To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska

Matrim - 16 Wrześ¶nia 2010, 20:55

:bravo :bravo :bravo Brawo Lech! Brawo Rudnevs :) Przez pierwsze 44 minuty znów byłem dumny z polskiej drużyny w Europie, ale... i tak ci±gle jestem :) Piękny wynik i oby tak dalej.

Choć te babole stracone będ± kłuły, oj będ±.

Kai - 16 Wrześ¶nia 2010, 20:56

Ja też się cieszę :bravo :bravo :bravo
Agi - 16 Wrześ¶nia 2010, 21:11

3:3 to całkiem fajny remis :bravo
Nitj'sefni - 16 Wrześ¶nia 2010, 21:40

Zlinczujcie mnie, ale po golu Del Piero przestałem wierzyć. No, ale jak wyrównali to skoczyłem do góry i niemal się nie popłakałem. Moja wina, trzeba jednak do końca wierzyć. I walczyć.
Co do samego meczu, to szkoda błędów przy bramkach. Mogło być lepiej, ale nie narzekajmy. Tylko, czy Lech był taki dobry, czy też Juventus taki słaby? Jestem skłonny twierdzić, że obie te kwestie się na siebie nałożyły i taki wynik jest sprawiedliwy.
A na koniec jeszcze raz - Rudnevs!!!!!!!!!!! Cudny mecz, cudny gol. Już chyba nikt w Poznaniu nie tęskni za Lewandowskim.

dalambert - 16 Wrześ¶nia 2010, 21:43

Oooo rany :D :bravo
Matrim - 16 Wrześ¶nia 2010, 21:45

Ale żeby w jednym meczu trafiły się dwie najpiękniejsze (prawdopodobnie ;) ) bramki tego sezonu, to nieczęsta rzecz :)
Kai - 16 Wrześ¶nia 2010, 21:47

Ale wspaniała. :bravo :bravo
Chal-Chenet - 16 Wrześ¶nia 2010, 22:26

:bravo :bravo :bravo
Więcej póĽniej. :mrgreen:

Chal-Chenet - 17 Wrześ¶nia 2010, 09:21

Chociaż w sumie, co tu więcej pisać. Wynik bardzo dobry, ale mógł być rewelacyjny. Szkoda dwóch poważnych błędów w obronie, po których Juve wyrównało na 2:2.
Zdaje się, że dosyć szybko znaleĽli¶my godnego następcę Lewego.
Przy stanie 2:0 dla nas, przecierałem oczy ze zdumienia, póĽniej było trochę gorzej, ale dzięki strzałowi życia Łotysza znowu byłem w niebie. :D
Minusem tego meczu może być to, że teraz już nikt nas w tej grupie nie zlekceważy. :D

Jestem bardzo zadowolony ze spotkania.

hrabek - 17 Wrześ¶nia 2010, 10:14

Wynik bardzo dobry. Ale chłopaki w obronie strasznie spękani byli. Zarówno Del Piero, jak i Iaquinta zawsze mieli kupę miejsca. Nawet w polu karnym. Nie wierzę, że brakowało umiejętno¶ci czy szybko¶ci obrońcom Lecha, więc to musiał być strach przed uznanym rywalem. A szkoda, bo można było unikn±ć przynajmniej jednejbramki-babola. Z drugiej strony druga bramka dla Lecha, to też wielki babol obrony Juve, więc nie ma co narzekać.
Gratuluję wyniku i gry w ataku. Liczę na poprawę gry obronnej, żeby w następnym meczu Lech też strzelił 3 gole, ale stracił mniej.

