To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.

hjeniu - 25 Wrzeœśnia 2006, 18:47

Moment. Ostatnio wypadłem trochę z obiegu nie oglądam TV, nie słucham radia, z gazet przeglądam tylko paski komiksowe w GW. Znaczy, LPR to jeszcze nie są warchoły? :mrgreen:
NURS - 25 Wrzeœśnia 2006, 19:32

Ha, teraz to nawet warchoły wyrzucone z LPRu są cacy i w jednym froncie. Właśnie Kaczyński wysunłął ich z ramienia na czoło manipulując członkami pod płaszczykiem.
GAndrel - 25 Wrzeœśnia 2006, 19:36

Ech, paski komiksowe... W GW jest tylko Garfield i Hagar. :( A mogliby dać całą stronę conajmniej.
NURS - 25 Wrzeœśnia 2006, 19:38

Hagara lubię, ale ja go czytalem dziesiątki lat temu...
mad - 25 Wrzeœśnia 2006, 19:43

Piękny dzień dzisiaj miałem. Cały czas robota, zero tiwi i kontaktu ze światem informacji politycznej. Nawet nagłówków vortali nie przeczytałem :D :D :D
Ale został jeszcze wieczór :( :( :( W trakcie lekturki pewnie coś mi się w oczy rzuci. :( :( :(

NURS - 25 Wrzeœśnia 2006, 19:47

Nie, skąd normalny dzień dzisiaj. Jak wczoraj i przedwczoraj. Co najwyżej zauważysz, ze jest rocznica wyborów.
hjeniu - 25 Wrzeœśnia 2006, 20:01

Włączyłem Trójkę, były wiadomości i słyszę, że PiS podbiera warchołów z Samoobrony i jednocześnie apeluje do posłów PO o poparcie rządu Jareczka. Jak oni będą dalej stali w takim rozkroku to im portki pękną a to nie będzie miły widok :mrgreen:
mad - 25 Wrzeœśnia 2006, 20:04

hjeniu napisał/a
im portki pękną a to nie będzie miły widok

Cech krawców może mieć odmienne zdanie :wink:

NURS - 25 Wrzeœśnia 2006, 20:24

hjeniu chyba wspominał o tym, o czym w necie aż huczy od dawna :-)
GAndrel - 25 Wrzeœśnia 2006, 20:28

NURS
Cytat
Hagara lubię, ale ja go czytalem dziesiątki lat temu...

Codziennie świeża dawka

NURS - 25 Wrzeœśnia 2006, 20:31

Jaka? :-)
GAndrel - 25 Wrzeœśnia 2006, 20:40

Przepraszam. :oops:
NURS - 25 Wrzeœśnia 2006, 21:45

Ale nie po naszemu...
GAndrel - 25 Wrzeœśnia 2006, 22:55

Po naszemu to tylko w GW.

I się wyjaśniło dlaczego LPR nie musi się starać o zgodę Inżyniera Ruchu. Będą szli chodnikami.

NURS - 25 Wrzeœśnia 2006, 23:45

Bo to chyba ta inteligiencja, o której tyle mówi Prezymier.
GAndrel - 26 Wrzeœśnia 2006, 17:07

No to Wieldstein wyleciał z roboty. PiS odzyskał TVP?

EDIT. A jednak nie wyleciał.

dzejes - 26 Wrzeœśnia 2006, 17:17

Pod Częstochową, w miejscowości Kalej zarejestrowano komitet wyborczy pod wiele mówiącą nazwą:

Nasza Kalej Wspólne Dobro :mrgreen:

Wybory, ach wybory...

