To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Autostopem przez galaktykę - kosmiczne jaja albo po prostu dowcipy

hjeniu - 30 Kwietnia 2008, 18:27

Pewnie tak a samochód dalej by zgrzytał i kaszlał ;P:
ilcattivo13 - 30 Kwietnia 2008, 22:22

oto jedna z tych kretyńskich zagadek, typu "Czym się rózni wróbelek?, tyle że dla miłośników disco z początku lat 90-tych...

Pytanie: "Co je Cocojambo?"

Odpowiedź: "Jaja je"

Dla tych co nie kumają - wyjaśnienie ;P:

Selithira - 30 Kwietnia 2008, 23:06

Powyższą zagadkę zadał mi wczoraj... woźny... grożąc, że jeśli nie odgadnę, nie wpuści mnie do szatni :roll:
Fidel-F2 - 30 Kwietnia 2008, 23:08

i jaki sprawa miała finał?
Selithira - 30 Kwietnia 2008, 23:44

Coś drobnego (tj. z klasy III - IV podstawówki, osobiście mi nieznane), przechodząc, rzuciło odpowiedzią ;] Sama miałabym raczej problem, disco polo mi obce... :mrgreen:
ilcattivo13 - 30 Kwietnia 2008, 23:57

Selithira - bluźnisz, Captain Jack to nie disco polo :mrgreen: to jedynie słuszne disco z początku lat 90-tych ;P:
Selithira - 1 Maj 2008, 00:00

ilcattivo, błagam o wybaczenie mi tej ignorancji :mrgreen:
agnieszka_ask - 1 Maj 2008, 08:17

o godzinie 5 nad ranem niewyspanemu człowiekowi przychodzą różne pomysły do głowy, to też i rozmowy, a także wnioski z nich płynące potrafią być... zaskakujące. pozwólcie, że przytoczę pewien cytat (bo mi pasuje a propos daty). dyskusja rozpoczęła się co prawda od słowackiego wyrażenia dobrú chuť [czyt. dorou huć] - smacznego, a skończyła jak zwykle... za to wniosek niepowtarzalny:

seks po 11 dniach pracy jest jak pochód pierwszomajowy w Warszawie - Wola maszeruje, Ochota już przeszła...

Adashi - 1 Maj 2008, 12:37

ilcattivo13 napisał/a
Selithira - bluźnisz, Captain Jack to nie disco polo to jedynie słuszne disco z początku lat 90-tych

Szkopuł w tym, że Coco Jambo wykonywała grupa Mr President, a nie Captain Jack ;)

banshee - 1 Maj 2008, 12:44

Adashi, jesteś niezastąpiony :mrgreen:
ilcattivo13 - 1 Maj 2008, 16:08

Adashi - masz rację :oops: - zasugerowałem się zawartością linka :?
gorat - 1 Maj 2008, 18:32

Uwaga! (filmik)

Tomcich - 2 Maj 2008, 22:50

Świeże krótkie dżołki z JM :mrgreen:

