Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska
Chal-Chenet - 8 Listopada 2010, 14:51
terebka napisał/a |
bo fani Lecha powyrywali z tych trybun krzesełka. Ciekawe, czy na swoim nowym wypasionym stadionie by się na to zdobyli To co się działo przed meczem było dużo ciekawsze. |
http://lechita.net/news/pojechali-i-wrocili-2335
terebka - 8 Listopada 2010, 15:23
Nie mówię o dość dziwnym i karygodnym zachowaniu firmy ochroniarskiej a o stanie tej części stadionu po usunięciu fanów Lecha. Widziałem wczoraj krótki reportaż na Orange Sport. Ochrona nie połamała tych krzesełek.
Chal-Chenet - 8 Listopada 2010, 15:30
Ja nic nie widziałem, ani nie czytałem. Także do tego się, siłą rzeczy, nie ustosunkuję.
dzejes - 9 Listopada 2010, 21:29
Biedni kibice. Ochroniarze ich pobili, no to w samoobronie musieli te krzesełka... Fakt oczywisty.
Chal-Chenet - 10 Listopada 2010, 19:46
Ale pier/dolisz.
dalambert - 10 Listopada 2010, 20:05
Na razie 2-1 dla Polonii
Agi - 10 Listopada 2010, 23:34
A skończyło się 2:2
dalambert - 10 Listopada 2010, 23:42
Agi, I to już jest . psiakrew, sukces
dzejes - 11 Listopada 2010, 11:03
Chal-Chenet napisał/a | Ale pier/dolisz. |
Znaczy nie musieli? Bo się pogubiłem w zawiłościach tych meandrów dowodzenia, że kibice Lecha są białe jak te lelije na śniegu, albo gacie wyprane w Vizirze.
Chal-Chenet - 11 Listopada 2010, 15:10
Nie wybielam kibiców (nie będę używał słowa "kiboli", gdyż ma tutaj negatywny wydźwięk) Kolejorza, nie wiem w którym momencie zauważyłeś, żebym to robił.
Mają swoje za uszami, chociażby sytuację z meczu z krakowską Wisłą, gdzie obie strony postępowały niewłaściwie, tym niemniej w tej sytuacji zostali pobici za nic przez ochroniarzy, którzy na stadion dotarli później niż my (kuriozum). Nie rozumiem więc dlaczego odwracasz kota ogonem, ironizujesz i wyśmiewasz sympatyków Lecha.
Co do wczorajszego meczu: dobrze, że pokazaliśmy jaja, ale szkoda, że tak późno, ten mecz można było spokojnie wygrać i denerwuje to, ze się nie udało.
Szenute - 12 Listopada 2010, 08:24
Lech w ostatnim meczu wykorzystał gapiostwo i rozluźnienie w szeregach Polonii w drugiej połowie.
Polonia zagrała dobry początek i cieniutką drugą połowę.
Generalnie spotkały się dwie słabe drużyny i wynik chyba to odzwierciedlił.
Ciekawe czy Lech lepiej zagra w pucharach
Kai - 12 Listopada 2010, 19:27
No to zobaczymy, jak sobie dzisiaj poradzą obaj "giganci"
Chal-Chenet - 12 Listopada 2010, 20:51
Ja jestem za obustronnym walkowerem.
Matrim - 12 Listopada 2010, 21:23
3:0 i umiarkowany optymizm
dalambert - 12 Listopada 2010, 21:26
Matrim, a kto komu dokopał, bo Shreka III oglądam
Matrim - 12 Listopada 2010, 21:28
Wisła dokopuje Legii, ale jeszcze pół godziny
Kai - 12 Listopada 2010, 21:42
dalambert, mniej więcej taka sama jakość Nie żałuj, że nie oglądasz meczu, a ja nie żałuję, że nie oglądam Shreka III
dalambert - 12 Listopada 2010, 22:13
Kai, jest przynajmniej dobry dubbing i parę fajnych powiedzonek
Kai - 12 Listopada 2010, 22:19
Jak i na meczu
jewgienij - 13 Listopada 2010, 16:13
Legia na Wiśle od kilkunastu lat biedna jest, bo tu się jej w ogóle nie boją i samą nazwą nie postraszy. Bilansując ten rok, mamy Wisła -Legia 7-0.
Co do Lecha, to w tamtym sezonie lepiej wychodziła Jagiellonia, która startowała z ujemnymi punktami.
Cała nadzieja w Pucharze Polski ( albo Europy ), bo liga już przepadła Poznaniakom. Spaść nie spadną, ale czołówki nie będzie.
Chal-Chenet - 13 Listopada 2010, 16:21
Że liga uciekła, bym nie powiedział. Powiedzmy, że wygrywamy dzisiaj z Lechią i do pudła zostaje tylko 6 punków.
Aczkolwiek sam nie jestem do tej tezy do końca przekonany, i większą szansę też upatruję w PP.
jewgienij - 13 Listopada 2010, 16:25
Musielibyście zacząć wszystko wygrywać, czego Wam życzę, i liczyć, że inni przysną.No i bezpośrednio całą czołówkę ograć. W Krakowie o 3 punkty będzie ciężko, bo Wisła u siebie raczej nie przegrywa. Z Legią u siebie pewnie wygracie.
BTW, wczoraj obejrzałem na jakimś sportowym programie w cyklu "Złote transmisje" rewanż starego meczu Lech-Barcelona. W karnych mieli już barcę na widelcu, ale chyba Araszkiewicz nie strzelił.
Za to jednym z tych, którzy trafili do siatki Lecha był ...Bakero . Ta sama fryzura, tylko chuderlak większy. Było o krok od wyrzucenia Barcelony za burtę.
Chal-Chenet - 13 Listopada 2010, 22:03
Pierwsza połowa:
Lech : Lechia
Strzały - 12: 2
Posiadanie: 60 : 40
Komentatorzy: Przewaga Lechii.
Okeeeej...
Generalnie, w końcu w miarę dobry meczyk, widoczna przewaga Kolejorza i w pełni zasłużone zwycięstwo. Cieszę się.
Btw, po najważniejszym meczu wieczoru puścili mecz O. Marsylia - Lens
Poza sędzią naliczyłem zdaje się dwóch białych. Nie ma to jak europejska piłka...
dalambert - 13 Listopada 2010, 22:06
Chal-Chenet, to jaki wynik ostateczny ?
Wiwatować ?
Chal-Chenet - 13 Listopada 2010, 22:07
Wygraliśmy 2:0. Wiwatować.
dalambert - 13 Listopada 2010, 22:28
UUUurrraaaaaaaaaaaaaaaaaa
Matrim - 13 Listopada 2010, 23:02
Chal-Chenet napisał/a | Nie ma to jak europejska piłka... |
Kiedyś Europa rozciągała się od bieguna do bieguna A UEFA rozciąga się od Reykjaviku do Jerozolimy
Chal-Chenet - 13 Listopada 2010, 23:38
Tylko czy zahacza o czarne lądy?
Matrim - 14 Listopada 2010, 00:23
No, Gibraltarem tak trochę
dalambert - 14 Listopada 2010, 10:26
Matrim napisał/a | No, Gibraltarem tak trochę |
A od kiedy to Gibraltar jest na CZARNYM lądzie, chyba , że o Cetu'ę biega
|
|
|