Ogłoszenia - Darmowe rozdziały Wojny żywiołów i KONKURS na okładkę!
Fidel-F2 - 22 Lutego 2015, 10:39
Witchma, no proszę Cię. Powściągam, sam z siebie, jak tylko mogę.To co zostało, to absolutne minimum by nie mijać się z rzeczywistością.
Agi - 22 Lutego 2015, 10:51
Fidel-F2, z rzeczywistością można nie mijać się przy pomocy słów nieobelżywych. Dwa razy upominałam Cię na czerwono, nie pomogło. Witchmy upomnienie było tym trzecim razem.
Zgodnie z powiedzeniem do trzech razy sztuka, dostajesz ostrzeżenie.
Fidel-F2 - 22 Lutego 2015, 11:08
Nie użyłem niejakiego słowa obecnego. Agi tłumacz się.
Agi - 22 Lutego 2015, 11:28
Fidel-F2,użyłeś. W tym miejscu:
Fidel-F2 napisał/a | M. Podbielski, masz jakiś fetysz we wrzucaniu recenzji napisanych przez czternastoletnich pół-debili? |
Ostrzeżenie pozostaje w mocy.
baranek - 22 Lutego 2015, 13:13
Chabrowa napisał/a | Czytam wszystko co tylko się da, ostatnio coraz bardziej ciekawią mnie składy i poszukiwania natury w tym czym nacieramy naszą skórę. |
Rozumiem, że Autorka bloga preferuje raczej miękkie okładki. I delikatny papier. Chociaż, zauważcie, nie precyzuje, które dokładnie fragmenty swojej skóry naciera, ani w jakich konkretnie okolicznościach.
Chabrowa napisał/a | Moje zdanie: Za możliwość przeczytania tej książki bardzo serdecznie dziękuję autorowi. |
Jedna z nielicznych, jeśli nie jedyna, książka, która można przeczytać dzięki autorowi. Fakt wart podkreślenia.
A na poważnie...
Ja rozumiem, że rozsyłanie książek autorkom blogasków w zamian za nieporadne, ale jednak pozytywne recenzje, jest jakąś tam formą promocji.
Ale czy Autor nie uważa, że młodsze klasy gimnazjum to jednak nie jest właściwy przedział wiekowy dla tego typu lektur?
I jeszcze może...
Olać knipę, olać recenzję. Ale link do sałatki z suszonych pomidorów i piersi kurczaka - palce lizać. Choćby dlatego warto było kliknąć.
Tylko dlatego, w zasadzie.
Agi - 22 Lutego 2015, 14:22
Dyskusję na temat ostrzeżenia przeniosłam do Ale za co?
dalambert - 22 Lutego 2015, 14:42
przeczytałem co ta lekko upośledzona umysłowo osoba, być może połowicznie, kląska sobie o Weselu Wyspiańskiego - Iidel2 MA RACJĘ
Fidel-F2 - 22 Lutego 2015, 15:16
dalambert napisał/a | co ta lekko upośledzona umysłowo osoba, być może połowicznie | dalambert, jesteś cudny
dalambert - 22 Lutego 2015, 16:02
Fidel-F2 napisał/a | dalambert, jesteś cudny |
Jestem stary, ale cwany, urode to ja miałem 40 lat temu
Lowenna - 22 Lutego 2015, 16:09
dalambert napisał/a | przeczytałem co ta lekko upośledzona umysłowo osoba, być może połowicznie, kląska sobie o Weselu Wyspiańskiego - Iidel2 MA RACJĘ | dalambercik przyznaje rację Fidelowi? Koniec świata jest bliski.
thinspoon - 22 Lutego 2015, 17:03
Lowenna napisał/a | dalambert napisał/a | przeczytałem co ta lekko upośledzona umysłowo osoba, być może połowicznie, kląska sobie o Weselu Wyspiańskiego - Iidel2 MA RACJĘ | dalambercik przyznaje rację Fidelowi? Koniec świata jest bliski. |
Niespodziewany plus obcowania z twórczością M.Podbielskiego.
Agi - 22 Lutego 2015, 17:11
Lowenna napisał/a
Koniec świata jest bliski.
thinspoon napisał/a | Niespodziewany plus obcowania z twórczością M.Podbielskiego. |
Koniec świata?
ihan - 22 Lutego 2015, 17:30
Czyżby jednak wpływał na umysły? Czas umierać.
