To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Lis Rudy - 13 Kwietnia 2012, 20:00

Kai, Kasiek, mBiko, a wiecie co jest tu dodatkowo wkurzające ?
Że opisane uwagi zgłoszone zostały przez.....

......UWAGA, UWAGA.......

Spoiler:

Nie bardzo wiem jak się w takim przypadku ma teoria mBiko że:
mBiko napisał/a
niektórym to wszystko się d...ą kojarzy. Nawet jak na zdjęciu będzie góra lodowa i pingwiny

Ehhhhh....
Zgrzytam kłami... :evil:

Kai - 13 Kwietnia 2012, 20:19

Lisie Rudy, zbierz kilka bab, daj im odpowiednią ilość %% i będziesz miał najbardziej świńskie, najbardziej nieprzyzwoite rozmówki. W przeciwieństwie do facetów.

Nigdy nie spotkałam się z takim sex-świntuszeniem jak na babskich forach.

Więc się nie dziw, co im w głowie i teoria mBiko jest jak najbardziej trafna.

Godzilla - 13 Kwietnia 2012, 21:11

Wiesz, Lisie, jak tak sobie myślę, to ten murzyn... duży... :twisted:
merula - 13 Kwietnia 2012, 21:32

sms-a, że mogę odebrać kompa z serwisu dostałam koło 15. najlepsza pora, żeby przebijać się przez miasto, i dać radę zdążyć przed zamknięciem.
mBiko - 13 Kwietnia 2012, 22:49

Na szczęście koleżanki już cię naprostowały Lisie, więc ja nie muszę.

A poważnie, mam wrażenie, że idea równości płci zakłóciła wspomnianym paniom równowagę hormonalną. Albo wprost przeciwnie.

Kasiek - 14 Kwietnia 2012, 06:41

Lisie, wcale się nie dziwię, może PMSa mialy? Powiedz, że wstawiałeś na czuja, jeśli się nie podobają, prosisz o zdjęcia, przy czym obróbka każdego kosztuje 200 zł. Na klientów agencji Marcina to zazwyczaj działa. A także fakt, że za zdjęcia, które sobie znajdą w necie najczęściej trzeba jeszcze zapłacić.
shenra - 14 Kwietnia 2012, 19:41

Wkurzało mnie dzisiaj dwóch kolesi w pracy. Jeden błądził bez celu(jakby mało roboty było) i kuźwa puszczał bąki, ale nie takie "ups, wypsło mi się, przepraszam", tylko regularne bomby wodorowe, wytruwające życie w promieniu pięciu kilomentrów. Oczywiście z miną: ale że co? że ja?
I drugi koleś, który też błądził, jakby komplenie nie wiedział, co z sobą zrobić i tylko szukał wzrokiem, co by tutaj wpierd... zjeść. Kuźwa, zapasy na zimę chyba robił.

Matrim - 14 Kwietnia 2012, 19:47

shenra napisał/a
Jeden błądził bez celu(jakby mało roboty było) i kuźwa buszczał bąki

Celem mogło być właśnie buszczanie. Wyobraź sobie gdyby buszczał tylko w jednym miejscu ;) Odpowiedzialny człek!

A co Lisa - ja nie rozumiem nerwów. Jako ilustrację materiału o równości dałeś zdjęcie, które w każdym aspekcie temu przeczy ;) Czarno kontra białe. Małe kontra duże. Dwa kontra jeden. Szef kontra podwładny. Że dojdzie do podtekstów, to już najmniej istotne ;)

shenra - 14 Kwietnia 2012, 19:54

Matrim, pfffffffffffffffffffffffff :evil: :evil: :mrgreen:
Matrim - 14 Kwietnia 2012, 20:00

shenra napisał/a
pfffffffffffffffffffffffff :evil: :evil: :mrgreen:
shenra napisał/a
ups, wypsło mi się, przepraszam

;P: ;)

shenra - 14 Kwietnia 2012, 20:13

O Jezu, jakbym Cię teraz strzeliła :twisted: :mrgreen:
Matrim - 14 Kwietnia 2012, 20:29

Pff? ;)

Muszę iść z tego wątku, bo jest nieadekwatny :)

Kasiek - 14 Kwietnia 2012, 20:44

Posiałam gdzieś kabel od aparatu. Nowego aparatu. Kupiliśmy czytnik kart i *beep*, nie chce działać, znaczy współpracować, bo diodka się świeci. Szit no.
kropek - 14 Kwietnia 2012, 21:25

Kasiek,
Jeśli chodzi o usb to teraz są w zasadzie dwa standardy i masz dużą szansę na posiadanie takowego, z racji posiadania telefonu np...
A jak się objawia nie działanie czytnika?

merula - 14 Kwietnia 2012, 21:27

shenra, wzorek Cię prześladuje, jak widzę ;P: :mrgreen:
kropek - 14 Kwietnia 2012, 21:30

wzorek rządzi, wzorek radzi, Chomik nigdy cię nie .... :wink:
shenra - 14 Kwietnia 2012, 21:30

Znaczy, że nie jest dobrze, idę sobie.
Kai - 14 Kwietnia 2012, 21:35

Nie wiedziałam, że to możliwe.
Po kilkunastu obejrzeniach Skrzypka na Dachu w TV obejrzałam go na płycie.... Bogowie, JAK i ZA CO obcięli w TV pewnie z 1/3 filmu? Sceny wcale nie takie niepoprawne politycznie, a piękne. I ważne dla treści. No nie wiem, jestem w szoku, jak ochłonę, pewnie będę się z tego posta śmiała, ale teraz jakoś nie umiem.

