To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie Spotkanie Fantastów

Angelus - 18 Lipca 2006, 11:41

Znaczy będę sie musiała podzielić chłopakami z Mirią? :evil:
:wink:

Rozmawiłam z mawete i prosił zeby wszystkich pozdrowić. :D Siedzi sobie w knajpce na plazy, sączy piwko i jest mu dobrze. :mrgreen:

A jutro będzie mu jeszcze lepiej... :twisted:

Rodion - 18 Lipca 2006, 12:12

Hymmmm....
Zapowiada sie ciekawie. :roll:
Co do uścisków to OK :D , o ile ściskać będzie Angelus a nie Viking sznurowadłami. :wink:
Mój drakkar dobije do nabrzeża ( JP 2, gdzie to jest? :roll: ) ok. 18 - 18,10, i wtedy rozpoczne poszukiwania Waszej wesolej gromadki. 8) :D

Angelus - 18 Lipca 2006, 12:40

Będziemy oczekiwać Twego drakkara z utęsknieniem. :wink:
Poszukamy jakiejś knajpki na Skwerze Kosciuszki zebys blisko miał.Daj znak jak juz dobijesz do brzegu to wyslemy gońca, co by Cię do nas sprowadził całego i zdrowego. :D
Do jutra! :mrgreen:

Rodion - 18 Lipca 2006, 12:57

Głosem Rogu Głośnobrzmiącego oglosze moje wejście do Gotenhaven, byście wiedzieli ze nadplywam. :D
Angelus - 18 Lipca 2006, 12:59

Odpowie Ci chóralny okrzyk uradowanej gawiedzi: Witaj Rodionie, Człowieku z Mgły! :mrgreen:
Rodion - 20 Lipca 2006, 10:58

OOOO?!
Widzę ze reszta radosnych biesiadnikow z wczorajszego spotkania jeszcze nie trafila do sieci? :mrgreen:
No to Wasze zdrowie! ( przy porannym piwku) 8)
Na "realistyczny" opis tego co sie dzialo trzeba jak widze jeszcze poczekac. :wink: :lol:

Last Viking - 20 Lipca 2006, 12:35

Sieć mi działa, ale nie wiem jak długo :(
Chciałem pozdrowić wszystkich "biesiadników" :D

Chyba trzeba po jakieś piwo iść :wink:

a tej kawy z cytryną to Wam nie daruję :twisted:

Rodion - 20 Lipca 2006, 12:54

Jakim Wam?! :roll:
Jeśli pamiętasz :wink: to ja jej w Ciebie nie wlewalem. :D

PS. Mialem napisać ze Lynx, jak to kot zasnela na belce pod sufitem. ( cokolwiek mialoby to znaczyc :roll: ) :D

Angelus - 20 Lipca 2006, 13:50

JA widziałam kto Vikinga kawa poił. :twisted: Pamietam wszystko wbrew pozorom bo chyba nie wygladałam wczoraj jakbym cos kumała. :oops:

Mam tylko jeden problem.Zauwazyłam na moich nogach nowe siniaki i ze tak zapytam, czyja to sprawka he? :wink: Mam 2 potencjalnych sprawców:Lothiriel i Rodion. :twisted: Tylko oni siedzieli w moim bezposrednim sasiedztwie.Viking z wiadomych powodów wykluczony został z grupy podejrzanych. :wink:

A dzis mam ciezki dzien jak diabli.Moja głowa... :(

Oznajmiam wszem i wobec, ze jesli mawete udostepni moje fotki ze wczorajszej randki na forum, bedzie ginął długo i w męczarniach.Pożyje jedynie do Polkonu, wiec niedługo. :mrgreen:

Rafał - 20 Lipca 2006, 14:10

mawete, podobno masz jakieś fajne fotki? :mrgreen:
Rodion - 20 Lipca 2006, 14:11

To nie bylem ja! :?
Przecież latalem za batonikami, to jak moglem narobić Ci siniakow? :roll:

mawetwe dawaj zdjęcia! :twisted:

Lynx - 20 Lipca 2006, 14:39

Zlazłam z belki.... Viking :lol: tą kawę wypiłeś dobrowolnie, tylko leciutko namawiany :twisted: nie pozwoliłam napoić Cię siłą, choć były takowe chęci ze strony współbiesiadników :mrgreen: więc - uważam, że masz powody do radości... :wink:
Angelus siniaki? i nie wiesz kto Ci je zrobił? To skąd pewność w kwestii pojenia? :mrgreen: Upojeni byłi niemal wszyscy... jedni bardziej inni mniej :twisted: Ale zabawa niezła... Powtórzymy ? 8)

Angelus - 20 Lipca 2006, 14:59

Oczywiscie, ze powtórzymy! :bravo Nie moze byc inaczej.Powoli dochodze do siebie i mówie Wam: Ja chce jeszcze raz! :wink:

Sami widzicie, ze nie taki Angelus straszny jak go mawetowe fotki zaprezentuja. :twisted:

Jak ja nienawidze mawete... :wink:

Rodion - 20 Lipca 2006, 16:05

Powiedz to szybko cztery razy. :mrgreen:
Angelus - 20 Lipca 2006, 16:22

Powiedziałam. :mrgreen: Nawet wiecej niz 4 razy. :P
Kruk Siwy - 21 Lipca 2006, 13:18

