Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Ziemniak - 7 Września 2012, 12:06
Chyba w nagrodę
Ziuta - 7 Września 2012, 12:51
Sama się zamknęła Teraz jednak i ona poszła do kieratu. Gotuje makaron.
aniol - 7 Września 2012, 14:26
kolejne badania, kolejny lekarz i znowu wychodzi ze nic mi nie jest i zdrowy jestem, wrecz akademicki, podrecznikowy wzorzec zdrowego faceta
a mnie wnetrze nadal napier..la!
hrabek - 7 Września 2012, 14:27
może to ból duszy?
illianna - 7 Września 2012, 14:48
łapie mnie katar, pogoda cdd, rzeczywistość usiłuje mnie wyd.. ze wszystkich stron, i jeszcze w kuchni wali farbą a na dworze zimnica i nawet jak wietrzyć nie ma, dobrze że już w środę ma być cieplej.
znalazłam milkę z rodzynkami w szufladzie, może pomoże
Adrianna - 7 Września 2012, 19:34
Cztery godziny układania książek. Prawie wszystkie regały już załadowane. I ta przerażająco wielka góra literatury wciąż zalegająca podłogę w dużym pokoju. Jak ja to mam upchać?
ihan - 7 Września 2012, 22:26
Jak ludzie opowiadają pierdoły. Wywiad z Kamilem Sipowiczem, Ramona nie może zostać sama w domu, bo psy rasy X w domu same zostać nie mogą. Ludzie... Niewychowany pies każdej rasy sam w domu zostać nie może. Tak trudno powiedzieć, nasz zwierzak jest nienauczony czegoś tam (i tu można zakończyć wypowiedź, albo kontynuować), tak, wiemy o tym, ale to nasza decyzja, nasz, wybór i ponosimy konsekwencje, zamiast zwalać na rasę. Co, rasa X jak zostanie sama, to spowoduje nalot obcych na ziemię, zacznie bez nadzoru używać komputera? Zaplanuje i przeprowadzi przejęcie władzy na ziemi? Strasznie mnie coś takiego drażni.
Matrim - 7 Września 2012, 22:29
| ihan napisał/a | | Co, rasa X jak zostanie sama, to spowoduje nalot obcych na ziemię, zacznie bez nadzoru używać komputera? |
I zamówi sobie tajemniczą paczkę z Holandii, przez co potem właściciel może mieć problem. To się nazywa "budowanie linii obrony"
Fidel-F2 - 7 Września 2012, 22:50
ihan, Sipowicz i Kora to nie jest towarzystwo ze wszystkimi klepkami po kolei, nie od dziś to wiadomo. Był czas przywyknąć.
ihan - 7 Września 2012, 22:57
Tylko wcale nie są odosobnieni. ja co chwilę takich "psiarzy" spotykam.
dalambert - 8 Września 2012, 09:07
A mnie wq relacje tv z "Narodowego czytania pana Tadeusza" - nie nie fakt czytania, ale sposób relacji. Dzięki TVP, Polsatowi i TVN wysłuchałem już około 9 Inwokacji / tak" Litowo ojczyzno..."/ , ciekawe ile razy jeszcze walną to samo i tak odfajkują sprawę.
Kai - 8 Września 2012, 09:49
Aż muszę obejrzeć. Też się pewnie przyłączę, bo uwielbiam "Pana Tadeusza" i wszelkie dziadostwo bardzo sobie biorę do serca.
Kasiek - 8 Września 2012, 11:52
Moja matka, która "pomaga" w remncie. Dzięki temu zamiast ustalonego szaro-niebieskiego koloru w przedpokoju bedę mieć zlewki z tego, co zostało po malowaniu u niej - brzoskwiniowego, migdałowego, białego... Super, nie?
Godzilla - 8 Września 2012, 11:55
Nie mogłaby się sama tym wytapetować?
Gustaw G.Garuga - 8 Września 2012, 11:56
Skąd biorą się takie doktorki historyczne, nie dość, że mamlające i gubiące wątek, to jeszcze z krzywym uśmieszkiem goniące za tanią sensacją? Słucham audycji w TOK FM ( http://bi.gazeta.pl/im/8/12443/m12443608.mp3 ) o historii (i jej braku) w "Gladiatorze", a tu nagle taka bomba: Marek Aureliusz "dosyć mocno ćpał narkotyki"! Nadstawiam ucha, a tymczasem z wyjaśnienia wynika, że właściwie to był uzależniony od leków przeciwbólowych... Gdzie tu jakieś minimum odpowiedzialności za słowa? Historyk to, czy jakiś, nie wiem, anegdotyk?
Kasiek - 8 Września 2012, 12:57
Tania sensacja, jak sam stwierdziłeś. Jak w tytułach artykułów na WP "Skracają urlopy! Zobacz, ile zabiorą!", wchodzisz, a tam informacja, że w Portugalii będą mieć o jeden dzień mniej urlopu...
| Godzilla napisał/a | | Nie mogłaby się sama tym wytapetować? |
zapowiedziałam, że dzień później pomaluję na czarno.
Agi - 8 Września 2012, 13:04
Kasiek, zaproponuj, że resztkami Twojej farby pomalujesz Mamie sufit w salonie.
Kasiek - 8 Września 2012, 19:02
Agi,
Uśmiałam się.
