Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Witchma - 20 Kwietnia 2012, 19:42
Fidel, meblowania nie zaliczam do remontu.
Fidel-F2 - 20 Kwietnia 2012, 19:43
semantyka
ilcattivo13 - 20 Kwietnia 2012, 20:56
o2 poleciało dziś w kulki na amen. Razem z Citi Handlowym. A może i z innymi, ale maila zwrotnego dostałem tylko od Citi.
Chodzi mi spam i o moją reakcję, którą tu wrzucałem w poniedziałek. Żadna z firm, którym za przesyłkę spamu zagroziłem prokuraturą, nie odezwała się aż do momentu, w którym o2 usunęło mi ze skrzynki każdy jeden spam nadesłany z adresu "news@cerberoos.promocjadlaciebie.com" oraz, co ciekawsze, kopię maila, który wysyłałem na ten właśnie adres, z żądaniem zaprzestania przesyłania spamu. Mało tego, spam przesyłany z innych adresów, pozostał. Nawet ten, który był wrzucony do katalogu Spam dużo wcześniej, niż spam z PromocjiDlaCiebie.
Teraz to nawet nie ma jak przejść się z tym na prokuraturę, bo wszystkie dowody szlag trafił
shenra - 20 Kwietnia 2012, 21:20
Przeziębiłam się, a nie mam na to czasu
ilcattivo13 - 20 Kwietnia 2012, 22:22
Znaczy:
a). jednak nie zatoki?
b). piwko nie pomogło?
shenra - 21 Kwietnia 2012, 05:03
ilcattivo13, b. Zatoki jeszcze się nie objawiły. Może i dobrze.
ilcattivo13 - 21 Kwietnia 2012, 12:03
Myślę, że zdecydowanie "i dobrze". Zdrowiej
fealoce - 21 Kwietnia 2012, 16:31
Szukałam dziś sandałów i mam już dość: albo brzydkie, albo niewygodne, albo nie ma mojego rozmiaru. Najczęściej wszystkie trzy
Obawiam się, że znów skończy się na tym, że będę musiała podjechać do Ecco i wydawać na buty fortunę
dalambert - 21 Kwietnia 2012, 16:50
fealoce, nie marudź = Pardox czeka
merula - 21 Kwietnia 2012, 16:52
fealoce, obawiam się, że też mnie czeka taka wycieczka.
Witchma - 21 Kwietnia 2012, 20:03
Zmarnowany dzień przez pogodę, która doprowadziła do takiego bólu głowy, że aż mnie w zębach łupało Dopiero teraz trochę zaczyna mijać.
Agi - 21 Kwietnia 2012, 20:22
Witchma, przytulam. Ja wczoraj tak miałam.
Kasiek - 21 Kwietnia 2012, 20:45
Co tydzień za ścianą w sobotę jest impreza. Co tydzień gorsza, dziś to już w ogóle przegięcie. Darcie ryja na okrągło, śmiechy i takie "aaaaaaaaa" na całe gardło. I rzucanie meblami (przynajmniej tak to brzmi). Trochę przesada, bo imprezki są do 3-4 w nocy :/
Naprawdę tego mi brakuje przed szpitalem. Znoszę to od ponad miesiąca, dzisiaj zadzwonię na policję po 22.
fealoce - 21 Kwietnia 2012, 21:23
Zadzwoń.
Witchma - 21 Kwietnia 2012, 21:32
Agi, dzięki. Niestety prognozy pogody nie są optymistyczne.
merula - 22 Kwietnia 2012, 01:00
Witchma, głask. podobno ma się poprawić.
ontopicznie - kolano znów do mnie mówi. coraz bardziej.
Rafał - 22 Kwietnia 2012, 01:04
Łazienka. Co nas podku...siło na remont???
merula - 22 Kwietnia 2012, 01:12
nuda?
Kasiek - 22 Kwietnia 2012, 06:30
Kurczę, coś mnie w nocy użarło! W palec u nogi, co strasznie swędzi przy chodzeniu i w wargę, co strasznie swędzi przy mówieniu... Co za choróbstwo...
Kai - 22 Kwietnia 2012, 07:23
| fealoce napisał/a | | podjechać do Ecco i wydawać na buty fortunę |
Yyyy, zawsze mi się wydawało że Ecco ma normalne ceny. Co mam powiedzieć o Ryłce?
