To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska

dalambert - 21 Października 2010, 21:53

Oj i brrr, nerwy i ta głupia nadzieja :?
Kai - 21 Października 2010, 21:56

Bo piłka jest okrągła, a bramki są dwie...
jewgienij - 21 Października 2010, 22:03

Kai napisał/a
Bo piłka jest okrągła, a bramki są dwie...

Na razie dwie :wink:

Kai - 21 Października 2010, 22:06

NIE! Tu polityka nie ma wstępu, chyba, że kupi bilet :P
jewgienij - 21 Października 2010, 22:12

Brawo
Kai - 21 Października 2010, 22:13

Te się cieszę, to nie Izolator Boguchwała.
jewgienij - 21 Października 2010, 22:57

Nie położyli się, szacunek.
Chal-Chenet - 22 Października 2010, 00:00

Mogło być lepiej.
dalambert - 22 Października 2010, 08:09

Ech, kompromitacji nie było, zeby jeszcze w pierwszej jak w drugiej grali, ale co tam - mogło być gorzej.
Kai - 22 Października 2010, 08:44

No nie chcę powiedzieć, ile w takiej sytuacji zebrałby inny klub :twisted: Lech ma trochę słabszy okres, ale w dalszym ciągu do degrengolady mu daleko.
Chal-Chenet - 22 Października 2010, 10:12

Do degrengolady w Europie. Bo degrengoladę w Ekstraklasie zobaczymy już w niedzielę w Zabrzu... (ale obym się mylił...)
dalambert - 22 Października 2010, 10:17

Chal-Chenet, bo ta nasza liga to takie guano, zę w niej grać nie warto :mrgreen:
Nitj'sefni - 22 Października 2010, 11:23

Lech na pewno się nie skompromitował. W porównaniu z tym co pokazuje ostatnio w lidze, 1:3 z Manchesterem na wyjeździe nie jest tragedią. Gdyby w pierwszej połowie nie byli tak usztywnieni to kto wie. Grając cały mecz tak jak drugą część, nawet remis mogliby wywalczyć. Nadzieje na awans jednak wciąż pozostają, bo Kolejorz jest drugi w grupie, a najważniejsze mecze gra u siebie. Choć Red Bull na wyjeździe może być ciężkim przeciwnikiem. Ale nie ma co gdybać. Pożyjemy zobaczymy.
Co do ligi, to mnie ciekawi dzisiejszy mecz w Kielcach. Czy Legia się w końcu ocknęła, czy też mecz z Widzewem to był przypadek i szczęśliwy traf? W Koronie nie zagra kilku piłkarzy z Niedzielanem na czele, ale mimo wszystko to ona jest faworytem.

andre - 22 Października 2010, 17:50

będę zerkał na Legiunię, ale startuje liga siatkówki, a o 20.30 AZS Czestochowa gra, wiec... wicie rozumicie :lol:

Legia, Legia, Legia gooool, Legia gol, Legia gol gol gol....

Haaaa haaaaa! Jedziemy po mistrzostwo!

Kai - 23 Października 2010, 16:30

Mrau, meczyk był niezły, aczkolwiek niuans czerwonej kartki dla bramkarza był mi tłumaczony dwa razy, bez skutku, mogę prosić tu, na piśmie?
Nitj'sefni - 24 Października 2010, 15:04

Kai napisał/a
Mrau, meczyk był niezły, aczkolwiek niuans czerwonej kartki dla bramkarza był mi tłumaczony dwa razy, bez skutku, mogę prosić tu, na piśmie?

Owszem mecz fajny i wreszcie przekonująca wygrana, do tego na wyjeździe i do tego z mocną Koroną. Zresztą cała czołówka dostała baty, co na pewno nieźle zamiesza tabelą i sprawi, że rozgrywki będą ciekawsze.
Kai, czego nie rozumiesz w sprawie czerwonej kartki dla bramkarza?

Chal-Chenet - 24 Października 2010, 16:48

Czwarta porażka w lidze z rzędu, kolejna w fatalnym stylu.
Jestem zdegustowany.

