To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Znalezione w sieci.

Chal-Chenet - 11 Wrzeœśnia 2009, 19:56

http://wiadomosci.wp.pl/g...em,galeria.html
Wierni w szoku. Jezus z widocznym penisem! Sensacja! Był mężczyzną! o.o

Ambioryks - 12 Wrzeœśnia 2009, 18:42

http://www.youtube.com/watch?v=ty6D4W_VyEs - pseckolaki mówiom o doblym wychowaniu (to a propos dzisiejszego posta Fidela o wychowywaniu;)).
Memento - 14 Wrzeœśnia 2009, 19:37

Say it loudly and proudly!
Chal-Chenet - 14 Wrzeœśnia 2009, 19:46

Memento, znałem to z podstawówki, dzięki za przypomnienie! :D
Piech - 15 Wrzeœśnia 2009, 08:30

Memento napisał/a
Say it loudly and proudly!

What the f*ck are "disatisfaction" and "incompitance"?

gorbash - 15 Wrzeœśnia 2009, 08:33

Piech napisał/a
What the f*ck are disatisfaction and incompitance?

Fuck it.

hrabek - 15 Wrzeœśnia 2009, 10:28

No, no. Bo w słowniku sprawdzę, co wy tutaj i zacznę pasy rozdawać!
illianna - 15 Wrzeœśnia 2009, 10:31

Memento, bardzo fajny filmik :mrgreen:
hrabek, ale chyba nie musisz tak naprawdę sprawdzać w słowniku :shock:

hrabek - 15 Wrzeœśnia 2009, 10:36

Tak naprawdę to nie.
Virgo C. - 17 Wrzeœśnia 2009, 14:57

http://kumple.blog.pl/kom...p?nid=14489868#

Wygląda na to, że i nasi wydawcy chce mieć swojego Paoliniego :roll:

ihan - 19 Wrzeœśnia 2009, 09:23

Jak wykorzystać zużyte plandeki i jeszcze zrobić na tym niezłą kasę:
http://ho-lo.pl/holo.php5?model=6

Ambioryks - 19 Wrzeœśnia 2009, 09:56

Z blogu szaramona (chyba już nieistniejącego - już kiedyś wklejałem to na innym forum):

JAK ZOSTAĆ SKINEM [czyli jak być ekhem...[debilem]]

1.Skin to po angielsku znaczy biały, nie ważne co jest w słowniku.
2.Prawdziwy słownik Ang-Pol Napisał Hitler i to nim masz się posługiwać.
3.Pij mleko, będziesz biały.
4.Twój ulubiony i jedyny kolor włosów to łysy.
5.Myj się codziennie przez 7 dni w tygodniu przez 30 dni w miesiącu przez 365 albo 366 dni w roku[zależy czy jest przystempny czy nie]
6.Niewiesz co to jest przystępny??Wk**w się!
7.Jak się wk**wisz zabijaj.
8.Nienawidzisz Ad1,Ad2,AD3,AD4,AD5,AD6 [ad-czyli odsyłam na adnotacji na samym dole. dół jest tam |
V
9.Nie masz litości.A jak masz to o tym nie myśl.
10.Wogóle nie myśl bo to wynaleźli AD1
11.Kup sobie glany i bądz przekonania że są ze skóry Ad1
12.Kup sobie paste do butów ale bezbarwną bo czrne są Ad2
13.Glany są zrobione z Ad1 a Ad2 to był barwnik
14.W Glanach nosisz Aryjską stope z niebieskimi oczami.
15.Białe!!
16.Białe Firanki i zasłonki wszystko białe! Nawet twoja Bacia ma tak twierdzić!
17.Twoja ulubiona pora roku to Zima. Czemu? Jakto K***a czemu?? Bo jest Biało!!
18.Jesteś Aryjczykiem i masz niebieskie oczy jak nie masz to se kup farbe olejną i przemaluj.
19.Musisz założyć kapele z któtrej nazwy Giertych będzie Dumny. Np. Honor.
20.Pokazuj Kolegom Skinom jacy są wysocy w tym celu podnoś wysoko rękę (prawą tą co piszesz jak jesteś mańkutem to tą drugą.) z wyprostowanymi czterema palcami bez kciuka!
21.Ty idioto zostaw ten sekator zegnij kciuka nie obcinaj!
22.Przekonój wszystkich ludzi do giertycha kobiety przekonój przez nature [bara-bara] facetów przez pałę [bum-bum]
23.Mów na giertycha Tata.
24.Na histori mów tylko o białych polakach i o ojcu narodu polskiego o hitlerze
25.Giertych tata Hitler ojciec nierozumiesz?? Ja też nie.
26.Nauczaj że Aryjczycy wywodzą się z Germani jak Polski Aryjczyk Germanin Austryjak Jude Adolf.
27.Adolf to polskie imie.
28.Jak dorwiesz Aryjke [aleryjke] to zrób jej trójke dzieci:Adolfa Adolfine i Eve Brovn.
29.Od tej pory jeździsz tylko na hulajnodze bo rowery mają pedały! I To Dwa!!
30.Naucz się Aryjskiego czyli austro-niem-zjebieckiego.
31.Słowa które musisz znać.[znać nie znaczy że musisz wiedzieć co oznacza wystarczy że będziesz umiał wymawiać. : Ja, ONR, Biten on twarzen, Hitler Jude! Szajse.
32.Nienawidzisz nocy! Bo jest czarna!
33.Masz chodzić tylko po asfalcie! czemu? jak to *beep* czemu?!
34.Zrób se tatułaż LPR
skrót od Lubię pieprzyć Rzydów [:)]

