Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska
Matrim - 14 Listopada 2010, 10:44
dalambert,
Chal-Chenet napisał/a | czy zahacza o czarne lądy? |
To było pytanie o Europę, więc mimo wszystko Gibraltar jest naszym pomostem z Afryką, a Ceuta jest pomostem dla Afryki.
terebka - 14 Listopada 2010, 10:53
Jeśli wziąć pod uwagę kolonie to i o Amerykę Południową zahacza
błyskawiczny edit
Nitj'sefni - 16 Listopada 2010, 22:27
Dzisiaj zaprezentowano maskotkę EURO 2012. Nic oryginalnego, bo kolejny raz bracia bliźniacy, jak miało to miejsce cztery lata temu. Mimo wszystko podobają mi się, bo to całkiem fajne chłopaki. Spodziewałem się czegoś bardziej wymyślnego, ale jest jak jest.
Agi - 17 Listopada 2010, 22:00
Nasi prowadzą 2:1, nosz nie może być!
Agi - 17 Listopada 2010, 22:11
W Poznaniu Murzynów biją! 3:1 już wtłukli!
Matrim - 17 Listopada 2010, 22:40
Agi, rasistka?
Agi - 17 Listopada 2010, 22:42
Matrim napisał/a | Agi, rasistka? |
Matrim, askont!
Skojarzenia to przekleństwo. Tak mnie się luźno skojarzyło.
dalambert - 17 Listopada 2010, 22:45
Agi napisał/a | W Poznaniu Murzynów biją! |
I pobili
aniol - 17 Listopada 2010, 22:48
Nitj'sefni napisał/a | Dzisiaj zaprezentowano maskotkę EURO 2012. Nic oryginalnego, bo kolejny raz bracia bliźniacy, jak miało to miejsce cztery lata temu. Mimo wszystko podobają mi się, bo to całkiem fajne chłopaki. Spodziewałem się czegoś bardziej wymyślnego, ale jest jak jest. |
komentarz z innego forum w temacie maskotek:
"zupelnie niepoprawne politycznie! jeden powinien byc czarny a drugi to powinna byc lesbijka"
Matrim - 17 Listopada 2010, 22:51
Agi, no ale: raz, że biją; dwa, że Murzynów; a trzy, że cię to raduje
Agi - 17 Listopada 2010, 22:55
Matrim, mam płakać, że naszym się trafiło zwycięstwo, jak ślepej kurze ziarno?
Wszystkich urażonych sformułowaniem o "biciu Murzynów" najmocniej przepraszam, nie było w nim rasistowskiego podtekstu.
Anonymous - 17 Listopada 2010, 22:58
Wreszcie wygrali... Ciekawe, co dalej? Znów porażka? Czy może jednak przełamanie? Tak czy siak
Matrim - 17 Listopada 2010, 22:59
Agi, ja się droczyłem Ale że się trafiło? Bramki były świetne!
dalambert - 17 Listopada 2010, 23:01
Co mamy napisać:
Nasza drużyna zachowując umiar i delikatność z prawdziwą niechęcią rozegrała mecz z Dzielnymi AfroAfrykanami z Wspaniałego kraju i mimo bohaterskiego oporu naszych Afrykańskich przyjaciół wygrała mecz. inniejszym PRZEPRASZAMY.
Czy tez:
Aleś my murzynom wkopali
Agi - 17 Listopada 2010, 23:01
Matrim, wiem, że się droczyłeś, ale swoją drogą dałeś mi do myślenia, że a nuż ktoś to odbierze jako obrazę.
Lepiej przeprosić niepotrzebnie, niż nie przeprosić, kiedy jest to oczekiwane.
dalambert - 17 Listopada 2010, 23:02
Agi, i tak sie wpada w politpoprawną histeryczną paranoję
Matrim - 17 Listopada 2010, 23:04
dalambert napisał/a | Aleś my murzynom wkopali |
A w ogóle to nie Murzynom, tylko Wybrzeżokościosłoniakom
Kai - 17 Listopada 2010, 23:09
Agi napisał/a | W Poznaniu Murzynów biją! 3:1 już wtłukli! | Też wyraziłam obawy co do tej interpretacji Ale delikatni byli jak ze świeżą dziewicą, zrobili TO praktycznie bez ofiar
dzejes - 17 Listopada 2010, 23:26
aniol napisał/a | zupelnie niepoprawne politycznie! |
Przecież są w pełni poprawni. Para bardzo sympatycznych z wyglądu gejów.
terebka - 18 Listopada 2010, 07:29
Bo Drogby nie było. Drogba sam jeden by wcisnął Smudziakom trzy bramki
A poważnie się cieszę, bo najwyższy już czas był. Teraz Smuda ma bardzo rozkoszny bilans, o uszy mi się obiło: 5 porażek, 5 remisów, 5 zwycięstw
Nitj'sefni - 18 Listopada 2010, 08:20
Grali nieźle i wygrali zasłużenie. U tej drużyny już naprawdę widać postęp, przynajmniej w tych formacjach (atak, pomoc), które opierane są od jakiegoś czasu na tych samych zawodnikach. Smuda musi też uporządkować obronę i dać jej się szanse zgrać, bo wczoraj to słabo wyglądało. Na bramce też będzie dobrze, jeżeli Fabiański będzie dalej grał regularnie w klubie, bo dzięki temu nabiera pewności siebie i poprawia umiejętności, a błędów jest coraz mniej.
Swoją drogą ciekawe, czy Franz przywróci do kadry alkoholowych banitów, bo przynajmniej połowa z nich gdy jest w dobrej formie może stanowić duże wzmocnienie. Chociaż może będzie na odwrót i po tym zgrupowaniu też ktoś wyleci.
Kai - 18 Listopada 2010, 19:50
Nitj'sefni napisał/a | połowa z nich gdy jest w dobrej formie może stanowić duże wzmocnienie | Mam nadzieję, że nie mówisz o tej połowie Arczi B. którego lans w sesji zdjęciowej mnie totalnie do niego zniechęcił. Jestem piękny, czy jestem pro, wybór należy do niego.
Kai - 20 Listopada 2010, 00:05
No i gdzie ci zachwyceni Legioniści?
Anonymous - 20 Listopada 2010, 15:41
Legiaaaa to jeeeest poooooteeeeega.....<zawodzi> Byle tylko nie złapali zadyszki.
Kai - 20 Listopada 2010, 16:03
No tak już lepiej
Nitj'sefni - 20 Listopada 2010, 19:25
Kai napisał/a | No i gdzie ci zachwyceni Legioniści? |
Och, przepraszam. Z zachwytu aż mnie zatkało.
Legia!!!
Kai - 20 Listopada 2010, 19:49
Nitj'sefni,
To się nazywa spam emotkowy.
W zeszłym sezonie radziłam kolesiowi robić screeny z dobrą pozycją Legii. To teraz robię mentalnego screena, bo taka okazja może się nie powtórzyć
Dabliu - 21 Listopada 2010, 12:06
A Śląsk pnie się w górę!
jewgienij - 21 Listopada 2010, 14:13
Druga bramka ze spalonego, a wrzucenie na boisko drugiej piłki pod koniec przy akcji przeciwników to żenada.
Dobry Mila.
ED. A Legia niech się nie podpala, ciągle kierunkowy na Warszawę 04
Arka te bramki sama sobie wbiła.
Kai - 21 Listopada 2010, 14:19
jewgienij napisał/a | A Legia niech się nie podpala |
jewgienij, co chciałeś przez to powiedzieć?
|
|
|