[*]

andre - 24 Października 2010, 17:17

nic, tylko zrobić na drutach ciepły Chal na zimę... wiosną musi być lepiej! :wink:
Chal-Chenet - 24 Października 2010, 17:38

Oby, oby. Wole nie przypominać sobie historii ŁKSu, który rok po zdobyciu mistrzostwa spieprzył się z hukiem na zaplecze Ekstraklasy...
Najlepiej, żeby lepiej było już od kolejnej kolejki było lepiej, ale jakoś nie widzę przesłanek ku temu by być optymistą... :|

Kai - 24 Października 2010, 21:38

Nitj'sefni, mniej więcej mi wytłumaczyli, że trener zmienia bramkarza, a z pola musi odejść jeden zawodnik. No bo faktycznie napastnik w bramce to raczej by było nieporozumienie. Taka sytuacja zdarza się na tyle rzadko, że nie miałam pojęcia, że w ogóle może wystąpić.

Szykuję się na jatkę za tydzień :D

Chal-Chenet - 24 Października 2010, 21:50

Kai napisał/a
Szykuję się na jatkę za tydzień :D

Mówisz o Lech - Wisła?

Kai - 25 Października 2010, 07:38

A jak :D A potem jeszcze 12 druga.
Nitj'sefni - 26 Października 2010, 11:05

Ciekawie będzie też w meczu Legia - Górnik. Zobaczymy, czy damy radę pogromcom Lecha.
dalambert - 26 Października 2010, 11:07

Nie bójcie się chłopaki niedługo fryzjer wyjdzie z pudła za dobre sprawowanie i Liga znowu ruszy z kopyta :mrgreen:
Kai - 26 Października 2010, 18:02

dalambert napisał/a
Nie bójcie się chłopaki
:twisted: :twisted: :twisted:

Godzina do meczu. Ano zobaczymy.

Edit: no i strzelili :twisted:

terebka - 27 Października 2010, 20:54

Cieszy mnie przerwana zła passa Lecha. Z drugiej strony wygrał z najsłabszą drużyną ekstraklasy, z kim więc miał wygrać, jak nie z nią :roll: Tak, czy tak :bravo bo meczyk był fajny. Przydałby się indywidualny trening dla kilku zawodników, dla Joela i Siergieja z pewnością, bo to w jaki sposób finalizują swe akcje, do których dochodzą bardzo łatwo i często, woła o pomstę do nieba. Gennaro Gatuso Lecha, czyli Peszko jak zwykle pistolet :bravo dla Peszki. I dla Rudnevsa też :bravo Ogólnie nie było najgorzej.
Chal-Chenet - 27 Października 2010, 20:59

Wynik cieszy, ale gra na pewno jeszcze nie. Zobaczymy jak pójdzie w niedzielę z Wisłą, bo ten mecz będzie prawdziwym testem. Cracovia to była taka popierdółka po drodze...
Nitj'sefni - 27 Października 2010, 21:56

Legia wygrała, co mnie bardzo cieszy. Zobaczymy, jak będzie w lidze, a może być ciekawie. Szczególnie w meczu Lecha z Wisłą. W pucharze zdecydowanie lepiej spisał się Lech, ale kto wie. Jeszcze raz brawa dla Legii. :bravo
P.S. Szkoda tylko trochę Ulatowskiego. No, ale prezes Filipiak i tak dał mu dużo czasu. Ciekawe kto teraz obejmie Pasy.

terebka - 28 Października 2010, 07:18

Stawiałbym na Michniewicza. Ma dobrą przeszłość - mistrzostwo z drużyną, która kompletnie się do tak zaszczytnego dzieła nie nadawała, bezsprzecznie najsłabszym mistrzem kraju od wielu lat. To już jest wyczyn i może mu się udać jeszcze raz. No i współpracował już w przeszłości z Ulatowskim.
Chal-Chenet - 28 Października 2010, 12:12

A w Poznaniu podobno właściciel rozmawiał wstępnie z Bakero...

Partner forum