Zadomowienie - powitania na forum - Karczma pod ,,Zdechłym Smokiem''
dareko - 15 Października 2006, 13:10
Diabolus, a jednak jestes
hjeniu - 15 Października 2006, 14:20
Geez, jeden dzień mnie było a tu taka impreza Muszę nadrobić zaległości. Gul, gul, gul... No jusz lepiej Zdrowie wszystkich, przyda się Wam jutro
Anonymous - 15 Października 2006, 20:17
Nawet za mnie Pako wypił z rozpędu. Dzięki!
Przyłączam się po ciężkim weekendzie (teście). Za kogo teraz pijemy?
Agi - 15 Października 2006, 21:33
Za obecnych i nieobecnych
Ci ostatni, niech szybko wracają
Zdrowie
hjeniu - 15 Października 2006, 21:35
Za zdrowie Gajowego Maruchy?
Słowik - 15 Października 2006, 21:53
Właśnie widziałem w telewizji, jak gość z programu podróżniczego zjada focze odchody z foczym sadłem - potrawa z zimniejszej części Kanady.
Polejcie proszę - minimum 98%.
hjeniu - 15 Października 2006, 22:00
Nie trzeba oglądać takich głupot - w polskiej TV leci właśnie Klan, M jak miłość czy inna Plebania ew. przemówienie prezymiera i nigdzie nie zobaczysz foczego g...
Pako - 16 Października 2006, 14:54
Miria - za ciebie to zawsze i wszędzie
Dziś piję za bramki cyfrowe. Bo fajne są
hjeniu - 16 Października 2006, 15:01
Pako, za bramki z tobą wypiję chociaż jestem w pracy Poczekaj, zobaczysz jakie fajne są metody numeryczne albo języki formalne hi, hi, hi.
Anonymous - 16 Października 2006, 15:19
Pako:
Cytat | Miria - za ciebie to zawsze i wszędzie |
Lepiej powiedz od razu, czego chcesz. Dzięki wielkie.
Za żadne bramki i inne paskudztwa pić nie będę. Ale chętnie napiję się za to, żeby wszyscy radość odzyskali lub jej nigdy nie tracili.
Pako - 16 Października 2006, 15:21
Już się boję. Ale bramki są fajne Rysunki.. lubię malować ^^
Edit:
A za radość też wypiję Z chęcią:)
hrabek - 16 Października 2006, 15:25
Cytat | Lepiej powiedz od razu, czego chcesz. |
Ty tu takimi propozycjami nie rzucaj, bo zamezna jestes i sie awantura skonczy, po ktorej niechcacy zupe przesolisz ;)
Cytat | Za żadne bramki i inne paskudztwa pić nie będę. Ale chętnie napiję się za to, żeby wszyscy radość odzyskali lub jej nigdy nie tracili. :) |
Swietny toast. Wypije za to. Tylko najpierw moze z pracy wyjde ;)
Generalnie od dwoch tygodni pijemy z kumplami za cokolwiek, bo kupilismy sobie zdalnie sterowane bryki i pomykamy po parkingach, tylko jezdzenie w kolko po prostej na maksa troche juz nam sie znudzilo, wiec pijemy z puszek co sie da, zeby mozna tor jakis ustawic, a jednoczesnie nie zniszczyc naszych cudeniek.
Za tydzien bede mial fajniejsze toasty :)
Anonymous - 16 Października 2006, 15:31
count:
Cytat | Ty tu takimi propozycjami nie rzucaj, bo zamezna jestes i sie awantura skonczy, po ktorej niechcacy zupe przesolisz |
No wiesz, Pako na złą drogę sprowadzasz? Przecież on niewinny jak dziecko.
