To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Różowa landrynka. Paniom wstęp wzbroniony!

Martva - 11 Kwietnia 2014, 20:39

Ej, ale tak patrzę, i patrzę, i - co jest nie tak z jej sutkami?
Agi - 11 Kwietnia 2014, 20:57

Są wklęsłe.
Anonymous - 11 Kwietnia 2014, 22:08

Martva napisał/a
Ej, ale tak patrzę, i patrzę, i - co jest nie tak z jej sutkami?

Gdyby facet zadał to pytanie, to bym zrozumiał, ale kobieta? :mrgreen: :fp:

Matrim - 11 Kwietnia 2014, 22:08

Facet to by się zabrał za naprawianie, a nie pytanie!
Radomir - 11 Kwietnia 2014, 22:34

Matrim napisał/a

+1

Anonymous - 11 Kwietnia 2014, 22:35

Radomir napisał/a
Matrim napisał/a

+1

+2

LadyBlack - 11 Kwietnia 2014, 22:36

Nie żeby to miało jakieś znaczenie dla tego wątku, ale tak dla ścisłości:
- pytanie Martvej jest w pełni zasadne,
- gdyż albowiem z sutkami tej pani jest wszystko w porządku, bardzo ładne sutki :mrgreen: ,
- za to brodawki sutkowe są istotnie delikatne i można się martwić, czy dziecko da radę je ssać, ale to zmartwienie na wyrost, gdyż albowiem, jak słusznie zauważył Matrim, wszystko da się naprawić i do stanu użytku doprowadzić :mrgreen:

Cyckusje są fajne :omg:

Martva - 11 Kwietnia 2014, 22:38

Fenrir napisał/a
Gdyby facet zadał to pytanie, to bym zrozumiał, ale kobieta?

Kobieta która widziała w życiu więcej biustów niż Ty, skarbie :fp: W różnych kształtach i formach. Takie sutki jak na zdjęciu nie wydają mi się szczególnie rzadkie, acz na wszelki wypadek cieszę się że jak zdarza mi się karmić ludzi, to z talerzy :mrgreen:

LadyBlack - 11 Kwietnia 2014, 22:41

Martva napisał/a
... acz na wszelki wypadek cieszę się że jak zdarza mi się karmić ludzi, to z talerzy :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
+1

jewgienij - 11 Kwietnia 2014, 22:44

Ktoś w zamierzchłych czasach, zakładając wątek, napisał : "Paniom wstęp wzbroniony"
Musiał być to mędrzec i prorok. :D

Martva - 11 Kwietnia 2014, 23:00

jewgienij, nie marudź :roll:

Tak jakoś mnie wzięło na botaniczne otoczenie. Rzepak rulez :D

Rodion - 12 Kwietnia 2014, 09:22

Doskonały sposób by zainteresować faceta polem rzepaku :mrgreen:
konopia - 12 Kwietnia 2014, 10:03

ostatnie zdjęcia masakrycznie kiepskie, szkoda modelek na takiego fotografa :evil:
Anonymous - 12 Kwietnia 2014, 10:19

Fidel-F2 - 12 Kwietnia 2014, 10:57

konopia, ale masz jakieś wsparcie?
konopia - 12 Kwietnia 2014, 12:12

Fidel-F2, nie rozumiem?
Fidel-F2 - 12 Kwietnia 2014, 13:45

co do swojej opinii
thinspoon - 12 Kwietnia 2014, 13:47

konopia napisał/a
Fidel-F2, nie rozumiem?

My Ciebie też. :)

Anonymous - 12 Kwietnia 2014, 14:08

konopia napisał/a
ostatnie zdjęcia masakrycznie kiepskie, szkoda modelek na takiego fotografa :evil:

Co nie tak jest w tym zdjęciu? Czy po prostu widzę inne jego walory? O.o

Anonymous - 12 Kwietnia 2014, 19:27

:omg:

konopia - 12 Kwietnia 2014, 22:20

Czysto subiektywne marudzenia marudy marudzącego.
Nie wystarczy rozebrać kobietę i wrzucić ją miedzy badyle by mieć fajne zdjęcie.
Zazwyczaj oglądam tzw akty i nic mi nie przeszkadza, nie chodzi mi to o ocenę urody (atrakcyjności modelek) tylko o ocenę zdjęcia jako takiego, ale czasem trafia się coś takiego, że po prostu nie mogę, normalnie nóż się sam w kieszeni otwiera.

