Powrót z gwiazd - Nasza fantastyczna twórczość
Kruk Siwy - 27 Stycznia 2010, 20:37
W pysk od damy dostać to żaden dyshonor.
lucek - 27 Stycznia 2010, 20:47
rotfl, sig update
Ziemniak - 27 Stycznia 2010, 21:48
Kruk Siwy napisał/a | W pysk od damy dostać to żaden dyshonor. |
No, a drugiego do ręki
dzejes - 27 Stycznia 2010, 22:08
Zapytaj i koniecznie się podziel. Umieram z ciekawości.
Adon - 27 Stycznia 2010, 22:57
dzejes, zauważam, że ostatnio strasznie zgryźliwy i zaczepny się zrobiłeś, totalnie nie tak jak na moderatora przystało. Może Ty powinieneś pomyśleć o znalezieniu sobie kobiety? Bo Twoje zachowanie zaczyna wskazywać jakby hormony dawno ujścia nie miały. To takie luźne spostrzeżenie na podstawie nie tylko powyższych postów, ale Twoich wypowiedzi w różnych tematach od jakiegoś czasu. Wyluzuj nieco.
Kruk Siwy - 27 Stycznia 2010, 23:13
Hihi.
Fidel-F2 - 27 Stycznia 2010, 23:19
dzejes - 27 Stycznia 2010, 23:35
Adon napisał/a | Wyluzuj nieco. |
Do kompletu wyraź jeszcze współczucie mym rodzicom i pożal się na mnie we właściwym wątku na forum.
A tak szczerze to żeś mógł napisać "Ale się wkurzyłem twoim durnym, nietrafionym żartem!". Nie bądź jak lucek, nie idź tą drogą!
Adon - 28 Stycznia 2010, 16:19
Napisałem Ci szczerze: "Wyluzuj nieco". Nie wiem, czego chcesz więcej? Gdybym się wkurzył, to może i bym napisał coś więcej, ale się nie wkurzyłem. Wreszcie czemu miałbym współczuć Twoim rodzicom i się żalić? Jeśli mają z Tobą problem, to pewnie jest to ich własna zasługa, zatem to oni mogą się żalić. Ty mi powiedz, czy się żalą?
NURS - 30 Stycznia 2010, 17:21
obaj wyluzujcie.
Witchma - 30 Stycznia 2010, 17:22
NURS, oni już wczoraj wszystko sobie wyjaśnili, tylko posty wcięło
Zaraz... dzejes coś mówił o usuwaniu niektórych postów
Martva - 30 Stycznia 2010, 17:22
NURS, ale oni się juz pogodzili, tylko forum zjadło.
EDIT: wracając do tematu głównego, wrzucam jeszcze raz zdjęcie które forum zjadło:
czyli kolczyki, które moja siostra skwitowała tekstem 'e, dzieci w przedszkolu takie robią, na ciebie za proste'. Po dwóch dniach męczenia się z nimi w celu uzyskania zadowalającego efektu i odpowiedniej sztywności nawet nie miałam siły się kłócić
dzejes - 30 Stycznia 2010, 17:29
Kurczę, forum zrobiło time jump.
Tak więc w skrócie:
- przeprosiłem Adona
- on uznał sprawę za załatwioną i zaproponował usunięcie naszych postów z wątku
- zgodziłem się z tym, poprosiłem go o napisanie postu (bo korespondencja toczyła się na priv), w którym mniej więcej powyższe wyrazi, gdyż nie chciałem nagle usuwać tych postów, bo mogłoby to wyglądać, jakbym zacierał ślady.
- Adon napisał stosowny post, ja odpowiedziałem, odczekałem chyba 12 godzin i usunąłem.
- po czym forum czknęło
ihan - 30 Stycznia 2010, 17:30
No cóż, dzejes, to musi być spisek. Spójrzmy prawdzie w oczy. Sprawdź czy ci jakiś mason nie zagląda przez ramię.
