To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Kruk Siwy - 7 Czerwca 2012, 12:27

Generalnie to dobry pomysł. Ale być może Wielki Chomik dał popalić cioci? Znamy relację jednej strony.
shenra - 7 Czerwca 2012, 12:37

Coś w tym jest. O ja zła, niedobra :twisted: :mrgreen:

Skoro mnie o takie rzeczy podejrzewasz Kruku ;P:

Aaa i właśnie się dowiedziałam, że Babcia zutylizowała moje eleganckie buty i kurtkę zimową. Także Jaćkon w Suwałkach na razie odpada.

shenra - 7 Czerwca 2012, 14:57

Spoiler:

Agi - 7 Czerwca 2012, 15:11

shenra, spokojnie.
Spoiler:

shenra - 7 Czerwca 2012, 15:13

Agi pozabieram to wszystko i oleje. A jak nie to macie prawo kopnąć mnie w mój wielki zad.
Agi - 7 Czerwca 2012, 15:13

Pilnuj się zatem, niedługo tam będę :mrgreen:
shenra - 7 Czerwca 2012, 15:19

Powiało grozą, no to teraz nie mam innego wyjścia :mrgreen:
ihan - 7 Czerwca 2012, 15:32

No, shenra, teraz pół forum będzie obserwowało rozwój wypadków :mrgreen: .
Czasem dobrze, gdy cos popycha do ostatecznego rozwiązania problemu. Bo żyje się raz i naprawdę carpe diem i dbanie o siebie to bardzo mądra filozofia.

shenra - 7 Czerwca 2012, 15:36

ihan, nie no jasne. Tylko chociaż prowizorycznie nie chciałam robić z nowego domu graciarni i poukładać wszystko jak człowiek na półkach. No, ale najwyraźniej nie było mi dane. Bosz, nawet nie wiecie jaką mam ochotę coś rozwalić, albo komuś plastykę twarzy poprawić :twisted:
ihan - 7 Czerwca 2012, 15:44

Wyjdź pobiegać, albo zaproponuj komuś, że pokopiesz w ogródku (możesz np. podjechać do rodziców Martvej, na pewno się zgodzą). Poza tym przenoszenie gratów pozwoli ci spuścić z siebie trochę pary. Same plusy :)
Kruk Siwy - 7 Czerwca 2012, 15:50

ihan, dobrze mówi, przykop komuś w ogródku.
illianna - 7 Czerwca 2012, 15:55

shenra, no do nas na imprezę przyjdź!
Agi - 7 Czerwca 2012, 16:03

illianna, świętujecie jedenastkę?
shenra - 7 Czerwca 2012, 19:36

Prawie wszystko wyjechało. Jutro jeszcze jakieś dwa kursy i będę mieć już tylko sajgon na nowym mieszkaniu. W niedzielę oficjalnie przenoszę podusię z kołderką na miejsce i niech mnie wsie w rzyć cmokną :twisted: :mrgreen:
jewgienij - 7 Czerwca 2012, 19:47

Zablokowana ulica. Święto, które mnie nie dotyczy, a muszę jednak tolerować. W drugą stronę spodziewam się tego samego.
shenra - 7 Czerwca 2012, 19:50

jewgienij, tylko jedna? To się ciesz i nie narzekaj. My z przeprowadzką musieliśmy 4 kółka robić, bo śmigali ewryłer.
jewgienij - 7 Czerwca 2012, 19:56

No jedna w uproszczeniu :wink: , bo one się łączą, a pod moim balkonem jest stacja religijna. Wyjedź wtedy z osiedla, hehe
shenra - 7 Czerwca 2012, 19:58

No tak. Jak nie urok to sraczka :mrgreen:
mBiko - 7 Czerwca 2012, 21:40

Ze względu na moją pracę część ekipy będzie czekać i dojeżdżać na zlot będziemy nocą.
illianna - 8 Czerwca 2012, 06:38

Agi napisał/a
illianna, świętujecie jedenastkę?
nie, za to świętowaliśmy wczorajszy dzień wolny :D
Godzilla - 8 Czerwca 2012, 18:00

Obrażalstwo i mirmiłowanie mojego starszego dziecka. Zaraz wyłączę komputer, bo sobie w porywie złego humoru skasuje najlepszy sejw w ulubionej grze z kretyńskiego powodu ;)

Edit: no i skasował, twardy był, a teraz po nim płacze.

Ziemniak - 8 Czerwca 2012, 18:41

No to mamy pozamiatane
Godzilla - 8 Czerwca 2012, 18:44

Gdzie?
Ziemniak - 8 Czerwca 2012, 18:51

Na Euro
Godzilla - 8 Czerwca 2012, 18:54

Na Onecie widzę 1:1, ale ja tam się nie znam. Telewizora nie mam i tylko wrzasków z osiedla słucham co jakiś czas.

Edit: jakoś sporo "niestety" widzę w tej onetowej relacji. Hm.

fealoce - 8 Czerwca 2012, 22:38

Kruk Siwy napisał/a
ihan, dobrze mówi, przykop komuś w ogródku.

Zakop kogoś w ogródku brzmi o wiele lepiej... :mrgreen:

Martva - 10 Czerwca 2012, 11:45

Deszcz leje od rana, rodzina mi się spóźni (przez deszcz), nie spałam w nocy, miałam ze trzy spięcia z ciocią czy robimy obiad i jaki, a teraz nie wiadomo czy wpadną do niej, czy zdążą tylko przyjść na zamek powiedzieć cześć. W sumie to mnie może bardziej przysmuca niż irytuje, sama nie wiem.
fealoce - 11 Czerwca 2012, 09:22

Byłam wczoraj ze znajomymi na wycieczce w Mazowieckim Parku Krajobrazowym (okolice Celestynowa, Ponurzycy itd). Sama wycieczka była fajna, wkurzyliśmy się tylko lekko kiedy okazało się, że punkt widokowy z którego jeszcze kilka lat temu był genialny widok na Czersk jest już niedostępny, bo ktoś kupił i zagrodził teren...Wszystko to oczywiście tereny MPK, ale jak widać dla chcącego nic trudnego :evil:
Godzilla - 11 Czerwca 2012, 17:19

Są plany żeby zwiększyć płacę minimalną. K*** mać, znowu będzie podwyżka składek na ZUS.
http://finanse.wp.pl/kat,...ml?ticaid=1e9c9

Taselchof - 11 Czerwca 2012, 21:33

Jutro egzamin a tu mecz Ukraina Szwecja jak tam można. :wink:

Partner forum