Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
shenra - 16 Kwietnia 2012, 18:34
merula, joooj. To już naprawdę jest paranoja.
Kai - 16 Kwietnia 2012, 19:26
| kropek napisał/a | Zaraz się zna Tyle, że używam lat dwadzieścia albo i nieco więcej. Kai w rejestrze grzebię rzadko.... rozumiem, że problem z grupą domową zwalczyłaś, to co teraz Ci na sercu leży? | Audyt legalności oprogramowania w firmie. Musiałam rejestr przetrzepać, bo komputer po kimś i nawet jakieś BitTorrenty się szlajały, akurat mi to potrzebne.
To masz to samo co ja, też używam od samego początku, pierwszy był 386 Z czasem się człowiek przyzwyczaja, że musi sobie radzić sam, bo większość do tego jak do jeża.
Tak, problem rozwiązałam, teraz mnie gryzą kodeki do BestPlayera. Zamiast Matroski mi wchodzi Windows Media Center i nie mogę go za chiny wyrżnąć, ale w końcu zaopatrzę się w butelkę chardonnay, wszystkich wygonię z domu i to zrobię
Lis Rudy - 16 Kwietnia 2012, 19:48
| Kai napisał/a | | w końcu zaopatrzę się w butelkę chardonnay, wszystkich wygonię z domu i to zrobię |
A po wszystkim zostaną zgliszcza i zameldujesz że się udało.
Kai - 16 Kwietnia 2012, 20:04
Lisie Rudy, no u mnie tak to działa. Byle bez świadków, to wszystko zrobię, jak mi ktoś patrzy na ręce, to nie umiem łyżki do buzi podnieść.
kropek - 16 Kwietnia 2012, 20:33
Ta.. butelka, albo dwie format, potem setup no i po problemie ....
ilcattivo13 - 16 Kwietnia 2012, 20:47
Kolejny Autor rozstaje się z Forum
Agi - 16 Kwietnia 2012, 20:53
Kto? I skąd to wiesz?
Taselchof - 16 Kwietnia 2012, 20:53
Kto ?
shenra - 16 Kwietnia 2012, 21:04
Kto?
nureczka - 16 Kwietnia 2012, 21:09
Wypatrzyłam maga-super-hiper cudny płaszcz. I nie taki drogi jak na płaszcz. Jakiś dureń wyprodukował go tylko w dwóch rozmiarach: 34 i 42. No rzesz go...
dalambert - 16 Kwietnia 2012, 21:17
ilcattivo13, Co ? Kto ?
shenra - 16 Kwietnia 2012, 21:18
Kurde, wziął *beep* jak łysy o beton i poszedł w pisdu.
dalambert - 16 Kwietnia 2012, 21:21
O ! jakaś taka bardziej serdeczna się atmosfera robi
shenra - 16 Kwietnia 2012, 21:23
No bo bez jaj...
Godzilla - 16 Kwietnia 2012, 22:02
Młodszego Potwora rozbolał ząb, a wizyta dopiero pojutrze. O ile jutro z rana czegoś nie wykombinuję.
Kasiek - 16 Kwietnia 2012, 22:54
Wypychanie literek. Szycie jakoś szybko idzie, tylko to wypychanie mnie wnerwia strasznie.
Ej, kto się żegna?
Godzilla - 16 Kwietnia 2012, 22:58
No właśnie, kto. Na PW się pożegnał czy jak?
Wypychasz literki pikowane? Teraz nie znajdę linków, bo dawno takie widziałam i musiałabym przekopywać się przez pół Kuferka, a może Kołderek, ale technik pikowania to jest kilka. Przy bardzo drobnych pikowankach robiło się nawet tak, że nacinało się materiał, wypychało co trzeba i jakoś zaszywało. Jak chcesz, mogę postarać się znaleźć jakieś konkretniejsze wskazówki.
