Z archiwum X - Warunki prenumeraty
Godzilla - 18 Czerwca 2007, 12:45
Z mojego doświadczenia - wyślij priva do NURSa, że wpłaciłeś, i podaj te same dane, bo czasami na poczcie paniutki źle wpisują dane i pieniądze przychodzą bezimienne.
NURS - 18 Czerwca 2007, 12:50
nie trzeba na pw pisac, wystarczyzaznaczyc, ze to kontynuacja w przelewie. jak dopisuje do komputerowej bazy, to i tak wyskakuje, ze juz jest.
co do książek, to mam tylko dostęp do tych tytułów.
hrabek - 18 Czerwca 2007, 14:12
Godzilla: dlatego juz nigdy nie bede robil oplat na poczcie. Jest bank internetowy, w ktorym nie ma mozliwosci pomylki jesli chodzi o dane adresowe.
Nursie: nie masz juz nic z zoltej serii? Koronowicz, albo tego zbioru opowiadan Mlode Wilki? Szkoda
NURS - 18 Czerwca 2007, 14:18
Ja tam się cieszę, że tytuły poschodziły
Godzilla - 18 Czerwca 2007, 14:18
Sześć tytułów z Żółtej Serii jest w Merlinie.
hrabek - 18 Czerwca 2007, 14:27
Ale co innego kupic, a co innego dostac w prezencie do prenumeraty.
Nic to, wybierze sie cos, co jest
Btw. Skoro poschodzily Ci Nursie tytuly, to czemu wciaz reklamujesz Apokalipse w numerach?
Anonymous - 15 Lipca 2007, 13:49
A czy ktos juz zamawial prenumerate SFFH zagranice? I jaki ewentualnie bylby koszt wysylki?
NURS - 15 Lipca 2007, 14:20
Mam kilka prenumerat zagranicznych, do Irlandii kosztuje 200 zł rocznie. Sam koszt przesyłki to ok 10-12 zł za numer.
mBiko - 18 Lipca 2007, 16:31
Nursie czy istnieje możliwość sprawdzenia czy następny numer mam jeszcze zapłacony, czy już muszę wyskakiwać z kasy? Niestety nie pamiętam kiedy zacząłem prenumeratę.
NURS - 18 Lipca 2007, 16:35
istnieje, ale musze miec twoje dane osobowe, po nicku nie sprawdzę
mBiko - 18 Lipca 2007, 16:40
Przesłałem na PW.
NURS - 18 Lipca 2007, 16:43
odpowiedziałem
mBiko - 18 Lipca 2007, 16:48
Dzięki Nursie. Idę sprzedać butelki .
MLEKO - 10 Sierpnia 2007, 18:20
Houston mamy problem!
Kurcze nie wiem do końca gdzie o tym napisać, ale mam mały problem...
Prenumeratę biorę od lat i nigdy mi się to nie zdarzyło (ale szczerze mówiąc mogło się to stać równie dobrze gdybym kupił sffh w kiosku)
Numer lipcowy dostałem już chwilę temu, nie miałem jednak czasu go wcześniej przejrzeć. Teraz czytam sobie pierwsze opowiadanie, już zdążyłem się wciągnąć, a tu taka niespodzianka... Po stronie 18 mam od razu stronę 35!
I teraz nie wiem co robić. Odsyłać? Reklamować? Chciałem po prostu przeczytać swoje ulubione pismo od deski do deski, jestem raczej leniwy i po to mam prenumeratę żeby nie bawić się w bieganie po sklepach za kolejnym egzemplarzem. Nie wiem czy cała partia była wadliwa czy tylko ja mam takie szczęście (potwierdzało by to teorię o moim szczęściu w ogóle), tak czy inaczej prosiłbym o radę co z tym fantem zrobić...
NURS, wspomóż człeka w potrzebie
Agi - 10 Sierpnia 2007, 18:31
MLEKO, od kilku dni NURSa nie ma na Forum, jest mocno zapracowany. Spróbuj wysłać do niego maila. Ma zaznaczony w profilu.
