To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty dawno minione - NURS-con w Katowicach 27-28.04 - Beczka piwa Free!

NURS - 20 Kwietnia 2007, 14:19

Własnie dokańczam negocjacje z lokalem na imprezę. Dzisiaj wieczorem, najpóźniej jutro do południa wszystko bedzie wiadome.
Kwapiszon - 20 Kwietnia 2007, 14:54

Czyli można się jeszcze "zapisać"?
NURS - 20 Kwietnia 2007, 15:24

Jasne. Własnie robię podsumowanie.
NURS - 20 Kwietnia 2007, 15:33

Rzecz wygląda nastepująco:
Żeby jak najmniej tracić z mega-weekendu i coniektórzy mogli sie zatruć produktami Constaru :-)
27.04 - piatek - możemy zaczynać wczesnym popołudniem. Zależy tylko od tego, o której bedziecie mogli sie pojawić. Dajcie cynk, tutaj, albo na pw, to ustale poczatek tak, zeby najlepiej pasował.
miejsce: Pub Jagienka, ul. Zawiszy Czarnego 16a (w pawilonach). Zarezerwowana jest sala barowa, podstawowa wyżerka i jako się rzekło beczka Żywca.
Kwestia noclegowa, sporo osób napisało, że nocleg nie jest potrzebny, ale trzeba będzie transport zorganizować, do hotelu, który wskazała miria jest kilka kilometrów, na piechote nie da rady dojść, dlatego zadbam w nocy o jakis transport. tylko muszę wiedzieć, kto bedzie nocował.
W sobote do 17 możemy kontynuować konsumpcje w tym samym miejscu, albo zaanektowac jakis obiekt w parku naprzeciw.
Zaraz sporzadzę dotychczasowa liste obecności.

Kwapiszon
Rafał Kosik
Kasia kosik
Lu
Aga
Romek Pawlak
Hijo
Krisu
Elam
Anko
Mr. Morgenstern
Alatar
Sandman
Orbit
Kruk Siwy
Nureczka
Robert M. Wegner

tyle wychodzi z przejrzenia wątku.

elam - 20 Kwietnia 2007, 15:40

jerum, to mi sie tak pokickalo, czy znowu byla zmiana daty?? - myslalam, ze to bedzie z soboty na niedziele, 28/29 ...

bede w sobote.

NURS - 20 Kwietnia 2007, 15:41

poszedłem za głosem ludu, żeby jak najmniej weekendu urwać.
Orbitoski - 20 Kwietnia 2007, 16:17

no to jadę
elam - 20 Kwietnia 2007, 17:05

a czy jest taka opcja lub mozliwosc, aby impreze przedluzyc do niedzieli?
Anonymous - 20 Kwietnia 2007, 17:27

http://www.eholiday.pl/noclegi-4351.html
To ten hotel, prawda? To ile nas do noclegu? A dzwonił ktoś, czy są miejsca?

NURS - 20 Kwietnia 2007, 17:47

Własnie ustalmy jak z noclegami, spróbuje wszystko skoordynowac.
elam - jak zostana chetni to i do poniedziałku :-)

elam - 20 Kwietnia 2007, 18:16

to ja zabiore duuuzo pasty do zebow.... :)
NURS - 20 Kwietnia 2007, 18:30

http://mapserver.um.katow...wice/viewer.htm
tutaj mozna wpisać adres i znaleźć lokalizacje, jest tez zdjęcie satelitarne.

elam - 20 Kwietnia 2007, 18:35

Nursie, a offtopujac radosnie: juz za chwileczke, juz za momencik, bedziesz mial fajna liczbe postow - to tez trzeba oblac... ;)
NURS - 20 Kwietnia 2007, 18:39

Noo, ty tez masz za sobą niezły numerek :-)
elam - 20 Kwietnia 2007, 18:43

ale ja przy Tobie to Mont Blanc pod Everestem....
Anonymous - 21 Kwietnia 2007, 09:53

W poniedziałek dzwonimy do hotelu. Mam nadzieję, że miejsca jeszcze będą. :roll: Przyjeżdżamy raczej w sobotę.
Anonymous - 21 Kwietnia 2007, 14:17

Z wolnym w piątek może być problem, ale zawsze jest jeszcze L4, więc postaram się być. Miria, czemu w sobotę?
Anonymous - 21 Kwietnia 2007, 15:54

Bo w piątek pracuję i nie chce mi się lecieć z wywieszonym jęzorem. 8)
elam - 21 Kwietnia 2007, 17:04

a ja w sobote powinnam byc juz kole poludnia w Katowicach. to jakby Miria byla wczesniej i bezrobotna; moge przygarnac ;)
tylko znajdz, Nursie, taka knajpe, gdzie mozna zjesc dobrze a niedrogo :)
wiesz, ze gremlinek zawsze glodny... :wink:

Anonymous - 21 Kwietnia 2007, 17:36

Chętnie, chętnie, jakiś obiadek z przyjemnością skonsumujemy. 8)

Prawdopodobnie przyjedziemy we czwórkę, z Kasią i Rafałem K., ale wszystko się okaże pewnie w poniedziałek.

