To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Ludzie z tamtej strony świata - Robert J. Szmidt aka PP NURS.

NURS - 1 Kwietnia 2010, 10:53

Nagrody rozdane. Zaglądajcie i komentujcie, w tym miesiącu do wygrania kolejna gra i skiazak.
Pako - 1 Kwietnia 2010, 11:05

Ahem... pewnie zbieżność nicków, ale zapytam:
- czy ten Paco nie jest aby Pako ;) Bo pamięć miewam krótką, ale nie pamiętam takiego nicku, zbieżnego z moim :)

No chyba, że mam wziąć poprawkę na datę i w ogóle ;)

NURS - 1 Kwietnia 2010, 13:28

No dobra, to inny paco, ale w sumie ty :-)
sorry za literówkę.

Pako - 1 Kwietnia 2010, 13:32

Hah, miło jest czasem coś wygrać :D Dzięki :)
A literówką się nie ma co przejmować ;)

NURS - 1 Kwietnia 2010, 13:33

przysyłaj ten adres lepiej.
Kai - 5 Kwietnia 2010, 22:50

Wita dawna członkini ŚKF :)
NURS - 6 Kwietnia 2010, 14:41

Kogo wita i za co? :twisted:
Z twarzy, to Dantego mi przypominasz, po avie :-)

Kai - 6 Kwietnia 2010, 15:16

No nie, podobna jestem, jak nie wiem co :) ? Minus 20 kilo i perfekt, bo włosy się zgadzają :D

Tak sobie napisałam, w ŚKF już dawno nie jestem, ale gdzie się nie obrócę, spotykam znajomych :)

Nawet wczoraj Cię oplotkowałam z kolejnym znajomym :) Szkoda, że takiego wspaniałego robota jak Artoo nie pamiętasz :( zardzewieję z rozpaczy, no!

NURS - 6 Kwietnia 2010, 16:49

Z tego co wiem, to wiele osób pasjonuje się tam moim życiem prywatnym, jak jakimś harlekinem :twisted:
Sam jakiś czas temu spotkałem Ankę Szelest, której nie widzialem od lat i rozmowa byla nader ciekawa. Ja o niej nie wiedziałem nic, ona była na bieżąco z moim życiorysem :-)
Ale, jak to mówią, taka karma.
A co do artoo, to powiedzmy, że nie jest tak źle :-) Włosy były nieco bardziej kręcone, niż te na obrazku. no i usmiech zdecydowanie szerszy 8)

SithLady - 6 Kwietnia 2010, 18:27

Kai napisał/a
No nie, podobna jestem, jak nie wiem co :) ? Minus 20 kilo i perfekt, bo włosy się zgadzają :D

Tak sobie napisałam, w ŚKF już dawno nie jestem, ale gdzie się nie obrócę, spotykam znajomych :)

Nawet wczoraj Cię oplotkowałam z kolejnym znajomym :) Szkoda, że takiego wspaniałego robota jak Artoo nie pamiętasz :( zardzewieję z rozpaczy, no!

Za to ja Cię rozszyfrowałam robocico ;)

A mnie do fandomu zaczęło powoli ciągnąć odkąd wieki temu w TV zobaczyłam gospodarza wątku w koszulce z Vaderem

NURS - 6 Kwietnia 2010, 19:46

A wiesz, ze ja sam go narysowałem. To slynne klubowe koszulki. Kiedyś o mało się nie rozpęklem, kiedy zobaczyłem faceta w tej koszulce gdzieś na muerzem. Oby gość, w koszulce z moim rysunkiem! Bezcenne!
Kai - 7 Kwietnia 2010, 00:09

Tak jak ja do dzisiaj widuję dojeżdżającego wraz ze mną faceta, nie znam człowieka, ale dawno temu widziałam jak się zaczytywał "Fikcjami" :)

SithLady, a wiesz, że się wybierałam do Was zapisać? Tylko czasu nie starczyło.

Akurat ten znajomy nie jest ani w klubie, ani nawet w okolicy klubu. Sami spotkaliśmy się parę lat temu całkiem przypadkowo na innym forum :)

Edyta:
W ogóle to ja się próbowałam do klubu załapać na nowo - nie poczułam tej atmosfery z czasów Piotra Kasprowskiego i Ferenca. Młody też nie, choć wtedy był fanem Tolkiena - teraz jest fanem metalu i też muszę to przeżyć (nie skarżę się, Valhalla to boska kapela) - no i się rozpełzło, ludzie mają o to do mnie pretensje. Szczegóły wolę zachować na inną okazję, może jakieś piwo, może gulasz ze strusia u Mackowatego :)

NURS - 7 Kwietnia 2010, 09:08

Dżizas, u Mackowatego!! :shock: Obcy zjadają nasze strusie?
Ale chętnie się spotkam, może zajrzysz na kolejne spotkanie w Bierhalli, robimy je dośc cyklicznie. Jest tu nawet wątek na ten temat.

