To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska

Kai - 26 Wrzeœśnia 2010, 14:32

Nie wkurzaj mnie! :D
dalambert - 30 Wrzeœśnia 2010, 22:47

KOLEJORZ :bravo :bravo :bravo
zdaje się, ze lanie od Legii pomogło- choć mecz jeszcze trwa :!:
KOLEJORZ :!:

andre - 30 Wrzeœśnia 2010, 22:58

extra! ale z Peszki i Wichniarka to są raczej jeźdźcy bez głowy (w sensie głupich fauli skutkujących zawieszeniem...), ale niech tam, Kolejoooorz!!!!
dalambert - 30 Wrzeœśnia 2010, 23:09

KOLEJOOOOOOOOORZ :D :bravo
Chal-Chenet - 1 Października 2010, 00:25

KOLEJORZ!!! Dobry mecz, dobry wynik!
mad - 1 Października 2010, 00:33

Świetny wynik, KOLEJORZ!!!

Byłem pewien, że Salzburg nie strzeli gola, ale nie byłem pewien, czy Lech strzeli...

Kartka dla Peszki to nie taka głupia sprawa. Najbliższy mecz z MC na wyjeździe może zostać przeznaczony na straty. Kartki się wyzerują i Peszko wróci do gry na - mam nadzieję - ostatnie 3 decydujące mecze.

Nitj'sefni - 1 Października 2010, 09:52

Brawa dla Lecha. :bravo :bravo :bravo Zagrał dobre spotkanie i zdecydowanie wygrał, stając się liderem grupy (Manchester - Juventus, 1:1). Były oczywiście słabsze momenty w grze, a także głupie żółte kartki, ale nie zmienia to mojej pozytywnej oceny na temat Kolejorza. Stadion i kibice wywarli na mnie olbrzymie wrażenie. Niestety, fatalna murawa troszeczkę je obniżyła. Oby coś z nią zrobili. I to szybko. Jeszcze raz brawa. :bravo :bravo :bravo
andre - 2 Października 2010, 21:14

zaraz odwiozą mnie do Tworek.... :twisted:
Nitj'sefni - 2 Października 2010, 21:20

andre napisał/a
zaraz odwiozą mnie do Tworek.... :twisted:

Nie będziesz sam... :(
Ten zespół w ogóle nie grał. Zero taktyki, zero zaangażowania, zero, zero, zero. Wszystko było źle. Przed tą drużyną nie ma już chyba przyszłości. Nie jestem zwolennikiem zwalniania trenerów w w czasie trwania sezonu, ale teraz chyba nie ma innego wyjścia, bo skończymy w I lidze.

andre - 2 Października 2010, 21:32

Lech w stolicy padł, ale wystarczyło dorzucić dwie literki do nazwy klubu i już nie wiedzieliśmy jak to ugryźć.... ech...skrót obejrzę jutro...
mad - 2 Października 2010, 21:58

A jednak miałem rację, że Legia gra fatalnie. To niestety stawia jeszcze gorzej Lecha w kontekście zeszłotygodniowej porażki. Przegrać z taką Legią... wstyd!

A Lechii gratuluję :bravo

Kai - 2 Października 2010, 22:01

andre, wyluzuj, nie zawsze się wygrywa, to sport.
andre - 2 Października 2010, 22:24

ależ ja jestem wyluzowany. Ręce mi nawet opadły z tego luzu...jestem tak luźny, że aż bezwładny...
Kai - 2 Października 2010, 22:35

Nie jesteś sam w tym obezwładnieniu. Masz całą 11 za sobą ;)
Easy - 2 Października 2010, 22:38

Nitj'sefni napisał/a
Nie jestem zwolennikiem zwalniania trenerów w w czasie trwania sezonu, ale teraz chyba nie ma innego wyjścia, bo skończymy w I lidze.

Nie Skorży to wina, z g***a to i Mourinho nie ulepi.

