To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty dawno minione - PSZCZYKON - PAZDZIERNIK 2007 ?

Aga - 18 Listopada 2006, 19:48
Temat postu: Pszczyna, 16 grudnia 2006
Czy znajdą się chętni, żeby wybrać się w grudniu do Pszczyny? Mam nadzieję, że ekipa z poprzedniego spotkania przyjedzie i że pojawią się ci, którzy z różnych przyczyn nie mogli się pojawić we wrześniu. Termin jest oczywiście do uzgodnienia, 9 albo 16 (raczej 16), ale nie ukrywam, że u mnie zależy to od tego, kiedy będę świętować z rodzinką własną osiemnastkę.

Lista chętnych:
1. Elam
2. Słowik
3. Dzejes
4. Tomcich
5. Orbit
6. Sandman
7. Hijo

elam - 18 Listopada 2006, 20:41

ewentualnie :)
Słowik - 19 Listopada 2006, 11:41

Nie mówię nie, ale grudzień to gorący okres, Mikołaj, święta i te sprawy, z wolnym weekendem może być krucho :/
Aga - 19 Listopada 2006, 13:38

Wiem, toteż długo się zastanawiałam, czy zdecydować się na grudzień, czy na późniejszy termin. W razie, gdyby nie wypaliło, zawsze można zrobić spotkanie po Nowym Roku, jak już kocioł się nieco uspokoi :)
dzejes - 19 Listopada 2006, 13:42

Chętnie przybędę, ale 9 XII w moim przypadku absolutnie odpada
Aga - 19 Listopada 2006, 13:49

W moim chyba też. Bo jak policzyłam, to wypadło, że akurat wtedy będę podejmowała rodzinę na osiemnastce.
Dzejes, jakby co, to pamiętaj, żeby sobie sprawdzić dokładnie pociąg ;)

Tomcich - 19 Listopada 2006, 14:58

Jak zwykle będę wiedział bliżej terminu spotkania tzn. gdzieś na początku grudnia. Ale jak będę miał możliwość to się pojawię.
Ixolite - 19 Listopada 2006, 15:30

dzejes - pserazające :mrgreen:
Fearfol - 19 Listopada 2006, 20:25

Ale to daleko - wszyscy mieszkacie na południu Polski ? Coś bliżej - może Poznań albo Szczecin - może to głupio zabrzmi ale też chciałbym się wybrać i Was zobaczyć
Tomcich - 19 Listopada 2006, 20:33

Fearfol

Cytat
Ale to daleko - wszyscy mieszkacie na południu Polski ?

:shock: Od kiedy Inowrocław jest na południu Polski :wink: (bo ja w tym piastowskim grodzie mieszkam). :mrgreen:

hjeniu - 19 Listopada 2006, 20:37

Tomcich wszyscy wiedzą, że Garfield jest zawołanym podróżnikiem :mrgreen:
Tomcich - 19 Listopada 2006, 20:49

hjeniu - za lazanią i ciepłym łóżkiem to nawet na koniec świata. :mrgreen:
Fearfol - 19 Listopada 2006, 21:32

Inowrocław to niedaleko mojego Wałcza leży - tylko że ty jesteś dorosły a mnie to raczej nie puszczą do Warszawy samego chyba żebyś po mnie przyjechał - hihihih :D

Edit : cholera 132 kilometry w lini prostej - szkoda nie zabierzesz mnie do Warszawy :(

Tomcich - 19 Listopada 2006, 21:34

Ze mną to na pewno Ciebie nie puszczą. :mrgreen:
Aga - 19 Listopada 2006, 21:51

Fearfol, jaka Warszawa :shock: Tu mówimy o Pszczynie. Halo, słychać mnie tam?

EDIT:
Tomcich, jakby cię zobaczyli, to by puścili. Wzbudzasz zaufanie, serio serio. Btw ile ci jeszcze zdjęć zostało do wypstrykania? Bo chętnie zobaczyłabym tamte z poprzedniego spotkania :D

Fearfol - 20 Listopada 2006, 07:09

Pszczyna też jest daleko - to ta koło Krakowa , tak ? ( jeżeli tak to 403 kilometry w lini prostej )

Aga tu chodzi o to żeby gdziekolwiek pojechać , jakikolwiek konwent odwiedzić !

