Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
dalambert - 5 Września 2012, 12:36
Rafał, co do brydża pełna zgoda
Fidel-F2 - 5 Września 2012, 14:35
| Rafał napisał/a | | Szkoda, że nie skończył na podręcznikach do brydża, to mu wychodziło kapitalnie, naprawdę można je polecać każdemu brydżyście - i całkiem zielonemu i tym niby zaawansowanym. | uczyłem się na nich grać i potem przez lata korzystaliśmy rozwijając system
Kai - 5 Września 2012, 19:30
Dzisiejsza jazda.
Pan Kierowca przekroczył wszelkie granice przyzwoitości, a jeśli nas nie pozabijał, to wcale nie dlatego, że się do tego nie przykładał.
ihan - 5 Września 2012, 20:20
| Kai napisał/a | | a jeśli nas nie pozabijał, to wcale nie dlatego, że się do tego nie przykładał. :twisted: |
Jednym słowem: amator.
feralny por. - 5 Września 2012, 20:58
Żeby nie powiedzieć partacz.
Kai - 5 Września 2012, 21:26
Kierowca bombowca
Ale w sumie szybciutko dojechałam do domu, więc poza szmerkami na kręgosłupie chyba się ucieszyłam.
jewgienij - 6 Września 2012, 06:54
| dalambert napisał/a | | JKM żyje z poniżania i obrażania, to nie polityk a błazen /w poltyce skonczył się z 15 lat temu/ wynajduje okazje do zachamienia, narobienia szumu i zaistnienia w miediach. Szkoda czasu na niego, a wkurza mnie, że ktoś traktuje tego Pana poważnie. |
Myślałem, że jest osobny wątek dla takich wynurzeń - ten na czerwono, polityczny. I że za offtopy są upomnienia moderacji, a nie komfort kontynuowania ich razem z nią.
Fidel-F2 - 6 Września 2012, 06:57
touche
Ziemniak - 6 Września 2012, 07:01
jewgienij, dalambert napisał, co go wkurza, w przeznaczonym do tego wątku. Nie widzę tu żadnego offtopa, może drobny - brydżowy. Natomiast ty w tym momencie walisz offtopa Trzeba było chociaż napisać, że cię to wk...
jewgienij - 6 Września 2012, 07:11
Cytaty z Dalamberta
ihan, Ależ oczywiście osoby wykonujące międzynarodówkę są wszak spolegliwe, pełne tolerancji, miłości ludzkości całej i jeno czystym sopranem śpiewają, a celem ich jedynym jest postęp nieustający i dobro wszelakie.
Lepiej Ci ?
JKM żyje z poniżania i obrażania, to nie polityk a błazen /w poltyce skonczył się z 15 lat temu/ wynajduje okazje do zachamienia, narobienia szumu i zaistnienia w miediach. Szkoda czasu na niego, a wkurza mnie, że ktoś traktuje tego Pana poważnie.
Żadne z tych wypowiedzi, a to tylko te najnowsze, nie są Ontop, są ordynarnymi komentarzami do wypowiedzi innych, z gatunku tych, które Dalambert dawał w rozmowach politycznych.
Ja za oftopowanie tutaj o Kościele dostałem od Rafała pasek. Z Dalambertem ten sam Rafał sobie gada o politykach. Może zaznaczcie od razu, że upomnienia są dla tych, z którymi mod się ideologicznie nie zgadza. Będzie jasność.
ED. Wkurza/ wku..rwia mnie JKM byłoby OK.
Reszta to komentarz polityczny w iście dalambertowskim stylu, a ponoć polityki i religii na tym forum boicie się jak diabeł wody święconej
dalambert - 6 Września 2012, 07:29
| terebka napisał/a | | Janusz powiedział |
Podano link do wyjątkowo podłej i wkurzającej wypowiedzi JKM , zauważyłem jedynie, że nie jest to "polityka" a jedynie robienie sobie piaru w sposób nie godny, jak i to że wkurza mnie branie przez kogoś tego pana na poważnie. Niestety w kazdym kolejnym dorastającym pokoleniu trafiają się "młodzi zbuntowani" biorący piarowskie wyskoki JKM na poważnie.
Czy mam rozumieć , że tu wolno wkurzać się jedynie głośnymi dźwiękami i fałszywym śpiewem.
Mnie np. wkurza zakompleksione czepialstwo, coż bywa i tak
jewgienij - 6 Września 2012, 07:36
Jeżeli to powyżej nie jest bezczelnym już politycznym offtopem, to co nim jest? Próbowałem najpierw formalnie, nie robiąc szumu. Widać, że się nie da.
ED. Skoro administracja zakodowała tematy religijne i polityczne, to niech mam z tego taką korzyść przynajmniej, że nie muszę czytać Twoich wynurzeń na te tematy. Bo na razie tylko mi się obrywa, za to Ty cały w skowronkach.
Fidel-F2 - 6 Września 2012, 07:39
dalambert, Ziemniak, a jakie to ma znaczenie? Istota w tym, że jewgienij za to samo dostał krawat od Rafała. Rafała, który nie dośc, że nie karze dalamberta, to sam robi to samo. Wkurza was hipokryzja polityków a robicie to samo. I tak samo się tłumaczycie. Ubaw po pachy.
