Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.
GAndrel - 30 Sierpnia 2006, 18:30
Za to, że go SB przesłuchiwało ?
Tomcich - 30 Sierpnia 2006, 19:48
Niestety tego typu zachowania ze strony LPR będą się nasilały wraz ze zbliżaniem się terminu wyborów samorządowych. Ponieważ spadło im poparcie doszli do wniosku (o czym zresztą mówili), że jedynie jak najbardziej radykalnymi pomysłami mogą zwrócić uwagę na swoją partię i konsekwentnie to w życie wprowadzają.
NURS - 30 Sierpnia 2006, 22:38
LPRowi nie ma czego odebrać
Piech - 31 Sierpnia 2006, 11:17
Money.pl:
Gospodarka nam się rozbujała
Zdaniem Gazety Wyborczej solidny wzrost gospodarczy utrzyma się dłużej. [...]
i komentarz internauty:
CODZIENNIE OGLADAM WSKAZNIKI GIELDOWE
IM AGORA NIŻEJ TYM POLSKA WYŻEJ
NURS - 31 Sierpnia 2006, 11:46
ten pan
dzejes - 31 Sierpnia 2006, 13:05
Własnie w TV konferensuje min. Ziobro. Mówi o więzieniach weekendowych.
Nie jestem fanem rządów PiSu, ale dla tego projektu duże
Romek P. - 31 Sierpnia 2006, 13:19
dzejes:
Cytat | Własnie w TV konferensuje min. Ziobro. Mówi o więzieniach weekendowych. |
Jak słusznie zauważyłeś, ___mówi___. Bo wcielanie tym złotoustym rządzicielom słów w życie cosik trudno przychodzi
dzejes - 31 Sierpnia 2006, 13:20
Toż ja klaskałem projektowi. Jak będzie w praktyce - zobaczymy.
mawete - 31 Sierpnia 2006, 13:32
hehe... ktoś dostanie 2 lata i będzie chodził na 2 dni do więzienia co weekend - policzcie sami ile mu to zajmie. To ja juz wolę odsiedzieć.
Piech - 31 Sierpnia 2006, 14:59
Cytat | mawete:hehe... ktoś dostanie 2 lata i będzie chodził na 2 dni do więzienia co weekend - policzcie sami ile mu to zajmie. To ja juz wolę odsiedzieć. |
Nie mów. To jest niezła opcja dla tych, którzy nie lubią z żonami chodzić na zakupy.
mawete - 31 Sierpnia 2006, 15:06
ale na piwo z kolesiami nie pójdziesz do końca życia...
dareko - 31 Sierpnia 2006, 15:08
Ja jestem za ale tylko pod warunkiem, ze w te weekendy wczasowicze nie beda mieli zadnego kontaktu z reszta towarzyszy.
Edit: jak juz nas wszystkich posadza za to co o Kaczkach i Sp. piszemy, to NURS-cony w srodku tygodnia trzeba bedzie organizowac
mawete - 31 Sierpnia 2006, 15:12
heh... wierzysz w to? i ciekawe czy po odbyciu połowy kary można się będzie ubiegać o przedterminowe zwolnienie... a tak prawdę mówiąc to jakoś sobie tego nie wyobrażam.... i facet będzie jechał 500 km w jednastronę co w piątek i poniedziałek? to z pracą może się pożegnać... - a implikacje tego są chyba oczywiste...
NURS - 31 Sierpnia 2006, 21:39
To ma dotyczyć tych kolarzy i alimenciarzy, z góra 6 miechami na karku a zaliczenie, jak za caly czas odsiadki. i ponoc już to wprowadzają.
A podsumował to garus - woli raz wejść, niż żeby mu co tydzień sondę albo paluchy w dupsko wpychali
GAndrel - 2 Września 2006, 20:30
Ci politycy to nie wiedzą kiedy odpoczywać. Myślałem, że może będzie w końcu spokojny weekend, a tu Lepper znowu straszy wyborami. Zresztą jak co tydzień.
Ponadto PO rozpoczęła swoją wizerunkowa kampanię. Całkiem niezłym spotem. Wypowiedzi Kaczyńskiego w każdym bądź razie dobrze dobrane. Ale i tak odczucie mam takie jakieś dziwne. Sięgają po metody PiSu i chyba to mi się za bardzo nie podoba.
dareko - 2 Września 2006, 21:51
A co maja zrobic? "Metody PiSu" okazaly sie zabojczo dla platformy skuteczne. Taki kraj. Ludzi ktorzy doceniaja kampanie prowadzaona fair jest tu jak na lekarstwo.
