Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
ilcattivo13 - 18 Czerwca 2012, 16:17
Witchma - widocznie takie to moje nieświecie szczęście :/ Z drugiej strony, przy tej ilości tegorocznych zakupów internetowych, to dopiero druga taka wpadka
A opcja dostawy w konkretny dzień nie podlegała pod promocję.
Martva - 18 Czerwca 2012, 17:48
Bolą mnie krzyże. Normalnie zwariuję chyba
Godzilla - 18 Czerwca 2012, 17:51
Może trochę ćwiczeń na kręgosłup? Poważnie. Kiedyś próbowałam te A6W czy jak tam się nazywa ten zestaw wyszczuplający i zrezygnowałam natychmiast, bo mi wyraźnie na kręgosłup zaszkodził. Ćwiczenia od pleców bolenia są inne.
Martva - 18 Czerwca 2012, 18:03
A6W też mi szkodziło w krzyże, ale pozmieniałam tak żeby było dobrze (trzeba uginać kolana i trzymać stopy na podłodze i wtedy tak nie obciąża; ostatnie ćwiczenie należy wyeliminować albo zastąpić innym). Nie mam pojęcia skąd mi wlazło, nie gimnastykowałam się już ze trzy dni więc sobie nie miałam jak sforsować, moze od wyrywania chwastów dzisiaj, ale to strasznie szybko zareagowało. No chyba że to nie krzyże, tylko skądś promieniuje. Albo to od zimna.
Kasiek - 19 Czerwca 2012, 09:02
Trzy idiotki ode mnie z pracy. Naślą na mnie opiekę społeczną.
illianna - 19 Czerwca 2012, 09:12
Kasiek, czyżby Cię odwiedziły? moje koleżanki z pracy na szczęście miały 65 km i nie dotarły, uf
merula - 19 Czerwca 2012, 09:16
a czemu opiekę społeczną?
illianna - 19 Czerwca 2012, 09:17
merula, rzuć okiem na FB .
Godzilla - 19 Czerwca 2012, 09:18
Opieka społeczna podobno pojawiła się też u mojego dawnego szefa. Facet jest ustawiony, zarabia dużo, jego żona dyrektoruje prywatnej szkole, jedno tylko było podejrzane: mieli czworo dzieci. Teraz podobno pięcioro.
Kasiek - 19 Czerwca 2012, 09:54
http://www.fotosik.pl/pok...60988b924c.html
Wszystko przez to, że napisałam, żeby mnie ktoś zastrzelił. W związku z sytuacją mieszkaniową oczywiście, ale równie dobrze mogłam zdychać z upału i chcieć, żeby mnie ktoś dobił.
Zacytuję z FB:
Tak, ten status oznaczał, że chcę popełnić samobójstwo. W dodatku samobójstwo z powodu mojego dziecka (jakikolwiek by nie był powód szczegółowy). Mało tego, okazuje się, że nie wstaję do dziecka z uśmiechem w nocy, nie zasługuję na nie, a jakby ktoś je adoptował, to by wstawał z uśmiechem i kochałby je bardziej. Takie wnioski wysnuły moje dwie "znajome z pracy". Gratuluję dedukcji.
Zapomniałabym - o zamiarze popełnienia wyżej wymienionego czynu poinformowałam całą społeczność facebookową, by zyskać rozgłos. Nie daj Boże, jeszcze by mnie ktoś powstrzymał!!! Idiotów nie sieją, to prawda.
Agi - 19 Czerwca 2012, 09:57
Kasiek, na drugi raz nie bądź taka spontaniczna. Vide: mój komentarz pod Twoim wpisem na Fb.
merula - 19 Czerwca 2012, 10:02
ło matkozcórko, matkopolkizm w czystej postaci. cudowny przykład myślenia - jesteś matką to nie możesz narzekać, wszystko musi ci się podobać i błogi uśmiech nie powinien schodzić ci z lic. sielanka i przeszczęśliwość spływa na ciebie od momentu poczęcia. najlepszy jest w wydaniu "ja co prawda nie mam dzieci, ale przecież wiem lepiej, jak to jest"
Adrianna - 19 Czerwca 2012, 10:03
Ręce opadają.
Zrobić zadymę komuś, bo dał sygnał na FB, że coś go przytłoczyło? I to taką? A te wpisy to po prostu chamskie (na marginesie: jak ktoś by serio był "na skraju" to idealna metoda, żeby go dobić).
