Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
mawete - 23 Wrześ¶nia 2007, 11:31
Agi55: do najblizszego lasu to ja bym musial samochodem jechać... a jak juz pisałem nie chce mi się
Agi - 23 Wrześ¶nia 2007, 11:34
To ja mam jednak lepiej, do lasu dziesięć minut spacerkiem.
Ale offtopuję okropnie, bo dzi¶ nic mnie nie wkurza
merula - 23 Wrześ¶nia 2007, 19:31
że krzeseł nie było w magazynie, z ekspozycji kupić nie bardzo i w efekcie dzieciaki maj± takie sobie siedzenia przy biurku.
Pako - 24 Wrześ¶nia 2007, 11:44
Ze okulary takie drogie.
Najtańsze, pasuj±ce na i do mordy oprawki 120 zł... szkła 52 zł, jakbym jeszcze wpadł na pomysł dorzucenia antyrefleksów to 36zł więcej, ale nie wpadłem... 172 zł za najtańsze co¶, co udało mi się dostosować do twarzy... Matko Boska, za jakie grzechy?!
Rafał - 24 Wrześ¶nia 2007, 11:47
że głowa nap ...
Martva - 24 Wrześ¶nia 2007, 11:48
Pako, masz tanie szkła, naprawdę.
Kruk Siwy - 24 Wrześ¶nia 2007, 11:56
U mnie za szkiełka jak nic pękłby z pół tysiaka. Oprawki nie liczę.
Lekutkto mnie to wkuwia. Ale trudno... przynajmniej co¶ widzę. A wielu pomyka z bialymi laskami.
Hm. O antypkę mi chodziło a nie kobitkę. hihihi
merula - 24 Wrześ¶nia 2007, 12:08
Nie chcę was denerwować bardziej, albo w zasadzie siebie, ale komplet szkiełek dla mnie , sensowny, zaczyna sie od ok 1500 pln. Więc jest to drażliwy temat do¶ć.
Pako - 24 Wrześ¶nia 2007, 12:49
Ja wam wierzę, że mam w miarę tanio jeszcze, ja to rozumiem. Nie potrafię sobie wyobrazić tylko poziomu waszego wkwienia je¶li ja się w¶ciekam juz na taki poziom cen...
Rafał - 24 Wrześ¶nia 2007, 12:52
Pracownicy spędzaj±cy ponad 4 h dziennie przed monitorem maj± okulary fundowane przez zakład pracy. W praktyce wygl±da to tak, że zakład dopłaca jakie¶ 200 - 300 zł raz na dwa lata. Rzuć ta szkoła i do roboty
Kruk Siwy - 24 Wrześ¶nia 2007, 13:03
U mnie daj± setę. Firma oszczędna jest...
Bierzesz tę setę i co z rozpaczy robisz? No sami wiecie. Najbliższa knajpa, spicz do barmana - setę i galaretę i odrazu ¶wiat lepiej widzisz.
Rafał - 24 Wrześ¶nia 2007, 13:04
Khm, khem, lornetę i meduzę, przez lornetę patrzy się jeszcze lepiej
A propos tej stówy, niech się ni± podetr±, w takim razie maj± zapewnić ci okulary, dajesz więc receptę od okulisty bhp-owcowi i o¶wiadczasz, że oczy cie bol± i nic nie widzisz.
Kruk Siwy - 24 Wrześ¶nia 2007, 13:26
Może i tak. Ale wojować nie będę. Dla różnych względów.
Wpadnij do stolicy to można o tem pogadać. Obowi±zkowo przy lornecie. Bo rację masz - problemy wtedy jakie¶ takie bardziej widoczne s±.
Rafał - 24 Wrześ¶nia 2007, 13:31
Trza się za jakim¶ szkoleniem będzie rozejrzeć
Czarny - 24 Wrześ¶nia 2007, 13:33
| Rafał napisał/a | | A propos tej stówy, niech się ni± podetr±, w takim razie maj± zapewnić ci okulary, dajesz więc receptę od okulisty bhp-owcowi i o¶wiadczasz, że oczy cie bol± i nic nie widzisz. |
W takim wypadku zamiast stówy możesz dostać wymówienie
Rafał - 24 Wrześ¶nia 2007, 13:41
Nie ma takiego s±du pracy w Polsce, który by cię nie przywrócił do pracy w takim przypadku. Wiesz jak cholernie ciężko jest zwolnić z pracy człowieka?
