To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

Fidel-F2 - 9 Lutego 2007, 16:26

no ładna będzie rzecz, ale cena pewnie też ładna
Dunadan - 9 Lutego 2007, 17:34

Dzięki za pokazanie strony Dzejes - dowiedziałem się właśnie że przy pierwszym filmie o Diunie mieli pracować Giger ( to wiedziałęm ), Moebius, Pink Floyd i Salvador Dahli :shock: :shock: :shock:

I nie miałem pojęcia o poszerzonej wersji Diuny... już wysłałem petycję :-D

Pako - 9 Lutego 2007, 18:40

elam napisał/a
Status Pako na dzis : (cos ponad 8 tys postow)

ERROR: limit zostal przekroczony :D
,

Serio tak miałem :> ? Cool ^_^ Popsułem forum :D

[Edit]No serio, teraz patrzę i tak mam... gorat - fajny status ^_^[/edit]

Jesetem po prostu diablo szczęśliwy, żę ledwo w klawisze trafiam z radości. Zaliczyłem swoją pierwszą sesję... jeśłi pierwszy raz da mi chociaż połowę tego szczęścia, to muszę zacząć szukać żony ^_^

Dunadan - 9 Lutego 2007, 18:44

patrzcie go - a tyle biadolił że taki mało zdolny jest :mrgreen: Gratulacje Pako! wszystkie egzaminy za pierwszym podejściem? :mrgreen:
hjeniu - 9 Lutego 2007, 19:45

Kujon i tyle ;P:
hijo - 9 Lutego 2007, 21:55

Kruku mnie jeszcze przyjdzie poczekać, bo mnóstwo roboty przed nami. na razie zmieniamy stan surowy zamknięty w półsurowy. Tzn przychodzą ścianki i sufity. potem cała reszta.

dzejes, też mnie to okrutnie cieszy i cena pewnie nie będzie mi straszna. :mrgreen:

dzejes - 9 Lutego 2007, 23:18

Hijo: właśnie o tym wydaniu Ci mówiłem na ostatnim Pszczykonie.
Pako - 10 Lutego 2007, 09:26

Cytat
patrzcie go - a tyle biadolił że taki mało zdolny jest :mrgreen: Gratulacje Pako! wszystkie egzaminy za pierwszym podejściem? :mrgreen:

Boh... ja biadoliłem, że nic nie zaliczę, a nie że mało zdolny jestem. Droba różnica, a jednak ;)
No i gdzie za pierwszym? Elektrotechnikę i fizykę rzutem na taśmę zaliczyłem, za ostatnim podejściem, matma za drugim, zwolnienie tylko z programowania było ;)
Otarłem się o wylecenie z uczelni ale przetrwałem. Wielcy przedwieczni albo sam Bóg nade mna chyba czuwają.
No i wzrok matki na moich plecach non stop też bez znaczenia nie był ;)

Adashi - 10 Lutego 2007, 09:47

Pako, to Valarowie byli :D
Dunadan - 10 Lutego 2007, 10:50

Pako napisał/a

Boh... ja biadoliłem, że nic nie zaliczę, a nie że mało zdolny jestem. Droba różnica, a jednak ;)

Mam szukać twoich cytatów? :mrgreen:
Pako napisał/a

No i wzrok matki na moich plecach non stop też bez znaczenia nie był ;)

A tu się zgodzę... mimo wszystko nie ma to jak porządny kop w tyłek...

Pako - 10 Lutego 2007, 10:58

nie szukaj,nie ma po co ;) Dziś mogę się zgodzić prawie na wszystko, niech więc będzie, że tak gadałem, co mi szkodzi ;)
Ale jakoś to tak jest, że jak matka narzeka, to idę się uczyć, co by narzekać przestała. No i jakieś wymierne efekty z tego potem chyba są ;)

hrabek - 12 Lutego 2007, 11:08

A mnie cieszy, ze wyprawa do Frankfurtu okazala sie sukcesem bez wzgledu na zawodowy wynik wyjazdu. Przezylem, dogadalem sie w obcym jezyku i bylo super. A jak sie jeszcze zakonczy propozycja pracy, to juz w ogole bedzie rewelacja. Upije sie wtedy chyba na maksa :)
Godzilla - 12 Lutego 2007, 12:28