Matrim - 2 Października 2010, 22:40

Czyli wszystko wróciło do normy?
Chal-Chenet - 2 Października 2010, 23:01

Nie będę kopał leżącego. Ale: :lol:

(Swoją drogą, tym bardziej boli fakt naszej z tą... drużyną... porażki. Ale wiadomo, na Mistrza każdy się mobilizuje. ;) )

Kai - 2 Października 2010, 23:05

Matrim napisał/a
Czyli wszystko wróciło do normy?

Jakiej normy? Chyba, że tego sezonu.

Matrim - 2 Października 2010, 23:18

Matrim, Legia ostatni raz grała dobrze za Janasa chyba.
Nitj'sefni - 3 Października 2010, 12:12

Easy napisał/a
Nie Skorży to wina, z g***a to i Mourinho nie ulepi.

Może to i racja, ale ja jestem totalnie zdołowany i nie mam pojęcia co z tym wszystkim można jeszcze zrobić. Bo tu nie chodzi o to, że ci piłkarze nie mają żadnych umiejętności. Problem leży raczej w mentalności tego zespołu. Wcale nie walczy, nie stara się, a Skorża nie ma chyba pomysłu co z tym fantem zrobić. Ktoś musi tym wszystkim porządnie wstrząsnąć. Teraz będzie przerwa na kadrę (kolejna) i jeżeli po niej nie będzie widać poprawy, to... Szkoda gadać.
A na podsumowanie "świetnych transferów" Legii, trzeba podać nazwisko Jana Muchy. Obecnie nie mamy dobrego bramkarza, a widząca to (zawsze solidna) obrona, też się gubi. A Janek co? Grzeje ławę w Evertonie. Nic dodać, nic ująć. Obie strony zrobiły interes życia. Z napadu odeszli Grzelak i Mięciel, niby tacy słabi, ale teraz jest jeszcze gorzej. A Marcin strzela w ŁKS-ie aż miło. Czyli kolejny "świetny ruch" Jóźwiaka.
To nie czas podsumowań, bo dopiero osiem kolejek za nami i wszystko może się zmienić, ale to ostatni dzwonek, bo obudzimy się z ręką w nocniku.

Chal-Chenet - 3 Października 2010, 14:29

Gol Pirlo z tej kolejki: http://www.youtube.com/watch?v=nsOGwWvZ2eQ
Wow! :shock:

Chal-Chenet - 3 Października 2010, 16:44

Kicha. Wielka. Koncentrowanie się na LE powinno się skończyć, jak tak dalej pójdzie, w kolejnym sezonie w ogóle nie będzie pucharów w Poznaniu...
Słaby mecz w wykonaniu Kolejorza, jestem bardzo rozczarowany.

andre - 3 Października 2010, 17:06

ale gdyby Buric nie potknął się o nogi Drygasa... :lol:
Chal-Chenet - 3 Października 2010, 17:46

:lol:

Ale nie ma co gdybać, trzeba zacząć grać lepiej.

mad - 3 Października 2010, 18:32

Znów katastrofa w II połowie. 0-1 to najniższy wymiar kary. Właściwie Lech powinien przegrać tyle co wczoraj Legia.

Jeśli na pokładzie są kibice GKS Bełchatów, to gratuluję zasłużonego zwycięstwa.

Kai - 3 Października 2010, 19:46

W sumie nie ma :) ale zawsze miło popatrzeć na dobry mecz... doczekam się tego kiedy w polskiej Ekstraklasie?
Wojtek Kaczor - 4 Października 2010, 21:06

Kai napisał/a
W sumie nie ma :) ale zawsze miło popatrzeć na dobry mecz... doczekam się tego kiedy w polskiej Ekstraklasie?

Za parę sezonów pewnie tak, ale moim skromnym zdaniem polskie kluby powinny stawiać na młodych polskich piłkarzy, a nie szrot trzeciego czy czwartego sortu z zagranicy...

dzejes - 4 Października 2010, 21:46

Wojtek Kaczor napisał/a
ale moim skromnym zdaniem polskie kluby powinny stawiać na młodych polskich piłkarzy

I szukać kwiatów paproci.

Kai - 9 Października 2010, 17:17

Kto ogląda mecz?
Chal-Chenet - 9 Października 2010, 23:07

Może lepiej: "Kto go nie ogląda?" Będzie więcej wpisów. ;)

Partner forum