Pakon 2006
czyli nowy Wszechświat w trakcie narodzin. Na początku był Chaos! Taak i kto jeszcze? Ano NURS był! Może by tak Jego zainteresować? Darmowa (albo prawie) reklama dla SFFH. Może Ojciec Redaktor rad światłych udzieli, albo i wsparcia jakowego? Hm?

hrabek - 21 Lipca 2006, 13:19

Ja, jak pisalem w innym temacie, chetnie wpadne, znaczy i tak bede na Slasku w przyszlym miesiacu i to w poblizu, wiec z buta pociagne i dojde :)
Pako - 21 Lipca 2006, 16:08

http://mapa.szukacz.pl/?x...41820.18&zoom=3
tutaj macie położenie Lubomi mojej zaznaczone, tak na oko z jaieś 60-70km od Katowic. Miejsce jest, warunki są, chętni... są? Nie będzie to szczególnie zorganizowana impreza, raczej posiedzenie parę dni ze znajomymi z forum, pogadanie z autorami, obgadanie ogólne tematów jakie się nam na język nasuną. Koszta? Tyle, ile zjecie i wypijecie. Program? Spontaniczny. Goście specjalni? Kruk Siwy się wciągnął, to przyjedzie. Może się ściągnie Romka albo NURSa (wy dwaj, traktować to jako oficjalne zaproszenie bez możliwości odmowy :mrgreen: ;) ). Diabli wiedzą, kto jeszcze zajedzie w moje skromne progi wioskowe. Count będzie w tym czasie w mojej okolicy, rzut beretem prawie ode mnie ;) , Wiedźmę i Dracenę też powinno się udać namówić.
No i tyle co do samej imprezy. Chętnych albo zainteresowanych w jakimkolwiek stopniu proszę o zgłaszanie się :)

Pako - 21 Lipca 2006, 19:47

Count, może uściślij w jakich dniach będziesz na Ślunsku moim, co by mniej więcej można ustalić datę ewentualnego Pakonu, który mam nadzieję dojdzie do skutu?
hrabek - 21 Lipca 2006, 20:09

Bede 14 albo 15, zalezy jak wyjazd zaplanuje, co najmniej tydzien (do nastepnej niedzieli). Chcialbym dwa, ale nie wiem, czy przyszla malzonka wyrwie sie z pracy na tak dlugo. Raczej uda sie ten drugi tydzien, ale jeszcze nie wiem.
Pako - 21 Lipca 2006, 20:12

Hmm.. czyli mamy czas od 14 sierpnia do 28 sierpnia gdzieś. A na pewno od 14 do 21. I w tym terminie chciałbym tez to zaplanować, czasu trochę jeszcze jest do tgo, a tak przed polconem się spotkać, poznać byłoby dobrze :) Ew. robimy tak, żę pakon dwa dni u mnie, a potem całą zgrają na polcon jedziemy ;) Też wyjście :) Ogólnie chętni są w ogóle jacyś? bo nikt się nie odzywa :P
elam - 21 Lipca 2006, 20:21

hmm, ja sie moze na pacon zapisze ;)
Pako - 21 Lipca 2006, 20:23

Będziesz już wtedy w kraju? To nawet daleko nie masz szczególnie :D Liczę na ciebie Elam :D
elam - 21 Lipca 2006, 20:27

:) no tak przed polconem, kolo 20go sierpnia, to mi mozez i spasuje.
ale umiesz liczyc, licz na siebie :) niczego nie obiecuje :)

hrabek - 21 Lipca 2006, 21:12

Choleraz jasna, a ja wszystkie SFki oddalem Pako i gdzie mi sie teraz Elam podpisze jak bedzie? Na szczescie w SFFiH tez zdaje sie cos bylo. Wolalbym co prawda na ksiazce, bo to trwalsze, ale skoro elam nie napisala, to co zrobie :)
NURS - 21 Lipca 2006, 22:27

Ha! A ja wiem gdzie jest ulica Ku Słońcu :-) I wiem co przy niej leży :-) Oddać wszystkie SFki, zdrada!
Kruk Siwy - 21 Lipca 2006, 23:41

Narazie nie obiecuję ale druga połowa sierpnia całkiem mi pasi. Zobaczymy. Zbieraj kamandę Pako.
Pako - 22 Lipca 2006, 09:46

Pako
Count
Kruk Siwy
Wiedźma
Dracena
Na powyższych liczę, że na pewno się zjawią.

A tu lista mneij pewnych, na których też liczę:
Elam
NURS
Romek
gorat
dareko
Ziuta
Rogoża
Godzilla

Kogo jeszcze do której listy dopisać? Pisałem tak na szybko, także kogo pominąłem, to przepraszam. Już, zgłaszać mi się :) Czas zrobić imprezę :)

Romek P. - 22 Lipca 2006, 10:09

Ja chętnie, ale raczej nie w sierpniu, bo parę spraw już mam zaplanowanych, a i bez tego miesiąc widzi mi się paskudnie pracowity :(
No i jeszcze Polkon po drodze.

Pako - 22 Lipca 2006, 10:25

No jak nie w sierpniu to ja nie wiem, kiedy. Dla mnie może być i wrzesień na dobrą sprawę, ale nie wiem, czy reszcie by pasowało. No i count ma konkretny termin, kiedy ma być w okolicy.

Partner forum