U mnie w pracy właśnie trwa akcja krwiodawstwa (córka koleżanki zachorowała na białaczkę, już pisałam w innym temacie). Słuchajcie, jaki tłok jest na korytarzu, ilu ludzi z zewnątrz przyszło, no normalnie kolejka jak w przychodni (tylko kłótni i utyskiwań mniej). Chociaż tyle możemy dla Mai zrobić.
I tylko ja się <chlip> nie kwalifikuję na dawcę.

hrabek - 12 Lutego 2007, 12:32

czemu sie nie kwalifikujesz? Przewlekle chorobsko cie meczy, czy zaszalalas kiedys i tatuaz sobie zrobilas?
Godzilla - 12 Lutego 2007, 12:40

Karmienie dziecka. Tak że do tematu mogę wrócić nie wcześniej niż za pół roku. Każą wypełniać strasznie drobiazgową ankietę tak w ogóle. Jak to ujęła koleżanka: "Myślałam że jestem najzdrowszą osobą w biurze. A teraz mam wątpliwości".
Godzilla - 13 Lutego 2007, 12:37

Oto wiadomość jaką dostaliśmy po skończonej akcji:
Cytat
bardzo nam miło poinformować, że w wyniku Państwa zaangażowanie w dniu dzisiejszym w naszym biurze oddało krew 51 osób (66 osób zostało zarejestrowanych, ale kilka osób odpadło czasowo na etapie badania lekarskiego).
Zebrano zatem ok. 23 litrów krwi.
To tylko część donacji na rzecz Mai, ponieważ mamy wiele sygnałów od przyjaciół, którzy już oddali krew bądź zrobią to w najbliższym czasie w innych punktach krwiodawstwa.

Rafał - 13 Lutego 2007, 14:02

:bravo
Dunadan - 14 Lutego 2007, 00:46

przed chwilą widziałem zorzę polarną!!! pierwszy raz w żuciu :mrgreen: bardzo się cieszę :D
dzejes - 14 Lutego 2007, 00:48

Dunadan napisał/a
przed chwilą widziałem zorzę polarną!!! pierwszy raz w żuciu :mrgreen: bardzo się cieszę :D

Ja też! Jak jeszcze zobaczysz pierwszy raz w mlaskaniu też daj znać!

BP NMSP. G00pie liter00vki.

Dunadan - 14 Lutego 2007, 00:53

:mrgreen: podnieciłem się, no co... ty też byś.
Romek P. - 16 Lutego 2007, 12:08

Łaaaaa! Najchętniej napisałbym to capslockiem, z trudem się powstrzymam :)

Dostałem całą wielką pakę filmów swojego ukochanego reżysera, niejakiego Erica Rohmera!

Szenute - 17 Lutego 2007, 11:23

A ja się cieszę ze słoneczka za oknem :D
Iscariote - 17 Lutego 2007, 11:34

Z tego też się wyjątkowo cieszę, bo zamiast kurtałki zimowej dzisiaj założymy skórę ;P:
Będzie mhrrrok :)

Szenute - 17 Lutego 2007, 11:37

Hy w Wawie ciut chyba za zimno na samą skórę, przynajmniej taką jaką ja mam, ale z pogody spacerowej o tej porze roku ciesze się zawsze.
No i z tego, że nie ma śniegu :D

anajo - 20 Lutego 2007, 00:54

ciesze się z życia swego , ciała i z tego że lubie czytać fantastyke oraz ciesze się że istnieje sffh :D
hijo - 20 Lutego 2007, 11:54

kolejny udany Pszczykon :D Mordka mi isęśmieje bo kolejny raz spotkałem się ze wspaniałymi ludźmi
Aga - 20 Lutego 2007, 18:03

Z tego to i ja się cieszę :mrgreen:
Selithira - 22 Lutego 2007, 16:23

A mnie cieszy to, że mam wiosnę w lutym :D
Haletha - 22 Lutego 2007, 16:33

Ja też jeszcze rano miałam. Potem spadł śnieg.
Adashi - 22 Lutego 2007, 16:35

Niezmiernie cieszy mnie nowy nr SFFiH, w którym zadebiutowałem :D

Partner forum