Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.
hjeniu - 25 Września 2006, 18:47
Moment. Ostatnio wypadłem trochę z obiegu nie oglądam TV, nie słucham radia, z gazet przeglądam tylko paski komiksowe w GW. Znaczy, LPR to jeszcze nie są warchoły?
NURS - 25 Września 2006, 19:32
Ha, teraz to nawet warchoły wyrzucone z LPRu są cacy i w jednym froncie. Właśnie Kaczyński wysunłął ich z ramienia na czoło manipulując członkami pod płaszczykiem.
GAndrel - 25 Września 2006, 19:36
Ech, paski komiksowe... W GW jest tylko Garfield i Hagar. A mogliby dać całą stronę conajmniej.
NURS - 25 Września 2006, 19:38
Hagara lubię, ale ja go czytalem dziesiątki lat temu...
mad - 25 Września 2006, 19:43
Piękny dzień dzisiaj miałem. Cały czas robota, zero tiwi i kontaktu ze światem informacji politycznej. Nawet nagłówków vortali nie przeczytałem
Ale został jeszcze wieczór W trakcie lekturki pewnie coś mi się w oczy rzuci.
NURS - 25 Września 2006, 19:47
Nie, skąd normalny dzień dzisiaj. Jak wczoraj i przedwczoraj. Co najwyżej zauważysz, ze jest rocznica wyborów.
hjeniu - 25 Września 2006, 20:01
Włączyłem Trójkę, były wiadomości i słyszę, że PiS podbiera warchołów z Samoobrony i jednocześnie apeluje do posłów PO o poparcie rządu Jareczka. Jak oni będą dalej stali w takim rozkroku to im portki pękną a to nie będzie miły widok
mad - 25 Września 2006, 20:04
hjeniu napisał/a | im portki pękną a to nie będzie miły widok |
Cech krawców może mieć odmienne zdanie
NURS - 25 Września 2006, 20:24
hjeniu chyba wspominał o tym, o czym w necie aż huczy od dawna
GAndrel - 25 Września 2006, 20:28
NURSCytat | Hagara lubię, ale ja go czytalem dziesiątki lat temu... |
Codziennie świeża dawka
NURS - 25 Września 2006, 20:31
Jaka?
GAndrel - 25 Września 2006, 20:40
Przepraszam.
NURS - 25 Września 2006, 21:45
Ale nie po naszemu...
GAndrel - 25 Września 2006, 22:55
Po naszemu to tylko w GW.
I się wyjaśniło dlaczego LPR nie musi się starać o zgodę Inżyniera Ruchu. Będą szli chodnikami.
NURS - 25 Września 2006, 23:45
Bo to chyba ta inteligiencja, o której tyle mówi Prezymier.
GAndrel - 26 Września 2006, 17:07
No to Wieldstein wyleciał z roboty. PiS odzyskał TVP?
EDIT. A jednak nie wyleciał.
dzejes - 26 Września 2006, 17:17
Pod Częstochową, w miejscowości Kalej zarejestrowano komitet wyborczy pod wiele mówiącą nazwą:
Nasza Kalej Wspólne Dobro
Wybory, ach wybory...
NURS - 26 Września 2006, 17:36
Może mają korzenie
A swoją drogą to się porobiło...
Gdyby nie to, że wszyscy możemy dostać po dupskach, to bym przyklasnął tej awanturze.
hjeniu - 26 Września 2006, 17:59
NURS, co się przejmujesz, jak sytuacja się rozwinie to wszyscy wyemigrujemy do Maxa na Ukrainę i założymy rząd na wygnaniu
NURS - 26 Września 2006, 18:09
ja bym inny kierunek obrał, na Kubę. fidel odwali kitę za chwilę i bedzie można się na świat zalapać, a poza tym fajne laski, ciepełko tani rum i najlepsze na świecie warunki do nurkowania.
Romek P. - 26 Września 2006, 23:21
Obejrzałem sobie właśnie "Teraz my" na TVN. Jestem w szoku - Beger nagrała ukrytą kamerą rozmowy, w których Lipiński i Mojzesowicz kupują ją i innych posłów za stanowiska.
Moim zdaniem, z tego PiS już się nie wykręci. Zostali złapani za rączkę
Jutro mają być te nagrania na stronach TVN, będzie okazja jeszcze raz sobie to obejrzeć...
Ixolite - 26 Września 2006, 23:33
Taa, normalnie lepsze niż u Majewskiego...
Romek P. - 26 Września 2006, 23:55
No cóż, ciekawe, jak sie teraz czują wyborcy PiSu? Ci, którzy uwierzyli w odnowę moralną?
Ixolite - 27 Września 2006, 00:07
Przeca nikt na PiS nie głosował, przynajmniej nikt się nie przyznaje...
Fidel-F2 - 27 Września 2006, 06:35
No to Lepper załatwił kaczuchy, Beggergate jak złoto. Tylko dlaczego mnie to nie dziwi. Micha mi się śmiała jak to oglądałem. Lepper może cham i prostak ale cwaniak pierwszego sortu.
GAndrel - 27 Września 2006, 07:59
"Raz zdobytej władzy nie oddamy nigdy" to chyba hasło przewodnie PiSu. Idą w zaparte. Złe nie było przekupywanie tylko nagrywanie przekupywania.
Koniec tego sejmu jest już jednak bliski. I PiSu też.
Sandman - 27 Września 2006, 09:25
Czytam dzisiejsze doniesienia i pewnie koło południa okaże się, że to Begerowa proponowała przejście do Samoobrony pisiakom za stanowiska dla nich i ich dzieci Już teraz wszystko jest jej winą i TVN-u który wybiórczo pokazał materiał. Ciekawe co powiedzą jak materiały zostaną wyemitowane w całości? Swoją drogą ugotowali ich pięknie, ale czy coś z tego pozytywnego dla nas będzie?
Gustaw G.Garuga - 27 Września 2006, 09:29
Mam wrażenie, że PiS może się wykręcić. Już dziś Ziobro w TVN24 zaprezentował linię obrony - tak było zawsze, to w polskiej polityce norma, jeno teraz to pierwszy raz nagrano, a on, choć mu się to nie podoba, rozumie, że tak musi być.
NURS - 27 Września 2006, 09:38
Wiecie, ja cholera całą rodzinę wezmę na te wybory i sam im krzyżyki gdzie trzeba postawie.
A Ziobro zrobił cudowną rzecz dzisiaj w TV. Pokazał wszystkim, że Prawo i Sprawiedliwość są tylko dla wybranych i to w sposób, który nie może budzić żadnych wątpliwości. PiS stoi ponad prawem, może wszystko.
Jakkolwiek by tego nie tłumaczył, Beger ma wyroki - wedle oficjalnej linii partii jest pariasem - a jednak miłująca Prawo i Sprawiedliwość partia jest zdolna dać jej konfitury w zamian za stołek. Czyli jest to zaprzeczenie całej moralnej linii prezentowanej przez Kaczyńskich.
Tfu..
GAndrel - 27 Września 2006, 09:40
Replika: Było, ale miało się zmienić. "Rewolucja moralna" to chyba hasło PiSu? Czy tak ma wyglądać nowa PiSowska moralność?
|
|
|