To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Nasza fantastyczna twórczość

Kruk Siwy - 27 Stycznia 2010, 20:37

W pysk od damy dostać to żaden dyshonor.
lucek - 27 Stycznia 2010, 20:47

rotfl, sig update :-)
Ziemniak - 27 Stycznia 2010, 21:48

Kruk Siwy napisał/a
W pysk od damy dostać to żaden dyshonor.

No, a drugiego do ręki :mrgreen:

dzejes - 27 Stycznia 2010, 22:08

Zapytaj i koniecznie się podziel. Umieram z ciekawości.
Adon - 27 Stycznia 2010, 22:57

dzejes, zauważam, że ostatnio strasznie zgryźliwy i zaczepny się zrobiłeś, totalnie nie tak jak na moderatora przystało. Może Ty powinieneś pomyśleć o znalezieniu sobie kobiety? Bo Twoje zachowanie zaczyna wskazywać jakby hormony dawno ujścia nie miały. To takie luźne spostrzeżenie na podstawie nie tylko powyższych postów, ale Twoich wypowiedzi w różnych tematach od jakiegoś czasu. Wyluzuj nieco.
Kruk Siwy - 27 Stycznia 2010, 23:13

Hihi.
Fidel-F2 - 27 Stycznia 2010, 23:19

:mrgreen:
dzejes - 27 Stycznia 2010, 23:35

Adon napisał/a
Wyluzuj nieco.

Do kompletu wyraź jeszcze współczucie mym rodzicom i pożal się na mnie we właściwym wątku na forum.

A tak szczerze to żeś mógł napisać "Ale się wkurzyłem twoim durnym, nietrafionym żartem!". Nie bądź jak lucek, nie idź tą drogą!

Adon - 28 Stycznia 2010, 16:19

Napisałem Ci szczerze: "Wyluzuj nieco". Nie wiem, czego chcesz więcej? Gdybym się wkurzył, to może i bym napisał coś więcej, ale się nie wkurzyłem. Wreszcie czemu miałbym współczuć Twoim rodzicom i się żalić? Jeśli mają z Tobą problem, to pewnie jest to ich własna zasługa, zatem to oni mogą się żalić. ;P: Ty mi powiedz, czy się żalą? ;P:
NURS - 30 Stycznia 2010, 17:21

obaj wyluzujcie.
Witchma - 30 Stycznia 2010, 17:22

NURS, oni już wczoraj wszystko sobie wyjaśnili, tylko posty wcięło :D

Zaraz... dzejes coś mówił o usuwaniu niektórych postów :twisted:

Martva - 30 Stycznia 2010, 17:22

NURS, ale oni się juz pogodzili, tylko forum zjadło.

EDIT: wracając do tematu głównego, wrzucam jeszcze raz zdjęcie które forum zjadło:

czyli kolczyki, które moja siostra skwitowała tekstem 'e, dzieci w przedszkolu takie robią, na ciebie za proste'. Po dwóch dniach męczenia się z nimi w celu uzyskania zadowalającego efektu i odpowiedniej sztywności nawet nie miałam siły się kłócić :twisted:

dzejes - 30 Stycznia 2010, 17:29

Kurczę, forum zrobiło time jump.

Tak więc w skrócie:
- przeprosiłem Adona
- on uznał sprawę za załatwioną i zaproponował usunięcie naszych postów z wątku
- zgodziłem się z tym, poprosiłem go o napisanie postu (bo korespondencja toczyła się na priv), w którym mniej więcej powyższe wyrazi, gdyż nie chciałem nagle usuwać tych postów, bo mogłoby to wyglądać, jakbym zacierał ślady.
- Adon napisał stosowny post, ja odpowiedziałem, odczekałem chyba 12 godzin i usunąłem.
- po czym forum czknęło :?

ihan - 30 Stycznia 2010, 17:30

No cóż, dzejes, to musi być spisek. Spójrzmy prawdzie w oczy. Sprawdź czy ci jakiś mason nie zagląda przez ramię.
Witchma - 30 Stycznia 2010, 17:36

dzejes napisał/a
i usunąłem.