Rocky8ao - 17 Wrześ¶nia 2010, 19:17

no wynik jak na polski zespół bardzo dobry i ten 3 gol dla Lecha piękny był. Już my¶lałem, że 3:2 będzie a tu taka niespodzianka :) Naprawdę wielkie brawa, może się wreszcie co¶ ruszy i będzie lepiej :bravo
Kai - 17 Wrześ¶nia 2010, 19:57

"Cieszymy się ze zwycięstwa nad Juventusem" - by Wiadomo¶ci :twisted:
Chal-Chenet - 18 Wrześ¶nia 2010, 06:12

:D
terebka - 18 Wrześ¶nia 2010, 07:10

Bo to może być kolejny po Wembley "zwycięski remis", o którym będzie się mówić w TVP za 40 lat jak to butni Włosi przegrali z naszymi 3:3 :roll:
dzejes - 18 Wrześ¶nia 2010, 10:12

Chal-Chenet napisał/a
ale dzięki strzałowi życia Łotysza

Czemu mu tak Ľle życzysz? Niech się rozwija i regularnie takie siaty zalicza.

Chal-Chenet - 18 Wrześ¶nia 2010, 10:17

OK. ;)
Kai - 18 Wrześ¶nia 2010, 18:35

KGHM - Legia. Ogromnie wyrównany mecz :twisted:
jewgienij - 18 Wrześ¶nia 2010, 18:48

terebka napisał/a
Bo to może być kolejny po Wembley zwycięski remis, o którym będzie się mówić w TVP za 40 lat jak to butni Włosi przegrali z naszymi 3:3 :roll:

Pamiętajmy Lazio - Wisła, gdzie Rzymianie też przegrali 3-3 :D

http://www.youtube.com/watch?v=LAzZ39kHFZs

Jop jako Jonasz już wtedy pogr±żał Wisłę

andre - 18 Wrześ¶nia 2010, 18:56

No to po Tarasiewiczu
Matrim - 18 Wrześ¶nia 2010, 19:50

I wszyscy lej± Legię.
andre - 18 Wrześ¶nia 2010, 20:08

nie no, zaraz: wszyscy. Na pewno Unię Racibórz ograliby w cuglach
Kai - 18 Wrześ¶nia 2010, 20:13

Tja. I Izolatora Boguchwałę :twisted:
andre - 18 Wrześ¶nia 2010, 20:28

cholery można dostać. Normalnie zaraz się powieszę na szaliku
Kai - 18 Wrześ¶nia 2010, 21:04

andre, Ty (L) kibicujesz? :shock:
jewgienij - 18 Wrześ¶nia 2010, 21:43

Tak :D Za co ja Go lubię, to nie mam pojęcia :mrgreen:
Kai - 18 Wrześ¶nia 2010, 21:52

jewgienij, praktycznie połowa moich kolegów kibicuje Legii - wiesz, Sosnowiec i te sprawy ;) dzięki czemu jestem na bież±co. I owszem, też ich lubię - dzisiaj z bólem serca smsowałam ten wynik. A zaraz idę się poznęcać nad pewnym LTM-em ;)
terebka - 18 Wrześ¶nia 2010, 21:56

jewgienij, zerknij na avatar andre a zrozumiesz :D Przynajmniej do arbitrów ma gust ;)
jewgienij - 18 Wrześ¶nia 2010, 22:00

Legia była silna jeszcze niedawno - Bednarz, Pisz, Staniek. Nawet póĽniej z Kucharskim, Karwanem i Svitlic±, choć od Valencii dostali typowe hiszpańskie lanie. Kibicowałem im jak wszystkim polskim drużynom, ale hasło "CW, CWK, CWKS - ....", jest starsze niż ja, a w Krakowie zawsze popularne. Wojsko tak się za nimi ci±gnie, jak milicja za Wisł±.

Pierluigi jest jest boski, choć Czesi by go zabili jak my Webba, za karnego z kapelusza w ostatnich minutach meczu z Holandi±

Kai - 18 Wrześ¶nia 2010, 22:10

Parę postów temu toczyła się dyskusja na temat "co się stało Legii". Jak widać, drastyczne ¶rodki nie pomogły i przykład ukaranych nie przemówił nikomu do wyobraĽni. A;e Skorży dzisiaj szczęka chodziła...
Matrim - 18 Wrześ¶nia 2010, 22:12

Kai napisał/a
połowa moich kolegów kibicuje Legii - wiesz, Sosnowiec i te sprawy ;)

Zagłebie z Legi±, ale Wisła na Ludowym sporo meczów grała ostatnio chyba :)

Partner forum