Lis Rudy - 16 Kwietnia 2012, 23:05
| shenra napisał/a | | Kurde, wziął *beep* jak łysy o beton i poszedł w pisdu |
Spadochron mu się kuffa nie otworzył, to i nie zdążył powiedzieć o kogo poszło...
Misio....
Nielot cholera jakiś...
Fidel-F2 - 17 Kwietnia 2012, 05:58
Lis Rudy,
Kasiek - 17 Kwietnia 2012, 08:05
| Godzilla napisał/a | | Wypychasz literki pikowane? Teraz nie znajdę linków, bo dawno takie widziałam i musiałabym przekopywać się przez pół Kuferka, a może Kołderek, ale technik pikowania to jest kilka. Przy bardzo drobnych pikowankach robiło się nawet tak, że nacinało się materiał, wypychało co trzeba i jakoś zaszywało. Jak chcesz, mogę postarać się znaleźć jakieś konkretniejsze wskazówki. |
Takie małe filcowe Pikowanych nie robię Jeszcze
Na tę minę mnie wsadził mój drogi bratanek więc chyba mu powiem, żeby się pobawił w komornika.
ailiS - 17 Kwietnia 2012, 10:07
czas poświęcony zakładkom zmarnowany
kończysz projekty, tylko drobne poprawki, a tu mail ze wstrzymaj się, bo mamy coś innego, o czym w ogóle wcześniej nie było mowy. tyle pracy na nic...
Kasiek - 17 Kwietnia 2012, 10:32
allis, czuję sie dokładnie tak samo. To wredne uczucie, więc przytulam mocno
Od czterech godzin próbuję się dodzwonić do szpitala i nikt nie podnosi słuchawki. Wieczna przerwa czy jak?
fealoce - 17 Kwietnia 2012, 13:42
Wcale bym się nie zdziwiła... do szpitala cholernie ciężko się dodzwonić.
ilcattivo13 - 17 Kwietnia 2012, 13:58
shenra - wziął i sobie poszedł, żeby ochłonąć i nie *beep* jakiejś głupoty na "gorąco".
A jeśli chodzi osobę, to sami pewnie dość szybko zorientujecie, bo mimo wszystko pojawiał się może niezbyt często (nie ma -nastu tysięcy postów na liczniku), ale regularnie.
Edit: a miałem nie "beepać" głupot na "gorąco"
Kasiek - 17 Kwietnia 2012, 16:24
| Cytat |
Wcale bym się nie zdziwiła... do szpitala cholernie ciężko się dodzwonić. |
No ale nie to żeby było zajęte, co bym zrozumiała, ale nikt po prostu nie odbierał. W rejestracji chyba niewiele wiecej się robi?
fealoce - 17 Kwietnia 2012, 16:27
Na tym chyba głównie polega ta praca
Kai - 17 Kwietnia 2012, 17:40
Koszmar.
Facet podbiera naszym zwierzakom jedzenie. Miśka ze szczeniakami jest już bezpieczna, ale w okolicy jest kupa psów i kotów, którym trochę wartościowego żarcia nie zaszkodzi. A gość przychodzi i podbiera... no przepraszam, zwierzęta nie mają MOPS, nie mają różnych stołówek...
aniol - 17 Kwietnia 2012, 17:46
przymusowe trzy dni urlopu
kolejne
jak tak dalej pojdzie to w lipcu juz nie bede ani jednego dnia...
Godzilla - 17 Kwietnia 2012, 18:32
Narobiłam kolczyków, i jak przyszło co do czego, okazało się że zamiast dwóch par mam cztery samotne, bo różnią się detalami. Sposób mocowania ogniwka, kształt ogonka. Czyli muszę dorobić jeszcze cztery sztuki w ten deseń, a tak mi się nie chce, ja już chcę jakieś inne.
hijo - 17 Kwietnia 2012, 20:52
Pojawiły się pierwsze symptomy umierającej karty graficznej.
|
|
|