Ziemniak - 6 Września 2012, 07:55
| Cytat | a ponoć polityki i religii na tym forum boicie się jak diabeł wody święconej
|
Nie polityki i religii, tylko pyskówek z nimi związanych. Gdyby dyskusja polityczna się rozwinęła, zostałaby przeniesiona do odpowiedniego wątku.
| jewgienij napisał/a | | Z Dalambertem ten sam Rafał sobie gada o politykach. |
Nie o politykach, tylko o niejakim JKM, autorze podręczników brydżowych.
Mam dziwne wrażenie, że próbujesz być świętszy od papieża, ale jak na razie kiepsko ci to wychodzi. Według twojej interpretacji, twój post
| Cytat | | Jakaś pani z pobliskiego kościoła wyje do mikrofonu jak banshee na wrzosowisku. Rozumiem, że śpiewać każdy może, bo nie o to chodzi, jak co komu wychodzi, ale bez prądu byłoby dla mnie akuratniej. |
powinien być traktowany jak offtop.
| jewgienij napisał/a | | Ja za oftopowanie tutaj o Kościele dostałem od Rafała pasek. |
Chyba nie za jednego posta?
jewgienij - 6 Września 2012, 07:57
Tak stronniczego, niekonsekwentnego i ociężałego modowania nie pamiętam na tym forum. Jest ze mną niedobrze, skoro z łezką w oku wspominam Dzejesa
ed.
A czy offtopowałem sam ze sobą? Dalamberta pamiętam dobrze, bo pierwszy podjął temat, potem włączyli się inni, czyli nie za dyskusję, a za jej temat dostałem krawatkę
Ziemniak - 6 Września 2012, 08:13
jewgienij, dalambert zaproponował przeniesienie się do odpowiedniego wątku, co niezbyt uprzejmie skomentowałeś. I to prawdopodobnie przepełniło czarę.
Jeżeli uważałeś decyzję Rafała, za niesprawiedliwą, powinieneś się odwołać do któregoś z administratorów, a nie wszczynać pyskówkę.
Agi - 6 Września 2012, 08:24
Po przeanalizowaniu sytuacji podjęłam jednoosobowo decyzję.
Za polityczny offtop poza wydzielonym podforum Rafał i dalambert, otrzymują ostrzeżenia.
jewgienij - 6 Września 2012, 08:25
Przepraszam, ale z jakiej racji Dalambert ma mi proponować przeniesienie się do innego wątku? Jest Was wystarczająco dużo, żeby mnie inny user nie ustawiał.
Ja - odnośnie politykowania Dalamberta - zgłosiłem się najpierw do Was. Potem napisałem na forum, żeby przekonać się, że rzeczywiście mogę napisać nie w wątku politycznym na przykład:
Jarosław Kaczyński to błazen, wprowadził wyjątkowe chamstwo do polityki itp. Okazuje się, że mogę, więc Wasze zabezpieczenia forumowe nic nie znaczą, szkoda było zachodu.
ED. Pisałem po poście Agi
dzejes - 6 Września 2012, 08:37
Kurczę, niekoniecznie.
Ziemniak - 6 Września 2012, 08:39
| jewgienij napisał/a | | Jest Was wystarczająco dużo |
Jest nas stanowczo za mało, a nikt nie siedzi na forum 24/7. A grzeczna propozycja to nie jest ustawianie, tylko grzeczna propozycja.
| jewgienij napisał/a | | Ja - odnośnie politykowania Dalamberta - zgłosiłem się najpierw do Was. |
I bardzo dobrze, trzeba było poczekać na reakcję.
jewgienij - 6 Września 2012, 08:45
Poczekałem
Zgłosiłem wczoraj i - zdaje się wczoraj - miałem odpowiedź. Nie wiem, bo z rana otworzyłem.
Agi - 6 Września 2012, 08:48
jewgienij, niewystarczająco cierpliwy byłeś. To, że mam forum otwarte w tle nie znaczy, że akurat czytam to, co piszecie.
Nie awanturuj się już. Wystarczy.
jewgienij - 6 Września 2012, 08:56
Nie awanturuję , przecież wiecie, że Was wszystkich lubię, nawet Dalamberta
Po prostu mnie to wkurzyło.
Agi - 6 Września 2012, 08:58
jewgienij, to spuść już parę.
Rafał - 6 Września 2012, 08:59
jewgienij, mnie też?
jewgienij - 6 Września 2012, 09:00
Pewnie
Kruk Siwy - 6 Września 2012, 09:01
Doktor Olejniczak i mister Jewgienij
jewgienij - 6 Września 2012, 09:05
Na ludzi, których nie lubię, nie traciłbym czasu.
Z Rafałem i Dalambertem kłócę się od tak dawna, że samo to o czymś świadczy
aniol - 6 Września 2012, 10:03
wrzuce tutaj, mimo ze byc moze powinno sie znalesc w "religijnych" - bezczelnosc tego konkretnego pana ksiedza mnie kur*ia
[ Komentarz dodany przez: Agi: 6 września 2012, 11:27 ]
Linbk usunięty z powodu naruszenia punktu 4 Regulaminu forum.
dzejes - 6 Września 2012, 10:18
Nie bezczelność, tylko głupota. No przecież chyba nikt nie wierzy, że to jego pieniądze były. Robił tylko za słup dla "biznesmena", który nie miał jak wyprać 2,5 mln.
|
|
|