To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska

Kai - 18 Wrześ¶nia 2010, 22:15

Matrim, ale oni tak czy owak się trzymaj± - szkoda, że nie widziałe¶, jak kiedy¶ czekałam na poci±g z Zawiercia z kolegami - przejeżdżał ekspres z Wawy no i pełen Legionistów. Jakie były czulo¶ci, nie masz pojęcia. Mało brakowało, a zostałabym na tym peronie, a oni pojechaliby z tamtymi :D
jewgienij - 18 Wrześ¶nia 2010, 22:22

Jakie drastyczne ¶rodki? Bo chyba nie kasa, Kai Ci Bałkańcy i Latynosi chodz± za grosze, na prawdziwych piłkarzy Legia nie ma kasy, podobnie jak Wisła. Popić, Popalić i Popierniczyć to jedyni Jugole, których nawet do austriackiej ligi nikt nie chciał 8)
terebka - 18 Wrześ¶nia 2010, 22:29

Tak czy siak odejd± po sezonie. Wszyscy trzej :wink: Polityka transferowa polskich klubów jest nieubłagana. A Pogoni młodego Ptaka sprzed lat paru i tak nie przebije żadna Legia czy insza Wisła. Tam Ptak wyłapywał nowych Portowców wprost z Copacabany :mrgreen: NAwet chodził mi po głowie taki rysunek satyryczny, jak do portu w ¦winouj¶ciu wpływa wielki statek z napisem "Amistad" na burcie, pod bander± Pogoni.
Kai - 18 Wrześ¶nia 2010, 22:32

jewgienij napisał/a
Ci Bałkańcy i Latynosi chodz± za grosze, na prawdziwych piłkarzy Legia nie ma kasy,

Ups, a jak czytałam, ile za nich płacili, to jak za prawdziwych :shock: W sumie przegl±dałam te ich transfery w momencie zakupu, no cóż, podobno to nieĽli piłkarze, ja jak ich dzisiaj ogl±dałam na boisku (lama jak± jestem w piłce) to mi się wydali sporo przepłaceni.

jewgienij - 18 Wrześ¶nia 2010, 22:49

terebka napisał/a
Tak czy siak odejd± po sezonie. Wszyscy trzej :wink: Polityka transferowa polskich klubów jest nieubłagana. A Pogoni młodego Ptaka sprzed lat paru i tak nie przebije żadna Legia czy insza Wisła. Tam Ptak wyłapywał nowych Portowców wprost z Copacabany :mrgreen: NAwet chodził mi po głowie taki rysunek satyryczny, jak do portu w ¦winouj¶ciu wpływa wielki statek z napisem Amistad na burcie, pod bander± Pogoni.

Co zburzyło przynajmniej mit, że każdy, kto się nazywa Francolinio, umie grać w piłkę :D

terebka - 18 Wrześ¶nia 2010, 22:52

Do dzisiaj nie wiem, czemu Pogoń nie grała w eliminacjach do Copa Libertadores :wink:
jewgienij - 18 Wrześ¶nia 2010, 23:05

Bo ci ludzie w Brazylii co najwyżej bilety mogliby sprzedawać na mecze :wink:
andre - 18 Wrześ¶nia 2010, 23:07

Kai napisał/a
andre, Ty (L) kibicujesz? :shock:

Legia Warszawa to moja duma i sława! :)

Kai - 18 Wrześ¶nia 2010, 23:09

andre, więc głębokie wyrazy współczucia z powodu tej zapa¶ci. Mam nadzieję, że się podniesie, bo kibicuj± jej ludzie, których lubię i szanuję.
andre - 18 Wrześ¶nia 2010, 23:16

na pewno się podniesie, tylko strata będzie już meeega. No nic, boli też sytuacja mojej drugiej ukochanej drużyny... ale o tym sza :lol:
Chal-Chenet - 19 Wrześ¶nia 2010, 01:32

:bravo KGHM!
A Legia wreszcie gra na miarę moich oczekiwań. :mrgreen:

Chal-Chenet - 19 Wrześ¶nia 2010, 16:24

2 celne strzały (słownie: dwa) i w efekcie dwie bramki nie wystarczyły Liverpoolowi by sensacyjnie zremisować na Old Trafford.
Wygrała drużyna lepsza i aktywniejsza. Warto odnotować ¶wietny występ i hat-trick Berbatova.
Glory, glory, Man United!!!