NURS - 22 Kwietnia 2007, 02:03

to ustalajcie i meldujcie, bo trzeba to wszystko bedzie podokręcać. piatek wieczór jest załatwiony, sobota do 17tej też, jesli bedę wiedział ile osób zostanie, to zalatwie cos nastepnego.
Anonymous - 22 Kwietnia 2007, 09:37

NURS:
Cytat
28-29 kwietnia. I ustalmy, że to już termin niezmienny. Co by nie wybrać, to komuś może być nie na rekę.

Nie wiem, kiedy nastąpiła zmiana na 27/28, chyba coś przeoczyłam, ale skoro imprey nie będzie w sobotę (bo do 17 to sie nie liczy), to z przykrościa wielką rezygnujemy z udziału. :( Nie ma mowy, żebysmy dojechali w piątek, obydwoje pracujemy. :evil:

NURS - 22 Kwietnia 2007, 12:30

Miria, znowu defetyzujesz. Zmian w terminie było sporo, a to chyba za sprawą tego, że ciagle komus nie pasowało. Ogólnie była prośba, co mozesz tez znaleźć, żeby jak najskrajniej to potraktowac, bo ludzie maja plany na weekend. i tez tak zrobiłem.
ale nigdzie nie napisałem, że o 17tej konczymy zabawę, a wręcz przeciwnie, że czekam na informacje, kto na ile przyjeżdża, żeby to dalej organizować. albo całość przesunac na kolejny dzionek, jesli w piątek za wczesnie.
ale niech sie o tym wypowie wiecej osób, bo narazie to tak sobie tylko rozmawiamy w dwie trzy osoby.

Anonymous - 22 Kwietnia 2007, 13:21

Ja defetyzuję? Ok, może, chociaż raczej wydaje mi się, że starałam się chociażby znaleźć nocleg, zeby utrzymac termin w mocy. 8) Do długiego weekendu został tydzień, ja nie wiem, czy rezerwować sobie miejsce w hotelu, czy nie, lista byla robiona kilka razy, a nadal nic nie wiadomo... W związku z tym wycofuję się z udziału, bo mam prócz tego inne plany, a jak będę czekać do ostatniej chwili, to zostanę z niczym. Tłumaczę się, żeby nie było, że się najpierw zapisuję a potem olewam. :roll:

Co do zmiany terminu, to prześledziłam wątek i ostatnio (29 marca) była mowa o 28/29. Nie zauważyłam żadnych glosów przeciw, więc nic nie rozumiem. :?

NURS - 22 Kwietnia 2007, 13:30

miria, ale gdzie jest napisane, że impreza nie bedzie trwała z soboty na niedziele? Zaczynamy w piatek, żeby ci, którzy maja zaplanowane wyjazdy tez mogli się załapać. nie cala korespondencja w tej sprawie przechodzi przez forum. A jesli piatek bedzie za wczesny dla wiekszośći - ale to bedzie wiadome, jak sie ludzie wypowiedzą - to znajde inny lokal na nastepny dzień.
Anonymous - 22 Kwietnia 2007, 13:34

Dla mnie to już nieistotne po prostu, bo nie moge czekać kolejnych kilku dni, aż się sprawa wyjaśni. Szkoda, że raz ustalony oficjalnie termin został zmieniony i nie poinformowałeś wyraźnie o tym na forum. Ustaliliśmy przecież, że wszystkim nie dopasuje? Zresztą, nie będę się już kłócić, bo to bez sensu. Chyba rozumiesz moje racje.
NURS - 22 Kwietnia 2007, 13:41

Jasne, z tym, że nic nie zmieniłem :-)
Zaczynam szybciej, bo część ludzi wyjeżdża, a tez chciałaby wpaść na jeden dzień - ludzie maja zaproszenia na Constar, co wyraźnie zaznaczyłem. I dla nich jest piatek.
W sobotę też będzie impreza, z tego co widze, ale chce wiedziec dokładnie, kto będzie zostawał, bo od tego zalezy rezerwacja konkretna. i o tym mówię.

Anonymous - 22 Kwietnia 2007, 13:45

Mnie i Bernharda w każdym razie nie licz.
elam - 22 Kwietnia 2007, 14:27

Miria, wez sie nie obrazaj jak dziecko ;) impreza bedzie w piatek wieczorem ale glownie to chyba w sobote. Tak mialo byc od poczatku. Fakt, Robert cos niepotrzebnie namieszal osatnio ;) ale sobota jest I JUZ.
a komu nie pasuje wracac do domu w sobote, zostanie do niedzieli... :) Katowice duze sa, zawsze sie cos znajdzie.
ja bede w sobote i moze w niedziele, jesli bedzie po co zostawac ;) i licze na to, ze cie spotkam....

Anonymous - 22 Kwietnia 2007, 14:43

Elam, zrozum, nie obrażam się, ale nie mogę dłużej czekać, a tu co 5 minut okazuje się co innego. Ja od tygodnia odwlekam decyzję w sprawie wyjazdu na długi weekend, bo liczę, że coś się wyjaśni ostatecznie, ale widzę, że guzik. NURS jeszcze dziś pisał, że nie wiadomo, czy impreza będzie w sobotę, bo muszą się ludzie wypowiedzieć. A ja muszę sobie hotel zaklepać w razie czego. W związku z tym wybieram inną opcję, pewniejszą, i tyle. A ponieważ wcześniej zgłaszałam chęć udziału, to teraz się oficjalnie wycofuję, zeby nie było, że nawaliłam. :roll:

Partner forum