Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Fidel-F2 - 2 Września 2012, 10:39
Kiedyś mój ojciec wspomagając siostrę w zakupie mieszkania od dwóch dewotek, zażądał zniżki z powodu nadmiernej bliskości kościoła argumentując, że będzie musiał znosić ryczące za ścianą dzwony. Starsza mało nie zeszła na apopleksję.
jewgienij - 2 Września 2012, 10:47
Trzeba to znosić, jak blokady ulic w Boże Ciało. Dostał zniżkę?
ihan - 2 Września 2012, 11:11
| dalambert napisał/a | | jewgienij, włącz se na fll międzynarodówke, może Ci się poprawi ;P: |
Sugerujesz dalambercie, że osoby wykonujące międzynarodówkę mają tyle przyzwoitości, by nie fałszować na cały głos do mikrofonu i tylko te o niezłych głosach ją wykonują szanując zdrowie psychiczne zmuszonych ich wysłuchiwać? Hmmm..., może coś w tym jest.
dalambert - 2 Września 2012, 11:36
ihan, Ależ oczywiście osoby wykonujące międzynarodówkę są wszak spolegliwe, pełne tolerancji, miłości ludzkości całej i jeno czystym sopranem śpiewają, a celem ich jedynym jest postęp nieustający i dobro wszelakie.
Lepiej Ci ?
ihan - 2 Września 2012, 11:46
Ależ to ty zasugerowałeś. Może lepiej przemyśliwaj swoje wypowiedzi na przyszłość, bo ciągłe gadanie i międzynarodówce etc trochę nudne być zaczyna.
dalambert - 2 Września 2012, 11:52
ihan, moze, ale ciagłe czepianie się wiary innych, pod byle pretekstem tez jest wq***jące.
Fidel-F2 - 2 Września 2012, 11:54
| jewgienij napisał/a | | Dostał zniżkę? | nie, został ofuknięty
ihan +1
dalambert, w swej zajadłości przestajesz panować nad rozumem
Kruk Siwy - 2 Września 2012, 12:02
Dalciu porąbało cię. Tu o ciszę chodzi a raczej o chamskie jej zakłócanie. I tak żyjemy w mrowisku i wszelkie wycia - pseudomuzyczne niezależnie od tekstu i kontekstu powinny być jednak wyciszane.
Niepotrzebnie wpisujesz tu kontekst religijny. A poza tym głuchy jesteś to ci dobrze...
Mnie gorzej bom głuchy tylko z prawej strony.
jewgienij - 2 Września 2012, 12:13
Kruk trafił w sedno
Czy to alarm samochodowy, którego ktoś wyłączyć nie umie, czy koszenie trawy traktorem, czy śpiewy z kościoła ( mam sąsiadkę wiekową, która od rana w niedzielę daje transmisję mszy na cały regulator, nie słyszy, nie czepiam się jej, bo ją lubię) to mnie wkurza. Jakby mi śpiewali co rano pieśni antykościelne, byłbym tak samo wkurzony.
Chcę się wyspać, a nie znosić hałasy.
Kai - 2 Września 2012, 15:44
jewgienij, use the headset! Dobre słuchawki z ulubioną muzą mogą zdziałać cuda.
jewgienij - 2 Września 2012, 16:15
Kai, muzyka niestety nie jest dla mnie nigdy tłem ani tapetą wyciszającą. Moja chora głowa ją rozpracowuje. Nie da rady - w moim przypadku - słuchać czegoś tak sobie i nie przejmować się. Dlatego tworzę konflikty w pracy, wyłączając radio.
ed ( no chyba że jestem nawalony, wtedy nie słyszę ( nie w pracy ))
Kai - 4 Września 2012, 19:15
jewgienij, widocznie masz stalowe nerwy. Ja mam zwykle dwa wyjścia, interweniować u kierowcy (który jest gierojem tylko w przypadku starszych pań i młodszych małolat, więc szkoda nerwów), albo się odizolować. Zwykle Black Album wystarcza, jeśli nie, jednak zgłaszam na policję.
A w pracy tworzę konflikty wyłączając kolegę - BrandNewNewsFromAYearAgo. Parę razy poszło w bluzgi. Niestety, gość jest niereformowalny, więc czasem mądrzejszy musi ustąpić.
Godzilla - 4 Września 2012, 20:41
Wyposażamy dzieci do szkoły i szlag nas trafia. Koszty szokują.
Kai - 4 Września 2012, 20:50
Dokładnie. Ale niestety, wolny i dobrze płatny zawód też kosztuje. Auaaaa!
Godzilla - 4 Września 2012, 20:58
Poszedł już chyba 1k. A jeszcze rada rodziców. I nie wiem co dla młodej na angielski. Gdybym miała kupować cały komplet (4 sztuki), poszłoby 120 złotych. Do cholery, gdzie jest jakaś granica drenowania kieszeni rodziców? Jedyne co się nie zmieniło od czasu gdy starszy był w pierwszej klasie, to solfeż!
Żelazny - 4 Września 2012, 21:09
nie możność porozmawiania w cztery oczy,,:(
Fidel-F2 - 4 Września 2012, 21:10
kup lustro
Anonymous - 5 Września 2012, 06:39
| Fidel-F2 napisał/a | | kup lustro |
nie podpowiadaj jeszcze zejdzie na zawał jak bazyliszek
ihan - 5 Września 2012, 08:45
Ale bazyliszek to chyba nie na zawał.
Fidel-F2 - 5 Września 2012, 08:52
wiesz, zwapnienie można pod petryfikację podciągnać
dalambert - 5 Września 2012, 08:56
| Fidel-F2 napisał/a | | zwapnienie |
no czemu zwapnienie, a zgranitowienie, albo zmarmurzenie nie może być? Zależy od gatunku Bazylszka / skandynawski, czy italski, słowiańskie to podobno w kupę zmieniają, takie świntuchy są/.
Kruk Siwy - 5 Września 2012, 08:58
Starcze.
Fidel-F2 - 5 Września 2012, 08:58
dalambert, może być ale gadasz kole tematu, przeczytaj jeszcze raz
dalambert - 5 Września 2012, 08:59
Fidel-F2, no to niech bedzie, że wq*** mnie powszechna nieznajomość gatuków bazyliszków i ich dokonań wiekopomnych
Fidel-F2 - 5 Września 2012, 09:02
dalambert, pewnie to prawda, ale na razie nikt jednym słowem nie wykazał się ową nieznajomością więc co najmniej mocno ekstrapolujesz na karkołomnych założeniach
ihan - 5 Września 2012, 09:21
Rozmawiacie o strasznie trudnych sprawach. I to jak najbardziej w temacie.
terebka - 5 Września 2012, 11:50
Janusz powiedział
A co z parapolitykami?
dzejes - 5 Września 2012, 12:00
1988 rok, Igrzyska w Seulu, drugie miejsce w klasyfikacji medalowej zajmuje NRD. 2 37 złotych medali, 102 łącznie. Państwo, które stawiało na silne, sprawne i zdrowe jednostki.
dalambert - 5 Września 2012, 12:26
JKM żyje z poniżania i obrażania, to nie polityk a błazen /w poltyce skonczył się z 15 lat temu/ wynajduje okazje do "zachamienia", narobienia szumu i zaistnienia w miediach. Szkoda czasu na niego, a wkurza mnie, że ktoś traktuje tego Pana poważnie.
Rafał - 5 Września 2012, 12:29
Szkoda, że nie skończył na podręcznikach do brydża, to mu wychodziło kapitalnie, naprawdę można je polecać każdemu brydżyście - i całkiem zielonemu i tym niby zaawansowanym.
|
|
|