To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Góry.

Jolietka - 30 Wrzeœśnia 2007, 21:01

mawete napisałam, że nie piszę się z przyczyn obiektywnych, w każdym razie jeszcze nie w przyszłym roku.
A tak sobie gadam bo mi zazdrość ..... ściska :(

mawete - 30 Wrzeœśnia 2007, 21:02

To idź pogadać w inne miejsce.
Jolietka - 30 Wrzeœśnia 2007, 21:05

a to przepraszam, myślałam, że to forum dla wszystkich
mawete - 30 Wrzeœśnia 2007, 21:07

Jolietka: dobrze zapytam w prostych budowlanych słowach. Chcesz sie dopisać do listy?
Jolietka - 30 Wrzeœśnia 2007, 21:09

Cytat
mawete dzięki, ale primo pierwsze: mamy rocznego synka więc jesteśmy mobilnie i zapleczowo ograniczeni, primo po drugie we wrześniu psychicznie nastawiam się na październik i p.t. Studentów nadrabiając dziury w badaniach.
Może za dwa lata

już schodzę z forum

mawete - 30 Wrzeœśnia 2007, 21:12

To dziękuję Ci za rozmowę w tym konkretnym temacie. Wybacz, że chcę pobawić się z konkretnymi ludźmi, którzy wiedzą jak noża uzywać. I przestań robić z siebie ofiarę bo to raczej komiczne jest,

//edit: literówki

elam - 30 Wrzeœśnia 2007, 21:15

jeeej i to mowi ktos, kto do Pszczyny i tak by nie przyjechal :twisted:
mawete, ale ci wyszla sloma z butow

Fidel-F2 - 30 Wrzeœśnia 2007, 21:16

mawete, ja bym się za pięć minut spakował i polazł w te lasy
trudno mi niestety powiedzieć co będzie za rok
mieszkam sobie teraz na wyspie a moja śliczna kobieta na kontynencie 2000mil stąd
mimo wszystko wolny czazs wolę spędzać w jej towarzystwie w jakims raczej przytulnym kącie
niemniej jednak życie regularnie wprowadza zmiany i może za kilka miesięcy przeniosę sie na stałe do Polski albo rodzina przeniesie sie do Irlandii
zobaczymy
jeśli zapisy na wyprawę zamykasz dość szybko to niestety nie mogę zglosić mojej osoby
jeśli jednak nie jest to tak pilne to za jakiś czas, przy sprzyjających okolicznościach możemy podjąć temat ponownie
tak czy siak już ci zazdroszczę jak cholera i będę wykonywał, w miarę możliwości, ruchy w kierunku

mawete - 30 Wrzeœśnia 2007, 21:18

elam: słome to ja zawsze miałem i nie udawałem, że nie
Fidel-F2: tak serio to liczę na Ciebie.

elam - 30 Wrzeœśnia 2007, 21:20

fajnie. :?
przeczytaj sie jutro jeszcze raz, na trzezwo, i moze zrozumiesz, ze kogos naprawde zaatakowales i uraziles zupelnie gratis, bez powodu.

over

Martva - 30 Wrzeœśnia 2007, 21:25

Ej, ale o co chodzi? To jest temat o górach, otwarty dla wszystkich, mawete czy ktoś Ci broni założyć sobie osobny wątek o konkretnej, własnej, survivalowej imprezie? I z niego wyrzucać ludzi którzy Ci się nie podobają?
Fidel-F2 - 30 Wrzeœśnia 2007, 21:26

jest zadyma, dziewuchy zaraz wyskubią mawete wąsy
mawete - 30 Wrzeœśnia 2007, 21:28

elam: no własnie ten problem jest, że ka świnia trzeźwy jestem. Dobra, moze nie miałem racji z mapą, ale może z dobrego serca to powiedziała. Jeśli tak to przepraszam Jolietka. Zły dzisiaj jestem i moze źle to odebralem - jako złośliwość. Jeżeli o to chodzi to składam przeprosiny na kolanach -piwo Ci z uśmiechem na ustach postawię - potrafię się przyznać do błędu. Postarasz się pojechać mimo wszystko z nami?
elam - 30 Wrzeœśnia 2007, 21:28

eee juz nic :)
napisalam cos, nieaktualne :) PAX

mawete - 30 Wrzeœśnia 2007, 21:32

To ja ju ż Martvej też nie musze odpowiadać? :mrgreen:
Serio inaczej to odebrałem... taka natura - przepraszam

Jolietka - 30 Wrzeœśnia 2007, 21:36

mawete
to, że wpakowuję w tekst " :mrgreen: " nie oznacza, że jestem złośliwa, po prostu lubię pożartować :mrgreen: i tyle. Lubię chodzić po górach i tyle. Zresztą wydaje mi się, że
Cytat
dobra mapa nie jest zła a jak powszechnie wiadomo, kto drogi prostuje ten w polu nocuje.
Jeśli znasz góry to idziesz na węch i też jest wesoło, a miejscami schizofrenicznie.
Trzy lata temu szliśmy na węch z Moszczańca do doliny Jasiołki trasą schodzoną nie raz tylko tym razem ze zwrotem przeciwnym, piece of cake
to nie był tekst, który mógłby Cię obrazić.
mawete - 30 Wrzeœśnia 2007, 21:39

Jolietka: Ja tylko raz przepraszam (wiem że spieprzyłem i nie udaję że nie)
proszę żebys przyjęła te przeprosiny.

merula - 30 Wrzeœśnia 2007, 21:40

mawete, ze szczerą przyjemnością wybrałabym się na taką wyprawę, ale w tej chwili za wczesnie o tym mówić. I dzieci w szkole nie ułatwiają podjecia takiej decyzji. Ale jesli los łaskawy będzie i okolicznośći pozwolą to mam nadzieję, że kijem mnie nie pogonisz.
Jolietka - 30 Wrzeœśnia 2007, 21:42

mawete oczywiście, że przyjmuję, poprzedni post nie był wymuszeniem. Jest OKI, bawcie się dobrze w Biesach i nie wycinajcie za dużo .. hołubców :lol:
mawete - 30 Wrzeœśnia 2007, 21:42

merula: dopisuje z ?
mawete - 30 Wrzeœśnia 2007, 21:44

Lista:

1. CezaryF
2. mawete
3. Agi55 :?: :?:
4. Driver :?: :?:
5. Last Viking
6. Piech :?:
7. merula :?:
8. mBiko :?: