To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta wygnania - Ale za co?

Lis Rudy - 9 Stycznia 2012, 20:33

Kruk Siwy, no ty się notorycznie opierniczasz.
Szykuj gęsie pióro, inkaust, aktramenta i do boju.
Bo kara jest jedna - przymusowe upojenie najgorszym ciepłym piwem w Paradoxie :twisted:

shenra - 9 Stycznia 2012, 20:36

Dooobra, to już jest sprawa do wątku autora, albo Luźnych :wink:
Agi - 11 Stycznia 2012, 18:37

Wspólną decyzją Administracji i Moderatorów została nałożona na Fidela-F2 kara 6 punktów ostrzeżenia skutkująca tygodniowym banem. To podsumowanie zachowania Fidela-F2 w ciągu ostatnich kilku dni.
Żeby nie odkładać dyskusji na tydzień, lub co gorsza nie ciągnąć jej przez dwa tygodnie, wstrzymałam zablokowanie konta ukaranego na długość jednego posta, jeśli ma coś do napisania w tej sprawie.

E. lit.

Fidel-F2 - 11 Stycznia 2012, 18:58

Nie zamierzam się spierać. Byłem przykry i kara się należy. Wszystkich dotkniętych przepraszam. Do zobaczenia za tydzień.
Agi - 11 Stycznia 2012, 19:01

Dziękuję Fidelu, do przeczytania po odsiadce.
Iscariote - 11 Stycznia 2012, 19:45

Kurde, znowu mnie coś ominęło :roll:
Rafał - 12 Stycznia 2012, 08:09

Fidel-F2, kurczę, jestem pod wrażeniem.
Ice - 14 Stycznia 2012, 22:57

Jak to mawia młodzież, szok.pl :shock:
elam - 15 Stycznia 2012, 20:32

nie noooo, forum bez Fidela to jak rosół bez pieprzu... :)
merula - 15 Stycznia 2012, 21:21

za dużo pieprzu nie jest zdrowe. ani smaczne.
elam - 15 Stycznia 2012, 21:37

ano na pewno, co za dużo, to niezdrowo, a po tylu latach ...sypania pieprzu już by się mógł Fidel nauczyć sypać go z umiarem. Chociaż, z drugiej strony, pieprz ma to do siebie, że jest pieprzny w smaku! A Fidel jest pieprzem tego forum. Doprawia, żeby za słodko nie było.

przepraszam za spamik, w ogóle nie wiem, o co poszło, chciałam tylko wyrazić swoją sympatię dla pieprzu .

no i Fidela. :)

dalambert - 20 Stycznia 2012, 14:04

Fidel-F2, To gdzie Cię nosi ? Areszt minął, to gdzie się podziewasz :?:
Agi - 20 Stycznia 2012, 14:48

dalambercie, czy Fidel ma na forum bywać za karę, że w tym wątku o niego dopytujesz?
dalambert - 20 Stycznia 2012, 14:50

Agi, Bron Boże za kare- tak mi się ciągiem fidelowych pytań zapytało :?
Chociaż z fidelem to nigdy nie wie się , czy ..... :wink:

Fidel-F2 - 21 Stycznia 2012, 06:22

dalambert, dzięki za zainteresowanie ale dostałem bana nie na tydzień a na dziesięć dni. Dziś jest pierwszy dzeń gdy mogę wejść na forum. Myślałem już, że wyleciaíem definitywnie bo taki komunikat dawało forum przy próbie logowania.tak czysiak w najbliższym czasie będę miał mocno ograniczone możliwości korzystania z internetu, tylko przez telefon. Pozdrawiam.
B.A.Urbański - 31 Maj 2012, 20:58

Cytat
dalambert ostrzeżenie o wartości 1, za notoryczne obrażanie prezydenta zaprzyjaźnionego kraju, mimo ostrzeżeń administracji forum.

Próbowałem, ale nie mogę się powstrzymać!
Chodzi o ten zaprzyjaźniony kraj. To jak to będzie prezydent wrogiego albo neutralnego kraju to już można?

Witchma - 31 Maj 2012, 21:00

B.A.Urbański, Twój komputer chyba nie wyświetla ironicznej czcionki ;)
B.A.Urbański - 31 Maj 2012, 21:13

Witchma, nie zwalaj na mój Precious, bo stary, ale jeszcze potężny artefakt :P
Na użytkownika też nie wolno zwalać winy, bo a nuż to wynik jakiegoś defektu genetycznego albo choroby ;)

Fidel-F2 - 19 Sierpnia 2012, 19:34

Rafał, za oftopowanie??? Głupszego uzasadnienia już chyba nie dało się wymyślić. Bez urazy ale delikatniej nie można tego określić jeśli człowiek chce pozostać uczciwy. Siakoś tak ta religia ciągle na kogoś jakieś kary sprowadza, a pożytku z niej nie widać. Czemu to niby jewgienija nie może to wkur...ć? Ubaw po pachy. Jak w putiowskim sądzie. :mrgreen:
ihan - 19 Sierpnia 2012, 21:27

jewgienij pojechał po bandzie i ostrzeżenie się należało. Tylko, że nie on jeden i nie tylko w tamtym topicu ostatnio. Ale jeśli uzasadniamy, że problemem jest offtopowanie (nic innego, tylko offtopowanie, czyż nie?), to ja tam też offtopowałam, i nie tylko ja, ale na kolegów donosić nie będę. Mam nadzieję, że krawatkę też dostanę, bo podział na równych i równiejszych obrzydliwy jest.
fealoce - 19 Sierpnia 2012, 21:36

ihan, ale poważnie nie widzisz różnicy między zachowaniem jewgienija a reszty?
Rafał - 20 Sierpnia 2012, 06:10

Fidel-F2, dokładnie za oftopowanie. Mogę zrozumieć, że pisanie w odpowiednim wątku jest mało atrakcyjne gdy wątek jest schowany - bo widzów nie ma i można się nadziać na kontrę, ale po to zostały wydzielone i ukryte aby niezainteresowanym użytkownikom krwi nie psuć. A tymczasem to co pisałeś Ty i Jewgienij okazało się po prostu przykre i obraźliwe dla osoby nie zaangażowanej w "rozmowę" na tyle, że post Jewgienija został zgłoszony do moderatora i uznałem, że faktycznie należy mu się ostrzeżenie - zauważ, że nie kara - może się dalej swobodnie udzielać na forum. Niestety nie pomogło i zaczęło się jawne obrażanie dyskutanta (ilcativo) co powinno być szczególnie ścigane i za co IMO należy się ban. Ale o tym chcę pogadać w szerszym gronie pomarańczowo-zielonym.
Fidel-F2 - 20 Sierpnia 2012, 06:55

eeee... no, a dalambert ze swoimi entelegentami, zgniłymi imperialistami, obrońcami w cudzymsłowiu i tego typu lekceważąco-pogardliwą retoryką Cię nie razi?

I że coś się okazało przykre? A jest jakaś ustawa wg której świat nie ma prawa być przykry? Nie wolno na złodzieja mówić złodziej bo jego dzieciom będzie przykro? Żartujesz sobie prawda

I chciałbym się dowiefzieć kogo i w jaki sposób obraziłem? Bo przestaję ogarniać tę kuwetę.

Rafał - 20 Sierpnia 2012, 07:09

Fidel-F2, ale ja tu nie występuje w żadnym momencie jako strona czegokolwiek, został zgłoszony post do moderacji, zostało wystosowane ostrzeżenie i koniec sprawy na tym etapie. Co do przykrości świata to rzecz oczywista, ale nasze forum staramy się pozostawić wolne od przykrości na tyle na ile można, a tu IMO należała się interwencja. Żeby była klarowność, żaden Twój post nie został zgłoszony. Może mało precyzyjnie się wyraziłem wsadzając was razem do jednego worka, faktycznie, może źle odczytałem intencje zgłaszającego, jak zechce to sam napisze, bo niezręcznie mi robić za pośrednika, ale jak teraz jeszcze raz patrzę na sprawę, to można i tak interpretować, że nikogo niczym nie obraziłeś. OK?
Agi - 20 Sierpnia 2012, 13:47

Ponieważ sami i bez przymusu zgodziliście się na wydzielenie podforum do dyskusji politycznych i religijnych, szanujcie to proszę. Następne posty tego rodzaju zamieszczane poza działem "Political fiction" potraktuję jako celowe naruszenie regulaminu i zastosuję odpowiednią sankcję.
dzejes - 20 Sierpnia 2012, 14:03

Agi napisał/a
potraktuję jako celowe naruszenie regulaminu i zastosuję odpowiednią sankcję.

No chyba, że akurat dalambert sobie zapragnie pogadać.

Agi - 20 Sierpnia 2012, 14:11

dzejes, nie odpowiadam na prowokacje.
dalambert - 20 Sierpnia 2012, 14:19

dzejes, ja tez.
dzejes - 20 Sierpnia 2012, 15:49

A tymczasem w wątku Tytani pracy użytkownik, który jewgienija przywoływał do porządku wesoło offtopuje wraz z przywołującą jewgienija do porządku członkinią administracji. :mrgreen:
shenra - 20 Sierpnia 2012, 15:57

Przepraszam, czy dwa dowcipne posty o zdolnościach manualnych w kontekście sex shopu uznajesz za rażący dla oka offtop? dzejes jako czołowy spamer tego Forum, odkąd podpisałam zielone przymierze trzymam się granicy. Jako, że pilnuję jej nieprzekraczania sama staram się tego nie robić :D

Partner forum