Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Lis Rudy - 13 Kwietnia 2012, 20:00
Kai, Kasiek, mBiko, a wiecie co jest tu dodatkowo wkurzające ?
Że opisane uwagi zgłoszone zostały przez.....
......UWAGA, UWAGA.......
Nie bardzo wiem jak się w takim przypadku ma teoria mBiko że:
| mBiko napisał/a | | niektórym to wszystko się d...ą kojarzy. Nawet jak na zdjęciu będzie góra lodowa i pingwiny |
Ehhhhh....
Zgrzytam kłami...
Kai - 13 Kwietnia 2012, 20:19
Lisie Rudy, zbierz kilka bab, daj im odpowiednią ilość %% i będziesz miał najbardziej świńskie, najbardziej nieprzyzwoite rozmówki. W przeciwieństwie do facetów.
Nigdy nie spotkałam się z takim sex-świntuszeniem jak na babskich forach.
Więc się nie dziw, co im w głowie i teoria mBiko jest jak najbardziej trafna.
Godzilla - 13 Kwietnia 2012, 21:11
Wiesz, Lisie, jak tak sobie myślę, to ten murzyn... duży...
merula - 13 Kwietnia 2012, 21:32
sms-a, że mogę odebrać kompa z serwisu dostałam koło 15. najlepsza pora, żeby przebijać się przez miasto, i dać radę zdążyć przed zamknięciem.
mBiko - 13 Kwietnia 2012, 22:49
Na szczęście koleżanki już cię naprostowały Lisie, więc ja nie muszę.
A poważnie, mam wrażenie, że idea równości płci zakłóciła wspomnianym paniom równowagę hormonalną. Albo wprost przeciwnie.
Kasiek - 14 Kwietnia 2012, 06:41
Lisie, wcale się nie dziwię, może PMSa mialy? Powiedz, że wstawiałeś na czuja, jeśli się nie podobają, prosisz o zdjęcia, przy czym obróbka każdego kosztuje 200 zł. Na klientów agencji Marcina to zazwyczaj działa. A także fakt, że za zdjęcia, które sobie znajdą w necie najczęściej trzeba jeszcze zapłacić.
shenra - 14 Kwietnia 2012, 19:41
Wkurzało mnie dzisiaj dwóch kolesi w pracy. Jeden błądził bez celu(jakby mało roboty było) i kuźwa puszczał bąki, ale nie takie "ups, wypsło mi się, przepraszam", tylko regularne bomby wodorowe, wytruwające życie w promieniu pięciu kilomentrów. Oczywiście z miną: ale że co? że ja?
I drugi koleś, który też błądził, jakby komplenie nie wiedział, co z sobą zrobić i tylko szukał wzrokiem, co by tutaj wpierd... zjeść. Kuźwa, zapasy na zimę chyba robił.
Matrim - 14 Kwietnia 2012, 19:47
| shenra napisał/a | | Jeden błądził bez celu(jakby mało roboty było) i kuźwa buszczał bąki |
Celem mogło być właśnie buszczanie. Wyobraź sobie gdyby buszczał tylko w jednym miejscu Odpowiedzialny człek!
A co Lisa - ja nie rozumiem nerwów. Jako ilustrację materiału o równości dałeś zdjęcie, które w każdym aspekcie temu przeczy Czarno kontra białe. Małe kontra duże. Dwa kontra jeden. Szef kontra podwładny. Że dojdzie do podtekstów, to już najmniej istotne
shenra - 14 Kwietnia 2012, 19:54
Matrim, pfffffffffffffffffffffffff
Matrim - 14 Kwietnia 2012, 20:00
| shenra napisał/a | pfffffffffffffffffffffffff | | shenra napisał/a | | ups, wypsło mi się, przepraszam |
shenra - 14 Kwietnia 2012, 20:13
O Jezu, jakbym Cię teraz strzeliła
Matrim - 14 Kwietnia 2012, 20:29
Pff?
Muszę iść z tego wątku, bo jest nieadekwatny
Kasiek - 14 Kwietnia 2012, 20:44
Posiałam gdzieś kabel od aparatu. Nowego aparatu. Kupiliśmy czytnik kart i *beep*, nie chce działać, znaczy współpracować, bo diodka się świeci. Szit no.
kropek - 14 Kwietnia 2012, 21:25
Kasiek,
Jeśli chodzi o usb to teraz są w zasadzie dwa standardy i masz dużą szansę na posiadanie takowego, z racji posiadania telefonu np...
A jak się objawia nie działanie czytnika?
merula - 14 Kwietnia 2012, 21:27
shenra, wzorek Cię prześladuje, jak widzę
kropek - 14 Kwietnia 2012, 21:30
wzorek rządzi, wzorek radzi, Chomik nigdy cię nie ....
shenra - 14 Kwietnia 2012, 21:30
Znaczy, że nie jest dobrze, idę sobie.
Kai - 14 Kwietnia 2012, 21:35
Nie wiedziałam, że to możliwe.
Po kilkunastu obejrzeniach Skrzypka na Dachu w TV obejrzałam go na płycie.... Bogowie, JAK i ZA CO obcięli w TV pewnie z 1/3 filmu? Sceny wcale nie takie niepoprawne politycznie, a piękne. I ważne dla treści. No nie wiem, jestem w szoku, jak ochłonę, pewnie będę się z tego posta śmiała, ale teraz jakoś nie umiem.