Aga - 24 Wrześ¶nia 2007, 14:34
Wnerwia mnie to, że muszę na szybko szukać alternatywnego Ľródła internetu...
Godzilla - 24 Wrześ¶nia 2007, 14:52
W sobotę wieczorem telefon zacz±ł wydawać całkiem niecywilizowane piski, po czym odmówił współpracy. To znaczy nie sam aparat, do tego poczciwca nie mam zastrzeżeń. Poł±czenie nam zdechło. Nie mamy w słuchawce sygnału, tylko takie "klap-klap-klap", jakby koń człapał. A jak inni do nas dzwoni±, to maj± sygnał, że nie odbieramy telefonu
Dzwoniłam na Błękitn± Linię. Powiedzieli, że wszelkie naprawy to dopiero w poniedziałek. Jak wrócę wieczorem do domu i ten szajs jeszcze nie będzie działać, to...
mawete - 24 Wrześ¶nia 2007, 15:17
| Godzilla napisał/a | Dzwoniłam na Błękitn± Linię. Powiedzieli, że wszelkie naprawy to dopiero w poniedziałek. Jak wrócę wieczorem do domu i ten szajs jeszcze nie będzie działać, to... |
Dzisiaj jest poniedziałek
Godzilla - 24 Wrześ¶nia 2007, 15:19
mawete, poniedziałek jest co tydzień. Nie zapytałam niestety, o który poniedziałek im chodzi.
Studnia - 24 Wrześ¶nia 2007, 15:27
Godzilla, można z góry założyć że na pewno nie o dzisiejszy poniedziałek. Podejżewam że chodzi o ten bliżej (dalej) nieokre¶lony...
Rodion - 24 Wrześ¶nia 2007, 15:44
A mnie wnerwia ze muszę być jutro w robocie o 7mej, mimo ze robotę zaczynam o 16tej!
Rafał - 24 Wrześ¶nia 2007, 15:48
Godz. 16.46 - nadal łeb mi napier... - rekord ¶wiata jak dla mnie, od rana do teraz, żadne prochy, spacery, żarcie, spanie - nic ino łup, łup, łup - dwa krasnoludy kilofami napier... mi po głowie. Chyba co¶ łyknę, może przejd± z akordu na dniówkę
Rodion - 24 Wrześ¶nia 2007, 15:50
Najlepiej spirytusu! Krasnoludy to lubi±
Rafał - 24 Wrześ¶nia 2007, 15:51
Zaraz sprawdzę, chyba gdzie¶ miałem flaszkę odłożon± na czarn± godzinę
elam - 24 Wrześ¶nia 2007, 17:55
Rafal, biedaku.
a probowales napic sie czarnej herbaty (nie za mocnej) i na chwile polozyc?
Martva - 24 Wrześ¶nia 2007, 18:16
Suszona zielona pietruszka w słoiczku z napisem 'zioła prowansalskie'.
Studnia - 24 Wrześ¶nia 2007, 18:32
Rafał, jeszcze jest sposób na "odwrócenie uwagi", ale to grozi uszkodzeniem ciała (trwałym lub nie, zależy od intensywno¶ci bólu głowy)...
Tomcich - 24 Wrześ¶nia 2007, 18:53
Kiedy wszedłem na forum miałem sporo postów do przeczytania, jednak FORUM doszło do wniosku, że nic ciekawego nie napisali¶cie albo, że po co mam się męczyć i wzrok nadwyrężać albo też mnie nie lubi więc wszystko skasowało Chyba sobie pójdę.
Agi - 24 Wrześ¶nia 2007, 19:04
Zostań Tomcich, zaraz co¶ napiszemy
|
|
|