To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Karczma pod ,,Zdechłym Smokiem''

Czarny - 6 Lutego 2006, 11:02

Bo tu się nic nie dzieje. Cały czas ino barman polewa i czasem jakieś bijatyki. Miał być RPG i umarł. Rzuć może jakiś luźny temat do pogadania, to się ruszy.
gorat - 6 Lutego 2006, 12:20

Może coś o Offtopicimusie wrednym, co w zamku potężnym za n-tą rzeką i n-tymi górami siedzi? :lol: :mrgreen:
Myrtille - 6 Lutego 2006, 12:27

Możemy pogadać o książkach,muzyce,a może ktoś gra na czymś?np.na gitarze :mrgreen: albo o czym tam chcecie... :D
Iscariote - 6 Lutego 2006, 18:17

ja czekam na moją gitare elektryczną... zamówiłem w sklepie i czekam... a potem jeszcze uzbieram na piec... potem na przester, potem stojak i bede rządził
Pako - 6 Lutego 2006, 18:19

Hyhy.. to jeszcze trochę zbierania cię czeka ^^ A grać już umiesz, czy punka grywać będziesz?
Iscariote - 6 Lutego 2006, 18:30

Ha... grac bedę... nie wiem jeszcze co... na razie rok grania na klasyku (pozyczonym) troche mnie wprawił... ale ciągnie mnie do gitarki elektrycznej, oj ciągnie.. żeby tak pieprz...ąć aż sie dom zatrzęsie i jakaś solóweczka...
No zbierania jeszcze troche mam... teraz gitara, potem w maju piec :mrgreen:

Myrtille - 6 Lutego 2006, 18:32

Ja trochę gram,ale na klasycznej.A ty Pako grywasz na czymś? :mrgreen:
Gacek - 6 Lutego 2006, 22:00

Ja to umiem ino na nerwach grać doskonale :wink:

Dobry i do widzenia od razu, bo zło czai się na moim biurku i trzeba je ujarzmić, mianoiwicie zło historyczne :cry: (wypracowanko kończe na jutro). Może wpadne coś popije jeszcze dziś... Może...

inquisitor - 7 Lutego 2006, 00:08

- Drzewa człowiek pracowicie nazbirał to go oskarżają e chce wiedzmy palić, wjdzie na chwile to wszystko zjedzą. A lokl owszem był jeden obok ale spłonoł na skutek niedbalstwa obsługi
Pako - 7 Lutego 2006, 09:12

Myrtille napisał/a
Ja trochę gram,ale na klasycznej.A ty Pako grywasz na czymś? :mrgreen:

Ano, ja jako Gacek na naerwach niezgorzej gram. A te solóweczki :mrgreen: Na kompie też, ale to już tak dobrze nie idzie. A ze standardów średniowiecznych to na flecie grałem w gimnazjum, bo zaliczyć trzeba było. Nawet nawet mi to szło ;)

Anonymous - 7 Lutego 2006, 09:40

Pako napisał/a
na flecie grałem w gimnazjum, bo zaliczyć trzeba było. Nawet nawet mi to szło

:lol: :lol: :lol: A powiedz jeszcze co i u kogo zaliczałeś. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pako - 7 Lutego 2006, 10:00

Ach ty zboczusiu ty... bo tam zaraz z pejczykiem przyjadę, chłoptasiu niegrzeczny :)
U pani, PANI podkreślam, Fitał na flecie grałem różne rzeczy :) Od gamy aż po bardziej wyrafinowane piosenki, tytułów nie pomnę.

A z tym pejczykiem to chyba na serio przyjadę, oj ti ti, niegrzeczny krisu, już mi tu, siad ;)

Anonymous - 7 Lutego 2006, 10:37

Punkt dla ciebie Pako, za humor. A zresztą ja też w podstawówce grałem na flecie. Na muzyce oczywiście.
Pako - 7 Lutego 2006, 10:49

To co? 1:0 :) A kiedy rewanż, co się przygotuję psychcznie ;)
A flet to fajny instrument :) Lubiłem na nim grać, przyjemne melodyjki wychodzą :)

Iscariote - 7 Lutego 2006, 16:49

flet był kiedys obowiązkowo w podstawówce... a teraz moja siostra w podstawówce na ni czym nie gra... edukacaj schodzi na psy
Pako - 7 Lutego 2006, 16:56

W podstawówce to na flecie grałem tylko gamę praktycznie. Ale w gimnazjum flet był obowiązkowy. flet albo cymbałki. Jak jest teraz u mnie? Nie wiem.. ale młodszy chyba na czymś tam grywa...
Iscariote - 7 Lutego 2006, 16:58

no ja w podstawówce to game.. wszystkie kolędy leciałem równo.. Lulaj że Jezuniu to był mój szlagier 8) A teraz nic :cry:

Hasshaahasha sasasasasa 750 post :twisted: kto tym razem?
Szninkiel... nie czytałem

Gacek - 7 Lutego 2006, 21:43

Kurde ****************************************************
Iscariote - 7 Lutego 2006, 21:45

Nie no... skąd... my??? gdziez bysmy smiali takie myśli miec... to nie w tym kraju...
Gacek - 7 Lutego 2006, 22:05

No ja ***************************************************************************************************************** :mrgreen:
R2R - 7 Lutego 2006, 22:43

Oj Gacek, żeby nam tylko knajpy nie zamkneli, bo zaraz "pewne środowiska" uznają, że fantastyka to przejaw czystego zła :(
Gacek - 7 Lutego 2006, 22:51

Sory. Zamuliłem. Przeprawiłem wcześniejsze posty żeby sie nie czepiał nikt. Głupio wygląda, ale nic chociaż nie ma. Sory.

:?

Myrtille - 7 Lutego 2006, 22:58

Witam wszystkich!
Widzę,że temat o instrumentach to number one dzisiaj :mrgreen:

Vykosh - 8 Lutego 2006, 11:52

Instrumenty sa fajne - im glosniejsze tym lepsze :) Zwlaszcza jak sie nie ma sluchu.

Zawsze chcialem sie nauczyc grac na pile :wink: Gitare elektryczna mam - ale bez sluchu jest ciezko.

Myrtille - 8 Lutego 2006, 11:57

Ja też słuchu za dobrego nie mam,ani talentu :mrgreen: Ale pare melodi na klasycznej zagram,przecież chodzi o to,żeby granie sprawiało przyjemność,i to się liczy :D
Myrtille - 8 Lutego 2006, 11:59

A co do piły,to byłam na takim występie,co Pan grał na pile,i byłam pełna podziwu.Jedna melodia była taka subtelna i delikatna,,że aż się prawie popłakałam :mrgreen:
Myrtille - 8 Lutego 2006, 17:48

Myrtille siedzi w kącie przy piwie,ze smutną miną,i myśli sobie-chyba wszyscy poszli na jakąś wyprawe.Ani nie ma do kogo ust otworzyć,nikt nikogo nie masakruje.ta karczma zeszła na psy... :(
Vykosh - 8 Lutego 2006, 18:15

Spogląda na Myrtille i czeka aż wyciągnie piłę i zacznie się prawdziwa impreza... :wink:
Myrtille - 8 Lutego 2006, 18:29

Myrtille wyciąga spod płaszcza piłe mechaniczną
-Bo to jest wojna,rzeź i rąbanka :mrgreen:
I czeka...

Pako - 8 Lutego 2006, 18:44

Niczego niespodziewający się Pako wchodzi pewnym krokiem do karczmy i woła:
- Piwa dla mnie i dla kolegi! A dla koleżanki ślicznej wino z tych najlepszych, ale żeby tanie było ;) !

Partner forum