NURS - 26 Wrzeœśnia 2006, 17:36

Może mają korzenie :-)
A swoją drogą to się porobiło...
Gdyby nie to, że wszyscy możemy dostać po dupskach, to bym przyklasnął tej awanturze.

hjeniu - 26 Wrzeœśnia 2006, 17:59

NURS, co się przejmujesz, jak sytuacja się rozwinie to wszyscy wyemigrujemy do Maxa na Ukrainę i założymy rząd na wygnaniu :mrgreen:
NURS - 26 Wrzeœśnia 2006, 18:09

ja bym inny kierunek obrał, na Kubę. fidel odwali kitę za chwilę i bedzie można się na świat zalapać, a poza tym fajne laski, ciepełko tani rum i najlepsze na świecie warunki do nurkowania.
Romek P. - 26 Wrzeœśnia 2006, 23:21

Obejrzałem sobie właśnie "Teraz my" na TVN. Jestem w szoku - Beger nagrała ukrytą kamerą rozmowy, w których Lipiński i Mojzesowicz kupują ją i innych posłów za stanowiska.

Moim zdaniem, z tego PiS już się nie wykręci. Zostali złapani za rączkę :)

Jutro mają być te nagrania na stronach TVN, będzie okazja jeszcze raz sobie to obejrzeć...

Ixolite - 26 Wrzeœśnia 2006, 23:33

Taa, normalnie lepsze niż u Majewskiego...
Romek P. - 26 Wrzeœśnia 2006, 23:55

No cóż, ciekawe, jak sie teraz czują wyborcy PiSu? Ci, którzy uwierzyli w odnowę moralną? :)
Ixolite - 27 Wrzeœśnia 2006, 00:07

Przeca nikt na PiS nie głosował, przynajmniej nikt się nie przyznaje...
Fidel-F2 - 27 Wrzeœśnia 2006, 06:35

No to Lepper załatwił kaczuchy, Beggergate jak złoto. Tylko dlaczego mnie to nie dziwi. Micha mi się śmiała jak to oglądałem. Lepper może cham i prostak ale cwaniak pierwszego sortu.
GAndrel - 27 Wrzeœśnia 2006, 07:59

"Raz zdobytej władzy nie oddamy nigdy" to chyba hasło przewodnie PiSu. Idą w zaparte. Złe nie było przekupywanie tylko nagrywanie przekupywania.

Koniec tego sejmu jest już jednak bliski. I PiSu też.

Sandman - 27 Wrzeœśnia 2006, 09:25

Czytam dzisiejsze doniesienia i pewnie koło południa okaże się, że to Begerowa proponowała przejście do Samoobrony pisiakom za stanowiska dla nich i ich dzieci :) Już teraz wszystko jest jej winą i TVN-u który wybiórczo pokazał materiał. Ciekawe co powiedzą jak materiały zostaną wyemitowane w całości? Swoją drogą ugotowali ich pięknie, ale czy coś z tego pozytywnego dla nas będzie?
Gustaw G.Garuga - 27 Wrzeœśnia 2006, 09:29

Mam wrażenie, że PiS może się wykręcić. Już dziś Ziobro w TVN24 zaprezentował linię obrony - tak było zawsze, to w polskiej polityce norma, jeno teraz to pierwszy raz nagrano, a on, choć mu się to nie podoba, rozumie, że tak musi być.
NURS - 27 Wrzeœśnia 2006, 09:38

Wiecie, ja cholera całą rodzinę wezmę na te wybory i sam im krzyżyki gdzie trzeba postawie.
A Ziobro zrobił cudowną rzecz dzisiaj w TV. Pokazał wszystkim, że Prawo i Sprawiedliwość są tylko dla wybranych i to w sposób, który nie może budzić żadnych wątpliwości. PiS stoi ponad prawem, może wszystko.
Jakkolwiek by tego nie tłumaczył, Beger ma wyroki - wedle oficjalnej linii partii jest pariasem - a jednak miłująca Prawo i Sprawiedliwość partia jest zdolna dać jej konfitury w zamian za stołek. Czyli jest to zaprzeczenie całej moralnej linii prezentowanej przez Kaczyńskich.
Tfu..

GAndrel - 27 Wrzeœśnia 2006, 09:40

Replika: Było, ale miało się zmienić. "Rewolucja moralna" to chyba hasło PiSu? Czy tak ma wyglądać nowa PiSowska moralność?

Partner forum