Ludzie z tamtej strony świata - Łukasz Orbitowski
Anonymous - 28 Października 2006, 19:39
No po czasie, ale wszystkiego najlepszego życzę!
Orbitoski - 29 Października 2006, 08:37
Shit, strasznie szybko sie ploty rozchodzę. Winnego ukarzę surowo, a Wam serdecznie dziekuję zapamięć
Romek P. - 29 Października 2006, 09:43
O rany! Ja diopiero teraz to odkryłem! A mogłem uśmiercić drania tuż przed jego urodzinami... jaka by to była piekna legenda dla książki
Wszystkiego najlepszego, Łukasz. Tego, na czym Ci najbardziej zależy
Anko - 1 Listopada 2006, 03:37
O, jakaś biba była, a mnie nie było... No to zdrówko!
Aha, czytałam felieton z najnowszego NF (Empik dobra rzecz...), ten o forach internetowych. Masz pierońską rację, bez dwóch zdań. Ale że zdążasz przeczytać forum podczas picia kawy... Ech, zazdroszczę.
Orbitoski - 1 Listopada 2006, 09:05
Bo to jest naprawdę dużo kawy!
Taclem - 1 Listopada 2006, 11:41
Moja żaona tak samo zaczyna dzień. Ciekawe
Orbitoski - 1 Listopada 2006, 11:48
od forum czy od kawy? Kawa pycha, poza tym nakłamałem, forum jest jako drugiej,z aczynam od www.pudelek.pl
Lu - 1 Listopada 2006, 12:39
Od wczoraj otrzymuję niepokojące informacje jakoby ciebie, Łukaszu miało zabraknąc na Falconie... czy jest nadzieja że jednak pojawisz sie, w tandemie z Jarkiem ofkors ?
Orbitoski - 1 Listopada 2006, 13:10
nie widziałem siebie na liście gości, więc co ja poradzę? Poza tym mam mase pracy, niestety.
Taclem - 1 Listopada 2006, 13:33
Od kawy i forów. Fakt że innych
gorat - 24 Listopada 2006, 19:31
Ostatni felieton już przeczytany.
Czytało się dobrze, z uśmiechem szerokim (bo jak inaczej reagować na takie tezy ), jedynie końcówka nie podeszła. A, i chyba jest różnica między szlamem a błotem? To drugie raczej by pasowało.
Orbitoski - 10 Grudnia 2006, 17:31
Wszyscy mają teraz blogi. Urbaniukowi w zdjeciach nie dorównam, więc zostaje slowo. Pod tym adresem http://prezesikreska.blox.pl można przeczytać bajki o moich kotach. Może to głupie, ale pisanie ich daje mi kupę radochy. Aktualizacja co niedzielę (w miarę możliwości). Chcę też dodać skórkę, ale urbaniuk coś nie może jej zrobić.
elam - 10 Grudnia 2006, 17:44
pytanko niewinne:
czy ty czytujesz czasem wyslane do Ciebie privy?
Aga - 10 Grudnia 2006, 17:47
Właśnie, Orbit Sprawa jest dość nagląca...
Orbitoski - 10 Grudnia 2006, 17:48
jakie privy?
CezaryF - 10 Grudnia 2006, 18:21
Hi Orbit
Poczytałem sobie o Prezesie i Kresce. Marnujesz się Jako papierowe książki czytałem tysiąckroć gorsze teksty. Stary puść zbiorek. Albo i nie, może tak lepiej, przynajmniej nie muszę kupować
Pako - 10 Grudnia 2006, 18:47
Na razie dwa przeczytałęm. I serio fajnie napisane! Lecę czytać dalej ^^
Ziuta - 10 Grudnia 2006, 19:43
Ło Jezusicku, cudne!
Fidel-F2 - 10 Grudnia 2006, 20:02
Zachwyciło mnie.
Aga - 10 Grudnia 2006, 20:13
Opowiadania o kotach są świetne Prezes i Kreska podbiły moje serce.
elam - 10 Grudnia 2006, 20:15
fakt, bardzo sympatyczne. zazdroszcze Ci, ze masz czas...
gorat - 10 Grudnia 2006, 21:18
Skoro tak chwalą - kiedy będą wydane, bym mógł sobie poczytać?
Piotrek Rogoża - 10 Grudnia 2006, 22:30
Opowiadania są rewelacyjne, a ich percepcja wzrasta niepomiernie, gdy miało się okazję poznać koty osobiście. Ja pochwalę się, że Prezes sam z siebie wlazł mi na kolana i przesiedział prawie pół godziny .
Orbitoski - 10 Grudnia 2006, 22:45
Dzięki kochani za ciepłe słowa. Cieszę się, że te bajki sprawiły ludzim radość.
Elam: to nie zabiera duzo czasu. Pisze ręcznie, w knajpie, razem z przeczytaniem, poprawieniem to zajmuje mniej niz trwa wypicie piwa. Wpisuję na kompa i gotowe.
Cezary: ja nie chcę tego wydawać. Może kiedyś... ale to na razie tylko 4 baje, nie ma co kombinować. Wiesz, pisze do wielu gazet, pracuję nad 3 książkami, redaguję teksty innych i zalapałem się, że od dawna nie napisałem niczego tak po prostu, dla hecy Chcę, żeby zostało tak jak jest.
Prywata: Urbi zagrzebał się w PiKu i grypie, nie pomoże. Chciałbym zrobić na blogu własną skórkę, ze zdjęciami kotków. No i nie umiem, znaczy mogę zrobić kolaż w photoshopie, ale nie mam pojęcia jak wrzucić. Ktoś może mi z tym pomóc?
Anonymous - 10 Grudnia 2006, 22:45
A do mnie Kreska się przytuliła, o! Nie myśl Piotrek, ze taki do przodu jesteś.
Bajki są świetne, tak samo, jak kociska.
Fidel-F2 - 11 Grudnia 2006, 11:20
Orbit ale po prawdzie to ja wolałbym czytaś w SF te kocie opowieści niż PiK. Złamał byś Piechowa teorię.
Taclem - 11 Grudnia 2006, 12:07
Jestem pod wrażeniem, moja małżonka jeszcze bardziej
Orbitoski - 11 Grudnia 2006, 12:34
Cytat | Fidel-F2 napisał/a | Orbit ale po prawdzie to ja wolałbym czytaś w SF te kocie opowieści niż PiK. Złamał byś Piechowa teorię. |
|
Heh. To chyba nie ma sensu zresztą ludzie lubią tez PiK. "Koty" pisze wyłacznie dla przyjemności, nie cchę na tym zarabiać. stąd internet. Obiecuję, że co niedzielę, wieczorem znajdziesz na blogu nową baję. tak długo, jak ich pisanie będzie sprawialo mi przyjemność.
Fidel-F2 - 11 Grudnia 2006, 12:42
też dobrze
Lubię KiP ale kotki są lepsiejsze. Poza tym, jeszcze kiedyś na tym zarobisz. Myślę, że to będzie coś na miarę Kubusia Puchatka jeśli nie spuścisz z tonu.
Martva - 11 Grudnia 2006, 12:49
Koty świetne, pozwoliłam sobie powiesić linka na własnych kotach
Co do wydawania - jest teraz moda na wydawanie blogów w wersji książkowej. Wszystko w swoim czasie
Opowiadania muszę sobie odświeżyć, tylko przeraża mnie proces grzebania w stosach pism... Generalnie awansowałeś na jednego z moich ulubionych autorów - pewnie częściowo za Kraków. Ale tylko częściowo.
|
|
|