Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
shenra - 24 Maj 2012, 23:22
merula, no przecież
illianna - 25 Maj 2012, 07:03
shenra, nam to nie przeszkadzałoby, tylko ten nasz gościnny niezbyt atrakcyjny jest, ale ma swój balkon! Jakby co dzwoń.
Lis Rudy - 25 Maj 2012, 09:05
| Witchma napisał/a | | na mnie pasują zazwyczaj są wręcz prześliczne, różowe, z motylkami, serduszkami i dużą ilością cekinków. Zamienisz się? |
nie
źle mi w cekinach
Rafał, ilcattivo13, znaczy oponki mam sobie sprawić ?
ech..., ja Was ekscentryków nie zrozumiem
Rafał - 25 Maj 2012, 09:32
Lis Rudy, Stomil Olsztyn, klasyka, jak można nie wiedzieć???
Kai - 25 Maj 2012, 10:02
Na oponkach też byś nieźle wyglądał, albo na takich malutkich gąsieniczkach
Wkurzają mnie ludzie, którym słowo "przepraszam" widocznie zdziera usta do krwi bo tak się go boją.
shenra - 25 Maj 2012, 10:39
Na dobrą sprawę już sama nie wiem, czy mnie to wkurza, czy po prostu mi macki opadły. Od wczoraj już się zmieniła data wejścia ekipy na 5 czerwca. Git
merula - 25 Maj 2012, 11:10
5? przed Bożym Ciałem? toć przestój będą mieli
pakuj manatki, bądź przygotowana na każdą chwilę i skorzystaj z danych Ci dobrych rad i zaproponowanej pomocy
a najlepiej sama się wynieś 1 czerwca. myślę, że to będzie dobry prezent na Dzień Dziecka.
Lynx - 25 Maj 2012, 12:53
Samochód. Coś w nim stuka, w poniedziałek przegląd, mam nadzieję, że "różowy czubek" przejdzie go bez dodatkowych, kosztownych atrakcji.
illianna - 25 Maj 2012, 12:55
| Lynx napisał/a | | Coś w nim stuka, w poniedziałek przegląd, mam nadzieję, że różowy czubek przejdzie go bez dodatkowych atrakcji. | ale jak stuka to lepiej sprawdzić, co stuka, niż się gdzieś rozwalić potem.
Lynx - 25 Maj 2012, 13:09
illianna, oj wiem, tylko mam nadzieję, że nie będzie to nic poważnego.
Lis Rudy - 25 Maj 2012, 13:39
Rafał, nigdy nie miałem takiego obuwia sportowego
Rafał - 25 Maj 2012, 14:12
illianna - 25 Maj 2012, 14:18
autobusy w Beneluxie doprowadzą mnie za chwilę do obłędu, mail za mailem, a porozumienia brak, Monty Python normalnie, albo inny czeski film.
Kai - 25 Maj 2012, 20:42
GG. Chciałam sobie z Chalem pogadać, a tu się nie da bo ciągle wypada dziadostwo.
Chal-Chenet - 25 Maj 2012, 20:48
Dziadostwo, fakt. Sam miewam okresy "logowania do gadu", trwających godziny...
Agi - 25 Maj 2012, 20:50
Wolę skype`a od gg.
ilcattivo13 - 25 Maj 2012, 20:55
Agi - czy już Ci wspominałem, że jesteś Forumowym Głosem Rozsądku?
Agi - 25 Maj 2012, 20:56
ilcattivo13, znaczy, nudna jestem?
Kai - 25 Maj 2012, 20:58
Nie każdy musi lubić ten sam komunikator. Zamierzam się przesiąść na AQQ, może będzie lepiej. Nie lubię rozmawiać głosowo, a czat skype ma beznadziejny, jeśli go jeszcze w ogóle ma.
Agi - 25 Maj 2012, 21:00
Kai, ja nie napisałam, że Ty powinnaś woleć, tylko, że ja wolę.
Używam skype'a również jako komunikatora tekstowego.
| Kai napisał/a | | Nie lubię rozmawiać głosowo, a czat skype ma beznadziejny, jeśli go jeszcze w ogóle ma. |
Owszem, ma. Działa bardzo dobrze, mam skomunikowany z FB.
Kai - 25 Maj 2012, 21:03
Kiedyś też używałam, ale wkurzyła mnie jego skłonność do kaprysów. I to, że - za moich czasów - nie przenosił pozostawionych wiadomości. Nie mogłam napisać nic osobie, która była offline. Ale wiem, że osoby płacące za połączenia bardzo sobie go chwalą.
GG to też paskudztwo. Póki co korzystam z tlena, ale zaczyna robić to samo - gubi wiadomości. Narobili w tych komunikatorach wodotrysków za cenę niezawodności i bezpieczeństwa.
Agi, a to nawet nie wiedziałam. Pewnie dlatego, że z FB korzystam bardzo marginalnie.
Agi - 25 Maj 2012, 21:06
| Cytat | | I to, że - za moich czasów - nie przenosił pozostawionych wiadomości. Nie mogłam napisać nic osobie, która była offline. |
Można zostawić wiadomość tekstową, zachowuje bez problemów.
Nie reklamuję skype`a. GG jakiś czas temu mocno mnie wkurzyło i odłączyłam.
Kai - 25 Maj 2012, 21:09
GG w ogóle nie używam, tylko przez tlena. Jest irytujące.
ilcattivo13 - 25 Maj 2012, 21:15
Agi - ależ proszę nie nadinterpretować mojego udaru słonecznego! Akurat tamto było na serio i bez żadnych podtekstów A mnie też gg znerwił i go wywaliłem. Najpierw za dużo debili się do mnie dobijało, potem miałem problemy z logowaniem, a potem stwierdziłem, że po cholerę mam tracić godziny na dzierganie do ludzi, z którymi mogę równie dobrze pogadać (i się zobaczyć).
A srajp i tak jest lepszy od innych, bo od dawna można w nim było robić konferencje.
Agi - 25 Maj 2012, 21:17
| ilcattivo13 napisał/a | | A srajp i tak jest lepszy od innych, bo od dawna można w nim było robić konferencje. |
Czasami rozmawiamy w kilka osób naraz. Tym sposobem mogę na bieżąco widzieć rodzinę.
Chal-Chenet - 25 Maj 2012, 21:19
| Kai napisał/a |
GG to też paskudztwo. Póki co korzystam z tlena, ale zaczyna robić to samo - gubi wiadomości. |
I to jest właśnie zło. Bywało, że coś pisałem, myślałem, że doszło, a potem się dziwiłem, gdy ktoś mówi, że nic nie dostał. Mimo wszystko jestem do gg przyzwyczajony i raczej nie zamierzam zmieniać. Bo poza tym korzysta się jednak dobrze.
ilcattivo13 - 25 Maj 2012, 21:20
Agi - też tak robiliśmy z kumplami, jak ich po świecie rozrzuciło. No i dawało się używać srajpa jako czatu w grach w sieci (spisywał się równie dobrze co TeamSpeak)
Kai - 25 Maj 2012, 21:21
Fsómie, to najlepszy jest telefon
Chal-Chenet - 25 Maj 2012, 21:22
| Kai napisał/a | Fsómie, to najlepszy jest telefon |
+1
ilcattivo13 - 25 Maj 2012, 21:26
pfff, za telefon trzeba płacić i nie można na nim zrobić konferencji, albo wideokonferencji.
|
|
|