Godzilla - 14 Kwietnia 2012, 21:40
Niezłe. Myślisz że cenzura? Nie wiem co i jak obcięli, bo nie mam TV w domu. Czasem sobie myślę, że jeszcze trochę i będą fotoszopem przemalowywać kolory twarzy aktorów w filmach, żeby już nikt nie kumał kto jest czarny, kto biały a kto niebieski w ciapki. Odkąd dowiedziałam się, że "Murzynek Bambo" jest rasistowski, patrzę na to jak na jeden wielki cyrk.
Kai - 14 Kwietnia 2012, 21:55
Nie wiem co. Cenzura - niemożliwe, nic tam takiego nie ma. Sceny piękne, wzruszające. Po co to wycięli - nie zgadnę. Jutro obejrzę jeszcze raz i pewnie cos niecoś wynotuję. Zmuszam S żeby ściągnął wideo i kasetę z nagranym filmem, wtedy będę mogła powiedzieć punkt po punkcie.
Godzilla - 14 Kwietnia 2012, 22:20
Może chcieli się zmieścić w limicie czasu, w końcu trzeba tam upchnąć jeszcze telenowelę i dwa teledurnieje.
Kasiek - 15 Kwietnia 2012, 00:51
| kropek napisał/a | Kasiek,
Jeśli chodzi o usb to teraz są w zasadzie dwa standardy i masz dużą szansę na posiadanie takowego, z racji posiadania telefonu np...
A jak się objawia nie działanie czytnika? |
Znalazłam nazwę kabla od aparatu i na allegro zamówiłam za parę groszy...
Wkładam kartę do czytnika, wkładam czytnik do kompa, lampka się świeci. Pojawiła się informacja o instalacji sterowników sprzętu, po zakończeniu wchodzę w mój komputer, jest dysk G, klikam i co? "Włóż dysk G"... Ech...
Kropek, jak fajnie że Ty zawsze do pomocy z kompem
Skrzypek na dachu jest piękny i ja mam wersję na DVD, w tv nie oglądałam, ale pewnie jest takie coś jak wersja do TV (krótsza) i na płyty "reżyserska"...
Kai - 15 Kwietnia 2012, 06:49
Godzilla, a o co Jennifer Lopez wytoczyła proces któremuś reżyserowi? Że komputerowo zmniejszyli jej... bynajmniej nie głowę.
Kasiek, a czy przypadkiem dysk G to nie jest czytnik, a nie karta? U mnie w pracy system pendrive rozpoznaje dwa razy, raz jako dodatkowy dysk, a raz jako zasób KINGSTON. No i sterowniki instaluje się raz, nie powinno być komunikatu za każdym razem.
merula - 15 Kwietnia 2012, 09:36
Kai, do każdego portu USB się sterowniki instalują. więc mogą po kilka razy.
Kasiek - 15 Kwietnia 2012, 09:50
Nie no oczywiście że dysk G to czytnik - karta jest w czytniku.
| Kai napisał/a | | Godzilla, a o co Jennifer Lopez wytoczyła proces któremuś reżyserowi? Że komputerowo zmniejszyli jej... bynajmniej nie głowę. |
Ej no, bo ona ma fajny tyłek, ja też bym się wkurzyła na jej miejscu. Marcinowi mówiłam, że u nas to Beata Kozidrak powinna wytoczyć proces "Pani", bo w chyba w grudniowym numerze była na okładce - odchudzona i odmłodzona o jakąś połowę - zupełnie nie wyglądała jak ona... To jakieś chore jest, takie retuszowanie do cna, przecież w sieci pełno jest absurdów typu trzeci staw, ręce, które znikają itd...
kropek - 15 Kwietnia 2012, 10:42
| Kasiek napisał/a |
Wkładam kartę do czytnika, wkładam czytnik do kompa, lampka się świeci. Pojawiła się informacja o instalacji sterowników sprzętu, po zakończeniu wchodzę w mój komputer, jest dysk G, klikam i co? Włóż dysk G... Ech...
Kropek, jak fajnie że Ty zawsze do pomocy z kompem
|
Spróbuj odwrotnie, w pierwszej kolejności czytnik do kompa, Później kartę. Jeśli dalej nie będzie widział to spróbuj poeksperymentować, docisnąć kartę palcem i poczekać czy coś się nie zmieni . Jak nie zadziała spróbuj czytnik w innym kompie.
A tak btw sterownik udaje się zainstalować pomyślnie?
Kai - 15 Kwietnia 2012, 11:00
merula, nie miałam takiego przypadku, a z USB korzystam często. Chyba, że nie używamy tej samej nomenklatury.
Kasiek - 15 Kwietnia 2012, 11:04
Zrobiłam - nadal nic - znaczy w moim komputerze pojawia się dysk G ale po kliknięciu nadal jest włóż dysk G do stacji dysków...
W drugim kompie też nie działa, ale może to wina tego samego systemu? Bo obydwoje mamy Vistę... ale na opakowaniu napisali, że powinno działać...
kropek - 15 Kwietnia 2012, 12:36
| Kai napisał/a | | merula, nie miałam takiego przypadku, a z USB korzystam często. Chyba, że nie używamy tej samej nomenklatury. |
Kai używacie tej samej nomenklatury
Kasiek, a z inną kartą próbowałaś I głupie pytanie aby napewno dobrą stroną kartę wkładasz
Kai - 15 Kwietnia 2012, 13:41
Ajjj Vista.... Skoro próbujesz, spróbuj też innego systemu.
Kropek, zachowujesz się, jakbyś się znał... Jak mam szukać w rejestrze Windows Media Center, bo mi sieje czego nie chcę.
|
|
|