To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

illianna - 26 Lipca 2012, 12:43

walnęłam się w łokieć o drzwi, mam guza na łokciu, właściwie nie wiem czy mnie to bardziej irytuje, czy dziwi :mrgreen:
Kai - 26 Lipca 2012, 16:07

Skórka z groszku gdzieś głęboko na w okolicach migdałków. :evil:
Witchma - 26 Lipca 2012, 17:02

Migrena i narastające przez nią zaległości. A roboty wciąż przybywa...
ihan - 26 Lipca 2012, 22:19

Kai napisał/a
Skórka z groszku gdzieś głęboko na w okolicach migdałków. :evil:

Groszek, migdałki. Chyba nie ten wątek. To raczej do Kaszanki z grilla pasuje.

Kai - 27 Lipca 2012, 07:58

Mówisz, że w tamtym wątku lepiej podziała na apetyty?

W sumie, jak się zastanowić, nogi też się mieszczą w tematyce.

merula - 29 Lipca 2012, 14:49

kręgosłup zbiesił mi się na dobre. chyba będę zmuszona poważnie się nim zaopiekować.
illianna - 29 Lipca 2012, 15:18

merula, okropnie współczuję, wiem co to jest zepsuty kręgosłup.
merula - 29 Lipca 2012, 15:19

dzięki. nikomu tego nie życzę.
Lynx - 30 Lipca 2012, 07:31

merula, zrób z nim porządek jak najszybciej. Współczuję :(
fealoce - 30 Lipca 2012, 08:17

merula, <głask>
Lis Rudy - 30 Lipca 2012, 09:44

wczoraj wróciłem z nad morza po 11-stu godzinach jazdy. Już nawet nie wiem czy mnie to wk....wia czy bardziej dobija. Ale z małżowiną podczas powrotu zdecydowaliśmy: nigdy więcej powrotu do domu podczas przełomu turnusowego. Stała cała Polska-siódemka nad/z nad morza, dziesiątka, droga 55 i jeszcze kupa innych. Finałem uciekania przed korkami było nadrobienie 200 km, i na koniec utknięcie w Łomiankach koło północy na jakieś 2 godziny.
Rafał - 30 Lipca 2012, 09:50

Współczuję. Jakieś trzy lata temu miałem tak samo, a może i jeszcze lepiej. Jak sobie pomyślę, że do Chorwacji też się jedzie 12 godzin to człowieka coś trafia.
ilcattivo13 - 30 Lipca 2012, 13:09

Lis Rudy napisał/a
...z nad morza ...
nawet sto godzin stania w korku tego nie usprawiedliwia :wink:
Lis Rudy - 30 Lipca 2012, 13:24

ilcattivo13, popiół na głowę w geście pokory.
Oczywiście masz rację - powinno być "...znad..."
Medal ze smażonego kartofla za czujność :wink:

Kasiek - 30 Lipca 2012, 17:55

Nie wiem, czy bardziej mnie to smuci, czy wkurza, ale zaczynamy remont. Larwy moli w beczułkach z likierem malinowym (czekały na mnie od Świąt BN, żebym zjadła po ciąży, specjalnie jedna nieodpakowana paczka), przegięły. Wypowiadam im wojnę, a z drugiej strony już czuję jak to będzie wyglądać - sprzątanie- karmienie-sprzątanie-kupa-mycie-karmienie... najgorsze, że wszystko na mojej głowie...
ilcattivo13 - 30 Lipca 2012, 20:27

Po raz kolejny w ciągu ostatnich miesięcy - białostockie Lumiere sp. z o.o. "Romana Barbarzyńcy" w Suwałkach nie będzie, bo nie :evil:
Witchma - 30 Lipca 2012, 20:43

ilcattivo13, przyjeżdżaj do nas :D Grają w 3D, 2D... as you like it :)
ilcattivo13 - 30 Lipca 2012, 20:50

dzięki, ale na razie mam ździebko dość komunikacji międzymiastowej :wink:
Witchma - 30 Lipca 2012, 20:52

ilcattivo13, a czy ja o jakimś mieście wspominałam? ;P:
ilcattivo13 - 30 Lipca 2012, 21:17

komunikacji międzywioskowej i mieszanej też mam chwilowo dość :mrgreen:
merula - 30 Lipca 2012, 21:18

a to nie mogłeś wyjechać później i obejrzeć w Warszawie?
ilcattivo13 - 30 Lipca 2012, 21:20

niestety nie, muszę zakończyć miesiąc i przed pierwszym załatwić ubezpieczalnię :)