Chyba wystarczy, że kiedyś upiększyłam pokój za pomocą kredki świecowej, rysując wielkie jabłko, tak duże jak tylko potrafiłam dostać łapkami, mając półtora roku.
Nie wiem, czy rzeczywiście to pamiętam, czy tylko sobie wyobrażam tę sytuację, ale na bank pamiętam babcię, która zmywa to jabłko ze ściany
Witchma - 8 Września 2012, 19:21
Kasiek, czy Twoja mama ma jakieś bardzo kompromitujące materiały na Twój temat, które w razie ujawnienia zrujnują Ci życie i nie będzie miejsca na świecie, w którym będziesz mogła przed tym uciec? Jeżeli nie, to wydaje mi się, że naprawdę nie musisz się jej słuchać w kwestii koloru swojego przedpokoju
hardgirl123 - 8 Września 2012, 19:38
wk... mnie to, że remont u mnie w kamienicy bedzie teraz a nie jak był na to czas w wakacje. Mało tego, wg najnowszej wersji miał być od zeszłego poniedziałku. A teraz obowiązuje wersja że będzie od 10.09 ( o ile znowu coś się nie zmieni).
wk... mnie parę głupich bab :/
Kasiek - 9 Września 2012, 07:45
Witchma, nie wiem czy ma (oprócz gołych zdjęć z dzieciństwa), ale stanęło na moim. Znaczy nie pomalowała przedpokoju. Ja też nie, bo mi się już nie chciało, poza tym trzeba by było skoczyć po jakąś puszkę farby jeszcze (właśnie - to mnie wkurza - farba kupiona z zapasem, rozcieńczana do malowania, a brakuje jej na przedpokój).
Wkurza mnie mój zastój umysłowy.
Godzilla - 11 Września 2012, 05:42
Pion się zatkał, szambo mi wybija w łazience. Czekam na fachowca. Dobrze jeśli będzie przed dziewiątą
Edit: 10:03; szambo opanowane, teraz opanowuję łazienkę. Domestos ma jednak całkiem przyjemny zapach
illianna - 11 Września 2012, 10:27
Godzilla, współczuję
Godzilla - 11 Września 2012, 10:45
Powiem ci, że dawno nie miałam tak wypucowanej łazienki jak w tej chwili A domestos niezła sprawa, mucha nie siada, biolodzy z uniwerku odkażali nim nasiona przygotowując eksperymenty z kiełkowaniem. Mam nadzieję, że mnie nic już dalej nie wykiełkuje.
aniol - 12 Września 2012, 22:08
ogolnie wszystko
a szczegolowo min malzonka ktora wybrala sie z juniorka do fryzjera
i Wiki ma fryzurke na pazia - no kurde wyglada jak chlopak! i ja mam jeszcze udawac ze mi sie to podoba! a miala juz takie fajne dlugie wlosy
zmiana systemu pracy tez mnie wkurza
i wspolnik od prowadzenia dojo wnerwia mnie coraz bardziej
i blizej niezidentyfikowane problemy zdrowotne tez mnie wkurzaja
no mialem racje ze wszystko mnie wkurza
Godzilla - 13 Września 2012, 08:22
A mnie od wczoraj dwie osoby z forum robótkowego.
mianowicie zalaly shoutbox stekiem postow bez jednek kropki przecinka i chwala bogu ze bez podstawowych bykow ortograficznych ale bez duzych liter tyz i przeczytac to to byla masakra wszystko jednym ciagiem przerywaly tylko kiedy shoutbox piszczal ze im sie konczy miejsce na post wtedy pisaly nastepny a wszystkie posty dotyczyly tego ze niektore osoby w tym ja czepiaja sie jak glupie zasad ortografii i tych nieszczesnych kropek i przecinkow ktore sa nikomu nie potrzebne no normalnie dewotki jedne co one sobie mysla a komu sa potrzebne na forum kropki i przecinki my sie tu logujemy po to zeby sobie przyjemnie o haftach porozmawiac i popatrzec na zdjecia
Rozumiecie, zostałam dewotką nie dlatego, że chodzę do kościoła (nic im do tego), ale dlatego, że domagałam się niedawno choć odrobiny dbania o język. Zresztą bez złośliwości ani wytykania palcami, bo to nie forum literackie, a sporo hafciarek to naprawdę proste kobiety, na bakier z ortografią.
Alatar - 13 Września 2012, 11:22
Denerwuje mnie nazwa ebook. To już nie może być eksiążka? Denerwuje mnie, że to tylko jeden przykład z wielu, w których bez zastanowienia kopiujemy anglicyzmy.
Martva - 13 Września 2012, 11:30
e-mail też Cię denerwuje, czy dostajesz e-wiadomości?
Pogoda mnie irytuje, jest tak 'pięknie' że chyba wrócę do łózka i będę spała dopóki jakieś słońce nie wyjdzie.
illianna - 13 Września 2012, 12:41
| Alatar napisał/a | | To już nie może być eksiążka? | a może książka elektroniczna, bo co to jest eksiążka? to tak jakby nie pisać email tylko ewiadomość.
O ja, sklonowałam posta martvej.
Martva - 13 Września 2012, 12:44
Wielkie umysły myślą podobnie
|
|
|