Zresztą Ty się tam nie mądrzyj, bo niedługo stan cywilny zmienisz i z uszkami po sobie będziesz chodził non stop.
count napisał/a | bo kupilismy sobie zdalnie sterowane bryki i pomykamy po parkingach |
Jak dzieci... No cóż, ostatnie dni wolności, korzystaj, korzystaj.
hrabek - 16 Października 2006, 15:39
Miria: nie "jak dzieci, tylko po prostu: dzieci. Nie wiesz jeszcze, ze faceci nie dorastaja, tylko sie starzeja? Jedyna roznica miedzy tym jak mieli 12 lat, a 30 jest taka, ze teraz maja prace i stac ich na zabawki, o ktorych wczesniej mogli tylko pomarzyc. Gonimy mlodosc :D
A z tymi uszami po sobie to juz i tak za pozno. W innym miejscu pisalem, ze mieszkamy ze soba 4 lata, wiec malzenstwo nie jest w stanie wiele zmienic w zyciu. Ot najdrozsze party w zyciu i jedziemy dalej :)
Anonymous - 16 Października 2006, 15:42
count:
Cytat | Ot najdrozsze party w zyciu i jedziemy dalej |
Tak sobie tłumacz, kochaniutki. Wiem o tym coś niecoś.
Ale zmilczę już lepiej...
hrabek - 16 Października 2006, 15:48
To moze na PW sie pochwal? Kazda informacja bedzie cenna. Mojej decyzji nie zmienie, ale zawsze moge byc lepiej przygotowany. Poza tym pamietaj, ze rozmawiasz z plcia przeciwna. My mamy inne zapatrywania na wiekszosc spraw. Malzenskich takze.
dareko - 16 Października 2006, 16:28
Cytat | To moze na PW sie pochwal? |
Stanowczo protestuje!!!!!! Publicznie prosze, publicznie!!!!!!
gorat - 16 Października 2006, 18:38
Reszta publiczności też byłaby skłonna poznać parę cennych informacji na przyszłość
Anonymous - 16 Października 2006, 20:16
Za późno!
I nie ma tak lekko, goratku, każdy sie uczy na własnych błędach. Zresztą, co ja Cię będę zniechęcać...
Godzilla - 16 Października 2006, 20:20
Zdrowie Rodiona i Lynx! Niech szybko wracają.
Rafał - 17 Października 2006, 05:44
Niech wracają! Zdrowie.
A ja jeszcze za swój komin wypiję. Niech stoi!
Wczoraj o 18 skończyła się budowa i nastąpiło uroczyste podpalenie w pierwszym piecu (10 MW). Najwyższy już czas był, bo ludzie na mój widok zaczynali kamienie z ziemi podnosić.
Agi - 17 Października 2006, 11:25
No to wypijmy za to, żeby w Bielawie było wszystkim ciepło. I niech stoi!
hjeniu - 17 Października 2006, 11:28
Tak, stanie jest bardzo ważne Wypijmy.
Rafał - 17 Października 2006, 13:24
UWAGA UWAGA !!!
Stutysięcznego posta napisał niejaki ORBITOSKI!!!
Wielkie brawa
NURS powinien uhonorować laureata nagrodą książkową, np. Horror Show
Godzilla - 17 Października 2006, 13:30
He, u mnie na liczniku jest 99924. Ale za Orbita zawsze wypić można. Zdrówko!
hrabek - 17 Października 2006, 13:35
Bo w bazie kazdy post dostaje kolejny numer, ale admini niektore posty pousuwali, bo np. byly zdublowane, czy inne takie. Dlatego rzeczywista ilosc postow nieco sie rozni od numeracyjnej.
Pako - 17 Października 2006, 13:46
Hyhy... Rafał.. a niech stoi Długo niech stoi i prosto!
Godzilla - 17 Października 2006, 13:49
No ale skąd taki biedny żuczek jak ja ma podejrzeć numer postu?
hrabek - 17 Października 2006, 13:53
Godzilla: a chociazby najezdzajac na "cytuj" w kazdym poscie - ostatnia liczba w adresie posta to wlasnie jego numer.
Kruk Siwy - 17 Października 2006, 15:03
Rzeczywiście Orbit. Dać mu wódki! Niech nie stoi ino leży wygodnie!
|
|
|