Edit: a poza tym, wolałem się wyspać przed seansem, żeby nie powtórzyła się akcja z nidzickiego pokazu "Iron sky" :mrgreen:

dalambert - 1 Sierpnia 2012, 10:32

o karwe macze :!:
Dopiero teraz się dowiedziałem, ze moja Księgarnia faworytna MiD w przejściu podziemnym koło Dworca Centralnego po 19 latach istnienia 2 lipca 2012 ZAKOŃCZYŁA DZIAŁALNOŚĆ :evil: :!: :evil: :!: :evil:

Witchma - 1 Sierpnia 2012, 11:35

No żesz... jak sama nie wiem, za co się zabrać, bo wręcz tonę w robocie, to nagle jedna firma sobie przypomina o pliku z listopada (którego tłumaczenie zostało wstrzymane). I jeszcze chcą to na poniedziałek (zostali stosownie szyderczo wyśmiani, zgodziłam się na przyszły piątek lub poniedziałek, ale i tak nie wiem, jak z tym wszystkim zdążę...).
jewgienij - 1 Sierpnia 2012, 12:47

Po dwóch tygodniach w cudownym miejscu z cudowną kobietą powrót do nowohucko -krakowskich realiów, załatwiań i w ogóle wujowizny.
Lis Rudy - 1 Sierpnia 2012, 13:25

właśnie usłyszałem że morderczyni własnego dziecka, małej Magdy z Sosnowca, wychodzi z aresztu na wolność...
Krwa, co to za kraj w którym można zabić własne dziecko i oszukać wszystkich a potem spokojnie chodzić na wolności :evil:

dalambert - 1 Sierpnia 2012, 13:35

Lis Rudy napisał/a
morderczyni własnego dziecka,

a skąd wiesz, że MORDERCZYNI , wiesz boś wszechwiedzacy czy Ci czyanie Faktu i SupEx wodę z mózgu zrobiło? I wierzysz w mendialny jazgotliwy magiel.

jewgienij - 1 Sierpnia 2012, 13:42

Lis Rudy napisał/a
właśnie usłyszałem że morderczyni własnego dziecka, małej Magdy z Sosnowca, wychodzi z aresztu na wolność...
Krwa, co to za kraj w którym można zabić własne dziecko i oszukać wszystkich a potem spokojnie chodzić na wolności :evil:

Problem w tym, że nic jej jeszcze nie udowodniono. Ja nie mam do kobiety zaufania, ale to nie media wydają wyrok, a sądy.

Lis Rudy - 1 Sierpnia 2012, 13:45

dalambert napisał/a
czy Ci czyanie Faktu i SupEx wodę z mózgu zrobiło

ani jednego ani drugiego nie tykam więc wody mi nie zrobiły.
dalambert, ktoś komu tragicznie ginie dziecko w wypadku, kilka tygodni później nie idzie tańczyć na rurze w burdelu pod zmienionym nazwiskiem.
Nie robi dymu w mediach i na policji informacją że została ona napadnięta w parku a dziecko porwane czym uruchamia akcję poszukiwawczą.
Dalambrcie, rozumiem że w wielu sprawach mamy różne zdanie, ale czy Ty naprawdę nie czujesz w tym konkretnym przypadku wyjątkowego smrodu ?

EDYTA: Jewgienij, wiem że Sąd powinien wydać właściwy wyrok a nie media, niemniej jednak nie rozumiem zupełnie tego co się dzieje w tej konkretnej sprawie.

dalambert - 1 Sierpnia 2012, 13:53

Lis Rudy, kwestia zaufania ? toż to co mendia zrobiły z tej całej tragedii, to jeden wielki śmierdzacy cyrk i magiel, nie śledzę tego, nie czytam, ale o uszy i tak się ten ochydny jazgot obija, zaś nazywanie jej MORDERCZYNIĄ po prostu świadczy, że Ty ten smród bierzesz za dobrą monetę, niestety ....

Partner forum