Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
shenra - 7 Maj 2012, 11:37
Wkurza mnie, że mam wolne i jest badziewna pogoda.
Kasiek - 7 Maj 2012, 13:14
Coś mnie łapie. Jakiś katar mi się przyplątał i pokasłuję. Tylko tego brakowało.
I pani u mnie w pracy w pokoju nazwanym "kompleksową obsługą pracowników" której ciężko było wydrukować mi wniosek o urlop macierzyński...
merula - 7 Maj 2012, 13:41
chyba chce mnie coś położyć do łóżka. zimno mi, "słabawo", głowa boli, czytanie mi nie idzie, jakby mną małe dreszcze telepały, stawy bolą. WHY??? dzieci w domu nie ma przecież
Witchma - 7 Maj 2012, 14:25
Wszystko się rozsypuje już mam dość.
Taselchof - 7 Maj 2012, 14:37
depresja
Kai - 7 Maj 2012, 17:30
Głaski dla wszystkich wkurzonych i smutnych... i wracam do łóżka przed Agentów NCIS. Tyle mam dzisiaj pary w zwojach mózgowych
Lis Rudy - 7 Maj 2012, 18:16
| Kai napisał/a | | wracam do łóżka przed Agentów NCIS |
Których ?
Tych pierwszych, jedynych oryginalnych ?
Czy tą podróbkę NCIS - LA, z murzynem w zestawie ?
Tej drugiej osobiście nie trawię.
A teraz co mnie wkurza...
Dostałem właśnie wycenę szkody z PZU, tej dotyczącej stłuczki sprzed ok. 2 tygodni. Wg. nich naprawa jest ekonomicznie nieuzasadniona a ja jestem w ciemnej d.... bo w tej chwili nie mogę pozwolić sobie na kupno innego samochodu a czymś muszę jeździć. Czy do Klienta czy choćby po "towar" od wykonawców zleconych prac.
Jak się pieprzy, to parę rzeczy na raz....
Podłamałem się.
Nie wiem co robić
Kai - 7 Maj 2012, 18:20
| Lis Rudy napisał/a | | Tych pierwszych, jedynych oryginalnych ? | No pewnie, z Gibbsem, choć już na emeryturze.
Tych drugich oglądam wyłącznie dla Lindy Hunt Pozostałych nawet nie kojarzę.
Lis Rudy - 7 Maj 2012, 19:54
Kai, Gibbs, Gibsem, ale DiNozzo, Abby (!!!) a przede wszystkim Zeeva ! [Maria José de Pablo Fernández-już za samo prawdziwe nazwisko bym się z nią spotkał] (mlask )
Uwielbiam ten serial. Drugiej, równoległej serii nawet nie zacząłem oglądać na poważnie bo mnie zdenerwowali...
Kai - 8 Maj 2012, 08:06
Ziva, Ziva, Lisku Mniamuśna, chciałabym się tak umieć tłuc. Abby też (nawet ją kiedyś wstawiałam do Landrynki, ale nie zyskała odpowiedniego uznania). Ale Gibbs zabija!
Ontopowo: wszystko!!!!
A najbardziej dialog z "Rewolucji na talerzu"
- Co jest niedobre w mięsie? Pierwsza literka "T", druga "U"
shenra - 8 Maj 2012, 11:44
Szlag by to trafił. Nie mogę wyciągnąć zdjęć z komórki, bo jeden laptop twierdzi, że nagle nie jest w stanie ogarnąć kabelka do telefonu, a drugi twierdzi, że wcale go nie widzi i widzieć nie będzie. Zaraz coś pogryzę, albo coś rozwalę.
merula - 8 Maj 2012, 12:20
a przesłać blutufem nie możesz?
Jotha - 8 Maj 2012, 13:01
To, że moja najbliższa biblioteka nie posiada drugiej części inkwizytorskiego cyklu Piekary, choć ma pozostałe.
Taselchof - 8 Maj 2012, 13:02
W ursusie są chyba wszystkie.
Jotha - 8 Maj 2012, 13:04
To teraz mnie jeszcze wkurza, ze w Ursusie mają lepiej
Dzięki
Taselchof - 8 Maj 2012, 13:11
Skoro jesteś z stolycy to masz szanse wypożyczyć, w sumie nasze biblioteki są nie źle obkupione w fantastykę, widać czytelnictwo jeszcze się trzyma.
cranberry - 8 Maj 2012, 13:16
shenra, może spróbuj, tak dla czystego sumienia powtykać ten kabelek (w telefon i laptopa ) kilka razy, może zakontaktuje? Moja nadgryziona zębem czasu Nokia kontaktuje z własnym, łoryginalnym kabelkiem średnio za piątym razem
shenra - 8 Maj 2012, 13:42
cranberry, wtykałam w oba lapki wszelkimi dostępnymi dziurkami.(jakkolwiek by to nie brzmiało)
Agi - 8 Maj 2012, 13:47
shenra, spróbuj zaktualizować sterowniki dla telefonu.
shenra - 8 Maj 2012, 13:49
Zaktualizowałam. Może Ziemniaczek mi dzisiaj objawi co jest nie halo z tym.
Jotha - 8 Maj 2012, 13:55
Taselchof, pewnie że mogę, nawet jest w innej bibliotece, też niedaleko. Ale jak by była, to już bym czytał
Kai - 8 Maj 2012, 15:24
shenra, niewielka, ale możliwa szansa, że do gniazda coś się dostało. Młody miał to samo w swoim telefonie, po odkurzeniu wszystko działało jak należy.
Ontopowo: głupi, małostkowi ludzie, niewdzięczni do szpiku kości i do tego zbyt egoistyczni, żeby zrozumieć przekaz.
Witchma - 9 Maj 2012, 12:20
Zmarnowany czas
Kasiek - 9 Maj 2012, 15:54
To, że trzy salony fryzjerskie w okolicy są tragiczne - jeden wygląda jak z lat 70-tych (właścicielka od tamtej pory ta sama, wytwory jej rąk tak samo), jeden wygląda dziwnie, a w trzecim byłam w lutym i nie chcę wracać.
Lis Rudy - 9 Maj 2012, 16:35
otrzymana faktura z Orange z komórkę
FCUK, ZA CO JA TYLE PŁACĘ ?!
shenra - 9 Maj 2012, 18:30
Lis Rudy, coś masz popieprzony abonament.
Lis Rudy - 9 Maj 2012, 19:09
shenra, popieprzony ?
Popierd.....
Szlag mnie trafia za każdym razem kiedy przychodzi rachunek za ich usługi. Ale to ostatni miesiąc z pomarańczowymi. Od 4 czerwca przechodzę do filletowych-dzięki temu ruchowi oszczędzę 75% f-y z pomarańczy.
Agi - 9 Maj 2012, 19:16
Meszki mnie usiłowały żywcem skonsumować. Wyszłam popracować do ogrodu, ale szybko musiałam się ewakuować.
charande - 9 Maj 2012, 20:58
Coraz większy problem w dogadaniu się z bliską osobą, która twierdzi na przykład, że za użycie na blogu wyrazu "sk***syństwo" bez gwiazdek mogę zostać pociągnięta do odpowiedzialności karnej za "publiczne kalanie języka polskiego".
To w sumie równie dobrze mogłoby trafić do działu "Co nas śmieszy", ale IRL pomału przestaje być zabawne...
Lynx - 10 Maj 2012, 12:55
Pobudka o 4 nad ranem...
|
|
|