Mechaniczna pomarańcza [film] - Najpiekniejsi aktorzy? :o))
Hauer - 29 Marca 2006, 22:22
No pewnie, tylko potworek troche plastikowy. No i ciekawa kostnica była. Wąłściwie nie wyglądała jak kostnica tylko oddział szpitalny dla osób w spiączce. Nawet kroplówki mieli
Czepiam sie, ale film super- np cmentarz był fajny, Biuro Kontroli Gryzoni i przede wszystkim BFG Słyszeliście czego szukali w zbrojowni? Big F***** Gun
Hauer - 29 Marca 2006, 22:27
Oj i zapomniałbym, moim marzeniem jest takie mieszkanko jak miał główny bohater ...chociaz nie, moze wole to z "Teorii Spisku"...kurde, jakby tu sobie domek urzadzic? Tyle pomysłów??
Sorka za off top, ale to o dobrym filmie z swietnym aktorem, kórego dotyczy ankieta
elam - 29 Marca 2006, 23:06
no! i nareszcie przynajmniej jakas dyskusja sie pojawila.
fakt, swojego czasu Hauer wymiatal... (Rutger Hauer, RUTGER
Logan - 29 Marca 2006, 23:19
Dla mnie osobiście Rutger Hauer jest jednym z ulubionych aktorów. I dalej będzie, co stwierdzam po ponownym obejrzeniu kultowego "Autostopowicza" zakupionego z kobiecą prasą.
reginald - 30 Marca 2006, 06:05
Dla mnie Hauer zawsze pozostanie w pamięci jako Roy Batty i Autostopowicz. Do roli czubków jest wręcz stworzony. Gdy nie świrował to już nie było to.
elam - 30 Marca 2006, 10:54
Reginaldzie drogi, w pierwotnym zamysle ten temat zostal stworzony dla kobiet, by mogly sobie rozmawiac o sexownych panach (tak, jak panowie maja swoj watek o pieknych paniach). jesli masz inne preferencje... coz. nikt ci nie zabrania. ale skonczmy juz o swirach i chuderlakach, ok? No i oczywiscie, nie mam nic przeciwko panom zabierajacym glos w dyskusji. Bynajmniej. nie zrozummy sie zle. Po prostu, trzymajmy sie watku (i dajcie jakies fajne fotki!! )
dla mnie Hauer kojarzy sie przede wszystkim z Blade Runnerem, Zamieniona w sokola i Fatherlandem. Widzialam go w wielu innych filmach, ale te sa moje ulubione.
Hauer - 30 Marca 2006, 11:43
to jeszcze "W mgnieniu oka" obejzyj
elam - 30 Marca 2006, 12:21
widzialam.. swojego czasu polowalam na filmy z Hauerem i nawet "maktub" zobaczylam.
teraz poluje na Karla Urbana. w tym roku moze wyjda dwa filmy, w ktroych gra: Pathfinder i Outlander. oba fantastyczne...
Angelus - 30 Marca 2006, 12:45
Rutger Hauer zawsze jest cudowny!
Oczywiście najbardziej lubię jak gra negatywną postać choć urzekł mnie rolą kapitana Navarre w Ladyhawk czy w Ślepej furii jako niewidomy mściciel i ostatni sprawiedliwy. Rutger jest jak kameleon i za to go lubię.Każdy film z jego udziałem może być gniotem ale rola Rutgera będzie ciekawa i skupi on na sobie uwagę widza, to pewne.Rutger żondzi!
Logan - 30 Marca 2006, 13:38
A takie filmy jak "Flesh & Blood" Verhoevena czy "Salute to the Jugger" (znany bardziej w Polsce jako "Krew bohaterów") Dawida Webb Peoplesa? A epizodyczne, ale charakterystyczne role w ostatnim "Batmanie" czy w "Sin City"? Hauer aktorem złym nie jest, rzekłbym bardzo dobrym, ale powoli powraca. I to powraca w całkiem niezłym stylu.
elam - 30 Marca 2006, 13:55
... tylko ze zestarzal sie i juz nie jest taki pieeeeeeeekny... (chlip)
hmm, jakos wiecej jest obroncow Rutgera, niz Johnnego...
