i podejścia do samego siebie, dystansu do własnych niemałych umiejętności. To buc i nie bójmy się tego powiedzieć. Chociaż uczciwie mu trzeba przyznać, buc wyszedł wczoraj nie tylko z niego.

jewgienij napisał/a
Gdyby miał w Realu takich ludzi jak Iniesta, Xavi czy Villa...

Nie wybrzydzajmy. Ma Ramosa, Carvalhio, Xabiego Alonso czy Ikera Casillasa. Najwyższa światowa półka.

jewgienij - 30 Listopada 2010, 17:04

Cała otoczka krystynowa nie ma dla mnie znaczenia. Próbuję się skupić na tym, co robi piłkarsko, a niejednokrotnie mnie zadziwiał jak mało kto. Może prócz Messiego, Zlatana i Robena.

Z tych graczy, których wymieniłeś z Królewskich jako ewentualnych partnerów do gry, mamy bramkarza, dwóch obrońców i defensywnego pomocnika. OK, zabezpieczają tyły, ale do gry w przodzie trzeba ludzi jak Xavi, Iniesta żeby w pełni zabłyszczeć. Trzeba dostawać celne podania, mieć dla kogo uciekać na pozycje, wiedząc, że wcześniej czy później dostanie się tam idealną piłkę.

mad - 30 Listopada 2010, 20:40

Oby Lech jutro zagrał lepiej od Realu. Ale coś się boję, że może być nieciekawie...
dalambert - 1 Grudnia 2010, 08:20

No to zobaczymy kto lepszy na mrozy ? Włoszczyzna czy Kolejorz ???
Nitj'sefni - 1 Grudnia 2010, 09:39

O ile mecz się odbędzie, bo przy wyjątkowo niskiej temperaturze jest możliwość, że go przełożą. Pamiętam jak to było z Lazio gdy grało z Wisłą. Wtedy Włosi pokombinowali i mecz przełożyli, a potem wygrali. Oby teraz nie było podobnie.
jewgienij - 1 Grudnia 2010, 13:49

Wtedy boisko nie spełniało wymogów, to było jedno wielkie błocko.
Włosi są przyzwyczajeni na mrozie grać, często tak w LM jeździli na Spartak czy Dynamo Kijów

Agi - 1 Grudnia 2010, 21:17

:bravo Lech!!!! :bravo
1:0 (12')

Kai - 1 Grudnia 2010, 21:30

Jakby to było w doliczonym czasie gry, też bym się cieszyła :) Ale brawo! :bravo

Partner forum