Kai - 19 Wrześ¶nia 2010, 18:20

Chal-Chenet, ciekawie widzę ten w±tek za... tydzień? Co¶ koło tego chyba.
Chal-Chenet - 19 Wrześ¶nia 2010, 18:26

W pi±tek. 8)
No, przyznam, sam jestem ciekawy jak wyjdzie... A liczę na 3 punkty dla Poznania.

Kai - 19 Wrześ¶nia 2010, 18:29

Ja nie liczę, ja wiem... :twisted:
Chal-Chenet - 19 Wrześ¶nia 2010, 18:32

Mimo wszystko, w jakiejkolwiek formie by nie byli, u siebie Legia może być groĽna, więc pozostanę przy swoim "liczę na 3 punkty". ;)
Matrim - 19 Wrześ¶nia 2010, 18:39

Chal-Chenet napisał/a
2 celne strzały (słownie: dwa) i w efekcie dwie bramki (...) Warto odnotować ¶wietny występ i hat-trick Berbatova.

Bo to było? Karny i prawie-karny - tylko fajtłapa totalna, by nie wykorzystała ;)
Ale ja dodatkowo bym odnotował (jednak) słabego Rooneya, niestety.

Chal-Chenet - 19 Wrześ¶nia 2010, 18:42

Niestety, masz rację. Dobrze, że chociaż Berbatov jest w niezłej formie. Jednak opłacało się go nie sprzedawać po poprzednim, nieudanym sezonie.
Kai - 21 Wrześ¶nia 2010, 19:39

Legia vs Pogoń Szczecin.

Chhhhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

Chal, będzie w pi±tek 3:0 czy mi się tylko zdaje?

Chal-Chenet - 21 Wrześ¶nia 2010, 20:02

Patrz±c z perspektywy gospodarza, będzie 0:3. :wink:
Kai - 21 Wrześ¶nia 2010, 20:09

Fakt, tego jednego nigdy nie mogę zapamiętać :D 0:3 ofkors.
Chal-Chenet - 21 Wrześ¶nia 2010, 20:18

No dobrze by było, ale my¶lę, że będzie ciężki meczyk i nie można patrzeć tylko na ostatnie wyniki Legii. Na Lecha się zepn±. Ale w drug± stronę, mam nadzieję, będzie podobnie. :)
hrabek - 21 Wrześ¶nia 2010, 22:03

Kai napisał/a
Legia vs Pogoń Szczecin.

Chhhhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

Może i chrrr. Ale na koniec skisili. Szkoda :(

Chal-Chenet - 23 Wrześ¶nia 2010, 20:53

http://sport.onet.pl/pilk...,wiadomosc.html

Zielu zawieszony.
Dzień przed meczem z Legi±, po posiedzeniu, które toczyło się w Warszawie (chyba...). :twisted:

andre - 23 Wrześ¶nia 2010, 22:07

spisek. Legiokomuna w akcji :wink:
Chal-Chenet - 23 Wrześ¶nia 2010, 22:26

No ba. ;)
Kai - 24 Wrześ¶nia 2010, 19:21

Chal-Chenet, czy nadaje toto jaka¶ normalna stacja?
andre - 24 Wrześ¶nia 2010, 20:54

moglo być 0-3, jest 1-1 po 45 minutach,ale Legia od 43 min w "10". Gupi Rybus.... :evil:
andre - 24 Wrześ¶nia 2010, 21:59

cichy trel poznanskich słowików... Mistrzem Polski jest Legia, Legia najlepsza jeeeeest!
Nitj'sefni - 24 Wrześ¶nia 2010, 22:03

Co prawda wydaję mi się, że to był tylko jednorazowy wyskok, a nie przebudzenie warszawskiej drużyny, niemniej cieszy to zwycięstwo. No bo cóż, ograli¶my Lecha, bramki wreszcie strzelali napastnicy, a drużyna pokazała charakter, bo grała połowę spotkania w osłabieniu. LEGIA :!: :bravo :bravo :bravo

Partner forum