Romek P. - 30 Marca 2006, 14:00
Cytat | ... tylko ze zestarzal sie i juz nie jest taki pieeeeeeeekny... (chlip)
hmm, jakos wiecej jest obroncow Rutgera, niz Johnnego... |
Ja też haueruję
Moim zdaniem to jest bardzo dobry aktor. Owszem, zagrał w wielu mieliznach, ale... parę jego ról pozostanie w historii kina.
Deep... hm, a w czym on utonął, że ja się tak spytam?
(Nie widziałem naprawdę dobrego filmu z nim...)
elam - 30 Marca 2006, 14:11
Piraci z Karaibow - to Depp "robi" ten film, imho. W gniotowatych 9ciu wrotach tez jest ok.
i w ogole, Johnny ma prawidlowa, nonkomformistyczna postawe, za to go szanuje i kocham.
ah! widzialam wczoraj we francuskiej tv, w jakims magazynie o nowosciach dvd, fragmenty wywiadu z stevenem segalem (bonus do "black down", z tego, co pokazywali, i co mowili, gniot wszechczasow).
Steven Segal to naprawde fantastyczny aktor w wywiadzie opowiadal, jaki to jest szczesliwy, ze jego praca pomaga ludziom w medytacji i w stawaniu sie lepszymi...
Logan - 30 Marca 2006, 14:14
Cytat | Deep... hm, a w czym on utonął, że ja się tak spytam?
(Nie widziałem naprawdę dobrego filmu z nim...) |
"Truposz" Jima Jarmuscha... Biednyś Ty Pawlak, oj biedny...
Romek P. - 30 Marca 2006, 14:22
Logan okrutny rzekł był:
Cytat | Truposz Jima Jarmuscha... Biednyś Ty Pawlak, oj biedny... |
I jeszcze na mnie ten Kargul z siekierą leci... O tempora, o mores!
Lu - 30 Marca 2006, 14:23
Romek P. napisał/a | Nie widziałem naprawdę dobrego filmu z nim... |
Obejrzyj "Truposza" , zreszta.... on jest zawsze śliczny
A te jego okularki... miau
EDIT: o, Logan mnie uprzedził
elam - 30 Marca 2006, 14:24
Romek P. napisał/a | Logan okrutny rzekł był:
Cytat | Truposz Jima Jarmuscha... Biednyś Ty Pawlak, oj biedny... |
I jeszcze na mnie ten Kargul z siekierą leci... O tempora, o mores! |
- widocznie ci sie nalezalo..
Jarmush miodzio. przyznaje.
Lu - 30 Marca 2006, 14:26
elam napisał/a | w wywiadzie opowiadal, jaki to jest szczesliwy, ze jego praca pomaga ludziom w medytacji i w stawaniu sie lepszymi... |
Gdybym obejrzała taki wywiad, to chyba też zaczęłabym medytować....
elam - 30 Marca 2006, 14:34
- ommm - odparl gremlinek, siedzacy w pozycji kwiat lotosu na swoim skrzypiacym taboreciku.
- Steven Segal w niebieskim kimonku, no po prostu miodzio. J-C van Damme ze swoja filozofia 1+1=11 moze sie schowac...
