Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Agi - 6 Września 2012, 10:25
aniol ogłosiłam przed napisaniem przez Ciebie posta uzupełnienie do Regulaminu forum.
Poza tym powyższa dyskusja i ostrzeżenia dla Rafała i dalamberta powinny Cię powstrzymać przed wklejaniem w tym wątku linków związanych z religią.
Skoro nie wyciągnąłeś właściwych wniosków, ja muszę dać zgodnie z regulaminem forum ostrzeżenie.
jewgienij - 6 Września 2012, 10:27
| dzejes napisał/a | | Nie bezczelność, tylko głupota. . |
To najczęściej idzie w parze.
Agi - 6 Września 2012, 10:53
jewgienij, , proszę nie kontynuować dyskusji.
illianna - 6 Września 2012, 12:27
A na mnichów buddyjskich można się wkurzać?, bo mnie ostatnio irytuje kolor ich habitów, mam go w dużej ilości na ścianie w kuchni, chyba trochę w za dużej ilości
A serio, wkurza mnie nadmierna cenzura także na forum, mam ważenie że zaczyna tlenu brakować.
Agi - 6 Września 2012, 12:32
Wkurza mnie konieczność wprowadzania cenzury na forum.
Od jakiegoś czasu na forum objawił się syndrom przedszkolaka: wzajemne zgłaszanie postów do moderacji, pytania na priv "dlaczego ten, a ten nie dostał ostrzeżenia, skoro napisał to, co napisał?"
Też mi zaczyna brakować tlenu i coraz częściej pojawia się chęć rzucenia tego wszystkiego w cholerę i zajęcia się przyjemniejszymi sprawami.
illianna - 6 Września 2012, 12:38
To może należy otworzyć wątek, gdzie otwarcie się coś zgłasza, anie na pw, po cichu to każdy jest mocny w gębie, a jak się o coś kogoś oskarża, to powinien wiedzieć kto i o co go oskarża, i mieć prawo do obrony, w końcu tu są osoby dorosłe głownie i chyba umieją powiedzieć w twarz o co chodzi, zamiast donosić.
ihan - 6 Września 2012, 12:38
A mnie wk..., że Agi ma ochotę rzucić nas w cholerę .
illianna - 6 Września 2012, 12:41
ihan, nie nas, tylko moderację, to chyba różnica i wcale się jej nie dziwię, bo robi za policjanta, prokuratora i sędziego, a nawet sąd apelacyjny, a jak wiadomo, te funkcje powinno się rozdzielać
ihan - 6 Września 2012, 12:43
No i inaczej płacić I illianna wiem, ale tak jest bardziej dramatycznie.
Na forum końskim jest funkcja: zgłoś post do moderatora (nie trzeba nawet pisać uzasadnienia), jest temat z uwagami do moderatorów. Może rzeczywiście takie otwarte zgłoszenia miałyby sens, ale to nie ten wątek, chyba.
Ziemniak - 6 Września 2012, 12:49
ihan, tutaj też jest taka funkcja, w górnym prawym rogu każdego posta jest ikonka z wykrzyknikiem. I na tym skończmy offtopa
Martva - 6 Września 2012, 14:04
Przewracałam placki na patelni palcami i oparzyłam się wrzącą fetą
mesiash - 6 Września 2012, 15:19
Mrówki faraona. Wyczytałem w necie, że kupuje się boraks, miesza z żółtkiem, rozkłada, i jak one to żrą, to zdychają. Problem w tym że jak na razie to tylko żrą i wcale a wcale ich nie ubywa. Dzisiaj rano lekko zmieniłem proporcje trutki - teraz jest już bardziej w formie plasteliny niż kogla-mogla.
Ziemniak - 6 Września 2012, 15:21
Musisz to pokruszyć na kawałeczki, żeby mogły zanieść do gniazda. Tu masz więcej porad.
Ziuta - 6 Września 2012, 17:57
To nie całkiem irytacja, ale lepszego tematu nie ma: niepewność mnie męczy.
merula - 6 Września 2012, 18:51
wpasuję się nieco w nurt zaczęty przez Ziutę. taki więcej osobisty.
nie jestem sobą zachwycona ostatnio.
Kai - 6 Września 2012, 18:52
Agi, wyluzuj. Jeśli chcecie zmian, zmieńcie silnik na taki, gdzie zgłoszenia idą do wspólnego panelu, a ten, kto jest aktualnie online, załatwia je tak albo inaczej. I tyle. Nie czuj się do licha odpowiedzialna za wszystkie grzechy świata, co?
