To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Czy są na świecie ładne wiedźmy?

Anko - 7 Lipca 2006, 20:20

Pako:
Cytat
wiedziałem, że prędzej czy później z tego tematu zrobi się nagonka
Ja tam żadnej nagonki nie widzę. :mrgreen: Chyba że za taką uważasz Twoją własną - a przeze mnie cytowaną - wypowiedź. :wink:
Cytat
Poza tym nie mam pojęcia, gdzie jest wieża przy drodze krajowej nr 1 ;)
Do Minas Nursus masz bliżej, no i ona coś z 2,5 raza wyższa jest. :P Moja to tam mały pikuś...
Rodion - 7 Lipca 2006, 20:51

Nie to nie! :P Buu... :D
Pako - 8 Lipca 2006, 08:39

Grrr... Rodion, robisz rysunek domku, rzeczki, lasku i jednorożca. Niegodnyś malowania Wiedźmy ;)

Anko - prędzej czy później zacznie się tu nagonka na chłopów ;) Będzie się widzieć, kiedy :)

Wiedźma - 8 Lipca 2006, 10:26

Wiesz Pako, jak przeczytałam ten post o nowym wszechświecie, to pomyślałam, że może tam działeczkę bym kupiła i została pierwszą mieszkanka nowego wszechświata. Wreszcie Ewa (Wiedżma) byłaby pierwsza :D
Tomcich - 8 Lipca 2006, 12:21

Niech tylko Ewa jabłek nie je w tym nowym świecie, bo wszystko po staremu będzie. :mrgreen:
Pako - 8 Lipca 2006, 19:28

Jakich jablek.. jabłka są ok. Tam był owoc. Trzeba będzie wyznaczyć centrum nowego wszechświata i tam zakazać wstępu. Wszak drzewo w centrum bylo.

Ale Wiedźmo, być pierwsza nie możeswz. Tomcich będzie pierwszy, bo ogródek musi zrobić (jak Bóg zrobił ogród dla adama i ewy). Potem będę chyba ja, żeby nadzorować budowę domku... potem ty, żeby podziwiać, a potem inni ;) Zawsze facet idzie na pierwszy ogień ;)

Wiedźma - 8 Lipca 2006, 22:00

Z Twoich propozycji Pako, tylko ten ogień mi sie podoba :twisted:
Anko - 8 Lipca 2006, 23:55

Pako:
Cytat
Anko - prędzej czy później zacznie się tu nagonka na chłopów ;)
Oraz na robotników, inteligentów oraz klasę rządząca. :x Pako, nie wywołuj nagonki z lasu, wystarczy, że Rodionowi chce się wyć. :wink:

Tomcich:
Cytat
Niech tylko Ewa jabłek nie je w tym nowym świecie, bo wszystko po staremu będzie. :mrgreen:
Wiedźma, jak sama nazwa wskazuje, jest wiedząca - więc żadnego owocu poznania jej nie trzeba, ona już wie, co i jak! :D
Pako - 9 Lipca 2006, 08:38

Znaczy że co, Wiedźmo? Że w nowym świecie będzie tylko pożoga dla facetów :twisted: ? Ach... feministki :P :P :P ;)

Aha... jeszcze jedno... chcę króliczka, białego z czerwonymi oczkami. Święty Granat Ręczy zaś ma być skasowany ;)

Wiedźma - 9 Lipca 2006, 09:27

Anko ma rację z tym owocem :) Ale w na nowym miejscu parę niewiedzących się przyda (czyli facetów :D ). W końcu wiedzący muszą mieć kim rządzić :D
Pako - 9 Lipca 2006, 09:55

Mówiłem.. nagonka na chłopów ;) Ale wy sobie myślcie swoje, a my wiemy, kto tu rządzi :P
Selithira - 9 Lipca 2006, 13:37

Pako
Cytat
Mówiłem.. nagonka na chłopów Ale wy sobie myślcie swoje, a my wiemy, kto tu rządzi

No właśnie... A Pako na pewno wie, że tu rządzi Wiedźma... Prawda? :mrgreen: :mrgreen:

Pako - 9 Lipca 2006, 18:07

Taka młoda, a już mnie rozgryzła :P
A ja się do ciebie w ogóle to na maila albo gg muszę odezwać, albo ty się odezwij do mnie :)

Wiedźma - 9 Lipca 2006, 21:10

A co WY na to, żebym rozszerzyła rządy na całe forum? :twisted:
Wiedźma - 9 Lipca 2006, 21:28

Rodion napisał/a
Nie to nie! :P Buu... :D

Rodionie, wierzę w twój talent widoczny w komiksach :) Mozesz mi na przykład dorysować inne atrybuty np. aureole, skrzydła, berło, no wiesz coś w tym stylu :D

Anko - 9 Lipca 2006, 21:31

Wiedźma:
Cytat
Anko ma rację z tym owocem :)
He, he, chociaż raz mam rację! :mrgreen:
Cytat
A co WY na to, żebym rozszerzyła rządy na całe forum? :twisted:
Ja tam (niestety) na samo słowo "rządy" dostaję alergii...