Lu - 30 Marca 2006, 14:36
Idę trochę popracować - dzięki za poprawienie humoru
Iscariote - 30 Marca 2006, 15:41
elamCytat | Johnny ma prawidlowa, nonkomformistyczna postawe, |
A w którym miejscu? Fakt, na rozdaniu Oscarów baardzo fajnie był ubrany i tylko za to go lubie. A jako aktor, to ujdzie. Chociaż jego autorskie dzieło, czyli The Brave to smęt taki, że mała głowa. Co nie znaczy, że przesłania nie miał. Wręcz przeciwnie. Pomysł super, ale wykonanie
A Segal i wspaniałe Liberatory Osobiscie wole dwójkę bo tam grał Eric Bogosian - mój ulubiony autor współczesnych sztuk teatralnych, a i świetny aktor (choć mało gra )
Edit: Łoo aż 4 emoty.. sporo
elam - 30 Marca 2006, 20:07
moze zaloze watek "najbardziej zakreceni aktorzy", na poczatek van damme versus segal - choc nie, onie sie przeciez kwalifikuja pod kategorie "fantastyczny"
hmm, az poszukam jakis wypowiedzi van damma
a ty co, Iscariote, teraz emotiki liczysz? co to za samokontrola? wielkopostne odchudzanie?
Iscariote - 30 Marca 2006, 20:22
Nom.. to offtop będzie ale jak pytają to odpowiem.
Mianowicie po akcji z dniem bez emota i po jednej z wypowiedzi, że czasami nadużywa się tego doszedłem do wniosku, że zaczne kontrolować mój styl wypowiedzi, żeby sam świadczył o moich emocjach, a nie jakaś mordka wstawiona z boku, choć przyznam, że to trudne, a emoty wiele ułatwiają.
A teraz żeby zmniejszczyć zawartość offtopu w offtopie napiszemy, że fajnym aktorem jest
Krzysztof Pieczyński. W Reakcji łańcuchowej grał dość ważną rolę dla fabuły(to on naciska guzik i robi KaBUUUM!!!!), choć krótko na ekranie był. A i Keanu Reeves też grał (ot i znów emot)
elam - 30 Marca 2006, 20:36
o,o widzialam ten film! smialysmy sie z siostra - ze taka wieeelka, wazna role mial
no, ale lepszy rydz, niz nic.
a wlasnie ogladam jednym okiem "space kowboys" i mysle sobie, ze nawet taki Clint Eastwood moglby sie znalezc w naszym rankingu. to byl aktor.. to JEST aktor, i producent, z klasa!
i chociaz tez zajal sie polityka, to jednak nie zszedl na psy, jak szwarceneger - i wlasnie sobie uswiadomilam, ze szwarcusia jakos nikt tu jeszcze chyba nie wspominal, pomimo obfitej fantastycznej filmografii...
Iscariote - 30 Marca 2006, 20:39
Bo Schwarzeneger to offtop by był. Temat brzmi: najpiękniejsi aktorzy
elam - 30 Marca 2006, 20:42
noo, swojego czasu to on az taki brzydki nie byl..
Hauer - 30 Marca 2006, 20:43
Fatherland na TVN 7
elam - 30 Marca 2006, 20:48
miodzio, fatherland.
reginald - 31 Marca 2006, 06:58
elam napisał/a | Reginaldzie drogi, w pierwotnym zamysle ten temat zostal stworzony dla kobiet, by mogly sobie rozmawiac o sexownych panach (tak, jak panowie maja swoj watek o pieknych paniach). jesli masz inne preferencje... coz. nikt ci nie zabrania. ale skonczmy juz o swirach i chuderlakach, ok? No i oczywiscie, nie mam nic przeciwko panom zabierajacym glos w dyskusji. Bynajmniej. nie zrozummy sie zle. Po prostu, trzymajmy sie watku (i dajcie jakies fajne fotki!! )
dla mnie Hauer kojarzy sie przede wszystkim z Blade Runnerem, Zamieniona w sokola i Fatherlandem. Widzialam go w wielu innych filmach, ale te sa moje ulubione. |
Rzeczywiście nie mnie oceniać stopień sexowności Hauera (szczególnie obecny ), a co do moich prefrencji to już zostały oficjalnie przyklepne przez pierścień, który powoduje niewidzialność na sesjach RPG u kolegów i chociaż ne zamierzam go wrzucać do potoku lawy w MountDoom to także daleko mi do Brokeback Mountain .
elam - 31 Marca 2006, 10:25
a mozesz sie wypowiedziec jasniej?
|
|
|