Gustaw G.Garuga - 4 Września 2006, 09:07
Więzienia weekendowe i dozór elektroniczny skazanych odsiadujących wyroki w domu to rozwiązania stosowane i sprawdzone w wielu krajach. Oby i u nas.
Ale ja nie o tym. Zajrzałem do niniejszego wątku po długiej nieobecności z powodu reklamówki wyborczej PO Uśmiałem sie do łez. Kaczor w telewizorku szaleje, grzmi, że "trzeba zniszczyć", spać dziecku nie daje, by nagle zostać zastąpionym przez nową Siłę Spokoju - Tuska Rewela
Romek P. - 4 Września 2006, 10:25
O, to nie jestem jedyny? Wcześniej słyszałem, że to nie jest dobra reklamówka - i fakt. Ona jest wspaniała. Celna jak rzadko
Tomcich - 4 Września 2006, 10:29
A PiS już donosi skąd taki pomysł na reklamę.
http://wiadomosci.gazeta....2.html?skad=rss
Widać, że PO zaczyna się wzorować w kampaniach reklamowych na PiSie.
NURS - 4 Września 2006, 10:29
a ja nie mam telewizora... nie ma tego w sieci?
Tomcich - 4 Września 2006, 10:34
Pod adresem który podałem wyżej są obie wersje tego spotu Tuska i G.W.B do porównania.
dzejes - 4 Września 2006, 11:53
PiS z Reagana, PO z Busha... Wot i nasza scena polityczna
Romek P. - 4 Września 2006, 11:58
Nie narzekaj. Wolisz wzory ze Wschodu?
Ziuta - 4 Września 2006, 12:01
Co ciekawe, obie partie odwołują się do Republikanów.
Fidel-F2 - 4 Września 2006, 12:04
Ale czy wiedza, że partia nie potrafi wymyślić sama takiej pierdoły, nie obniża jej znaczenia w oczach konsumenta takiego spotu?
Piech - 4 Września 2006, 18:56
"SLD, SdRP, UP i Partia Demokratyczna tworza porozumienie"
Czy kogoś to dziwi? Bo mnie nie. Od lat obserwuję zbliżenie między post-PZPR i post-UD/UW.
A więc może inaczej: Czy kogoś to jeszcze obchodzi? Bo mnie nie.
mad - 4 Września 2006, 19:55
Spot PO fajny jest, nareszcie nie taki lalusiowaty jak w poprzedniej kampanii. Wreszcie jakiś pomysł dla ludu. Dziecko się uspokoiło (zasnęło?) dopiero, gdy po Kaczorze wystąpił Donald. Tylko jest jeden mały problem: jak tak się bobasek nasłucha Donalda, to w wieku przedszkolnym seplenić zacznie
Agi - 4 Września 2006, 20:07
Właśnie we wszystkich wiadomościach, faktach itp. rozjeżdżają PO za ściąganie z Busha
Ps. W Łazienkach Przystawki zasiadły do kolacji z Daniem Głównym .
Ziuta - 4 Września 2006, 20:22
A co powiecie na mój pomysł? Ostrzegam, jest z zasady kontrowersyjny,
Facet, mieszczuch w srednim, wieku wraca samochodem do domu. Samochód, to używany dziesieciolatek (albo coś w tym stylu), a dom – kląkier betonowy z gatunku gierkoza blokoza. Wchodzi do mieszkania, wita się z żoną i dziećmi. Idylla średnio zamożnych. Wchodzi do dużego do pokoju, a tam przy stole siedzą (dajmy na to) rolnik, górnik i pielęgiarka*. Mówią do faceta: "gdzie żarcie?". Wtedy pojawia się plansza: czy odnosisz wrażenie, że ktoś żyje na twój koszt?
Następnie logo partii, adres www i koniec. The end.
Na moje oko, zwycięstwo w wyborach murowane.
* czysty przykład, nie chciałem nikogo urazić.
Gustaw G.Garuga - 4 Września 2006, 20:38
Mocne, trafi do liberałów, do większości jednak nie.
|
|
|