Dlaczego kura przeszła Wstęgę Möbiusa?
Bo chciała przejść na tą samą stronę...
* * *
Jak nazwać przebiegłe ukrywanie łóżka?
Wyra chowanie.
* * *
"Ten facet mnie dobija" - powiedział byk o matadorze.
* * *
- Gienia! Jak to jest?! Ja ciągle piję i piję, a ty ciągle brzydka i brzydka!
* * *
"Optymalny stosunek ceny do jakości" - znaczy po prostu: "g*wno, ale za to tanie".
* * *
Na dobrym filmie w ciągu dwóch godzin główny bohater zdąży pannę poznać, wyrwać, wyobracać i rzucić. W życiu tak nie jest... chyba, że na wyjeździe integracyjnym z firmy.
* * *
Uczeni skrzyżowali Michaela Jacksona i Wandę Chotomską. Twór podrywa dzieci na wierszyki...
Jak nazywa się statek kosmiczny napędzany LPG? Gaz Prom.
Jeśli ożenisz się z miss to tak, jakbyś kupił mercedesa klasy S. Masz pewność, że produkt został sprawdzony przez co najmniej pięciu specjalistów.
Typowy Polak jest jak typowy Windows -musi się czasami porządnie zresetować.
Nocą włamywacze włamali się do domu Wałujewa i wynieśli wszystko...
Strach, ból, poniżenie...
Sytuacja jest napięta, jak stringi na Kaliszu.
"Wypij za moje zdrowie" - nagle ludzkim głosem odezwała się teściowa...
Stirlitz dał się w końcu Bormannowi namówić na wieczór karaoke w klubie "U Hansa". Na drugi dzień zastanawiał się, dlaczego tak właściwie tylko on dobrze bawił się przy kawałkach ze swojej młodości...
Co to jest skaczący telewizor?
Telewizor z funkcją ADHD.
Ostatnio pojawiła się możliwość płacenia komórką za przejazd pociągiem do Wołomina. Jeden przejazd - jedna komórka.
- Co robi Coca-Cola u dentysty?
- Kolaboruje.
Gdyby nie Radio Maryja człowiek nigdy by się nie dowiedział jak wiele pieniędzy potrzeba do życia w ubóstwie.
Twardziel obezwładnia zwykłego faceta gołymi rękami. Laska gołymi nogami...
Po wyjściu z porodówki pewna kobieta sprała męża za to, że jej córka była podobna do jego sekretarki.
Zima. Wcześnie jest późno.
Jak się nazywa gnicie ułanów na przystanku?
Rozkład Jazdy
Szukam dyplomatki. Dyplodziecko.
Powiedz człowiekowi że gwiazd jest 687413145868 - uwierzy.
Napisz świeżo malowane - sprawdzi i pobrudzi się.
Postanowiłem poczytać trochę książek o różnych pisarzach. Właśnie skończyłem "Stawiam na Tolkiena Banana" i zabieram się za "Dumas i uprzedzenie".
Czuję się Marsjaninem. Jestem Marsjaninem! I co z tego, że się urodziłem na Ziemi??! Jak mi się pies urodzi w stajni to mam go osiodłać?
Co mają wspólnego rencistki uprawiające nordic walking z doner-kebabem?
Trochę starego mięsa na metalowym kiju...
Ouu.. muszę to wbić do głowy na przyszłość... zapamiętać. Pamiętaj kretynie! Pa-mię-taj! Pamiętaj... pamiętaj kiedy są urodziny Zochy.
Pamiętaj! Kiedy! Kie-dy!! KIEDY. A nie - które.
Każda matka ma nadzieję, że jej córka trafi lepszego męża, niż ona sama, ale żadna matka nie liczy na to, że jej syn będzie miał lepszą żonę niż jego ojciec.
Feministki odkryły, że kobiety są rażąco dyskryminowane, jeśli chodzi o państwowe leczenie raka prostaty.
Słoń, który przypadkiem wdepnął na ostatnią prostą, zupełnie wypaczył rezultaty wyścigu karaluchów.
Co pragnie usłyszeć mężczyzna od kobiety?
-Strasznie tu drogo… Może pójdziemy od razu do mnie?
Mężczyźnie łatwiej zrezygnować z dwudziestoletniego związku niż ze związku z dwudziestolatką...
Zgodnie z badaniami naukowymi, jedną trzecią mieszkańców Wielkiej Brytanii dotknęła paranoja - stale uważają, że ktoś ich śledzi i obserwuje.
Materiały do badań pozyskano z przechwyconych SMSów oraz zapisów kamer monitoringu ulicznego.
90% rodziców preferuje telefony marki "Jemu nowy, a ten mi".
Razem z żoną lata temu uznaliśmy, że idea tzw. otwartego domu jest oczywista, radosna oraz właściwa i goście powinni czuć się niczym nie skrępowani. Tak żyjemy od dawna i być może kiedyś wprowadzimy to także w naszym domu.
W Afryce znaleziono dzieciaka wychowanego przez stado dzikich świń. Niczym się od nich nie różnił. Również smakiem.
Gdyby HP produkowało broń, to cena amunicji do niej przewyższała, by jej cenę.
Dentystka Waldemara była tak atrakcyjna, że ślinociąg nie nadążał.
Babcia do wnuczka:
- Jakie to kochaniutki masz oceny z religii ?
- Trzy szóstki...
Mąż wspominał przed ślubem, że ma małą nieruchomość. Ale wtedy myślałam, że chodzi o domek nad morzem...
Stirlitz jeszcze nie wiedział. Ale za to Borman wiedział że Katia to łączniczka. Żona wiedziała, że Katia to kochanka. Katia właśnie dowiedziała że pani Isajew istnieje. Nawet Beria już wiedział że płk. Maksym Maksymowicz to idiota. A wszystko to przez kilka głupich zdjęć na naszej klasie.
Rosji rozumem nie pojmiesz... pozostaje tylko wątroba.
Hotelowy mini-bar jest zarazem mini-maszyną czasu - bez trudu możesz tam sprawdzić ile puszka Pepsi będzie kosztowała w 2020 roku.
Microsoft: Wy macie pytania, my mamy tańczącego spinacza.
Człowiek - ogniwo pośrednie między spożywczakiem a sedesem.
CBA zacznie sprawdzać ludzi, którzy nie zarejestrowali się na nasza-klasa.pl - skubańce muszą coś ukrywać...
Moja kablówka do posiadanych przeze mnie 22 kanałów dorzuciła ostatnio jeszcze 35. Teraz zdecydowanie bardziej nie ma czego oglądać...
Żadne tam ABW, ani CBA nie wie o tobie tyle, co twój admin!
Wsłuchaj się w głos rozsądku. Słyszysz?
Słyszysz jakie pierdoły opowiada?
Biorąc pod uwagę kto u nas w domu tak naprawdę rządzi, muszę przyjąć, że dziesięć lat temu moja kobieta się omężyła a ja wyszedłem za żon.

banshee - 3 Maj 2008, 10:46

kilka było naprawdę dobrych :mrgreen:
Obi - 3 Maj 2008, 11:50

Żadne tam ABW, ani CBA nie wie o tobie tyle, co twój admin!

Swiete slowa :lol:

Witchma - 5 Maj 2008, 11:16

coś dla maturzystów:

"słuchaj! mam przeciek na mature
tylko pisze ci to w TAJEMNICY
NIKOMU O TYM NIE MÓW
znam temat wypracowania na mature z angielskiego

jeszcze raz prosze zachowaj to dla siebie, sam mialem nikomu o tym nie mówić

to wazne!

temat:

Podczas pobytu w Wielkiej Brytanii kupiles ciagnikowy kultywator sprezynowy z zapasowym kompletem lemieszy pólsztywnych i skaryfikatorem. Zauwazyles, ze uszkodzone bylo lozysko toczne barylkowe wachliwe w mimosrodzie oraz brakowalo polaczen gwintowych sruby pasowanej o trzpieniu stozkowym. Chcesz zglosic jego reklamacje. Napisz na czym polega problem oraz gdzie i kiedy nabyles urzadzenie i zaproponuj rozwiazanie problemu. Podpisz sie jako XYZ."

feralny por. - 5 Maj 2008, 11:23

Świetne :bravo :bravo :bravo
Selithira - 5 Maj 2008, 11:43

Piękne :mrgreen:
Rafał - 5 Maj 2008, 13:06

Pewnie zawiniły kryptorurki robaczne remblowane poprzecznie :wink: :bravo
Witchma - 5 Maj 2008, 13:07

Rafał, jestem pod wrażeniem - bezbłędna diagnoza na odległość :D
Tomcich - 5 Maj 2008, 18:02

Dobre Witchma :mrgreen: :bravo A teraz jako specjalistka przetłumacz ten temat na angielski :twisted: :wink: :mrgreen:
Witchma - 5 Maj 2008, 19:09

wierz mi, Tomcich, że już i lemiesze tłumaczyłam i kultywatory (nawet instrukcje warsztatowe) i nawet skaryfikatory były (pielęgnacja trawników :P ), tak więc taka matura to no problem ;)

edit:

nawet wierszyk napisałam:

Nie matura, lecz chęć szczera zrobi z Ciebie translatera,
bo niczego się nie boję i choćby lemiesz to dostoję :D

Piech - 12 Maj 2008, 12:15

Czy to już było?

Cytat
Jak pijemy?

