Planeta wygnania - Ale za co?
Fidel-F2 - 23 Stycznia 2013, 23:35
Ponieważ jest też we mnie, to krytyka okaże się samokrytyką co powinno być dobrze widziane. Szukam możliwości.
jewgienij - 23 Stycznia 2013, 23:44
Trzeba być ostrożnym, ale nie wolno tez dać innym grać tym Jezusem w nas
Fidel-F2 - 23 Stycznia 2013, 23:48
Na podstalowowolskiej zasypanej wsi w jakiejś drewnianej chacie, w najbliższy piątek-niedziela, w kilkunastu organizujemy dwudniowe picie wszystkiego i obżarstwo. Znaczy kolega ma urodziny. Wpadasz?
jewgienij - 23 Stycznia 2013, 23:52
Uff, chciałbym, ale pracuję
Fidel-F2 - 23 Stycznia 2013, 23:54
no szkoda, ale jakbyś się zdecydował to daj znać do jutra wieczorem
jewgienij - 24 Stycznia 2013, 00:00
Ok
Pa
Anonymous - 24 Stycznia 2013, 00:01
Ale fajt! Poczekajcie, skoczę po popcorn!
Edit: chyba skończyli
Fidel-F2 - 24 Stycznia 2013, 00:26
Cmok-smok
thinspoon - 24 Stycznia 2013, 07:44
Agi napisał/a | jewgienij, nie udawaj mniej inteligentnego niż jesteś. Dyskusję na tematy religijne proszę prowadzić w tym wątku. |
Dyskusja na tematy religijne? Ludzie tam piszą z własnej, nieprzymuszonej woli? Jezusie i Buddo.
Fidel-F2 - 24 Stycznia 2013, 07:58
thinspoon, nie offtopuj
thinspoon - 24 Stycznia 2013, 08:09
Fidel-F2 napisał/a | thinspoon, nie offtopuj |
Przecież to na temat jest.
Chal-Chenet - 24 Stycznia 2013, 20:18
Ale się uroczo dajesz podpuszczać.
thinspoon - 24 Stycznia 2013, 21:50
Chal-Chenet napisał/a | Ale się uroczo dajesz podpuszczać. |
A mi się wydaje, że trochę przeszacowałeś moją naiwność
Chal-Chenet - 24 Stycznia 2013, 21:57
Być może, nie znam Cię za dobrze.
shenra - 24 Stycznia 2013, 21:57
A mnie się wydaje, że to nie jest temat do tego typu dyskusji.
Fidel-F2 - 19 Sierpnia 2013, 07:36
Cytat | Fidel, za obraźliwe przekręcenie nicka współdyskutanta dostaje ostrzeżenie o wartości 1. | Spodziewam się podobnej kary dla 'współdyskutanta', który również przekręcił mój nick podobnie obraźliwie a dostał w pysk w ramach rewanżu. Zresztą nie wiem czemu obraźliwie? Ot zwykłe zdrobnienie. Gdybym miał być obraźliwy to by był morchujkiem. A tak hrabek, szukasz dziury w całym.
Poza tym kolega od początku dyskusji starał się być obraźliwy.
Witchma - 19 Sierpnia 2013, 08:00
Fidel-F2 napisał/a | podobnie obraźliwie |
Nie, on tylko zdrobnił. A jeśli Cię to zraniło, wystarczyło zgłosić posta, inni jakoś ogarniają ten system, więc czemu Ty miałbyś nie dać rady?
Fidel-F2 - 19 Sierpnia 2013, 08:20
Witchma napisał/a | Nie, on tylko zdrobnił | Wybacz, ale to kwestia prywatnej oceny, obiektywnie między moim a jego zdrobnieniem nie ma różnicy.
Zaczepiał a jak się odwinąłem to poleciał z płaczem do admicji, obrzydliwy typ.
I owszem ogarniam ale nie widzę powodu by z każdym g. lecieć do sądu.
Witchma - 19 Sierpnia 2013, 08:23
Cytat | I owszem ogarniam ale nie widzę powodu by z każdym g. lecieć do sądu. |
No i ok, ale musisz się liczyć z tym, że jeśli w ramach samosądu dasz komuś w mordę, sąd przyleci do Ciebie.
hrabek - 19 Sierpnia 2013, 08:24
Obiektywnie to użyłeś wyrazu powszechnie uznanego za obelżywy w odniesieniu do dyskutanta. "Ten drugi" tego nie zrobił. Nie udawaj, że nie widzisz różnicy.
morham - 19 Sierpnia 2013, 08:47
Fidel-F2 napisał/a | Witchma napisał/a | Nie, on tylko zdrobnił | Wybacz, ale to kwestia prywatnej oceny, obiektywnie między moim a jego zdrobnieniem nie ma różnicy.
Zaczepiał a jak się odwinąłem to poleciał z płaczem do admicji, obrzydliwy typ.
I owszem ogarniam ale nie widzę powodu by z każdym g. lecieć do sądu. |
Nie poleciałem z płaczem tylko z takimi jak Ty się nie dyskutuje. Sprowadzają do swojego poziomu i pokonują doświadczeniem.
A nie zamierzam się w to bawić z Tobą Panie Fidel-F2.
Ale poproszę administrację o nadanie ostrzeżenia nr 2 za nazwaniem mnie obrzydliwym bez powodu. Ot ! Ale tak to jest jak ktoś nie potrafi przyjąć ostrzeżenia z godnością - to zaraz wymyśla od "biegania z płaczem" i "obrzydliwcami" Wiem, rozumiem I zamierzam takie zachowania piętnować i tępić w ramach moich skromnych możliwości.
Fidel-F2 - 19 Sierpnia 2013, 09:33
Witchma, ależ nie mam przeciw, rozumuje jednak że sąd będzie bezstronny. Pieniactwo to obrzydliwa cecha charakteru, w zasadzie braku charakteru.
hrabek, obiektywnie nie użyłem. Kojarzyć można sobie wszystko, czemu niby mam odpowiadać za czyjeś skojarzenia? Tym sposobem można udowodnić wszystko.
morham, nie moja wina żeś obrzydliwy typ.
Martva - 19 Sierpnia 2013, 09:40
Jeeezu, chłopaki, przejdźcie sobie słodzić na priv, albo idźcie pobiegać.
morham - 19 Sierpnia 2013, 10:04
Fidel-F2 - dla Ciebie obrzydliwy Fajnie. Pierwszy raz ktoś tak o mnie pomyślał. Zawsze to coś nowego.
Naprawdę myślałeś, że podejmę z Tobą dyskusję w tamtym temacie i zacznę odpierać Twoją arogancję i agresję? Aż tak mi się nie nudzi.
To Twoje wypowiedzi i to praktycznie wszystkie które czytałem są nacechowane jakąś taką podskórną agresją i arogancją (bo jak na razie na uzasadnioną wiedzę mi to nie wygląda - uzasadnioną uznaję - nawet przyznając się do błędu) - jakieś cienienia? Kryzys wieku średniego? Leczymy kompleksy? Szef się wyżywa i trzeba się rozładować? Kompleks wyższości?
A może po prostu nie jesteś w stanie zaakceptować, że ktoś myśli i ma inne poglądy niż Ty? Tak mi wyglądasz (po wypowiedziach) na gościa który zawsze ma rację i odwraca kota ogonem by wyszło na jego - nieważne czy rzeczywiście ją ma czy nie.
Bytowałem i bytuje w kilkunastu "społecznościach" internetowych i jesteś pierwszą tak "negatywną" osobą z którą się spotkałem (pomijam stada debili na forach motocyklowych ale prezentujesz nieco wyższy poziom).
Albo taki zwykły z Ciebie szumiacz
Ot w temacie o grach komputerowych starałem się żartobliwie zaczepić i wyciągnąć na forum rękę (wyjaśniając kwestie która moim zdaniem mogła być Ci obca - co w tym złego?). Owszem - pomyliłem się nie zauważając licznika kasy na dole. Co przyznałem jak tylko zauważyłem. Ale wcześniej zostałem przez Ciebie obrażony a potem drugi raz - uznałem, że należy Ci się reakcja.
Jak widać nie tylko ja tak uznałem. Co już o czymś świadczy.
A ponieważ nie zwykłem wyciągać ręki dwa razy potraktuj to jako moją ostateczną wypowiedź w tym temacie.
Fidel-F2 - 19 Sierpnia 2013, 10:24
serka?
ivaine - 19 Sierpnia 2013, 10:27
morham, szydzisz z inteligentnego człowieka i dziwisz się, że się wkurzył.
Witchma - 19 Sierpnia 2013, 10:31
Fidel-F2 napisał/a | rozumuje jednak że sąd będzie bezstronny. |
I bezstronnie rozpatrzył wszystkie zgłoszone wnioski (sztuk jeden). Do siebie miej pretensje.
Myślę, że nie ma co dalej roztrząsać tematu.
Fidel-F2 - 19 Sierpnia 2013, 10:59
Witchma, morham oberwał za chamstwo i nieuctwo tudzież szpanowanie jednym i drugim. I dobrze o tym wiesz. Znamy się nie od dziś i wiesz jak reaguję. Chamstwo tępię, z głupoty się śmieję. Nie pierwszy to i nie ostatni bubek który się pod nóż nawinął. Ale ok, skończmy te zabawę, robi się męcząco. Jeden niezasłużony krawat mniej czy więcej specjalnej różnicy nie robi.
Ice - 23 Sierpnia 2013, 20:14
Fidel-F2 napisał/a | Chamstwo tępię, z głupoty się śmieję. |
Planujesz samobójstwo?
jewgienij - 31 Sierpnia 2013, 11:36
Szacunek, Agi, za zdecydowanie.
Tak jak się spodziewałem, kiedy wszyscy wyszli z tego wątku, nikt już gospodarza nie obraża, ani nie dworuje sobie z niego, to potworki stawiają na powrót swoje szubienice. Bo to ich jedyna pasja i przyczyna aktywności forumowej. Ale póki moderujesz, to jestem spokojny, że im pozamiatasz ten syf, zanim się zorientują.
|
|
|