Agi - 22 Lutego 2015, 17:36
ihan, nie umieraj, bo to naprawdę będzie koniec świata.
nureczka - 22 Lutego 2015, 17:38
Wyszłam na rozniecacza
ihan - 22 Lutego 2015, 17:59
Agi napisał/a | ihan, nie umieraj, bo to naprawdę będzie koniec świata. |
Nic nie obiecuję
M. Podbielski - 16 Marca 2015, 13:06
zapiski-okularnicy.pl napisał/a |
to książka, która pobudziła moją wyobraźnię i ciekawość. Najchętniej od razu sięgnęłabym po kolejną część.
...
Jestem pod dużym wrażeniem tej lektury. Nie spodziewałam się, że aż tak mnie wciągnie.
...
mogę polecić wszystkim fanom tego gatunku
|
Pełna recenzja dostępna na www.zapiski-okularnicy.pl...ny-zywioow.html
Więcej opinii i recenzji dostępne na: www.wydawnictwozywioly.pl/recenzje-i-opinie.php
M. Podbielski - 16 Marca 2015, 14:07
moja ostatnia uwaga w ramach kłamstwa, które tutaj powielono - informacje całkowicie dementujące to kłamstwo, znajdują się tutaj:
http://szczere-recenzje.p...udreczeni/2822/
Rozumiem opinie, nawet tych, którzy wyrażają je nie przeczytawszy książki. Ale to jest... brzydkie.
Temat z mojej strony uważam za zamknięty.
Fidel-F2 - 16 Marca 2015, 14:08
ale że co? odgrzewamy kotleta?
thinspoon - 16 Marca 2015, 14:13
Tak z ciekawości. Jest gdzieś recenzja kogoś, kto nie dostał egzemplarza bezpłatnie do oceny?
Luc du Lac - 16 Marca 2015, 14:17
chciałem zauważyć że autor chce zamknąć temat...
także cichaj Fidelu, cichaj
Fidel-F2 - 16 Marca 2015, 14:23
Znaczy, nie karmimy trolla?
Melfka - 16 Marca 2015, 15:56
M. Podbielski napisał/a | moja ostatnia uwaga w ramach kłamstwa, które tutaj powielono - informacje całkowicie dementujące to kłamstwo, znajdują się tutaj |
Jakiego kłamstwa? O.o
Kotlet może i odgrzany, ale jestem autentycznie ciekawa.
Martva - 16 Marca 2015, 16:00
Melfka, zerknij w komentarze pod zalinkowaną recenzją.
Fidel-F2, nie karmimy.
Melfka - 16 Marca 2015, 16:44
Martva napisał/a | Melfka, zerknij w komentarze pod zalinkowaną recenzją.
Fidel-F2, nie karmimy. |
Pięknie dziękuję!
Powiedziałabym coś, ale przyłączam się do akcji głodzenia trolli .
M. Podbielski - 21 Marca 2015, 00:12
Globster na lubimyczytac.pl napisał/a |
jest tu bezwzględność spotykana u Martina, ogromny wielowymiarowy świat i mnogość wątków ala Erikson, czy też dokładne opisy batalistyczne kojarzące mi się z Forgotten Realms.
...
Czytając miałem często nieodpartą pokusę przekartkowania części stron aby zobaczyć co stanie się z moim ulubionym bohaterem.
...
książkę mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim fanom gatunku
|
Pełna opinia dostępna na lubimyczytac.pl/ksiazka/242437/wojny-zywiolow-przebudzenie-ziemi-udreczeni/opinia/25012707
gorat - 21 Marca 2015, 00:26
http://lubimyczytac.pl/profil/518525/globster
*sniff* *sniff* Użytkownik wczoraj wpadł, wpisał pierwszą recenzję, trochę innych ocen... i w ten sposób debiutował w serwisie. Niezłe otwarcie, ale gdzie papiery na poczytalność? Bo na moje to wygląda jak kolejna generacja botów
Fidel-F2 - 21 Marca 2015, 00:47
Recęzja nieudolna, pełna żenujących spostrzeżeń, z ortografami. Powtarzające się zwroty, znane z innych recęzji linkowanych przez ałtora, sugerują fejkowe konta i wspólne autorstwo. Jeśli nawet nie, to fakt, że stado much mlaska nad kupą nie spowoduje, że zmieni się ona w kawior.
Goria - 23 Marca 2015, 18:59
W takim razie może zamiast czytać takie recenzje lepiej poczytać teksty konkursowe i zagłosować tutaj
nureczka - 23 Marca 2015, 19:36
Czaga,
|
|
|