Trzymaj się, Kasiek, mam nadzieję, że to się rozwiąże mimo wszystko bez większych nieprzyjemności.
Godzilla - 19 Czerwca 2012, 10:03
Włos się jeży. Młoda matka może mieć mnóstwo powodów aby akurat złapać dołek. Czy to już te czasy, że z powodu dołka będzie się zabierać dzieci? Każdy psycholog znający się akurat na tym okresie życia wie o co chodzi.
Kasiek, tu się nam wyżalaj, nie tam. Na FB za dużo jest wścibskich idiotów. Ja dotąd nie mam tam konta. Jak założę, to chyba jako firma, żeby się zareklamować. Zero spraw prywatnych.
Rafał - 19 Czerwca 2012, 10:11
Ale popieprzone babsztyle, Kasiek, olej zdziry.
Godzilla - 19 Czerwca 2012, 10:16
Nudzi się szantrapom najwyraźniej.
Zgaga - 19 Czerwca 2012, 11:16
"Zdzira" - znam. Ale "szantrapa" - coś nowego.
Godzilla - 19 Czerwca 2012, 11:21
Wiecha się nie czytało "Szantrapa za rude kudły szarpana"...
Kruk Siwy - 19 Czerwca 2012, 11:21
E tam. Stare jak świat.
Edit. Podobają mi się synonimy szantrapa:
babsztyl, babsko, prukwa, babon, wstrętna baba
dalambert - 19 Czerwca 2012, 11:29
No i ten teks maniusia Kitajca : "nie śpiesz sie Pani tak bo dno wyleci ..."
fealoce - 19 Czerwca 2012, 13:00
Prukwa jest fascynującym słowem, bardzo mi się podoba
A co do tzw koleżanek: pisałam już na fb, ale napiszę jeszcze raz: olej je, bo to jakieś kompletne wariatki.
shenra - 19 Czerwca 2012, 13:01
| Godzilla napisał/a | | Szantrapa za rude kudły szarpana... | Pfff
Kasiek napisz "koleżankom" żeby wzięły rozpęd i pier.dolnęły się o najbliższą sosnę.
Kasiek - 19 Czerwca 2012, 13:22
Wczoraj mialam dola maksymalnego zwiazanego z mieszkaniem. Na szczescie wszystko sie rozwiazalo. Mysle ze najlepiej jak sie da. A co do spontanicznosci - raczej szybko sie to nie zmieni. Za to stan moich znajomych chyba migiem sie odchudzi
shenra - 19 Czerwca 2012, 13:33
Wyjdzie Ci to na zdrowie. Ja wiem, że całe życie z wariatami, ale bez jaj...
Martva - 19 Czerwca 2012, 17:51
Zimno jest, kurde. Połowa czerwca a ja siedzę na tym cholernym zamku w rajstopach, balerinkach, dwóch falbaniastych spódnicach, bluzce z długim rękawem i polarze i właściwie nie miałabym nic przeciwko jeszcze jednej warstwie. Założyłabym sukienkę i sandały zamiast tego. Wracam do domu zlodowaciała od środka i z zewnątrz też i muszę wypić dwie gorące herbaty zanim się rozgrzeję. Aha, i znów pada. A cały fejsbuk narzeka że w Polsce jest teraz taaaak gorąco że się wytrzymać nie da, nożeż
Agi - 19 Czerwca 2012, 19:01
| Martva napisał/a | A cały fejsbuk narzeka że w Polsce jest teraz taaaak gorąco że się wytrzymać nie da, nożeż |
W lipcu, jak zwykle się ochłodzi i będzie padać.
Witchma - 19 Czerwca 2012, 19:12
| Agi napisał/a | | W lipcu, jak zwykle się ochłodzi i będzie padać. |
No mam nadzieję
nureczka - 19 Czerwca 2012, 19:17
Firma założyła sobie konto na fejsbuku i zachęca do "lajkowania". Kurcze, a myślałam, że pracuję w poważnym miejscu. Grrrrr.....
ilcattivo13 - 19 Czerwca 2012, 19:41
Martva - chciałbym Cię pocieszyć, ale niestety... te dziewiętnastostopniowe upały mogą zabić
Martva - 19 Czerwca 2012, 20:10
| Agi napisał/a | | W lipcu, jak zwykle się ochłodzi i będzie padać. |
|
|
|