Kai - 7 Kwietnia 2010, 09:16

Dzięki, jak tylko dojdę do siebie na tyle, żeby spokojnie dopić piwo i może nawet coś zjeść? Na razie to jakby... daleka droga.
Damianek aka Mackowaty bije wszystkich w dobrej kuchni :D

Aczkolwiek nawet pouśmiechać się chętnie bym zajrzała.

NURS - 7 Kwietnia 2010, 09:19

a gdzie on z tymi mackami operuje?
Kai - 7 Kwietnia 2010, 09:42

A okolice Katowic i Piotrowic :) no i forum Sith Pub (http://www.sithpub.pl)

Czasem udaje Mu się namówić mnie na głaskanie 3 kotów i poddawanie się eksperymentom kulinarnym.

Ze znajomych w okolicy mam Bilba, Raka, Janusza Rumaka, Smoczycę i... to chyba wsio. Z wszystkimi innymi straciłam kontakt przez choróbska :(

NURS - 7 Kwietnia 2010, 10:16

No to będziemy musieliz ebrać siły
Kai - 7 Kwietnia 2010, 10:20

:) jakoś do licha zdrowieję z Wami.
Poważnie się lepiej czuję, a jak da się, to i Młodego przywlokę, jestem dumną mamą naprawdę odlotowego klawiszowca. Loczków mógłby nie mieć takich śrubkowatych :)

Jak będziesz chciał, zapraszam na forum. Przyda się trochę ducha :)

NURS - 13 Kwietnia 2010, 15:48

Ci, co czekacie na ostatni tom trylogi Johna XII Hawkas, radujcie się. Mam już w łapakch pikny egzemplarz redakcyjny. Złocony, tłoczony napis i rozwiązanie całości intrygi.

Kai, na jakie forum?

Witchma - 13 Kwietnia 2010, 15:50

NURS napisał/a
Ci, co czekacie na ostatni tom trylogi Johna XII Hawkas, radujcie się.

Się raduję :)

Kai - 14 Kwietnia 2010, 07:23

NURS napisał/a
Ci, co czekacie na ostatni tom trylogi Johna XII Hawkas, radujcie się. Mam już w łapakch pikny egzemplarz redakcyjny. Złocony, tłoczony napis i rozwiązanie całości intrygi.

Kai, na jakie forum?

Anomalocarisa alias Damiana :) pewnie się sobie przypomnicie :)

NURS - 14 Kwietnia 2010, 07:28

a gdzie je znaleźć?
Kai - 14 Kwietnia 2010, 07:38

Daję adres na PW
NURS - 14 Kwietnia 2010, 08:40

dzięki. ściśle tajne/poufne, to lubię.
NURS - 22 Kwietnia 2010, 07:40

Taki maz dodatek do mojego bloguŁ

http://www.youtube.com/wa...ayer_embedded#!

Pako - 22 Kwietnia 2010, 07:45

Hmm, nie powiem, żebym to akurat rozumiał pod pojęciem ebooka, ale coś w tym jest jednak ciekawego ;) Jak na książki do dzieci, to może to być całkiem niezłe zastosowanie. Do reszty nie wiem, czy by za bardzo mnie nie rozpraszało ;) Ale idzie ku dobremu chyba :D
NURS - 22 Kwietnia 2010, 07:58

ale to jest dokładnie to, o czym pisałem, przejście w interaktywność książki - tu w wersji dla dzieci. A to, jak wcześniej video, może być znacznie atrakcyjniejsze dla maluchów.
Witchma - 22 Kwietnia 2010, 08:02

Tylko czy zamiast stymulować wyobraźnię trochę jej nie zabija?
NURS - 22 Kwietnia 2010, 08:07

Z naszego punktu widzenia tak, ale to nasz punkt widzenia.
dalambert - 22 Kwietnia 2010, 08:09

Witchma napisał/a
trochę jej nie zabija?

Jakie trochę, WYŁACZNIE! rodzice mogą przestać myśleć o dzieciaku, bo temu do łba sie sma papa ładuje.
Jakoś wygląda mi to na zdegenarowaną i trujacą odmianę akcji "Poczytaj mi mamo" na "Właczmi guzik i daj zabawkę" :evil:

Partner forum