Anorektyk - nie zagryza.
Egzorcysta - pije duszkiem.
Grabarz - pije na umór
Higienistka - pije tylko czysta.
Ichtiolog - pije pod sledzika.
Kamerzysta - pije, az mu sie film urwie.
Ksiadz - pije na amen.
Laborant - pije, az zobaczy biale myszki.
Lekarz - pije na zdrowie!
Matematyk - pije na potege.
Ornitolog - pije na sepa.
Pediatra - po maluchu!
Perfekcjonista - raz, a dobrze.
Pilot - nawala sie jak messerschmit.
Syndyk - pije do upadlego.
Tenisista - pije setami.
Wampir - daje w szyje.
Wedkarz - zalewa robaka.
Czlonkinie Kola Gospodyn Wiejskich - pija, tancza i haftuja

Edit:
Fizyk - napruty jak atom.
Fryzjer - golnie po kielichu.
Rolnik - nawalony jak stodoła.
Śpiewak - pije pół basa.
Żołnierz - strzeli sobie po setce.

Fearfol - 12 Maj 2008, 20:39

fajne Piech , muszę to pokazać w szkole, mam nadzieje, że nie masz do tego tekstu praw autorskich.

aha, ogólnie dla poprawienia humoru to polecam bash.org.pl - między tekstami żenującymi i nieśmiesznymi zdarzają się perły.

dzejes - 12 Maj 2008, 22:12

Sprzedający na Allegro wymieniają się najciekawszymi kupującymi. Przykłady, które mnie rozbiły :lol: To są autentyki ;)

Godzina 16 telefon.
Dzień dobry, już jadę do Pana sklepu po odbiór zakupionego inhalatora. Tylko za nic nie mogę znaleźć ul Kadłubka. Tłumaczę więc że to koło manhattanu Klientka się pyta co to jest manhattan? Odpowiadam, że rynek w Szczecinie.Ona na to że w Szczecinie to wie gdzie ,ale Ona jest w Poznaniu i krąży szukając ul.Kadłubka:) Córka dzwoniła kilka dni temu i pytała się czy jest możliwy odbiór osobisty bo tak jest napisane na aukcji.
Uzyskała odpowiedź że tak, więc wysłała matkę po odbiór na ul.Kadłubka.

Dzień dobry! Nazywam sie Zdzislawa mieszkam w miejscowosci Baby w wojewodctwie Slaskim kolo Radomska.Pisze do Pana o mundury wojskowe te co to Pan sprzedaje w komputerze.Adres dala mi moja Anetka (to corka moja jest) ona juz kupowala od Pana.Ja sie jeszcze do tego internetu niezapislam bo komputer mamy z mezem Marianem dopiero od miesiaca. Chcemy kupic mundury bo szkolke lesna zakladamy(sosny, iglaki, choiny) maz z synem Waldkiem i trzema sasiadami.Te mundury to jako ubrania robocze.Rozchodzi sie o piec sztuk.Jak Panu pasuje to Pan przywiezie bo corka mowila ze Pan to chetny do dowozu.Zaplacimy benzyne jak Pan zjedzie na noc to i przenocujem mamy jeden wolny pokuj a jak bedzie trzeba to jest jeszcze jeden u sasiadki Czeslawy.Sami bysmy dojechali ale samochod nam sie wziol rozwalil.Pan odpisze to ugadamy cene i adres nasz podamy a zaliczke tez mozemy zaplacic zeby Pan na pewniaka jechal.
Pozdrawia Zdzislawa z mezem Marianem i synem Waldkiem.

Witam nie bardzo rozumiem co Pan mial na mysli piszac ponizej ze mam panu wplacic koszty przesylki. Przeciez to poczcie place za to ze mi to dostarcza a nie Panu na konto. Prosdze mi to wytlumaczyc.

;P:

corpse bride - 13 Maj 2008, 13:45

umarłam...
Godzilla - 13 Maj 2008, 15:01

Kto oglądał Trap Door?

http://youtube.com/watch?v=V7MHue6kHjs
http://youtube.com/watch?v=oXDX_TtgWcg
http://youtube.com/watch?v=D4gUuv8suXc

i inne odcinki...

gorat - 13 Maj 2008, 15:28

O co w tym biega, że do tego tematu trafiło?
Godzilla - 13 Maj 2008, 16:00

A obejrzałeś? :D
gorat - 13 Maj 2008, 16:28

Jeden odcinek. Nic specjalnego, zwykła plaskówka (plastelinowa kreskówka).

Partner forum