Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska
Agi - 4 Listopada 2010, 19:32
Kolejorz prowadzi 1:0
Kai - 4 Listopada 2010, 19:33
Rany, ale to był niesamowity gol.
jewgienij - 4 Listopada 2010, 19:57
Akurat wyszedłem na stronę , głos komentatorów wystrzelił mnie ze strony
Matrim - 4 Listopada 2010, 20:49
Piiięknie Trzecia bramka marzenie.
Agi - 4 Listopada 2010, 20:50
3:1
Kai - 4 Listopada 2010, 20:50
Chal, stawiasz!!!
Agi - 4 Listopada 2010, 20:52
WYGRALIIIIIIIIII
Nitj'sefni - 4 Listopada 2010, 20:58
Boże, jestem w Niebie. Płakałem, po prostu płakałem. Na głębszą analizę skuszę się jutro, bo dzisiaj nie jestem w stanie. Lech
Kai - 4 Listopada 2010, 20:58
Nitj'sefni, czy to nowy trener użył Mocy, czy oni naprawdę umieją grać? Wrrr, tak skreślić człowieka!
Taselchof - 4 Listopada 2010, 21:11
brawo Amica
andre - 4 Listopada 2010, 21:32
Chal-Chenet - 4 Listopada 2010, 22:19
Kai napisał/a | Chal, stawiasz!!! |
Spoko.
Manchester City? Manchester Shity!
KOLEJORZ!!!
Wyjście z grupy na wyciągnięcie ręki.
Piękne kasty Injaca i Możdżenia! I piękne kuriozum Arboledy!!!
dalambert - 4 Listopada 2010, 22:29
Chal-Chenet, Nooooo
o rany, że ja tego nie widziałem ale czwartek w Para to tez cos i
KOLEJORZ
I O CHOLERA JAK TO SPIEPRZY NOWY TRENER - OBY NIE
terebka - 4 Listopada 2010, 22:56
Lech
Kurde, żałuję, że nie widziałem
mad - 5 Listopada 2010, 00:05
KOLEJORZ!!!
Wreszcie do Lecha uśmiechnęło się szczęście. Właściwie poznaniacy nie wypracowali w trakcie meczu ani jednej sytuacji stuprocentowej, a mimo to wygrali 3-1. Teraz w zasadzie wysterczy do awansu remis z Juve . Uda się?
Chal-Chenet - 5 Listopada 2010, 09:25
Trochę z innej beczki: http://lechita.net/news/cleber-konczy-kariere-2319
Niestety, jednak są większe konsekwencje przykrego incydentu z Cleberem.
Szkoda.
Nitj'sefni - 5 Listopada 2010, 18:52
No dobrze, miałem coś napisać o meczu Kolejorza, więc piszę.
Lech na pewno zagrał dobre spotkanie i tylko na początku drugiej połowy dał się stłamsić rywalowi. Oczywiście miał dużo szczęścia (gol Arboledy), ale podobno sprzyja ono lepszym, a w tym przypadku również bardziej walecznym. Mam wrażenie, że Manchester trochę odpuścił, a gdy zaczął tracić grunt pod nogami zabrakło mu koncepcji i pomysłu na grę; to był taki nijaki zespół.
Do tego remis Juve z Salzburgiem i Lech znowu jest liderem. Nie da się ukryć, że awans zależy tylko od niego, a ma go na wyciągnięcie ręki.
Kai napisał/a | Nitj'sefni, czy to nowy trener użył Mocy, czy oni naprawdę umieją grać? Wrrr, tak skreślić człowieka! |
Jak wyżej - oni umieją grać. Bakero nie użył żadnej Mocy. Jedyna jego zasługa to to, że dokonał niezłych zmian, bo Możdżeń strzelił piękną bramkę, a i Kiełb szalał w pomocy. Chociaż takie same zmiany przeprowadziłby pewnie i Zieliński, który tak naprawdę przygotował ten zespół. Bakero go po prostu nie zepsuł. Jak będzie dalej - czas pokaże. Żaden trener nie stworzy dobrze grającej drużyny w dwa dni.
Chal-Chenet napisał/a | Niestety, jednak są większe konsekwencje przykrego incydentu z Cleberem. |
Też o tym słyszałem i bardzo mi przykro. Cleber to świetny zawodnik, a przy tym normalny człowiek i zawodowiec, który może być dla młodych zawodników wzorem. Co prawda i tak miał kończyć karierę już zimą, ale raczej nie o takich okolicznościach marzył.
Kai - 6 Listopada 2010, 17:10
Na razie Legia : Jagiellonia 1:0 Skorża ma szczęście czy przerwana zła passa?
andre - 6 Listopada 2010, 17:57
Warszawa, Warszawa Warszawaaaa
Wojtek Kaczor - 6 Listopada 2010, 18:07
Dziś wygrała Legia z Jagą hura! Cieszę się też z wygranej Politechniki w PLS z Delectą w Bydgoszczy
Nitj'sefni - 6 Listopada 2010, 19:28
Brawa dla Legii za całkiem niezły mecz i zwycięstwo. I marsz w górę tabeli trwa dalej.
jewgienij - 6 Listopada 2010, 19:41
Co do Lecha - szacunek. Przypadkowe bramki, ale te przypadki trzeba sprowokować. Manchester chyba był po piwkach, bo ruszali się ślamazarnie. Peszko i Ardoleba - znakomici. Kiełb pięknie zamieszał.
Daleki jestem od hurra-optymizmu, bo ten mecz rozstrzygnął się szczęśliwie, po trzech kopnięciach, ale oby to szczęście trzymało się Lecha.
Anonymous - 6 Listopada 2010, 21:34
Faktycznie, Lech zasługuje na szacunek, ale to jest kuriozum. Drużyna, która wygrała 3:1 z arabskimi milionerami jest w strefie spadkowej polskiej ekstraklasy... Nie wiem, czy śmiać się, czy płakać...
Za to Legia już na podium ligi.
jewgienij - 7 Listopada 2010, 11:10
Co do Lecha, trzeba jeszcze podkreślić kibiców i stadion. To zaskakujące, że oprawa w Poznaniu była fajniejsza niż w Anglii. Dla mnie, przyzwyczajonego do wieśniackich warunków polskich klubów, to było piękne.
Szkoda, że Lech tak sobie utrudnił życie w lidze. Z całym szacunkiem Jagielonia, tak jak kiedyś Zagłębie czy Bełchatów, to drużyna jednego, dwóch sezonów, nie na Europę.
Hubert - 7 Listopada 2010, 11:14
Spoko, spoko, jeszcze się Jaga odkuje!
dalambert - 7 Listopada 2010, 20:00
Panowie, co jest z tym Lechem
jewgienij - 7 Listopada 2010, 20:01
Tylko Puchar Polski go ratuje. Cała para pójdzie chyba w ten plan awaryjny
Chal-Chenet - 7 Listopada 2010, 20:04
Słabiutko...
Jak tak dalej pójdzie, to będziemy mieli derby Poznania w 1 lidze...
Znowu nie widziałem dzisiaj walki, cienia zaangażowania. Ale wiadomo, nie było błysku fleszy, zagraniczni menedżerowie nie siedzieli na trybunach...
terebka - 7 Listopada 2010, 22:15
Cytat | zagraniczni menedżerowie nie siedzieli na trybunach... |
bo fani Lecha powyrywali z tych trybun krzesełka. Ciekawe, czy na swoim nowym wypasionym stadionie by się na to zdobyli To co się działo przed meczem było dużo ciekawsze.
Chal-Chenet - 7 Listopada 2010, 22:36
Linka proszę.
|
|
|