W tej trójce, która kompletnie mi nie pasuje, fotograf się nie przyłożył. 99 procent modelek nie wie jak wygląda w obiektywie, po to jest fotograf by pokierować modelką by i odpowiednio się ustawiła (przyjęła korzystną pozę) jak się nie wie jak to w necie sa poradniki (np. z takimi drewnianymi lalkami demonstrującymi różne ustawienia + opis do tego kiedy i jak to stosować) tak samo jak są ogólne zasady kompozycji kadru i mocnych punktów zdjęcia by się do nich stosować, jeśli nie jest się artystą.
W terenie przydają sie pomocnicy z blendami by zapanować nad oświetleniem, doświetlić co trzeba, z ekranami zmiękczającymi światło, czy rozstawia się dodatkowe lampy.

Foto nr 1 modelka jest fatalnie doświetlona, mamy wielką rozlazłą jasność ponad pupa (imo ta jest na granicy przepalenia), modelka ustawiona centralnie w kadrze (powinno być więcej przestrzeni po tej stronie w która spogląda, poza modelki kompletnie mi nie pasuje.

Foto nr 2 centralny kadr, kretyńskie kawałki żółtych badylków wetknięte w modelkę, ten w ustach ściąga na siebie całą uwagę oglądającego w ogóle nie pasuje mi miejsce w jakim modelka została sfocona. szkoda było brudzić całkiem figlarne dziewczę ciskają je pomiędzy te badyle.

Te pierwsze dwa to chyba komórka były robione.

Foto nr 3 niby najlepsze z całej trójki, ale skórę modelki czasem trzeba przygotować przed sesją, albo potem poprawi w fotoszopie, czasem doświetlić dodatkowo ciemniejsze miejsca.
Pani bez tej szmaty narzuconej w tym oświetleniu wygląda na brudną (plamy w ciemniejszych miejscach szczególnie ponad nogą), bałaganiarska fryzura - włosy wchodzące na oczy.

z kolei patrząc na foto zamieszczone przez Fenrir (te plażowe)nic mi nie przeszkadza.

Anonymous - 13 Kwietnia 2014, 09:21

gorat - 13 Kwietnia 2014, 11:57

Fenrir napisał/a
Obrazek

Nie ładuje się. Ostatnie zdjęcie trochę kiepskie, nic nie widać poza wężami i postrzępionym ubraniem.

Cathleen - 13 Kwietnia 2014, 12:16

Mi się ładuje, ale ja zaprzedałam swoją duszę Fejsbogowi. Węże - super alternatywa dla tych popularnych kokardek. Zdjęcie wcześniej świetny tatuaż, chociaż ja ostatnio się przekonałam do kolorowych i sama zabiłabym za taki:

To tak offtopując, bo na moim zdjęciu też nic nie widać ;P:

Anonymous - 13 Kwietnia 2014, 13:05

gorat napisał/a
Fenrir napisał/a
Obrazek

Nie ładuje się. Ostatnie zdjęcie trochę kiepskie, nic nie widać poza wężami i postrzępionym ubraniem.

A to wymogiem fotki są cycki i tyłek, żeby było niekiepskie? :mrgreen:

Jezebel - 13 Kwietnia 2014, 13:26

Ta z czaszkowym tatuażem wygląda, jakby miała doklejoną/doszytą nie swoją pierś :D
gorat - 13 Kwietnia 2014, 13:51

Fenrir: postawiłbym na twarz, ale ja może fetyszystą jestem :mrgreen:

Załadowało się, paskudne. Czacha w takim miejscu zdecydowanie jako afrodyzjak nie służy.

Anonymous - 13 Kwietnia 2014, 17:37

Rodion - 13 Kwietnia 2014, 19:13

Brrrrr.... :?
gorat - 14 Kwietnia 2014, 00:10

Rodion, ściągasz jej bluzkę? Nieważne, że ze skóry (własnej) :omg:

Partner forum