MLEKO - 11 Sierpnia 2007, 11:12
Dzięki Agi55, w prawdzie nie spieszy mi się aż tak ale tak właśnie zrobię
Swoją drogą ciekawe nad czym tak pracuje?
gorat - 11 Sierpnia 2007, 11:16
Pisał przecież u siebie i chyba w Leczą.
rogigor - 19 Września 2007, 12:54
Takie pytanie. Dalej dorzucacie jakies gadzety do prenumerat ? I jesli tak to na czym to polega ? :>
A, nie zauwazylem ze na poczatku jest modyfikacja z teog roku :] Nie mniej druga czesc pytania nadal aktualna :>
mawete - 19 Września 2007, 12:55
heh... a dorzucali?
Pytanie w ankiecie - Przestałeś jżz bić żonę? Tak. Nie.
Wyjatkiem sa chyba knigi które dostaje jkilku z prenumerujacych - losowo.
Słowik - 19 Września 2007, 12:57
Ja raz dostałem plakat.
Agi - 19 Września 2007, 13:01
Witaj rogigor warunki prenumeraty znajdziesz tu .
Zapraszam do przedstawienia się w Biją albo Karczmie Pod Zdechłym Smokiem
NURS - 19 Września 2007, 16:53
Sa dwa bonusy, jak ktoś zaczyna prenumerate może sobie ksiażkę wybrac, a co miesiąc rozlosowuję kilka do kilkunastu książek albo komiksów, wśród ludzi, którym się prenumeraty kończą. tyle, ile mam akurat na stanie.
merula - 20 Września 2007, 08:46
Chyba sie w końcu skuszę. Męczy mnie poszukiwanie i pamiętanie.
Choć z drugiej strony poczta u mnie daje mi szansę na odbiór numeru w następnym miesiącu. Hmm... czyli trzeba jeszcze przemysleć ten krok.
A czy nie planujesz aby NURSie jakiejś większej akcji zachęcającej? Może bym poczekała .
Witchma - 20 Września 2007, 09:11
ja się zdecydowałam wreszcie na prenumeratę i teraz czekam... czekam... i tak siedzę i czekam... a w wolnych chwilach pomiędzy czekaniem a siedzeniem zaglądam do skrzynki...
Fearfol - 20 Września 2007, 09:37
12 października zeszłego roku dostępny był jeszcze dostępny numer pierwszy ( pierwszy z pierwszych) czy to nadal aktualne? Do kolekcji starego SF brakuje mi właśnie jego i numeru 8. Więc mi BARDZO zależy ? Jeżeli są to chcę sobie je zaklepać.
P.S Może ktoś z forumowiczów ma podwójne te numery i jeżeli redakcja nie da rady to ktoś z was odsprzeda ?
Agi - 20 Września 2007, 09:40
Fearfol a tu zaglądałeś?
Fearfol - 20 Września 2007, 16:21
Ale u redaktora gdzieś pod biurkiem zakurzony leży ? Bo jest naprawdę potrzebny. Pozostaje też opcja z mojego "postscriptum" .
Freva - 20 Września 2007, 23:22
mam prenumerate od numeru 22 -jeszcze nic nie doszlo
Punolek - 11 Października 2007, 21:53
NURS napisał/a | Sa dwa bonusy, jak ktoś zaczyna prenumerate może sobie ksiażkę wybrac, a co miesiąc rozlosowuję kilka do kilkunastu książek albo komiksów, wśród ludzi, którym się prenumeraty kończą. tyle, ile mam akurat na stanie. |
A jak to się ma z tymi, którzy już te bonusy dostali (oba:) i kończy im się prenumerata i będą pewnie w tym czy następnym miesiącu odnawiać?:)
To się "resetuje" po roku? czy jak już raz dostałem, to później: "daj szanse innym"?:) Pytam, bo zawsze dodatkowa książka się przyda ale zrozumiem, jeżeli takich jak ja - bonus już nie dotyczy
NURS - 11 Października 2007, 23:04
pierwszy bonus jest obligatoryjny, czyli przy odnowieniu masz kolejną książkę do wybrania, drugi jest jednorazowy, zeby jak najwięcej ludzi się załapało.
|
|
|