Ontopowo: jutrzejszy dzień bez zarządu. Ciekawe, jak cokolwiek wyjdzie bez podpisów.
Godzilla - 6 Września 2012, 18:55
Nie wyjdzie, o ile nikt nie jest upoważniony do podpisywania w imieniu, albo dość zaufany, aby stemplować pieczątką z faksymile podpisu.
merula - 6 Września 2012, 19:32
ha, zapomniałabym. *beep* mnie firma Asus.
jewgienij - 6 Września 2012, 19:34
| Agi napisał/a | Wkurza mnie konieczność wprowadzania cenzury na forum.
Od jakiegoś czasu na forum objawił się syndrom przedszkolaka: wzajemne zgłaszanie postów do moderacji, pytania na priv dlaczego ten, a ten nie dostał ostrzeżenia, skoro napisał to, co napisał? |
Agi, ale czyja to wina? Dawanie krawatek od czapy musiało się tak skończyć, bo jak idzie na noże, to zwykle potem ostro.
Nie chcę, żeby mod traktował mnie jako przeciwnika w dyskusji, tylko aby patrzył w miarę obiektywnie. Rafał nawet nie ukrywa, że jest nieobiektywny, nic dziwnego, że jest konflikt.
"Uprzejme " propozycje Dalamberta też czytam inaczej niż Ziemniak, który udaje, że z choinki się urwał.
aniol - 6 Września 2012, 19:47
moj wspolprowadzacy dojownerwia mnie coraz bardziej, zastanawiam sie czy nie pieprznac tym wszystkim i zostawic go n kilka miesiecy samego z prowadzeniem klubu
ihan - 7 Września 2012, 08:45
Wrrrrr, poniedziałek-środa ma być ciepło, a ja poniedziałek-środa powinnam być w pracy po tegotygodniowym urlopie. A w czwartek-piątek gdy będę się dourlopowywać temperatura ma spaść. Ja potrzebuje słońca, ciepła, lata. Aaaaa
illianna - 7 Września 2012, 09:52
ihan, dzisiaj to jesienią wieje.... eh, ja tez chce z powrotem tych 30 stopni.
ihan - 7 Września 2012, 09:54
U nas jest otwarte słońce, tylko ziiiimno.
hrabek - 7 Września 2012, 09:54
A mój telefon wczoraj nie wytrzymał presji i zszedł na zawał procesora.
Dobra wiadomość jest taka, że dzisiaj odbieram nowy, ale stary miał jeszcze posłużyć żonie, a teraz, po reanimacji chyba trzeba będzie go opchnąć i szanownej małżonce sprawić coś nowego, zamiast zawałowca po przejściach.
illianna - 7 Września 2012, 09:56
ihan, u nas też.
Chal-Chenet - 7 Września 2012, 11:37
| ihan napisał/a | | U nas jest otwarte słońce, tylko ziiiimno. | | illianna napisał/a | | ihan, u nas też. |
U nas nie ma otwartego słońca, jest chłodno (co akurat mnie nie martwi), ale zaraz musze ruszyć tyłek i zacząć kosić. A mam taki leniwy dzień z ochotą na czytanie...
Ziuta - 7 Września 2012, 11:52
A ja trzeci dzień, zamiast robić coś pożytecznego, zajmuję się drewnianymi krokwiami. W środę je szlifowałem, wczoraj i dziś noszę w te i nazad.
Agi - 7 Września 2012, 12:01
Ziuta, remontujesz dach osobiście?
Wkurza mnie paskudna pogoda i niechęć do robienia czegokolwiek, a zwłaszcza pisania pracy dyplomowej.
Ziuta - 7 Września 2012, 12:04
Bogu dzięki nie. Robimy dach nad tarasem. We wtorek dostaliśmy drewno, w poniedziałek przyjeżdża ekipa. My je tylko czyścimy i impregnujemy. To znaczy ja je czyszczę i noszę, mama impregnuje, tata wycina fugi na tarasie (trzeba wysuszyć i nałożyć nowe, już kiedyś o tym pisałem), siostra siedzi zamknięta w pokoju.
Agi - 7 Września 2012, 12:05
| Ziuta napisał/a | | siostra siedzi zamknięta w pokoju. |
Za karę?
|
|
|