Konwenty dawno minione - Polcon 2008
mawete - 11 Sierpnia 2006, 08:42
Ciekawe co pili....
Poproszę to samo 4 razy
andre - 11 Sierpnia 2006, 08:52
To ja tez się właduję na tą imprę...
NURS - 11 Sierpnia 2006, 10:26
Tym bardziej mam powód, żeby się wycofać
Andre dopisany do imprezy.
Kruk Siwy - 11 Sierpnia 2006, 10:28
mawete, może Perłę SuperExtraMocną? (Pół na pół ze spirytem).
mawete - 11 Sierpnia 2006, 10:47
A będziesz? czy tak tylko podpuszczasz?
Kruk Siwy - 11 Sierpnia 2006, 10:52
Niestety. Podpuszczam. Sorry. Raczej Falkon. Też nie obecuję na pewno ale tu przynajmniej spróbuję wpaść.
mawete - 11 Sierpnia 2006, 10:59
ech... co za czasy....
mawete - 11 Sierpnia 2006, 20:22
W związku z niezależną od nas zmianą miejsca Polconu, nastąpiła również zmiana lokalu. Najbliższym logicznym lokalem jest "Pub Kwadrat".
Foto 1 autochtoni nie należą do wyposażenia lokalu.
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6 Na kompie to co widać...
Po szczegóły do NURSa zapraszam.
elam - 11 Sierpnia 2006, 20:34
Nursie, dopiszesz do listy gremlinka i asiontko z bagaznika?
NURS - 12 Sierpnia 2006, 02:09
Dopisze, co mam nie dopisac
Jako się rzekło pub Kwadrat będzie miejscem waszego ostatniego spoczynku po imprezie.
Co w programie artystycznym?
kazdy zarejestrowany uczestnik otrzyma kartkę na mięsko a na niej 7 piw perla (albo napojów typu cola, jak jest nieletnim) albo 5 żywców do wyboru. Do tego pizza pizzowata jak szlag, zeby trzeźwość zachować przy dysputach dostarczana co czas jakiś.
Łącznośc z forum celem zdawania relacji na żywo, jak widac na zdjęciu możliwa i polecana.
Zabierać książki znanych autorów, bo paru się tam przewinie w tle. Niespodziewajki na miejscu bedą zapodawane.
Angelus - 12 Sierpnia 2006, 09:41
Ale bedzie fajowo!Lokal bardzo przyjemnie sie prezentuje tylko te ławy jakies takie twarde... Chyba sobie wampirek dla swej szlachetnej pupci jakąś poduszeczkę przyniesie lub czyjeś kolanka zarekwiruje...
Rodion - 12 Sierpnia 2006, 10:11
Sie zaczyna
Sasori - 12 Sierpnia 2006, 10:15
Hulk się zastanawiać, czy nadszarpywać rodzinny budżet dla tej wyprawy. Czy będą cygańskie śpiewy, Jeff Bridges i fuckin' Jesus Quintana? Czy ktoś się odleje na dywan?
Czy ktoś powie Hulkowi, że w nocy się śpi, a nie ogląda superświetne filmy po raz enty?
Angelus - 12 Sierpnia 2006, 10:52
To miał być żart Rodionku drogi.
Wampirek moze sobie zawisnąć na belce pod sufitem...miejsce sobie zawsze znajdzie.
Rodion - 12 Sierpnia 2006, 10:54
I tego wlasnie odrobine sie obawiam
Angelus - 12 Sierpnia 2006, 11:00
Angeluska sie obawiasz?Przeciez juz z nim miałeś do czynienia i wiesz, ze nie taki Angelusek straszny jak go malują. A jak sobie na wszystkich z góry popatrzy i jakąś ofiarę upatrzy to chyba mu nie pożałujesz odrobinki krewki, hę?
