To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Agi - 6 Wrzeœśnia 2012, 10:25

aniol ogłosiłam przed napisaniem przez Ciebie posta uzupełnienie do Regulaminu forum.
Poza tym powyższa dyskusja i ostrzeżenia dla Rafała i dalamberta powinny Cię powstrzymać przed wklejaniem w tym wątku linków związanych z religią.
Skoro nie wyciągnąłeś właściwych wniosków, ja muszę dać zgodnie z regulaminem forum ostrzeżenie.

jewgienij - 6 Wrzeœśnia 2012, 10:27

dzejes napisał/a
Nie bezczelność, tylko głupota. .

To najczęściej idzie w parze.

Agi - 6 Wrzeœśnia 2012, 10:53

jewgienij, , proszę nie kontynuować dyskusji.
illianna - 6 Wrzeœśnia 2012, 12:27

A na mnichów buddyjskich można się wkurzać?, bo mnie ostatnio irytuje kolor ich habitów, mam go w dużej ilości na ścianie w kuchni, chyba trochę w za dużej ilości ;P:

A serio, wkurza mnie nadmierna cenzura także na forum, mam ważenie że zaczyna tlenu brakować. :|

Agi - 6 Wrzeœśnia 2012, 12:32

Wkurza mnie konieczność wprowadzania cenzury na forum.
Od jakiegoś czasu na forum objawił się syndrom przedszkolaka: wzajemne zgłaszanie postów do moderacji, pytania na priv "dlaczego ten, a ten nie dostał ostrzeżenia, skoro napisał to, co napisał?"
Też mi zaczyna brakować tlenu i coraz częściej pojawia się chęć rzucenia tego wszystkiego w cholerę i zajęcia się przyjemniejszymi sprawami.

illianna - 6 Wrzeœśnia 2012, 12:38

To może należy otworzyć wątek, gdzie otwarcie się coś zgłasza, anie na pw, po cichu to każdy jest mocny w gębie, a jak się o coś kogoś oskarża, to powinien wiedzieć kto i o co go oskarża, i mieć prawo do obrony, w końcu tu są osoby dorosłe głownie i chyba umieją powiedzieć w twarz o co chodzi, zamiast donosić.
ihan - 6 Wrzeœśnia 2012, 12:38

A mnie wk..., że Agi ma ochotę rzucić nas w cholerę :cry: .
illianna - 6 Wrzeœśnia 2012, 12:41

ihan, nie nas, tylko moderację, to chyba różnica i wcale się jej nie dziwię, bo robi za policjanta, prokuratora i sędziego, a nawet sąd apelacyjny, a jak wiadomo, te funkcje powinno się rozdzielać :mrgreen:
ihan - 6 Wrzeœśnia 2012, 12:43

No i inaczej płacić :mrgreen: I illianna wiem, ale tak jest bardziej dramatycznie.
Na forum końskim jest funkcja: zgłoś post do moderatora (nie trzeba nawet pisać uzasadnienia), jest temat z uwagami do moderatorów. Może rzeczywiście takie otwarte zgłoszenia miałyby sens, ale to nie ten wątek, chyba.

Ziemniak - 6 Wrzeœśnia 2012, 12:49

ihan, tutaj też jest taka funkcja, w górnym prawym rogu każdego posta jest ikonka z wykrzyknikiem. I na tym skończmy offtopa
Martva - 6 Wrzeœśnia 2012, 14:04

Przewracałam placki na patelni palcami i oparzyłam się wrzącą fetą :evil:
mesiash - 6 Wrzeœśnia 2012, 15:19

Mrówki faraona. Wyczytałem w necie, że kupuje się boraks, miesza z żółtkiem, rozkłada, i jak one to żrą, to zdychają. Problem w tym że jak na razie to tylko żrą i wcale a wcale ich nie ubywa. Dzisiaj rano lekko zmieniłem proporcje trutki - teraz jest już bardziej w formie plasteliny niż kogla-mogla.
Ziemniak - 6 Wrzeœśnia 2012, 15:21

Musisz to pokruszyć na kawałeczki, żeby mogły zanieść do gniazda. Tu masz więcej porad.
Ziuta - 6 Wrzeœśnia 2012, 17:57

To nie całkiem irytacja, ale lepszego tematu nie ma: niepewność mnie męczy.
merula - 6 Wrzeœśnia 2012, 18:51

wpasuję się nieco w nurt zaczęty przez Ziutę. taki więcej osobisty.

nie jestem sobą zachwycona ostatnio.