Tu nie rozchodzi się o kasę. Myślisz że rodzic bez niczego zgodzi się puścić syna na drugi koniec Polski na spotkanie z ludźmi których nigdy na oczy nie widział ? - raczej nie

A tak jak ktoś przyjeżdza po niego dorosły to bardziej - można przekonać ! Narazie tak to pozostaje w sferze marzeń :( ale marzenia się spełniają :D

P.S : jeżeli dobrze kojarzę to Count jest ze Szczecina czyli gdziekolwiek w na południe Polski jedzie to musi przejeżdzać przez okolicę mojej dziury ! - może trzeba by było się do niego uśmiechnąć :lol: ( bo to jest jedyne wyjście jechać z kimś - no można czekać jeszcze 2 lata i jechać samemu )

Gustaw G.Garuga - 20 Listopada 2006, 10:34

Mnie nie będzie - jedyny (poza świętami) wolny weekend w grudniu to 9-10 i planuję wtedy jakiś wypad w góry. Ale zapraszam 26 listopada do siebie, na słoneczne i ciepłe południe Polski, czyli na Bielskon z bazą wypadową na Starym Rynku :D
Orbitoski - 20 Listopada 2006, 13:22

Ja bym rusyzł do Pszczyny. 9 XII odpada prawdopodobnie ze względu na najazd teściów/koncert Laibach w Wawie. A każdy powinien słychać Laibach. Gustawie, co to za Bielskon?
Aga - 20 Listopada 2006, 14:59

Orbit, serdecznie zapraszam. Ten 9 to chyba nie wypali, więc zostaje 16. Zaraz to wpiszę w tytule tematu, żeby ludzi nie dezorientować.

EDIT: Bielskon w temacie obok ;)

Sandman - 20 Listopada 2006, 16:28

16 powinienem dać radę :)
hijo - 23 Listopada 2006, 22:10

Wpisuję się na listę :D
elam - 23 Listopada 2006, 22:16

ja - byc moze. zalezy, o ktorej. nie obiecuje, nie mowie "nie". chcialabym.
Tomcich - 23 Listopada 2006, 22:32

elam

Cytat
nie mowie nie.

To powiedz TAK. :wink: :mrgreen:

elam - 23 Listopada 2006, 22:36

mowie zdecydowane "tak" bielskiej niedzieli :) natomiast co do Pszczyny, moze sie niedajBoze okazac, ze sobota bedzie robocza :)
Aga - 23 Listopada 2006, 22:59

Mam nadzieję, że się nie okaże... Hijo wpisujemy na listę.
To co? Tam, gdzie poprzednio?

hijo - 23 Listopada 2006, 23:04

Aga, mnie pasuje fajnie tam było :mrgreen:
Sandman - 23 Listopada 2006, 23:22

Jak to mawia ślepy koń "Nie widzę przeszkód" :)
Yeri - 24 Listopada 2006, 00:19

A gdzie było to "poprzednio"?te spotkania to w jakiejś karczmie,czy się jakiś domek wynajmuje?Ciekawy jestem jak to wygląda,możecie napisać?Jak to było last tajm w Pszczynie?
Aga - 24 Listopada 2006, 14:45

Fajnie :P
Odsyłam do poprzedniego tematu w tym dziale.

Pako - 24 Listopada 2006, 18:22

Hmm... cholera.. pokombinuję I jak będę przy kasie i jak będę miał czas - może ruszę tyłęk, aby moją niebanalną obecnością zaszczycić towarzystwo ;)
No i oczywista, aby osobiście poznać niebanalne kobiety, a także bardziej już normalnych menszczyzn ;)
I kurde, żęby się oderwać od całego bajzlu! O!
Ale nie gwarantuję obiecuję jedynie się postarać.

Partner forum