Pako:
Cytat
A ja się do ciebie w ogóle to na maila albo gg muszę odezwać, albo ty się odezwij do mnie :)
Ale podryw! :bravo Trzeba jednak pogratulować Pako gustu. :wink:
Pako - 9 Lipca 2006, 21:32

hmm... berło? nie.. nie pasuje mi do ciebie ;)
Jak dla mnie to raczej by ci domalować mógł wielkie krzesło-tron ;) . Wiedźma w pozycji Stańczyka z obrazu fajnego :) To by pasowało ;)
Kurde.. robi nam się tutaj tajna włądza ;)

Wiedźma - 9 Lipca 2006, 21:42

Anko: mianuję Cię moim premierem :D Choć teraz nastała moda na mianowanie na przyklad premierzycą :D Co Ty na to? :D

Pako, ja już wolę, żeby mnie Rodion malował niż Matejko :)

Pako - 9 Lipca 2006, 21:50

A tam, Matejko fajny był :) Lubię jego poczet królów :)

A co do podrywu - jak czytam temat o chwastach i ich wyrywaniu to jedno wiem na pewno - Selithira jest na razie za młoda dla mnie ;) hmm... o 7 lat za mloda ;) Ah... że też te najfajniesze zawsze są albo daleko, albo nie w odpowiednim wieku... ot, złośliwość kobiet i tyle :P :twisted: ;)

Rodion - 9 Lipca 2006, 21:52

Wiedźma

Cytat
Mozesz mi na przykład dorysować inne atrybuty np. aureole, skrzydła, berło, no wiesz coś w tym stylu

Oj, nie! :D Wiedzma/czarodziejka ma tańczyc przy pelni ksiezyca, odziana ino w krople rosy wieczorneji i tajemnicza mgielke swej magii.
Bo to co proponuje Pako to tylko jel... eee.. jednororozec na rykowisku :wink:

Tomcich - 9 Lipca 2006, 21:55

Pako - to złośliwośc wrzechświata, a nie kobiet. :D W drugą stronę też tak bywa, nieprawdaż drogie Panie :wink:

Rodion - nie gadaj, tylko rysuj. :mrgreen:

Anko - 9 Lipca 2006, 21:55

Wiedźma:
Cytat
Mozesz mi na przykład dorysować inne atrybuty np. aureole, skrzydła, berło,
Wiedźma-aniołek? Hmm, czemu nie. :D
Wiedźma - 9 Lipca 2006, 21:57

Dziś ja i Dracena pojechałyśmy szukac koni nadających sie do pejzażu :) Dracena w pewnym momencie zobaczyła białego jednorożca. :)
Niestety, po podejsciu bliżej, okazał sie kozą :( Będziesz musiał Rodionie jednozrozća podobnie jak i mnie rysować z wyobraźni :)

Tomcich - 9 Lipca 2006, 22:01

Chcę pomóc. :)
Proszę oto wzór jednorożca. :D

Wzoru Wiedźmy nie posiadam. :mrgreen:

Wiedźma - 9 Lipca 2006, 22:02

Gdzie ten wzór? :(
Rodion - 9 Lipca 2006, 22:08

Na razie macie tylko jednorozca :D

Tomcich - 9 Lipca 2006, 22:16

Początek dobry, teraz jeszcze pląsającą Wiedźmę by trzeba dorysować i ogródek, i mandragorę, i szubienicę, i....... :mrgreen:
Anko - 9 Lipca 2006, 22:18

Wiedźma:
Cytat
Anko: mianuję Cię moim premierem :D Choć teraz nastała moda na mianowanie na przyklad premierzycą :D Co Ty na to? :D
Co do tzw. "żargonu feministycznego" (premierzyca, socjolożka), jak dla mnie brzmi do ohydnie (jestem nie na czasie? :? ) - a przede wszystkim, jak długo forma żeńska jest formą pochodną od formy męskiej, podstawowej (słowotwórczo), to nie jest to żadne "równouprawnienie", bo język wręcz w tym wypadku podkreśla :!: kto jest pierwszy, wokół kogo wszystko się kręci. To tyle wywodów nt. języka.
A na temat mianowań, jak już wspomniałam:
Cytat
Ja tam (niestety) na samo słowo rządy dostaję alergii...
Więc proszę się ulitować i oszczędzić mi alergenów. :roll:
Wiedźma - 9 Lipca 2006, 22:19

A kto na szubienicy? :twisted:
Selithira - 9 Lipca 2006, 22:21

Ten, kto się pierwszy narazi nowej władzy :mrgreen:

Partner forum