Kai - 6 Wrzeœśnia 2012, 18:52

Agi, wyluzuj. Jeśli chcecie zmian, zmieńcie silnik na taki, gdzie zgłoszenia idą do wspólnego panelu, a ten, kto jest aktualnie online, załatwia je tak albo inaczej. I tyle. Nie czuj się do licha odpowiedzialna za wszystkie grzechy świata, co?

Ontopowo: jutrzejszy dzień bez zarządu. Ciekawe, jak cokolwiek wyjdzie bez podpisów.

Godzilla - 6 Wrzeœśnia 2012, 18:55

Nie wyjdzie, o ile nikt nie jest upoważniony do podpisywania w imieniu, albo dość zaufany, aby stemplować pieczątką z faksymile podpisu.
merula - 6 Wrzeœśnia 2012, 19:32

ha, zapomniałabym. *beep* mnie firma Asus.
jewgienij - 6 Wrzeœśnia 2012, 19:34

Agi napisał/a
Wkurza mnie konieczność wprowadzania cenzury na forum.
Od jakiegoś czasu na forum objawił się syndrom przedszkolaka: wzajemne zgłaszanie postów do moderacji, pytania na priv dlaczego ten, a ten nie dostał ostrzeżenia, skoro napisał to, co napisał?

Agi, ale czyja to wina? Dawanie krawatek od czapy musiało się tak skończyć, bo jak idzie na noże, to zwykle potem ostro.

Nie chcę, żeby mod traktował mnie jako przeciwnika w dyskusji, tylko aby patrzył w miarę obiektywnie. Rafał nawet nie ukrywa, że jest nieobiektywny, nic dziwnego, że jest konflikt.
"Uprzejme " propozycje Dalamberta też czytam inaczej niż Ziemniak, który udaje, że z choinki się urwał.

aniol - 6 Wrzeœśnia 2012, 19:47

moj wspolprowadzacy dojownerwia mnie coraz bardziej, zastanawiam sie czy nie pieprznac tym wszystkim i zostawic go n kilka miesiecy samego z prowadzeniem klubu
ihan - 7 Wrzeœśnia 2012, 08:45

Wrrrrr, poniedziałek-środa ma być ciepło, a ja poniedziałek-środa powinnam być w pracy po tegotygodniowym urlopie. A w czwartek-piątek gdy będę się dourlopowywać temperatura ma spaść. Ja potrzebuje słońca, ciepła, lata. Aaaaa
illianna - 7 Wrzeœśnia 2012, 09:52

ihan, dzisiaj to jesienią wieje.... eh, ja tez chce z powrotem tych 30 stopni.
ihan - 7 Wrzeœśnia 2012, 09:54

U nas jest otwarte słońce, tylko ziiiimno.
hrabek - 7 Wrzeœśnia 2012, 09:54

A mój telefon wczoraj nie wytrzymał presji i zszedł na zawał procesora.
Dobra wiadomość jest taka, że dzisiaj odbieram nowy, ale stary miał jeszcze posłużyć żonie, a teraz, po reanimacji chyba trzeba będzie go opchnąć i szanownej małżonce sprawić coś nowego, zamiast zawałowca po przejściach.

illianna - 7 Wrzeœśnia 2012, 09:56

ihan, u nas też.
Chal-Chenet - 7 Wrzeœśnia 2012, 11:37

ihan napisał/a
U nas jest otwarte słońce, tylko ziiiimno.
illianna napisał/a
ihan, u nas też.

U nas nie ma otwartego słońca, jest chłodno (co akurat mnie nie martwi), ale zaraz musze ruszyć tyłek i zacząć kosić. A mam taki leniwy dzień z ochotą na czytanie...

Ziuta - 7 Wrzeœśnia 2012, 11:52

A ja trzeci dzień, zamiast robić coś pożytecznego, zajmuję się drewnianymi krokwiami. W środę je szlifowałem, wczoraj i dziś noszę w te i nazad.
Agi - 7 Wrzeœśnia 2012, 12:01

Ziuta, remontujesz dach osobiście?

Wkurza mnie paskudna pogoda i niechęć do robienia czegokolwiek, a zwłaszcza pisania pracy dyplomowej.

Ziuta - 7 Wrzeœśnia 2012, 12:04

Bogu dzięki nie. Robimy dach nad tarasem. We wtorek dostaliśmy drewno, w poniedziałek przyjeżdża ekipa. My je tylko czyścimy i impregnujemy. To znaczy ja je czyszczę i noszę, mama impregnuje, tata wycina fugi na tarasie (trzeba wysuszyć i nałożyć nowe, już kiedyś o tym pisałem), siostra siedzi zamknięta w pokoju.
Agi - 7 Wrzeœśnia 2012, 12:05

Ziuta napisał/a
siostra siedzi zamknięta w pokoju.

Za karę?

Partner forum