Tak, to akurat wszyscy zauważyliśmy ;P:

Ambioryks - 30 Stycznia 2010, 17:54

Witchma napisał/a
tylko posty wcięło :D

Zaraz... dzejes coś mówił o usuwaniu niektórych postów

Czy to znaczy, że moje dwa posty (w temacie o rozmowach religijnych) też usunął dzejes? I że miało to jakiś związek ze sporem z Adonem?

Ech, elam miała rację o bliskości końca świata w związku z objęciem stanowiska moda przez dzejesa. :twisted: ("dzejes moderatorem... koniec swiata bliski")

ihan - 30 Stycznia 2010, 17:58

Błagam cię Ambioryks, pohamuj ze spiskową teorią ludzkości.
dzejes - 30 Stycznia 2010, 18:05

Ambioryks - to nie ja usunąłem kilkaset postów, nie ja przywróciłem kilkaset starych, które userzy mieli oznaczone jako przeczytane. To była awaria techniczna.
mBiko - 31 Stycznia 2010, 20:49

dzejes, zapomniałeś przedstawić skanu zaświadczenia, że cyklistą również nie jesteś.
Witchma - 2 Lutego 2010, 13:48

Moje opus magnum normalnie, tylko czarne kosteczki mi się kończą :(

Witchma - 2 Lutego 2010, 17:49

Bez kosteczek też coś się da wymyślić :) Tylko znów na zdjęciu fiolet nie wyszedł wystarczająco fioletowy...

Martva - 2 Lutego 2010, 19:09

Witchma napisał/a
Moje opus magnum normalnie,

Będziesz je teraz miała średnio co dwa dni ^^

Witchma - 2 Lutego 2010, 19:11

Martva, ja nie mam aż tyle czasu :D

Zresztą teraz opus magnum są te fioletowe - są po prostu rewelacyjne, tylko że w uszach wyglądają najlepiej ;)

Martva - 2 Lutego 2010, 19:17

Witchma, rany, jak ja Ci zazdroszczę tego entuzjazmu... :D Nie pamiętam kiedy ostatnio reagowałam tak fajnie na coś co zrobiłam; kończę, stwierdzam że całkiem fajne, odkładam na kupkę 'do sfotografowania' i zaczynam następne :(
Witchma - 2 Lutego 2010, 19:18

Martva, bo Ty uprawiasz produkcję przemysłową, a ja hobbystyczną ;)
Martva - 2 Lutego 2010, 19:25

E nie, do przemysłowej mi jeszcze daleko ;) inna rzecz że nad jedną parą siedzę kilka godzin na ogół (jeszcze zależy jaką parą) więc jak kończę to jestem normalnie i po ludzku zmęczona :) Entuzjazm budzi się we mnie z chwilą możliwości pokazania komuś efektów mojej pracy (zobacz jakie ładne zrobiłam!) i wtedy najgorsze co może zrobić ktoś, to dalej grać w kulki i powiedzieć 'yhy' :D
Witchma - 2 Lutego 2010, 22:10

Na dzisiaj koniec ciężkiej pracy fizycznej :D

Martva - 2 Lutego 2010, 22:22

No dobra, przy pleceniu igłą i nitką przynajmniej nie bolą palce, chyba że się człowiek ukłuje, a od loopików potrafią boleć :)
Fajne, to w środku to Swarovski?

Witchma - 2 Lutego 2010, 22:24

Martva, nie inwestowałam jeszcze w Swarovskiego, to akryl ;) Rewelacyjne są przede wszystkim kosteczki - są dużo jaśniejsze niż na zdjęciu, mają rewelacyjny kolor (szaro-niebieski mniej więcej).
Martva - 2 Lutego 2010, 22:34

E, bicone Swarovskiego nie są drogie, drogie są te takie różne większe formy.

W kwestii zdjęć:
http://www.tacakoralikow....ent/view/90/56/
może Ci się przyda? :) Chciałam wysłać fajniejszy: http://www.impresjaart.pl...id=19&Itemid=34 ale obawiam się że się zdezaktualizował :/

Partner forum