Kasiek, weź dowolne krople do nosa i smaruj co godzinę, dwie. Bardzo dobrze działa.
Ontopowo - burdel komunikacyjny przy remoncie Rynku w Katowicach. Niby wszystko wiadomo, a nie wiadomo nic. Jedna 16 jedzie do Placu Wolności, druga do Brynowa. A tablicę włącza w momencie odjazdu z pętli, więc nie wiadomo.
Lis Rudy - 22 Kwietnia 2012, 07:59
| Kai napisał/a | | zawsze mi się wydawało że Ecco ma normalne ceny |
niestety nie ma. Pomimo tego że wyjątkowo lubię tę markę, to uważam że cena za obuwie mają po prostu absurdalne.
| Kai napisał/a | | burdel komunikacyjny przy remoncie Rynku w Katowicach |
TO TY BURDELU KOMUNIKACYJNEGO NIE WIDZIAŁAŚ !
Przyjedź w ten weekend do Warszawy ! "Raport z oblężonego miasta" to adekwatny tytuł do sytuacji.
e: popraweczka słusznie wytkniętego błędu.
merula - 22 Kwietnia 2012, 08:05
Kasiek, może pająk.
a wapno i ewentualnie jakiś zyrtec, czy inna przeciw histamina nie pomaga?
Fidel-F2 - 22 Kwietnia 2012, 08:12
| Lis Rudy napisał/a | | tą markę | tę markę
Lis Rudy - 22 Kwietnia 2012, 08:26
| Fidel-F2 napisał/a | | tę markę |
Racja. Co ja bym bez ciebie zrobił mój osobisty korektorze. Już poprawiam.
Godzilla - 22 Kwietnia 2012, 09:23
Kasiek, a jak nie wapno i zyrtec, to może okład z plasterków cebuli albo przetrzeć octem? Współczuję, bo to paskudztwo irytujące.
shenra - 22 Kwietnia 2012, 10:09
Radosna młodzież osiedlowa zrobiła sobie dziuplę w jednym z opuszczonych garaży. Są teraz nieco ciszej, bo nie drą mord pod garażem, tylko w środku. Zatem co w tym wkur...ego? Ano jeden z tych palantów ma kuźwa motorynkę, która tak głośno "pierdzi", że umarłego by z grobu wyciągnęła. I dzieciak popyla na niej cały czas, a największą frajdę chyba sprawia mu odpalanie i dociskanie pierdzenia na maksa. Wczoraj zastanawiałam się, czy oni cierpią na bezsenność. Przed szóstą odpalił motorynkę(gdybym akurat wtedy spała, ledwo co wróciwszy z pracy, to bym fajfusa zatłukła).
ihan - 22 Kwietnia 2012, 10:17
Nie pozostaje ci shenro nic innego niż modlitwa o wzrost cen paliw.
edit: a w temacie: przetargi, granty europejskie i kompletnie niekompetentna administracja mojego ukochanego pracodawcy. Czyż zrobienie przetargu może może zająć rok z hakiem? Ależ owszem, czemu nie. A że w tym czasie zmieniła się cena euro, no to co. A kupić trzeba co zaplanowaliśmy, bo ... Właściwie nie wiadomo bo co, bo nikt nie jest kompetentny, i z czego mamy pokryć różnicę też nie wiadomo. I jeśli jeszcze kiedyś będę czytać dlaczego to polscy naukowcy gorzej publikują, odpowiedź jest prosta. Bo się zajmują przetargami, administracją i papierkami i tysiącem rzeczy, które teoretycznie powinien wykonywać kto inny.
shenra - 22 Kwietnia 2012, 10:31
ihan, albo o jakąś poważną usterkę
Kai - 22 Kwietnia 2012, 10:33
| ihan napisał/a | | Czyż zrobienie przetargu może może zająć rok z hakiem? |
Może. Choć czasem trzeba się zastanowić, czy warta skórka za wyprawkę.
ihan - 22 Kwietnia 2012, 10:38
Taak, Kai, zwłaszcza jeśli upływa rok od złożenia wszystkich papierów (SIWZów i innych śriwzów), włącznie z trzema (3!!!) ofertami na każdy sprzęt, oferty są ważne 3 m-ce. Poszłoby bez przetargów, od roku byśmy sprzęt mieli i zaoszczędzone ładnych kilka tysięcy PLN.
|
|
|