Adnotacja:
AD1:Żydy
AD2:Murzyny
AD3:Brudasy
AD4:Pankcury
AD5:Ziomy
AD6:Pedały

Fidel-F2 - 19 Wrzeœśnia 2009, 13:31

Ambioryks napisał/a
przystempny
Ambioryks napisał/a
przystępny

Gwynhwar - 19 Wrzeœśnia 2009, 14:47

Test tłumacza elektronicznego :)

Cytat
Wotum zaufania w Polsce oznacza udzielenie rządowi albo poszczególnym jego członkom aprobaty Sejmu, większością głosów w obecności co najmniej połowy ustawowej liczby posłów

The vote of confidence in Poland means giving to the government or individual for his members of the approval of the Seym, by a majority vote into presences as least half of the statutory number of Members of Parliament.

Wotum zaufania w Polsce sposób sprawiający rządowi albo jednostce dla jego członków aprobaty dla Seym, większością głosów do obecności jak najmniej do połowy z ustawowej liczby Członków parlamentu.

Trusting the votive offering in Poland by the way causing the government or the individual for his members of the approval for Seym, by a majority vote for the participation like least till the half from the statutory number of Members of Parliament.

Ufając wotum w Polsce mimochodem powodując rządzenie albo jednostkę dla jego członków zgody na Seym, większością głosów dla udziału jak najmniej kasy sklepowej połowa z ustawowej liczby Członków parlamentu.

Believing the votive offering in Poland casually causing ruling or the individual for his members of the agreement on Seym, by a majority vote for the participation as least cash register half from the statutory number of Members of Parliament.

Wierząc wotum w Polsce mimochodem powodując orzeczenie albo jednostkę dla jego członków ugody w sprawie Seym, większością głosów dla udziału jako najmniej kasy połowa z ustawowej liczby Członków parlamentu.

Believing the votive offering in Poland casually causing the statement or the individual for his members of the agreement in the Seym matter, by a majority vote for the participation as least safe half from the statutory number of Members of Parliament.

Wierząc wotum w Polsce mimochodem powodując oświadczenie albo jednostkę dla jego członków ugody w Seym sprawa, większością głosów dla udziału jako najmniej bezpieczna połowa z ustawowej liczby Członków parlamentu.

Believing the votive offering in Poland casually causing the declaration or the individual for his members of the agreement in Seym matter, with majority of voices for the participation as least safe half from the statutory number of Members of Parliament.

Wierząc wotum w Polsce mimochodem powodowanie oświadczenia albo jednostka dla jego członków ugody w Seym liczy się, z większością głosów dla udziału jako najmniej bezpieczna połowa z ustawowej liczby Członków parlamentu.

Believing the votive offering in Poland casually causing the declaration or the individual for his members of the agreement in Seym are taking into account, with the majority of voices for the participation as least safe half from the statutory number of Members of Parliament.

Ambioryks - 19 Wrzeœśnia 2009, 17:32

Fidel-F2, ja tylko wkleiłem tekst - nie mój. Jedyna moja ingerencja to wykropkowanie wulgaryzmów. Widać autorom nie przeszkadzała ta niekonsekwencja w pisowni słowa "przystępny", czy raczej "przestępny" pisanego przez "y".
A tak swoją drogą:
http://www.youtube.com/wa...feature=related - o Stachu, który wyciął las i zabrał pieniądze. :)

Witchma - 22 Wrzeœśnia 2009, 12:53

Nie wiem, czy to najlepszy wątek, ale właśnie znalazłam kalendarz, który naprawdę robi wrażenie :)
Dunadan - 22 Wrzeœśnia 2009, 18:38