Witchma - 30 Stycznia 2010, 17:36
dzejes napisał/a | i usunąłem. |
Tak, to akurat wszyscy zauważyliśmy
Ambioryks - 30 Stycznia 2010, 17:54
Witchma napisał/a | tylko posty wcięło
Zaraz... dzejes coś mówił o usuwaniu niektórych postów |
Czy to znaczy, że moje dwa posty (w temacie o rozmowach religijnych) też usunął dzejes? I że miało to jakiś związek ze sporem z Adonem?
Ech, elam miała rację o bliskości końca świata w związku z objęciem stanowiska moda przez dzejesa. ("dzejes moderatorem... koniec swiata bliski")
ihan - 30 Stycznia 2010, 17:58
Błagam cię Ambioryks, pohamuj ze spiskową teorią ludzkości.
dzejes - 30 Stycznia 2010, 18:05
Ambioryks - to nie ja usunąłem kilkaset postów, nie ja przywróciłem kilkaset starych, które userzy mieli oznaczone jako przeczytane. To była awaria techniczna.
mBiko - 31 Stycznia 2010, 20:49
dzejes, zapomniałeś przedstawić skanu zaświadczenia, że cyklistą również nie jesteś.
Witchma - 2 Lutego 2010, 13:48
Moje opus magnum normalnie, tylko czarne kosteczki mi się kończą
Witchma - 2 Lutego 2010, 17:49
Bez kosteczek też coś się da wymyślić Tylko znów na zdjęciu fiolet nie wyszedł wystarczająco fioletowy...
Martva - 2 Lutego 2010, 19:09
Witchma napisał/a | Moje opus magnum normalnie, |
Będziesz je teraz miała średnio co dwa dni ^^
Witchma - 2 Lutego 2010, 19:11
Martva, ja nie mam aż tyle czasu
Zresztą teraz opus magnum są te fioletowe - są po prostu rewelacyjne, tylko że w uszach wyglądają najlepiej
Martva - 2 Lutego 2010, 19:17
Witchma, rany, jak ja Ci zazdroszczę tego entuzjazmu... Nie pamiętam kiedy ostatnio reagowałam tak fajnie na coś co zrobiłam; kończę, stwierdzam że całkiem fajne, odkładam na kupkę 'do sfotografowania' i zaczynam następne
Witchma - 2 Lutego 2010, 19:18
Martva, bo Ty uprawiasz produkcję przemysłową, a ja hobbystyczną
Martva - 2 Lutego 2010, 19:25
E nie, do przemysłowej mi jeszcze daleko inna rzecz że nad jedną parą siedzę kilka godzin na ogół (jeszcze zależy jaką parą) więc jak kończę to jestem normalnie i po ludzku zmęczona Entuzjazm budzi się we mnie z chwilą możliwości pokazania komuś efektów mojej pracy (zobacz jakie ładne zrobiłam!) i wtedy najgorsze co może zrobić ktoś, to dalej grać w kulki i powiedzieć 'yhy'
Witchma - 2 Lutego 2010, 22:10
Na dzisiaj koniec ciężkiej pracy fizycznej
Martva - 2 Lutego 2010, 22:22
No dobra, przy pleceniu igłą i nitką przynajmniej nie bolą palce, chyba że się człowiek ukłuje, a od loopików potrafią boleć
Fajne, to w środku to Swarovski?
Witchma - 2 Lutego 2010, 22:24
Martva, nie inwestowałam jeszcze w Swarovskiego, to akryl Rewelacyjne są przede wszystkim kosteczki - są dużo jaśniejsze niż na zdjęciu, mają rewelacyjny kolor (szaro-niebieski mniej więcej).
Martva - 2 Lutego 2010, 22:34
E, bicone Swarovskiego nie są drogie, drogie są te takie różne większe formy.
W kwestii zdjęć:
http://www.tacakoralikow....ent/view/90/56/
może Ci się przyda? Chciałam wysłać fajniejszy: http://www.impresjaart.pl...id=19&Itemid=34 ale obawiam się że się zdezaktualizował :/
|
|
|