Godzilla - 14 Kwietnia 2012, 21:40

Niezłe. Myślisz że cenzura? Nie wiem co i jak obcięli, bo nie mam TV w domu. Czasem sobie myślę, że jeszcze trochę i będą fotoszopem przemalowywać kolory twarzy aktorów w filmach, żeby już nikt nie kumał kto jest czarny, kto biały a kto niebieski w ciapki. Odkąd dowiedziałam się, że "Murzynek Bambo" jest rasistowski, patrzę na to jak na jeden wielki cyrk.
Kai - 14 Kwietnia 2012, 21:55

Nie wiem co. Cenzura - niemożliwe, nic tam takiego nie ma. Sceny piękne, wzruszające. Po co to wycięli - nie zgadnę. Jutro obejrzę jeszcze raz i pewnie cos niecoś wynotuję. Zmuszam S żeby ściągnął wideo i kasetę z nagranym filmem, wtedy będę mogła powiedzieć punkt po punkcie.
Godzilla - 14 Kwietnia 2012, 22:20

Może chcieli się zmieścić w limicie czasu, w końcu trzeba tam upchnąć jeszcze telenowelę i dwa teledurnieje.
Kasiek - 15 Kwietnia 2012, 00:51

kropek napisał/a
Kasiek,
Jeśli chodzi o usb to teraz są w zasadzie dwa standardy i masz dużą szansę na posiadanie takowego, z racji posiadania telefonu np...
A jak się objawia nie działanie czytnika?

Znalazłam nazwę kabla od aparatu i na allegro zamówiłam za parę groszy...

Wkładam kartę do czytnika, wkładam czytnik do kompa, lampka się świeci. Pojawiła się informacja o instalacji sterowników sprzętu, po zakończeniu wchodzę w mój komputer, jest dysk G, klikam i co? "Włóż dysk G"... Ech... :(

Kropek, jak fajnie że Ty zawsze do pomocy z kompem :D

Skrzypek na dachu jest piękny i ja mam wersję na DVD, w tv nie oglądałam, ale pewnie jest takie coś jak wersja do TV (krótsza) i na płyty "reżyserska"...

Kai - 15 Kwietnia 2012, 06:49

Godzilla, a o co Jennifer Lopez wytoczyła proces któremuś reżyserowi? Że komputerowo zmniejszyli jej... bynajmniej nie głowę.

Kasiek, a czy przypadkiem dysk G to nie jest czytnik, a nie karta? U mnie w pracy system pendrive rozpoznaje dwa razy, raz jako dodatkowy dysk, a raz jako zasób KINGSTON. No i sterowniki instaluje się raz, nie powinno być komunikatu za każdym razem.

merula - 15 Kwietnia 2012, 09:36

Kai, do każdego portu USB się sterowniki instalują. więc mogą po kilka razy.
Kasiek - 15 Kwietnia 2012, 09:50

Nie no oczywiście że dysk G to czytnik - karta jest w czytniku. ;)

Kai napisał/a
Godzilla, a o co Jennifer Lopez wytoczyła proces któremuś reżyserowi? Że komputerowo zmniejszyli jej... bynajmniej nie głowę.

Ej no, bo ona ma fajny tyłek, ja też bym się wkurzyła na jej miejscu. Marcinowi mówiłam, że u nas to Beata Kozidrak powinna wytoczyć proces "Pani", bo w chyba w grudniowym numerze była na okładce - odchudzona i odmłodzona o jakąś połowę - zupełnie nie wyglądała jak ona... To jakieś chore jest, takie retuszowanie do cna, przecież w sieci pełno jest absurdów typu trzeci staw, ręce, które znikają itd...

kropek - 15 Kwietnia 2012, 10:42

Kasiek napisał/a

Wkładam kartę do czytnika, wkładam czytnik do kompa, lampka się świeci. Pojawiła się informacja o instalacji sterowników sprzętu, po zakończeniu wchodzę w mój komputer, jest dysk G, klikam i co? Włóż dysk G... Ech... :(

Kropek, jak fajnie że Ty zawsze do pomocy z kompem :D

:lol: Spróbuj odwrotnie, w pierwszej kolejności czytnik do kompa, Później kartę. Jeśli dalej nie będzie widział to spróbuj poeksperymentować, docisnąć kartę palcem i poczekać czy coś się nie zmieni 8) . Jak nie zadziała spróbuj czytnik w innym kompie.
A tak btw sterownik udaje się zainstalować pomyślnie?

Kai - 15 Kwietnia 2012, 11:00

merula, nie miałam takiego przypadku, a z USB korzystam często. Chyba, że nie używamy tej samej nomenklatury.
Kasiek - 15 Kwietnia 2012, 11:04

Zrobiłam - nadal nic - znaczy w moim komputerze pojawia się dysk G ale po kliknięciu nadal jest włóż dysk G do stacji dysków...
W drugim kompie też nie działa, ale może to wina tego samego systemu? Bo obydwoje mamy Vistę... ale na opakowaniu napisali, że powinno działać...

kropek - 15 Kwietnia 2012, 12:36

Kai napisał/a
merula, nie miałam takiego przypadku, a z USB korzystam często. Chyba, że nie używamy tej samej nomenklatury.

Kai używacie tej samej nomenklatury :mrgreen:

Kasiek, a z inną kartą próbowałaś :?: I głupie pytanie aby napewno dobrą stroną kartę wkładasz :twisted:

Kai - 15 Kwietnia 2012, 13:41

Ajjj Vista.... Skoro próbujesz, spróbuj też innego systemu.

Kropek, zachowujesz się, jakbyś się znał... Jak mam szukać w rejestrze Windows Media Center, bo mi sieje czego nie chcę.

Partner forum