To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Ludzie z tamtej strony świata - Marek Żelkowski

JohnDoe - 9 Grudnia 2008, 14:14

Nie wiem o co chodzi z anagraMem, nie dopatrzyłem się... chyba że to przypadek? A może nie umiem czytać, lub widzę rzeczy które nie istnieją?
dalambert - 19 Lutego 2010, 11:10

Szanowny Panie MŻ - w Biada zwycieżonym pomysłem na likwidacje ludzkości =/ taki gustowny holokauścik/ jest użycie gazu THanaos co to zabija nie tylko ciało , ale i duszę - nawet ktoś tam blaga panią z dzieckiem co by zabiła siebie i dziecię i w ten sposób ocaliła się.
I co w nastepnych akapitach dajesz Pan malowniczy opis strasznych transportów śmierci , /kolejowych zresztą/ w których to w wagonach PRZED dowiezieniem do obozu zaglady umiera połowa przewiezionych. I co ? Oni dusze oaclają !
Cóż za niedopatrzenie ze strony strasznych nazistowsko tybetansko himalaistycznych potworów antyludzkich :mrgreen: :!:

Agi - 6 Czerwca 2011, 20:38

Marku, dawno tu nie zaglądałeś, pora odkurzyć wątek.
Marek1964 - 6 Czerwca 2011, 21:03

Agi napisał/a
Marku, dawno tu nie zaglądałeś, pora odkurzyć wątek.

No właśnie... Nie jestem pewien... Wprawdzie piszę ostatnio sporo, ale przeważnie nie jest to fantastyka. Dlaczego? Moje teksty sf i fantasy nie były przyjmowane zbyt dobrze. Zapewne słusznie. Widocznie moja wyobraźnia nie korelowała z wyobraźnią odbiorców. I to był mój, a nie ich problem (chociaż... nie do końca).
Uznaję że nic na siłę! Zająłem się zatem pisaniem na inne tematy. W tym momencie wielu osobom kamień spadł z serca :)

Partner forum