Witchma, kalendarz zawiera piękne obrazy Kerem Beyit'a, którego "znam" z serwisu DeviantArt - wrzucił tam całą serię ze smokami, ponadto olbrzymią ilość niesamowitych obrazów o innej tematyce zerknij tu: http://kerembeyit.deviantart.com/ Jestem pod wrażeniem, że jakies polskie wydawnictwo zainteresowało się jego obrazami. I dobrze mu. Kiedyś proponowałem NURSOwi coby może jego obrazek wrzucić na okładkę magazynu ale nie wyszło ;)
Wydaje mi się, że kalendarz znajdzie się u mnie niebawem :)

Witchma - 22 Wrzeœśnia 2009, 18:44

Dunadan, dzięki za linka :) Też się chyba zaopatrzę w ten kalendarz, smoki są rewelacyjne!
Ja kcem taką okładkę SFFiH!!! (niekoniecznie ze stworem po lewej)

Dunadan - 22 Wrzeœśnia 2009, 20:58

Witchma, NURSowi akurat podsyłałem za przykład "Claw Clan" o ile dobrze pamiętam tytuł ( humanoidalne lwy ). Wtedy "wymówka" byłą taka ze kasy na takie coś nie ma. Tera ztakiej wymówki być nie powinno. Jak FS nadal będzie się upierać przy swoich okładkach to nei będzie dobrze :/ IMHO będą się musieli przeżucić na coś powaz niejszego, fajnie by zobaczyć na niej prace Kerem'a...
Witchma - 22 Wrzeœśnia 2009, 21:04

Ten Claw Clan? Jak dla mnie, rewelacja. I z jednego smoka by można było podkupić :)
Nawet kosmoloty można u niego znaleźć.

Dunadan - 22 Wrzeœśnia 2009, 21:19

Witchma, hehe, a jednak dobrze pamiętałem tytuł, obrazek znalazł się w moim zbiorze ulubionych na dA. Fakt, gościu jest dość wszechstronny jeśli chodzi o tematykę. Ale jak ktoś wspomniał kiedyś na forum ( jak pokazałem te jego obrazki ) są w pewnym sensie na jedno kopyto - mam na myśli styl rysowania - płaski. Co swoją drogą wcale mi nie przeszkadza ( nie tylko mnie nie przeszkadza jak widać ;) ).

A tak w ogóle to na takim sobie zwykłym DeviantArcie jest cała masa ludzi którzy robią takie obrazy że włosy dęba stają, w tym Polacy... nie wierze że nie znajdzie się taki co nie opublikowałby swojego obrazu za jakąś rozsądną kwotę ( bo taki Beyit to już może sporo wołać i nie dziwota ).

Witchma - 22 Wrzeœśnia 2009, 21:30

Dunadan napisał/a
Ale jak ktoś wspomniał kiedyś na forum ( jak pokazałem te jego obrazki ) są w pewnym sensie na jedno kopyto - mam na myśli styl rysowania - płaski.

W sumie Luis Royo też jest na jedno kopyto ;)

Beyit za to jest idealnie okładkowy :D

Dunadan - 22 Wrzeœśnia 2009, 23:59

Witchma, Beyit publikował sporo w Wizards of the Coast o ile mnie pamięć nie myli, w jakiejs karciance czy innym erpegu. Tak czy inaczej - fakt, okładkowy to on jest ;)
joe_cool - 23 Wrzeœśnia 2009, 10:51

http://news.bbc.co.uk/2/h...int/8270107.stm

http://www.smh.com.au/mul...90923-g19h.html

Niesamoweite zdjęcia Sydney po burzy piaskowej - klimat trochę postapokaliptyczny...

Witchma - 23 Wrzeœśnia 2009, 11:09

Jak w Ald'Ruhn w Morrowindzie :D Może w Sydney też mają popielne burze?
Dunadan - 23 Wrzeœśnia 2009, 11:16

Witchma, wyjęłaś mi to z ust! odnośnie Ald'Rhun :mrgreen: niesamowity klimat...
Virgo C. - 25 Wrzeœśnia 2009, 14:31

http://mlodyfizyk.blox.pl...szowinizmu.html
W życiu bym na taką interpretacje nie wpadł ale wiadomo, nie jestem profesorem ;P:

Anonymous - 28 Wrzeœśnia 2009, 17:26

http://www.tesco.pl/konkursy/schroniska/index.php

Trochę prywata, ale proszę, oddajcie głos na schronisko w Milanówku. Dziękuję.

Chal-Chenet - 28 Wrzeœśnia 2009, 17:32

Zrobione.
Chal-Chenet - 28 Wrzeœśnia 2009, 20:33

http://www.mmpoznan.pl/73...ategory=depesze

Partner forum