Lu - 12 Sierpnia 2006, 11:13
Sasori
Cytat | Czy ktoś powie Hulkowi, że w nocy się śpi, a nie ogląda superświetne filmy po raz enty? |
Nikt tak Hulkowi nie powie
Nivak - 13 Sierpnia 2006, 11:04
maweteCytat | Nivak i harkonnen2 też będą |
Z tego co wiem, to będą
NURS - 13 Sierpnia 2006, 13:41
To traktuje, że będą
Przypominam, lista zapisanych na początku wątku.
elam - 14 Sierpnia 2006, 14:31
ok, to ja mam takie pytanie;
czy ta impreza ma szanse trwac w jakiejs knajpie/swietlicy akademikowym/pokoju Mirii i Lu do rana,
czy tez jednak koniecznie nalezy zarezerwowac sobie jakis nocleg z piatku na sobote??
NURS - 14 Sierpnia 2006, 14:47
ja odpowiadam jedynie za kawałek knajpiany, czas wolny pozostaje w gestii ludu czytającego
Rodion - 14 Sierpnia 2006, 16:08
Hymmm... elam czyżbyśmy mieli podobne dylematy?
Lu - 14 Sierpnia 2006, 21:07
Rodion
Cytat | Hymmm... elam czyżbyśmy mieli podobne dylematy? |
Z tego co wiem elam uzależnia długość swojego pobytu od Nursa. Czyli jak Nurs zechce to ją nam zabierze
Ale ty chyba, Rodionku zostajesz az do niedzieli ? Prawda?
Anko - 14 Sierpnia 2006, 21:25
Lu: Cytat | Z tego co wiem elam uzależnia długość swojego pobytu od Nursa. | Ha, mam kolejny powód do siania plotek. (Kto nie wie, o co chodzi, niech zajrzy do tego wątku.)
NURS - 14 Sierpnia 2006, 21:28
A co mi tam. Są jeszcze jakies młode autorki chętne na wylansowanie?
Romek P. - 14 Sierpnia 2006, 21:37
Robert, chyba autobus będziesz musiał wynająć
NURS - 14 Sierpnia 2006, 21:48
Kobiety lecą na merca, nie wiedziałeś?
A poważniej, poczytałem program Polconu, i nie znalazłem tam spotkań z żadną redakcją pisma, chyba, że jakiś slepy jestem. Nie było tez nikogo z wydawców poza FS.
A co do godzin. Startujemy o 19,30.
A to możecie stracić podczas impry:
Konkurs filmowy - Michał Cholewa & Jakub Ćwiek
Stanisław Mąderek – warsztaty filmowe
Szczepan Twardoch – spotkanie autorskie
Polcon 2007 – spotkanie z organizatorami
Mój Monastyr – wolność konwencji, czy sztywność scenografii - Prowadzenie szlacheckiego dark fantasy - Marcin „Ezechiel” Zaród
Wolsung - prezentacja
Konie – Agnieszka „Achika” Szady, Dexter
Krótka prelekcja na dobranoc, czyli wszystko na temat snów – Stefan Tórz
Historia IRA i konfliktu w Irlandii Północnej - Celt
Gry wydawnictwa Portal
Szczepana postaram się zasymilować.
Anko - 14 Sierpnia 2006, 23:42
NURS: Cytat | Kobiety lecą na merca, nie wiedziałeś? | Albo na darmowy dojazd. To rzeczywiście trzeba będzie wynająć przyczepkę - zaraz ilość Polconowiczów wzrośnie.
Ech, że też na PAKONie nie przyszło mi do głowy, żeby wyjść przed budynek i obejrzeć tego merca. Bo on się powoli legendarny robi. Niektórzy mogą stwierdzić, że takie kokosy zbijasz na SFFH... i może to celowy zabieg, żeby zazdrosnych krew i żółć zalały?
Cytat | Nie było tez nikogo z wydawców poza FS. | Dlatego, że Polcon w Lublinie?
NURS - 15 Sierpnia 2006, 00:00
Merc jak merc, a zarobiłem na niego pracując ciężko przy lokalizacjach. niestety SFFH to działalność raczej charytatywna. Wiesz, na waciki, Kiler
Rodion - 15 Sierpnia 2006, 08:05
Lu
Cytat | Ale ty chyba, Rodionku zostajesz az do niedzieli ? Prawda? |
Powiedz, o Pani słowo, a tak sie stanie.
( znaczy zabiorę ze soba koc )
|
|
|